Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ghiottone #1707 üzenetére
A Z2 Force jó de annak is kicsi az akkuja, a Z3-ra a Gsmaréna a 636 írja. Szerintem a Z csúcs telefon és elvárható lenne ha már a Z2 meg a többi az utód? nem visszafele kéne lépni hanem előre, megtarthatták volna a 2k kijelzőt. A Moto Z3 6 colost írnak full hd, 636. A mostani trendet nézzük 6 col oké, folytathatnák 2k-s felbontást, és a 845 és minimum a Z play 3510 mah akkut tartani. Vagy a Play a középkategória?
-
Olvasgattam az új Moto Z-k telefonok adatait és sajnos visszalépés a Moto Z hez képest, a kijelző felbontásaik csak full hd, a procik Z playben Snapdragon 625, Z 2 playben 626, A Z 3 playban az előzetes adatok szerint 636 lesz, 6 colos kijelzővel. Egy pozitív van az újabb telefonokban hogy az akku nagyobb. Én a Moto Z met hátlap akkuval használom 2-5 napot elvagyok vele.
-
válasz
zsoltzsolt #1650 üzenetére
Olvastam csak nem jöttem rá!? A kamerának van külön akkuja? A Mobilarénán elolvastam a Moto Modok tesztjét de ott nem írták hogy lenne külön akkuja. Vagy a telefon akkuját használja, és úgy nem működik 50% alatt? A JBLnek van külön akkuja.
-
Egy hete frissült 8-ra, eddig minden oké! Valaki használja a Hasselblad True Zoom Camerát? Milyen a képminőség, automata meg a manuális beállítások, egy töltéssel menyit lehet fényképezni vele.
-
válasz
Akron99 #1600 üzenetére
Szia! Bele olvastam de nekem ez kínai, annyit leszűrtem hogy van akinek frissített, nekem nem. Én csak hobbi felhasználó vagyok, nem értem az itteni sok rövidítést, meg szlenget, meg ezt kell nyomni meg azt. Én nem fogok belebabrálni! Inkább a kamera rész érdekelne hogy érdemes e hozzá venni.
-
Sziasztok! Nem olvastam végig az egész fórumot, annyi kérdésem lenne van e valakinek Hasselblad True Zoom a telefonhoz, ha igen milyen képek készíthetők vele, meg a kézi beállítások jól használhatóak? És még Android 8-at kiadták hozzá már mert az enyémen még 7.1.1. van. Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest