- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #1539 üzenetére
De az be van kapcsolva, de nem is szeretném kikapcsolni ☺️
Kobak 27 - nem tudom, S telefon garanciális volt, így sok lehetőség nem volt. TMX egy papírt küldött vissza, hogy nem javítható. Kedden vitte el a futár, csütörtökön már a honlapon az szerepelt, hogy Solved, kedden hozzá a postás a csereutalványos papírt. Szerintem ennyi idő alatt nem lehet tesztelni. Akkor volt péntek szabadnap, majd utána húsvét hétfő.
Lusták voltak, így volt nekik egyszerűbb. De most már nem bánom, így utólag látom, hogy a Z nem ad semmi pluszt. Ezek szemben Play üzemideje nagyon, nagyon jó. Ja és tudom használni végre a Hasselblad fényképezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest