- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
"10-ből 8 hibás szar"
Ha ez így lenne, akkor ez a topik kifordulna önmagából is a rengeteg panaszkodó ember írásaitól...
De mivel a topik inkább hasonlít egy alvó, néha felébredő, aztán ismét visszaalvó topikra, így az állításod max fordítva lenne igaz, vagyis 10-ből max 1, vagy 2 hibás szar, de Én inkább ennek is a töredékére szavaznék.Sajnálatos dolog, hogy neked nem jött be, de mindazoknál, akik nem járnak ide, tökéletesen működik nagy valószínüséggel.
Az pedig, hogy jópárunknak, akik itt vagyunk, és tökéletesen megy a telefonunk, csak azért van, hogy ha úgy adódik, segítséggel tudjunk szolgálni.
rum-cajsz is, ahogy mondta, hónapok óta nem buherálta a készüléket, mert az ég világon semmi baja sincs, nekem is tökéletesen működik a készülék, Én is csak annyit teszek, hogy hébe hóba frissítem a cm-et rajta, de azt se kéne, mert semmi okom nem lenne rá.
premetének sem volt problémája, mégis itt van sokat, hogy segíthessen másokon.Gyakorlatilag azok mozgatják ezt a topikot, akiknek nincs is problémájuk a kütyüjükkel :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest