- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Igen gmailen az imap po3 minden engedéjezve van. Megszivattam magam mert 1 hete megvan a telefon kb, viszont BIS meg mobil net csak mától van. Viszont én az elsőnap amikor meglett a tel bejelentkeztem egy régi freemailes cimemmel, amit még anno a 9700hoz használtam hogy tudjak az appwordböl vagy miböl programokat tölteni. Erre most ahogy belett aktiválva a net meg a bis ő kapásból azt hitte hogy én a freemailes cimemet akarom használni, azt probáltam törölni neten és valahogy sikerült is mert újrainditás után kéri a kék háttéren hogy: "Ellenőőrizze a BB ID azonsítóját"
Na én közbe https://blackberryid.blackberry.com/ itt beregisztráltam sikeresen az új emailcimem, aktiávltam is be is léptem, viszont hiába irom be most a emailt meg a jelszót azt irja ki hogy: " Adja meg az okostelefonhoz társított felhasználói azonosítót" az újat nem fogadja el, a régit meg már azért nem mert törölve lett.. és alul meg 5/10 kisérlet
félve kérdezem meg de ha elérem a 10/10et mitörténik?Na most próbálok egy teljes törlést, full wipot és előről kezdem és ha szerencsém van akkor törlés után elfogja fogadni az új címet
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, szeretném regisztrálni a telómat BIS-re, http://www.instantemail.t-mobile.hu/ ezen a weboldalon. PIN imei megvan, majd eljutok erre az oldalra:
Ahol beszeretném regisztrálni a gmailes email cimem, beírom a pontos cimet meg a pontos jelszót de ezt dobja ki:
Emailen meg közbe ez jött:
Valaki nemrég az Ön jelszavával próbált meg bejelentkezni az Ön Google-fiókjába (xxxx@gmail.com). Ez a személy egy levelezőprogramhoz hasonló alkalmazást vagy mobileszközt használt.A bejelentkezési kísérletet megakadályoztuk, nehogy egy fiókfeltörő legyen az, aki megpróbál hozzáférést szerezni az Ön fiókjához. Kérjük, tekintse át a bejelentkezési kísérlet részleteit:
2014. augusztus 26. 16:01:31 UTC
IP-cím: 178.239.83.1 (178-239-83-1.rdns.blackberry.net)
Hely: HollandiaHa nem ismerős Önnek ez a bejelentkezési kísérlet, elképzelhető, hogy valaki más próbál hozzáférni fiókjához. Azonnal jelentkezzen be fiókjába, és állítsa vissza jelszavát.
Na ilyenkor hova tovább?
-
nagyúr
.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BB9800
csendes tag
Eventus:Csak azért írom ide a kérdésemet mert itt jóval tapasztaltabb és rutinosabb emberek tudnak segíteni nekeme mint kezdőnek A Crackberry oldalt én is felfedeztem már de annyi angoltudásom nincsen hogy meg is értsem hogy miket írnak ott )
-
hermanyi
addikt
Lassan tocsog a nyáltól a topik .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
BB9800
csendes tag
eventus Nem nálam sem ment a google
-
eventus
veterán
válasz Polarstar #15282 üzenetére
Saját világ kialakítása helyett célszerű lett volna alkalmazkodni a többiekhez. És nem azért, mert mi jobban főzünk, hanem mert jobban értünk a BlackBerry telefonokhoz. Ahogy Zozo is írja: nem sok szakmaiság van az üzeneteidben. Próbáltunk korábban is célozni ezekre, de látjuk inkább az orrodat húztad fel, aminek láttuk a nyomait, hozzátéve: elég becstelen módon.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
icezozo
addikt
válasz Polarstar #15282 üzenetére
ez nem reklám volt !
szerencsére én 1 kivételével csak szakmai csoportban szerepelek mert meguntam már a főzést a Nordicot és a felesleges reklámot.
Persze ha találsz még olyan friss BB-seket akiket ez érdekel akkor hajrá!
Mondjuk a HSZ-eid többsége inkább OFF mint szakmai.
Lehetőség szerint inkább ne oszd az észt mert nem fogok segíteni annak aki azzal jön majd,hogy te mondtad....
Köszönöm, de meghívót nem kérek se csoportba se csatornába tőled.
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
eventus
veterán
-
BB9800
csendes tag
Én még mindig szeretném megtudni hogyan tudok Hybrid romot telepíteni a bb9800-as telcsire Olyanformában hogy egy kezdő is megértse
-
F34R
nagyúr
a Z50 rol meg csak spekulacio szinten sem lattam megjelenesi idot, ki tud rola tobbet?
-
mrcrnl
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget vagy tanácsot kérni. Adott egy BB10-es mobil amin szeretnék hálózati meghajtóhoz való kapcsolódást beállítani. A routerembe van bedugva egy pendrive, hálózati meghajtóként beállítva. Minden laptopról és pc-ről elérem és tudom használni win alatt. Viszont jó lenne, ha itthon a wifire felcsatlakozva a Z10-esemmel is tudnák rátenni és levenni fájlokat. Per pillanat a beépített dropboxot használom, de iszonyat lassan megy így. Vagy menjek mindig ahhoz a pc-hez, amelyiken a BB Link fut, és kábelen másolgassam a fájlokat? Egyszerre lehet több gépen is BB Linket használni?
Más. Abba a menübe, amit fentről húzok le, bele lehet tenni valahogy a némítás és a hívás átirányítást? Vagy hogyan lehet 1-2 "gombnyomással" használni ezeket a funkciókat?[ Szerkesztve ]
-
daenerys
tag
válasz eventus #15268 üzenetére
Nem akarják cserélni, azt mondták, hogy ez ilyen, ezt kell szeretni Azért van pofájuk, nem? Szegény júzer meg azért írt nekünk, hogy adjunk neki hivatalos bizonyítékot, hogy nem kell rossznak lennie a telefonnak - hát a 100-1-esek pont nem az a széria, de ennyire nem kéne rossznak lennie.
-
daenerys
tag
Help! Valaki írt, hogy a Telenornál a 2 hetes, gyári hibás Z10-ére azt mondták neki, hogy ilyen, és hogy nem fog rendesen tölteni az akksija. Nektek van tapasztalatotok azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet elérni, hogy a gyári hibás Z10-eket kicserélje a szolgáltató, ahol vásárolta a fogyasztó?
-
Laurh
aktív tag
-
bigsee
addikt
-
SÖ
addikt
válasz lugosi #15252 üzenetére
Jaj de szép történet. Én a végén sírtam is.
Vezeték nélküli kapcsolatról csak annyit, hogy szemetek a tv gyártók. Ráírják hogy DLNA (képes) de ez még édes kevés, ha nincs benne wifi rádió. Nekem Sonym van, és kellene hozzá wifi kulcsot vennem (usb) A poén hogy csak a Sony által forgalmazott eszközt hajlandó felismerni, ami a sokszorosába kerül a noname wifi kulcsoknak.
Mikor még iPhonom volt, simán beolvasta a képeket, MP3-at, videókat, csak a filmeket nem.Most jut eszembe, hogy pont van itthon mini hdmi kábelem, és már kipróbáltam a Q10-el. A kijelző tartalmat duplikálja, sajnos 1:1 arányban, és a felbontása is olyan amilyen. De a Passport már USB-n keresztül támogatja a SlimPort szabványt. Erre leszek kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lugosi #15252 üzenetére
Nyugi...
A F.sadék sz.r Nokia N8 is okozott igen kellemetlen meglepetést a csodás kalakszi rajongóknak.
Én nem is kérnék mást, csak azt, hogy a Classicba Zeiss bácsi fénylesőjét valaki csempéssze bele!
Plusz!!!!!
Jézuska hozzál lécci USB OTG módot az új mobilokba!
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #15251 üzenetére
Nekifutottunk neki még egyszer...
Mobilon aktív a Protekt.
helyzetmeghatározás okésBBID rendben.
Számítógépben Protektbe belép, eddig jó - majd sem megkeresni nem tudta a 3G-n és wifin lévő mobilt.. a többit sem látta. Passz!Itt megállt a tudomány.
-
MODERÁTOR
Történt velem egy érdekesség ma.
Családi vendégségben voltunk, mutassuk meg a nyaraláskor készült képeket (telefonnal készültek). Hát csak nem már egy telefon képernyője köré gyűljön a család, nézzük meg a vendéglátó lapostévéjén a képeket, van USB bemenete. Idősebb családtagok, számítógép nincs. Ugye én két telefonnal járok mindig, ezek közül most az egyik egy Samsung Note 2 volt. Benne a memóriakártya, azon a képek, oké. Samsung a telefon is, Samsung a tv is, csak minden oké lesz. Természetesen semmilyen vezeték nélküli szabványt nem tudott a tv. Na ekkor lett jelentősége az USB-nek, eszembe jutott hogy a kocsiban van egy USB kábel a szivargyújtó-töltőhöz (ennek már semmi jelentősége, de Samsung kábel a Samsung szivargyújtó-töltőhöz). Felviszem, összedugom, a tv szépen el is kezdi tölteni a telefont, de akár hogy szenvedek, semmi eredmény, nem látja a telefon tárhelyét (a kártyát pláne nem) a tv.
Pár perc guglizás után kiderült, hogy ennek a lehetőségét, hogy USB Mass Storage-nak lássa a kártyát, valamelyik (talán Gingerbread) frissítéskor kivették a szoftverből. Különböző progikkal esetleg megoldható, ja rootolni kell hozzá a telefont (nem volt soha, és nem is akartam, és nem is igen tudtam volna, fogalmam sincs, hogy hogy kell, egy nyomorult képnézegetést akartam megcsinálni).Na ekkor elkönyveltük, hogy nem nézzük meg a nyaralásos képeket, majd legközelebb, ha jövünk.
Üldögélek ott kardomba dőlve, egyszer csak bevillan, hogy a másik telefonom, a Blackberry 9780 kint van a táskában, azon is micro USB bemenet van, annak is micro SD kártyája van. Kártya ki az egyikből, kártya be a másikba, USB kábel bedug. Feljön a telefonon a kérdés, hogy USB meghajtóként, más módban, vagy csak tölteni akarom csatlakoztatni. Pofám leszakad, hogy a 4 éves technika siet a segítségemre, legyen a legelső opció értelemszerűen.
TV: képek beolvasása... Innentől működött, megmenekültem a lesajnáló nézésektől.
Érdekes, elgondolkoztam az egészen.
A Naaaaagy-naaaaagy nyílt, open-ez, open-az Android, amibe nem vagyunk bezárva, szabadság-frídom rulez és mindent lehet besült egy tök egyszerű, hétköznapi dologgal, a zárt, gonosz és bekorlátozó BBOS meg simán tudta alapból. Érdekes, a nyílt oprendszer szerint nem jó, a zárt szerint meg megengedhető, ha kívülről hozzá akarunk férni a file-jainkhoz.
Lehet, hogy ilyen korlátozásokat kell már bevetni a biztonság legalább valamilyen fokú fenntartása érdekében androidon? Míg egy biztonságos rendszeren mindez nem üti meg a szintet, mert egyébként eleve biztonságosabb?Érdemes azon elgondolkozni, hogy tényleg annyira nyílt-e az android, mint sokan gondolják.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az említett telefon egy Q5 lenne. Vodkával, de feltöltős. Lehet, hogy itt van a blöki behantolva.
-
nagyúr
válasz FET-MEN #15246 üzenetére
Szuper!
Azon van egy olyan ficsör, amit a BB10 userek nagyon nagyon szeretnének!
A keresés, mobil törlés, lezárás és csörgetésen kívül: lementheted a névjegyzékeidet, jegyzeteidet, képeket, doksikat. Na, ennek örülnék!BB10-en van erre cucc, de lassan minden fizetős lesz... miért nem a BlackBerry -nek fizetünk pl... nem hiszem, hogy nem érne meg egy frankó évi összeget!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Praetorianus
aktív tag
Feltűnt egy furcsa anomália. Nem tudom hogy egyedi eset lehet, vagy mindenkinél ilyen? A Messages listában nem jelennek meg a BBM-en érkező privát hozzászólások. Csoportok bekerülnek a listába, privátok nem. Nem használom túl régóta az összevont listát, így nem tudom, hogy ez normális-e. Illetve hogy a francba ne tudnám, persze hogy nem normális 9900, 7.1. Valami ötlet?
-
nagyúr
Hard reszett?
Hard Reszelt: Javasolt az adatok visszaállítása előtt egy hard resetet csinálni. Ennek legegyszerűbb módja a hangerő fel és hangerő le gombok egyidejű hosszan tartó lenyomása, amíg a BlackBerry logó fel nem tűnik a képernyőn (először elsötétül.)
-
domel
tag
Helló! Segítségre lenne szükségem. A felébresztett telefon lezárt képernyőjéről eltűnt a fényképezőgép ikon, tudjátok az, amikor egy karika körbemegy a fényképezőgép körül. Munkatársaim piszkálták a telefont, szerintem ők állították el, és már egy napja keresgélek a menükben, de nem találom.
Q5-ről lenne szó. Köcce előre is!!
Csabi
-
nagyúr
válasz Praetorianus #15232 üzenetére
Milyen évi hír ez? 2012??
Közben volt némi változás is. Tökre nem értem, hogy ezek nem olvassák a Passport előjelzéseket?
Minden eddiginél érdekesebb BlackBerry lesz. Igazi erőgép!Be Different!
-
eventus
veterán
válasz Praetorianus #15232 üzenetére
Nulla a cikk erteke..
-
Praetorianus
aktív tag
"Vérszagra gyűl az éji vad..." http://sg.hu/cikkek/107281/tavozhat-a-telefonpiacrol-a-blackberry
Sorry a link miatt, telefonról vagyok. -
eventus
veterán
Hazai BlackBerry taborban akadnak erdekes emberek
-
icoj69
tag
válasz lezerpiramis #15226 üzenetére
És a RIM-nél szerzett tapasztalatokkal!
iPhone 11, 2020 MacBook Air M1
-
Sakab
senior tag
Nincs vkinek tapasztalata az utángyártott kínai házakról? pl erről? [link]
9900hoz keresnék fehér házat, de gyárit az Istennek sem találok csak utángyártottakat, de ezeknek a minőségétől meg tartok kicsit. Vkinek saját tapasztalat esetleg? Vagy valami ötlet honnan tudnék gyárit rendelni hozzá? Anno 9700hoz rendeltem angliából gyári fehérek kb 3e-ért, és az nagyon patent volt, de ehhez a 9900hoz sehol se találok originalt -
zedii
aktív tag
Q10-en a billentyukhoz nem lehet funkciót parositani? Pl a os6 és 7-en is egy egy gombhoz lehetett programot rendelni, de ezt a funkciót nem lelem már q10nel
-
SÖ
addikt
Ez most mi? A Passportot még kiadják? Mondjuk a cikk szerzője nem hallott az új, nem kevés modellekről? Nem értem.
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hehehe! Azon gondolkodom titeket látva, hogy "Hányszor van egy évben karácsony?"
(Megjött az új vízjel nélküli Leak..)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz lezerpiramis #15206 üzenetére
Na akkor én is írok egy hosszú listát.
Blackberry Q10 akkuideje jobb mint az iPhone 4, kb. Nexus 4-nél egy kicsit jobb. Ezekhez voét szerencsém.
Ami érdekes, és egyedi benne - ha melegszik, (sok oldalt töltök be egyszerre, vagy játékkal hatom a gpu-t) akkor is sokkal kevésbe csökken a töltés szintje, mint más mobilokon. Viszont készenlétben a legtöbbet eszik - pl. egy éjszaka alatt. iPhone/Nexus 0-5%, BB 10%-ról indul. Persze itt stabilan ott figyel a BBM.
Összességében, viszont brutál jól bírja. Volt, hogy nem értem rá nyomkodni, és estére 70% körül maradt benne, de mindig sokat kell vele harcolnom, hogy estére lemerüljön. Mivel nem csak telefonálásra, levelezésre használom, így nem merek neki futni a második napnak töltés nélkül, akár mennyi is marad benne.
Passportnál ez valszeg másképp lesz, brutál üzemidőket jósolnak.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #15206 üzenetére
Köszi, király kis lista.
A 9810 izgat még, egy olyat mindig szerettem volna. -
nagyúr
válasz lezerpiramis #15205 üzenetére
Nem tudtunk előre lépni, javasoltam az újra indítást.
Ha lesznek új fejlemények, megosztom.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lezerpiramis
őstag
válasz lugosi #15203 üzenetére
Nézzük sorban a 9700-as kivételével:
8707v: erről tutit nem tudok írni, de szerintem egész jól bírhatta a saját akksijával anno.
9000: gyengébb, mint a 9700
9105: na, ő talán még játszhat a kis kijező miatt (OS 5-tel), csak néha volt a kezemben.
9500: még a 9000-esnél is gyengébb, OS 5 valamennyit javíthatott rajta.
9520: 9500-hoz lehet hasonló.
9300: 8520-nál gyengébb, az meg ugye a 9700-asnál gyengébb
9630: passz.
9650: passz.
9780: gyengébb, mint a 9700-as (valószínűleg az OS 6 miatt, mert egyébként belül ugyanaz).
9800: gyengébb, mint a 9780.Az OS 7/7.1-eseket meg inkább hagyjuk a fentiekhez képest Bár a 9320 és a 9720 egész jól bírja, illetve a 9810 se volt annyira gáz, amikor nálam volt 3-4 napot.
Illetve lehet, hogy kihagytam ezt-azt.
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #15201 üzenetére
Megy vidáman. Ezért sem értem.
-
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #15183 üzenetére
Basszus. Olyanom volt, ahhoz képest hasonlítok épp mindent
Ahhoz képest mértem a 9780-at, hogy nem hozza a 9700 akkori üzemidejét. Akkor nyilván nem is fogja. Anno kifogtam a 9700-zal a nagyon jó üzemidőt. Az én - elég kemény - felhasználásommal vitte a 2 napot.
A 9780-nál most necces az 1 nap is (főleg az adatforgalom miatt). -
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #15200 üzenetére
Ugye nem varod el, hogy jellemezzem oket? Mindig is szerettuk oket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest