- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzi74
senior tag
válasz
vlesi69 #1715 üzenetére
Z2 Force-ban a 835 állítólag sokkal energiatakarékosabb és jóval tovább bírja kicsit nagyobb akkuval...
Teszteltem a Z akksiját USB töltésmérőven, 1700mAh-t tudtam beletölteni fullra lemerült állapotból (minusz a veszteségek) Eléggé nem tűnik egészségesnek...
Megmérem asszony telefonját is, ő nem panaszkodik, kíváncsi leszek.... -
zsoltzsolt
addikt
válasz
vlesi69 #1651 üzenetére
Nincs külön akkuja. Z esetében többünknél elég rapszódikus volt a működése, többek közt amiatt, hogy bizonyos akku töltöttségi szint alatt nem akar működni. És a Z-nek nincs egy acélos akksija, így nem biztosított a hosszú felhasználói idő. Mondjuk emiatt nagyon örülök, hogy Play-re váltottam, ott pár százalékos töltöttség esetén is működik. Aki azért fura, mert a Play teszem azt 6%-a nem hiszem hogy egyenlő lenne a Z 50-ével. De, ha valaki jobban ért ehhez, akkor elmagyarázza, mert ez engem is érdekel, hogy ez miért is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Kék 128GB
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest