- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahatma89
tag
Nálam is szaggat... De ha le is játszaná normálisan minek??
Ekkora kijelzőre bőven elég egy 320 vagy 352-es avi szerintem. -
mézespálinka
senior tag
-
-
-
bepe79
addikt
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
szabof1
őstag
Itt magyar a MoboPlayer: [link].
Szerk.: Most nézem, hogy "egyenlőre a ARMV6 VFP változat honosítása készült el" - akkor ez nem jó nekünk?
Más:
Másik gépen telepítve a RSD-t sikerült csak feltenni a 177-es nordic Froyo romot. Működik. Telepítettem a Defy 2ndInit alkalmazást is és megvolt a recovery backup is. Úgy tűnik, minden rendben. Köszi mégegyszer a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Hát, nem tudom... rengeteget olvasok itt naponta mindenféle ROM-okról, én egyetlen egyet fogok feltenni, az official, EU-s, Froyo 2.2-t, márha lesz valaha is ilyen... De gondolom, hogy lesz, ha már az USA-ban kihozták. Én valahogy tartok még ettől a hákolástól, meg rendben van, hogy lehet a root-ot meg a custom fw-t rollback-elni (pl. gari érvényesíttetéséhez), de én akkor sem fogom szerintem ezt megtenni. Menüből, egy mozdulattal szeretném frissíteni majd. És egy kérdés is: most nálam a Settings -> About Phone -> System updates-nél (eddig egyszer próbáltam) azt csinálta, hogy csak gondolkodott, ment a lekérdezés, és sem azt nem igazolta vissza, hogy nem talált semmit, sem azt, hogy talált (bár nem is találhatott, mert még nincs Froyo), de lehet, hogy csak a nem itthoni nyitott wifi háló miatt volt lassú és nem írt ki semmit. Tehát ott normális esetben van valami visszajelzés? Értesíteni fog a tel valahogy, ha kijön rá az official új FW, vagy pedig a géphez USB-n való csatlakoztatásnál fog szólni? És hogy lehet majd frissíteni? On-the-fly a fent említett menüből wifin keresztül, vagy pedig gépre kötve USB-n ajánlott valahogy?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
balewi
aktív tag
Nekem magyar..., lehet hogy a MoreLocale2 miatt.
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
agyarka
aktív tag
válasz balewi #16784 üzenetére
Casemate vs. Otterbox
Casemate a sarkoknál is van mechanikai védelem a kemény tok miatt, kevésbé szösz gyűjtő, precízebb képernyővédő fólia, tapadósabb felület, Magyarországon könnyebben hozzáférhető.
Otterbox simább, de megfelelő fogást biztosító felület, kapható hozzá gk. illetve biciklis tartó is, (egyéb telefonokhoz teljesen zárt tok is kapható).
Kapható még aluminium tok is neoprém betéttel és övcsipesszel.
Nekem ez utóbbi túl buszmlinak tűnt, + nem volt hozzá szélvédő tartó. Ezért magamnak Otterboxot vettem, amennyiben nyáron még kapható lesz a Tmobilnál a teló, akkor a feleségemnek is veszek egy Defyt+ 1 Casemate tokot.-)
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Tapasztalatnak hátha másnak is van ilyen vagy lesz:
-egyik game introjánál elakadt a lejátszás és kiírta cannot play video, közvetlen az sd-ről maga az mp4 lejátszása is ugyanezt az eredményt dobta, felülírtam a file-t egy régebbi mentésemből és megjavult a dolog...Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
WatMat
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, de aki válaszolni tud, annak le kell tölteni a marketból a "Jóban Rosszban" androidos verzióját. Megnyitás után az alsó menüsorban található a "Szereplők"menü. Megnyitásakor a szereplők egy gömb felületén láthatók, 3 dimenzióban forgatható, nagyítható.
Hasonlóképp a Defyn lehet-e ikonokat alkalmazni, csoportosítani?
Látványos megoldásnak tartom. -
balewi
aktív tag
válasz agyarka #16782 üzenetére
Hát igen, látszik az én fóliámon is (ami tényleg case-mate) hogy még nem vagyok gyakorlott ebben.
Direkt ezt akartam először felrakni, gondolva a bénaságomra. Ezután jöhet majd a Zagg.
És igen, ennek is jó maradt a "csuszi" érzése, semmivel se rosszabb, mint nélküle.Amúgy ha jól nézem, majdnem ugyanaz a kiképzése a kettőnek. Lehet hogy jó lenne ehhez is a kétféle tartó.
-
WatMat
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem, de aki válaszolni tud, annak le kell tölteni a marketból a "Jóban Rosszban" androidos verzióját. Megnyitás után az alsó menüsorban található a "Szereplők"menü. Megnyitásakor a szereplők egy gömb felületén láthatók, 3 dimenzióban forgatható, nagyítható.
Hasonlóképp a Defyn lehet-e ikonokat alkalmazni, csoportosítani?
Látványos megoldásnak tartom. -
agyarka
aktív tag
válasz balewi #16777 üzenetére
Bocs lejárt az 5 percem.-(
balewi
Az Otterbox képernyő védő fólia a Tiedhez képest (az Cm fólia?) kevésbé precíz. 3 oldalon 1-1,5 mm-ert nem fed. Kivágás csak a hangszórónál van, a közelség érzékelőt takarja, de ez nem zavarja a működését.
A fólia kemény, gyakorlott személy számára szárazon könnyen felhelyezhető (nekem 1 buborék lett ). A láthatóságon nem ront, az ujj jól csúszik rajta, a lenyomatok azonban ragaszkodnak hozzá.
Az USB fedél kihajtását nem akadályozza, deformálódást a kábel bedugása nem okoz. (Kijelzővel lefelé töltöm, így nincs sehol feszülés.)[ Szerkesztve ]
-
agyarka
aktív tag
válasz lenpet #16779 üzenetére
Próbáltad a VitalPlayer-t?
Ha már tok akkor legyen egymás után.-)
Én az Otterbox mellett döntöttem, ami ebay-en hasonló árban van, de néha lehet hozzá kapni autós illetve biciklis tartót.
Felépítése hasonlóan hibrid. A műanyag felület azonban ránézésre a CaseMatenél kevésbé tapad, zsebből könnyű elővenni. Száraz kézben stabil (vizesben még nem próbáltam), sokkal jobb fogása lett tőle a telefonnak.
A szöszöket a sarkokon lévő szilikon miatt jobban gyűjti. A tetején lévő kapcsoló gombnál a szilikon erősen kiáll, itt sajnos nincs kemény műanyag, és egy kicsit elnyaklik nyomásra.[ Szerkesztve ]
-
-
balewi
aktív tag
Case-mate for Defy
Trabby kérésére készítettem pár képet a fent említett tokról. Gondoltam ide írok, nem privátban, hátha érdekel mást is.
A tok 2 részből áll, egy szilikon belső és egy keményebb külső részből.
A belső rész kicsit "előrelóg", ez gyűjti is rendesen a szöszöket. A tok külső része kellemes tapintású, nem "kemény érzésű", viszont bringázás közben ne akard gyorsan elővenni egy farmerzsebből.
Mivel a kemény rész pontosan illik a belső szilikon részre, ezért a levétele először macerásnak tűnik, de harmadjára már nincs vele gond.
A tokkal számomra lényegesen javult a kézben tartás biztonságérzete, ami eleve nem volt rossz, de most eszembe se jut, hogy leejthetem.
Nekem kifejezetten tetszik.Egyébként itt vettem.
-
frisco
aktív tag
2 napja vagyok én is Defy tulajdonos, de már az első hsz-től, Zsírfecske/Abe színrelépésétől követem a fórumot, már amennyire telefon nélkül lehet.
Nekem is a fórumból jött az ihlet, hogy most vegyem: így a piros szolgáltatónál 58ezerért sikerült hozzájutni jóllehet a céges SIM-kártya Telenoros.
Szóval - bármennyire is unalmas azoknak olvasgatni akiknek már van ilyen telefonjuk - szükséges rossz a téma szereplése a fórumban, köszi aki türelmes e tekintetben.
Első benyomásaim: ez szó szerint értendő, mivel az Android is új számomra.
Nagyon kézreálló, nagyos kezes jószág, pont ideális (szerintem) a kijelző méret és a kezelhetőség.
Az Android is tetszik, a root-opciót még nem mertem kipróbálni.
Próbálgatom az alkalmazásokat, ami nekem nagyon fontos volt:
MotoNav tökéletes, nagyon pontos, jól bekalibrálható és pont a 480x584 felbontásra van optimalizálva.
Jorte naptár szerintem a legjobb és magyarul is fel lehet tenni. Igaz alapból nem megy, fel kell hozzá tenni a Morelocale2 nevű alkalmazást és hozzá adni a magyar nyelvet (HU, hu) -
lenpet
csendes tag
sziasztok!
próbáltam keresgélni az eddig hozzászólásokban, de konkrét választ nem láttam sehol...
rockplayerrel / vitalplayerrel próbálok 720p sorozatokat nézni, de teljesen esélytelen a dolog, szaggat, késik, fagy. a hw enconding-ot nem is engedi bekapcsolni egyik sem? van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
köszi előre is!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16768 üzenetére
Hogy őszinte legyek full lefosom a hivatalos froyot,motorola támogatással egyetemben.Én nem várom,nem is vártam.AMit várok az a cm7 végleges,és a mui romok.A többi eddig sem érdekelt,eztán megpláne nem fog.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz DeadMeat #16765 üzenetére
vhol olvastam UK-t is, szerintem itt a fórumban, de most én meg nem keresem
mellesleg teljesen m1, nálunk még nincs official, szal üljünk a kis p.csánkon, és várjunk epekedve
@balewi: hátteret lehet változtatni a beállításokban! a többi hiba nálam egyáltalán nincs!!! (időjárás widgetet mondjuk nem tettem ki...)
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
válasz CoolBoy323 #16764 üzenetére
Van ebben 2 fontos betű: US. Csak tovább kell olvasni picit, a "source" részt is érdemes átböngészni... a release notes is érdekes lehet...
-
balewi
aktív tag
válasz CoolBoy323 #16760 üzenetére
Nekem is tetszett először, el is kezdtem használni. De...
- nem lehet változtatni a hátterét (vagyis van benne background változtatási lehetőség, de az a homescreen és nem a lockscreen hátterét változtatja meg), a gyári meg ....,
- az időjárás része hol szinkronizál, hol nem (pedig mindig van vagy wifi, vagy mobilnet a telón),
- ha megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor először bevillan a homescreen és csak aztán jelenik meg a Goto lockscreen.
Pár nap tapasztalat ennyi, de próbálgasd Te is.[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #16764 üzenetére
Én ebben csak US-t látok,az meg nem anglia már
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
vazzz
őstag
válasz CoolBoy323 #16751 üzenetére
És mennyi ideje? NINCS még hivatalos froyo európában, amire te gondolsz, az is csak kiszivárgott verzió. Legújabb hivatalos jelenleg a koreai, de az nem nagyon európa...
-
aveos
tag
válasz zsirfecske #16759 üzenetére
Ez a megoldás >>> full screen caller id, nagy jó HD képeket jelenit meg.
06302081105
-
CoolBoy323
nagyúr
találtam egy nagyon jó kis lock screen progit, neve: GOTO!
szerintem nagyon pöpec!
pl: százalékos akksikijelzés lock screennél, több helyre való feloldás (ez így hülyén hangzik, de ha megnézitek a linket, érteni fogjátok miről zagyválok ), hangerő gomb is behozza a lock screent, home gomb feloldja stbstbeddig nekem ez jön be a legjobban... (pedig sokat próbáltam már )
már csak egy nyomásos hívásfelvevő progi kéne, ami normálisan tud működni...
-
schmo07
tag
xda-n ezt írják: Caller ID Photo pixelated?
(Az eredeti (gondolom részletesebb) topikot nem találtam így elsőre)[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsirfecske #16746 üzenetére
egy ideje
-
schmo07
tag
válasz Memmaao #16748 üzenetére
Memmaao,
Jól van na, tényleg sokszor kérdezte... de legalább nem azt írta be naponta kétszer, hogy "magyar nyelvű a menü?"Aveos,
Nem találom. Ha nagyon idegesit, akkor próbálhatsz többféle appot, hátha valamelyik jó lesz (android appz topikban rákérdezhetsz, hátha van valakinek kipróbált kedvenc), illetve ha nem hagyod szinkronizálni a kontaktokat a google-lel, valszinüleg az is segít. Bár ennek meg van más hátrányaPomk,
Mi a billentyűzet?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ne haragudj, de ez már röhejes, hogy 20 hsz-ként felteszed ezt a kérdést! Választ már kaptál rá: google miatt van! A névjegyzék szinkronizál a google accountoddal, a képet a google fiókod lekorlátozza éa kis felbontásban rakja ki. Többet NE kérdezd meg! Nincs rá megoldás!
#Pomk: Igen, nehezen értelmezhető a kérdésed, 1: nem írod, hogy gyári, vagy anisoftkeyboard-ot használsz, mert 2: nem a handcent sms, hanem a bllentyűzet sajátossága, amivel problémád van. Használd az anysoftkeyboardot, ott a felső sorban egy gombnyomással válthatsz a betűk-számok-karakterek közt. Ha anysoftk.t használsz és az szaraxik, telepítsd újra, vagy clear cache.
# Owiban: WÁÁÁÁ!¡ Google a barátod és a forumkereső is! Szégyent hozol a jedikre!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
schmo07
tag
válasz CoolBoy323 #16743 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Ezt most jól megjegyzem :-)képek kapcsán: próbálom megkeresni, ennél némileg több hsz volt. Ha megvan, írok.
-
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #16739 üzenetére
angliában mióta van, te? amúgy is csak szolgáltatói lehetne még.
-
aveos
tag
válasz DeadMeat #16740 üzenetére
Ki próbáltam ezt a kis szoftver, (full screen caller id) de ez is ugyan olyan rossz minőségbe mutatja a képeket, persze csak nagyobb a kép!
Sajna, fel kell adnom, remélem lesz egyszer megoldás erre is, kitudja szoftver frissítésnél stb. , majd meglátjuk!
THX!!!!!!!!!
06302081105
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Edge
veterán
Vkinek sikerült már innen gameloftról vásárolni vmit defyre? az sms-es re gondolok, nekem nem műkszik... mindig azt írja átmenetileg nem elérhető a szolgáltatás...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Obi Wan
tag
valaki segitsenmár
nemértek dolgokat
1 mi az a cm 7?
2 van már 2.3?
3 van már végleges rom?
(nekem most 2.2.1 van fönt (117 es,de ez nemkezeli a vakut )légyszi segitsetek mert ezt kajakra nemvágom
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
aveos
tag
Sziasztok!
Több napja keresem a megoldást, >>> (Miért van az, amikor hozzárendelek egy képet egy hívószámhoz, nagyon rossz minőségű képet ad vissza?) de nem találtam a neten, sem XDA-n sem semmit erre a megoldásra!
Nem hiszem el, hogy egy ilyen minőségű kijelzőn csak így tudom megjeleníteni a képeket, tudom hogy ez a google hiányossága, sajnos mindig vannak olyan hibák és hiányosságok, ami bizonyos eszközökön szépséghibát eredményez!A market-n is kerestem de nem jártam sikerrel, egyáltalán van megoldás??????
HELP! HELP! HELP!Köszönöm!
06302081105
-
vazzz
őstag
válasz hétalvó #16720 üzenetére
Én CM7-et használok jelenleg, nekem tetszik. Sőt, mondhatnám tökéletesnek is, de azért hiányzik még 1-2 dolog. Időnként force close játszik néhány programnál, wifi is néha eltűnik fél percekre, gps talál holdat, de nem fixál rendesen, így nem pontos a navi. 720p nem működik, ami speciel kicsit sem érdekel, ugyanúgy, ahogy az sem, hogy az fm radio nem megy, auto-fényerő nem működik. Viszont marhagyors, végre működik a haptic feedback kikapcsolása, és még magyar is (99%-ban), ami szintén nem fontos, de azért jó érzés látni, hogy nem felejtettek el minket a CM7 fejlesztői.
-
aveos
tag
Sziasztok!
Milyen szoftverrel lehet húzni a cpu, van egyáltalán ilyen szoftver...?
Nem azért mert lassú a kicsike, hanem kíváncsiságból....!06302081105
-
agyarka
aktív tag
Végigolvastam az összes hozzászólást, néhányat többször is.
Témánként kijegyzeteltem, lementettem. Lassan elméletben kezdtem megérteni a dolgokat.
Aztán szabof1 esetéből rájöttem, hogy nem tudok semmit.-(
Keresővel sok mindent össze lehet szedegetni, de sajnos ezekről a dolgokról az aktuális, időszerű infókkal összeszedetten nem rendelkezik a fórum.
Egyenlőre marad a keresgetés, tanulás + néha a gyári beállítások visszaállítása menüből. -
hétalvó
addikt
ezek hiányából még sose volt bajom, nem írja, hogy gyorsabb lenne a 2.3, a power managment pedig vagy igaz vagy nem. a 2.2 is elég gyors szerintem. na majd meglátjuk, ha kész lesz a cm7.
szabof1: a 155-re rá kellene menni a 177-nek nekem is úgy volt, még csak nem is wipe-oltam, pays-et én már kerülöm csak a baj van vele, nem lehet wipe-olni egy titanium backup-al pedig a hivatalosból is lehet majdnem pays-et csinálni, még a powergomb-ra nem jöttem rá
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
szabof1
őstag
válasz AtomCity #16718 üzenetére
Csak a 155-öst ette meg az RDS. És igen, a lényeg, hogy működik.
Még nem volt időm erre építve tovább próbálkozni. Elvileg van ClockWork Recovery mentés. Azzal visszahozható a régi 2.51?A PaysV5.1 leírása tetszik, lehet, hogy arra mennék tovább. Mit szóltok hozzá? Érdemes azzal próbálkozni vagy jobb lenne az eredetileg kiszemelt 177-es nordic?
-
hétalvó
addikt
használ valaki cm7-et ? érdemes felrakni? Hoz valamit egy 177-eshez képest?
találtam egy ilyet :ginger froyo difference
Android 2.3 (Gingerbread) supports the following features in addition to existing 2.2 features:
* New user interface design with new themes (Black themes save power)
* Extra Large Screen Size supported
* SIP Communication Supported (SIP Video and Audio Calling, In an operator point of view, this is feature will decrease their voice calling revenue where as user can call each other for lower rates or even free if they have good data connection)
* Supports for NFC (High Frequency High Speech Data Transfer in short range)
* Support for WebM/VP8 video playback, and AAC audio encoding
* New audio effects such as reverb, equalization, headphone virtualization, and bass boost
* Improved Copy and Paste functionality
* Redesigned Multi Touch Software Keyboard
* Audio, graphical, and input enhancements for game developers
* New sensors support (i.e gyroscope)
* Download manager for long running HTTP downloads
* Enhanced support for native code
* Improved power management and application control
* Support for multiple camerasÉn nem látok ebben a listában olyan hú de nagy eget rengető must have érzést...
max a power managment érdekel belőle
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
AtomCity
tag
válasz szabof1 #16716 üzenetére
nah akkor nagyon örülök én is
de hogy, hogy csak az 155-öst ette meg? nah végülis mind1, nem sok az eltérés....
de sztem ezzel buktad a downgrade-t de hamarosan úgy is froyo lesz az alap
próbáltad, amúgy a 2.51.1-est visszatenni rsd-vel?Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Antilhu
tag
válasz CoolBoy323 #16714 üzenetére
Szia,
Köszi a kontaktok már megvannak...
de az SMS-eket sajna nem tudom áthúzni a SIM-ről :-( esetleg vki másnak tippje?
Nagyon köszi!
-
szabof1
őstag
válasz szabof1 #16708 üzenetére
Sikerült!!!!!!!!!!!
Köszönöm a segítséget vazz, AtomCity, CoolBoy323, rum-cajsz, mbaluka és tzl fórumtársaimnak! (Remélem, senkit sem hagytam ki. )Nem hittem volna, hogy végül tzl hozzászólása hozza meg a megoldást.
Ő alaposan megdorgált és a leírtak nagyon zavartak, mert sok volt bennük az igazság. Elkezdtem keresni a Google-ben "defy recovery" és "defy bootloader" témában és az egyik [link] a Pays Rom v5.1-re mutatott, ahol le volt írva az én problémám és a megoldása is:
"When everything fails:
-If something went wrong and you stuck in a bootloop etc, shutdown the system (if possible) or pull out the battery.
-Go into the system recovery with "vol down + power".
-Then when you see the android update guy press vol down + vol up at the same time. - na ezt nem tudtam
-Wipe your phone + factory reset.
-Reboot and hold "vol up + power"
-You are now into bootloader mode, reflash the system with RSD Lite and a sbf you like
-Your Defy is back in biz"Szóval sikerült a wipe + factory reset, aztán több rom után végül megette a 155-ös nordic 2.2.1-es Froyót! Most már be is állítottam a Google fiókomat!
Ígérem, hogy a tapasztalataimat hamarosan összefoglalom és a magamfajta Defy kezdőknek érthetően közzéteszem.
Egyébként a fent linkelt oldal gyönyörűen és érthetően leír mindent. Öröm volt olvasni, mert egy ilyen leírás mellett nem igen lehet hibázni.
[ Szerkesztve ]
-
AtomCity
tag
válasz szabof1 #16708 üzenetére
boot recovery-be lépj be! (pwr+vol down)
másold fel az sd kártya gyökerébe vhogyan (akár vedd ki a kártyát) az update.zip-et
ott wipe data, wipe cache és nyomj egy apply sdcard:update.zip-et
(amúgy lehet, hogy egy másik gépről is meg kéne próbálnod, nehogy az rsd lite legyen a probléma....)Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Egy régi SonyEricsson (F305) telót költöztetnék át DEFY-re és nehézségem támadt az adatok átmentésében:
- kontaktok szerencsére a Sim-en vannak, hogyan tudom a telóba ezeket bemásolni?
- mentett sms-ek: ezeket a manage SIM card messages-ben látom, de ott csak törölni lehett... hogyan lehet vhogy a SIMes üzeneteket áthozni a SIM-ről? van olyan marketes progi, ami alkalmas lehet erre?Előre is köszi a segítséget!
üdv: antilhu
-
x.pet
tag
válasz RootRulez #16710 üzenetére
- USB tethering, avagy Internet megosztás
USB-s modemként:
A PC-n legyenek telepítve a Motorola driverek
(én XP-vel próbáltam).
USB kapcsolódási mód: Portal and Tools
A telefonon a Menu->Settings-Wireless &
networks->Mobile networks->Internet tethering
opcióval lehet engedélyezni. Ha ennek
bekapcsolásakor figyelmeztet, hogy nincs
megfelelő APN, akkor még nem jó az APN
beállítása.
A PC-n ezután egy modemes internet
kapcsolatot kell felvenni, ahol a felhasználónév
és a jelszó üres, a telefonszám pedig *99#. Ezt a
kapcsolatot indítva lehet létrehozni az Internet
kapcsolatot. -
RootRulez
félisten
sziasztok. gépre driver feltéve, telefonon USB-s netmegosztás bepipálva. mégse mégy a gépen a net. mit kell még rajta állítani?
═════════════════════════════════════════
-
csendes tag
válasz szabof1 #16680 üzenetére
Szia, ebbe a hibába én is belefutottam. Elsőnek azzal próbálkoztam, hogy az RSD Lite log fájljait (2-3 db dátum szerint a legfrissebbek) Program Files\Motorola\RSD Lite\ könyvtár alatt kitöröltemi. Sajnos nekem ez többszöri próbálkozásra sem oldotta meg. Szóval ha ez nem oldja meg akkor próbáld meg egy másik gépen (amire még sosem volt kötve a telefonod), akár virtuálisan. Nekem így hibátlanul lefutott.
Mellesleg a 0X7100 -es hibáról több fórumon is találsz bejegyzést.Itt is illetve az XDA-n is írtak, hogyan lehet ilyenkor tölteni az akksit. Nem egyszerű a módszer ezért csak hozzáértőknek ajánlott.
Egyébként emlékeim szerint amennyiben nincs működő oprendszer az Androidos telefonon akkor az nem fogja tölteni az akkut.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Gyerekek, sajnálom, hogy teleszemeteltem a fórumot a hülyeségem miatt és elnézést, hogy néha elragadott az indulat.
Próbáltam tölteni, de ha rádugom USB-vel a PC-re, akkor automatikusan belép a bootba és mindig újra-újrakezdi. Ha meg a telefonos töltőre rakom, akkor egy nagyméretű akkummulátor (elem) ábrát jelenít meg a közepében egy kérdőjellel, a led pedig nem világít. Szerintem nem tölt, sőt lehet, hogy még merül is. Inkább nem próbálkozom tovább és kedden szerviz után nézek.
Köszönöm a segítséget! -
Pistakiss
őstag
válasz Memmaao #16705 üzenetére
Pápán volt lomin egy ismerősnek, remélem még lesz neki, mire újra vennék
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
vazzz
őstag
válasz szabof1 #16697 üzenetére
Húzd le a kábelről, vedd ki az akksit, tedd vissza, és rakd rá a töltőre. Ne kapcsold be, mert bootloader módban nem tölt. Jelenleg az a helyzet, hogy bootloader módban maradt, és kevés a kraft a flash-eléshez. Hagyd a töltőn 1-2 órát legalább, mielőtt nekifogsz újra.
-
AtomCity
tag
válasz Pistakiss #16701 üzenetére
és Q350-ese nincs véletlenül neki?
szabof1: először is ne ijedj meg, tutira lesz megoldás, olyan nincs, hogy egy defy nem indul
próba cseresznyeként, amit rum-cajsz javasolt ezt próbáld meg feltenni rsd-vel
a többi lehetőségről majd ezután....Aki kardot ránt, az kard által vész el...
-
Pistakiss
őstag
válasz AtomCity #16696 üzenetére
Hali!
Hogy az illető honnan szerezte, azt nem tudom, de van neki 5-6 db, egy vagy kettő van kibontva.
Akkor veszek egyet tőle, ha még lesz, mert holnap megy Győrbe a lomira, ott többen lesznek, akiket érdekelhet"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Készül a Secret Level második szezonja
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Mobil flották
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest