- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
válasz elttiL #16482 üzenetére
E-mailre továbbra is azt mondom, hogy használd a Smartmail-t. Anno próbáltam a Loigicmail-t is, de az tényleg egy kalap... Gmail appot meg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy hol találtad? Úgy tudom, hogy egy pár éve már nem elérhető, én is széttúrtam érte a netet úgy másfél éve, mikor megvettem a telót, de nem akadtam rá. Most már ugyan nem kéne, a Smartmail teljesen jó, gyakorlatilag a gyári levelezőklienset használom. Szóval tényleg csak kíváncsiságból: Hol lehet ráakadni?
Smartmail-ről tényleg azt mondják, hogy fizetős (nem havidíjas, csak egyszer kerül pénzbe), én meg is vettem volna (bár akkor még nem tudtam valójában milyen), de elég sokat kerestem, mire nagy sokára ráakadtam valahol. Onnan meg csak letöltöttem és telepítettem, gondoltam talán majd ott kér kódot, vagy inkább, hogy vegyem meg. Aztán nem szólt semmit, csak működik másfél éve hibátlanul Lehet, hogy most akaratomon kívül bűnöző vagyok, de örültem, ha valahonnan le tudom vadászni.
Szervizkönyvekkel nálam nem kellett semmit mahinálni, Telenornál vagyok feltöltős, az előző tulaj más szolgáltatónál volt, és újra is telepítettem már többször is, mindig megjött minden szükséges. Más szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni, de szerintem csak a Tré szivat.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Próba
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest