- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz lugosi #22091 üzenetére
Miben rosszabb ez, mint bármelyik más droidos telón, ne adj Isten rootolt telón csinálni mindezt, megspékelve mindenféle spyware meg adathalász kínai cuccokkal, sok esetben a gyártó által előre telepítve...Ha biztonság miatt aggódunk, sztem vannak sokkal aggasztóbb dolgok is, mint BB10-re apk-t telepíteni..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz sasa134 #22090 üzenetére
A következő a véleményem, bajom ezzel. A múltkorában wipe után elkezdtem újra felépíteni a Passportot, és elkezdődött az apk vadászat.
És ezután elgondolkoztam azon, hogy a munkára használt, és fontos ügyféladatokat tartalmazó telefonra teszek-e ilyen mindenféle tárhelyekről összegereblyézett, valamilyen verziójú programokat, és úgy döntöttem hogy nem.
Szerintem az ilyen dolgokkal pont a rendszer megbízhatósága, védettsége sérül, és nem érdemes megkockáztatni. -
iMagic7
tag
válasz lugosi #22077 üzenetére
Viszont spotify és hasonlóan nagy appok sem érthetőek el, ami nagy csalódás nekem, mert elofizeto vagyok.... az androidos appok futtatását meg hagyjuk.... sajnos már valóban csak második keszulekkent lehet számítani egy bb10es készülékre, hiába az alapjaiban szinte tökéletes rendszer
Nagyon várom már az LG g6 bemutatását, mert iszonyat hibátlan készülék lett... bb meg örök, de nekem a droid az nagyon idegen a szedres gyártótól -
zedii
aktív tag
válasz l.skywalker #22085 üzenetére
Aha. Köszi. Mondjuk a decemberi időszak legtöbb kis/nagy cégnél káosz volt.. igazából azt nem tudom, h a "gyártói garanciat" náluk miként lehet érvényesíteni. Vagy mi van ha véletlenül mégsem EU-s verziót kapok..
-
l.skywalker
félisten
Szerintem ne nagyon rendelj innen. Ahogy a Facebook oldalukon a kommentek megjellennk én tuti nem vennék:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zedii
aktív tag
sziasztok!
véleményeteket kérném: innen passport silvert rendelnék és ezt a tájékoztatást kaptam:
Feladó: Luxoryshop Ügyfélszolgálat <ugyfelszolgalat@luxoryshop.com>
Tárgy: RE: Blackberry Passport Silver Edition - ERDEKLODESKedves Uram,
Köszönjük megkeresését.
A készülék egy év teljeskörű gyártói garanciával rendelkezik.
Európai piacra szánt verzió. Igen, minden eu mobilhálózatot felismer.Üdvözlettel: Luxoryshop
Ez még éppen az ingerküszöb volna, amit kiadnék a passportra, a berry boltos 170e sajnos túl sok. köszi
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Van bármilyen lehetőség az APN távoli beállítására? A kijelző jobbfelső sarka nem veszi az érintést, így nem lehet elmenteni a kapcsolatot. Nem tudom hogy, s miért állt alapállapotba (blackberry.net), de ezzel így most eléggé meg vagyok lőve.
-
l.skywalker
félisten
válasz Novics #22078 üzenetére
Igen, ez fontos érv, hogy azért a mobilalkalmazások zöme (föleg a hazai fejlesztések) igazából ugyanazt nyújtják mint a böngészős változat.
Facebook pl. én csak a Messengert használom, magát a Facebook alkalmazást nem.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Novics
senior tag
válasz lugosi #22077 üzenetére
Attól függ, hogy mik. Azért van pár, ami egész jól fut, de pl nekem az Erste Mobilbankja - vagy mi a rák - nem megy sem PP-on, sem Q5-ön. Ja, és a BKK Futár sem. Ez utóbbi jobban fáj, de megnézem böngészőből ha kell valami, nem dőlök a kardomba.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
l.skywalker
félisten
válasz iMagic7 #22075 üzenetére
Android Runtime Environment már minden BB10-es készülékben van. Én Classicot használok, ezen helyel-közzel elvannak. Egy 4.0-ás (ICS) eszközként ismerik fel az Androidos appok, így pl. sok alkalmazásból a legújabb már nem megy fel, azok közül apk-kat kell telepíteni. Az Amazon alkalmazásboltja fent van rajta, azon keresztül azért jó pár ha nem is a legfelkapottabb, de egyéb alkalmazás futtatható.
A Passport ARE-t nem ismerem.
-
iMagic7
tag
válasz l.skywalker #22074 üzenetére
Állítólag passporton elég használhatóan futnak a droidos aprok... ez igaz ??
Fontos lenne ,mert kell az a telefon ....egyszerűen piros feketében telitalálat -
l.skywalker
félisten
Amikor kicsit besokkaltam azon, hogy a BB10-et nem folytatják elkezdtem keresni Passportot, hogy Androidot portoljak rá. És belefutottam egy olyan szériába, amit a kanadai dolgozók vehettek meg és "gyárilag" tehát a BB által raktak rá Androidot. Pár darab valami 2ezer kanadai dollárért fent volt 1-2 napig az ottani "jófogáson" aztán szépen eltűntek...
Nem vagyok Droid párti, de ha lenne egy droidos Passportom...
-
bigsee
addikt
-
Koczó93
őstag
válasz l.skywalker #22068 üzenetére
A PP nekem megvan, már "csak" a Priv, Q10,Porcshe edition kell és a Merci kulcs
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #22065 üzenetére
Ez mondjuk így van Szerintem is az egyik legjobb mobil OS volt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
félisten
válasz consono #22064 üzenetére
Sokunknak egyébként biztos más lenne a hozzáállása, ha kézbe is vehetne egy Droidos BB-t, de még inkább ha lenne alkalmunk 1 hétig használni. Nem vagyok én Droid ellen. Csak a BB10 az BB10...
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #22063 üzenetére
Nálunk a DTEK 50 most is választható, igazából nincs megkötés, csak értékhatár van.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
l.skywalker
félisten
válasz consono #22062 üzenetére
Nálunk most cserélik a BB-ket. És sem a Priv, sem a DTEK sorozat nem kerültek be helyettük. Iphone SE van, meg Samsung A széria ill. feljebb a Samsung Galaxy és az iPhone 7.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #22059 üzenetére
+150-et nekem biztosan nem, én arra játszok, hogy bekerüljön a céges flottába
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #22053 üzenetére
Még egy kiemeli: a hardveres billentyűzet. Ha azt akarod, akkor nem nagyon van választásod...
Én megvárom a nyár végi árát a Telekomnál (ha bekerül), majd akkor kitalálom kell eBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-igu-
addikt
válasz lugosi #22054 üzenetére
3 hónapja használok androidot, és azt mondom, maga az oprendszer ( mostanra a nougat) még mindig fényévekre van a BB10-től a napi használat során.
Számomra egyetlen előnye van (és emiatt is váltottam): BB10-re nem jelentek meg azok az app-ok, amikre jelenleg szükségem van.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
MODERÁTOR
válasz eventus #22052 üzenetére
Várjunk csak egy pillanatra.
Az OS10-es időkben ment folyamatosan ez a mantra, hogy nem minden a vas, és ment a leborulás a rendszer előtt, illetve az android folyamatosan olyan összefüggésben került emlegetésre, mint amibe a sáros lábatokat nem töröltétek volna bele, és annak aztán kell feleslegesen a hardver, mert optimalizálatlan. Most meg mit olvasok? Talán fejlett lett? A BB androidja alá nem kell vas ezek szerint?
Furcsa ám ez, mert ilyen összehasonlításban a vélemény nem tűnik hitelesnek. Az a képlet látszik kirajzolódni, hogy minden ami BB=ász, minden más=gyík. Ha a korábbi gyík BB-vé válik, akkor az is ász mostantól. Leegyszerűsítve. -
l.skywalker
félisten
válasz eventus #22052 üzenetére
Tetszik a márkahűséged, és tetszik az eltökéltséged is. Sőt, tetszik a telefon is. De nekem az Androidtól kedzve ez a márka is csak "egy a sok közül" se több, se kevesebb. Most egy jó formaterv és egy DTEK nem fogja kiemelni a többi közül. Ja, de. Egyvalami igen. Az ára.
-
MODERÁTOR
válasz metalstorm #22045 üzenetére
"régen egymagos telefonokon fél giga rammal szépen futott a rendszer"
Akkor, és az a rendszer.
Az első pc-mben 1993-ban 1 mega ram volt, egy magos proci és elég volt mindenre amire használtam. Azóta nem azokat a programokat és nem azokat a szolgáltatásokat használjuk mint akkor.
Nekem is volt fél giga ramos androidos telefonom talán android 2.3-mal (?), azóta eltelt egy kis idő. -
iMagic7
tag
4gb a minimumnak kellett volna lennie ebben a kategóriában, a cpu meg bőven elég lesz a legtöbb dologra
a készülék nagyon tetszetős és jó lenne 150k körül...., de 250 be irtó draga lett egy így elsőre is elég ütős g6 hoz képest...mind1 legalább a priv ára csökkenni fog -
nagyúr
válasz metalstorm #22045 üzenetére
Azért furcsa volt az MWC-n olvasni a főnökök szavaiból, hogy a BB10hez még hűségesek. Megtanultuk, hogy soha se mond, hogy soha.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
metalstorm
aktív tag
válasz lugosi #22042 üzenetére
Az Y generáció idióta bugyutasága miatt kell egyre több ram a droidos telefonokba! Azt hogy optimizálás teljesen elfelejtették, régen egymagos telefonokon fél giga rammal szépen futott a rendszer és a programok - mármint androidosan nézve szépen -, ma 8gb ram és 8 magos processzor nem elég egy facebook futtatására! És ez röhejes! Egy asztali gép már nem olyan ultramagos mint egy szar mobil... És ez miatt nem tartom a blackberry droidos baromkodását jónak, szerintem a BB10-ből és elődeiből kiindulva, példaértékü az optimizálás, barom hozzáállással jó példa a droid hogy xart sem érnek a mag számok ha hülyék írják a programokat....
-
MODERÁTOR
válasz eventus #22040 üzenetére
Szerintem problémák lesznek a nagyobb erőforrásigényű appokkal (ram/proci), és egy nem túl távoli jövőben magával az androiddal is, elsősorban - szerintem - a ram miatt. Egyszerűen (amennyire követem az androidos világot) úgy látom, hogy a csúcsmodellek már olyan felszereltséggel jönnek ki, amiket lassan a középkategória is átvesz, hogy etalon lesz a több ram, és a kevesebbel szerelt telefonokra már nem fognak gondolni, amikor a rendszer funkcióit igazítják az erőforrásigényekkel. Azaz, nem lesz időtálló a hardver. Árát tekintve pedig beleférhetett volna.
Szerintem még mindig úgy gondolsz a BB-re, mint a hardvert és a szoftvert egy kézben gyártó, optimalizált dolgokat előtérbe helyező cégre, amelyik kihozta annyi rammal a Z10-et, amennyire nem volt szükség a rendszer futtatásához, ugyanúgy a Passportot szintén annyival, amennyi fölötte volt a szükségesnek. Most kihozták ezt a keyone-t annyival, ami egy kb "épp elég" kategóriában van, egy olyan procival, ami egy erős közepes. Én ezt problémának látom, de persze a gyakorlat és a jövő eldönti, hogy így lesz-e."Azok a "más" telefonok nem is arra készültek mint ez."
Ez szerintem nem így van. Okostelefon - okostelefon, nehogy azt gondold hogy régi reflexből az androidos bb-ket kizárólag öltönyös üzletemberek veszik, vagy akarják venni. Hiába erőltetik ezt a biztonságos androidot, minden androidellenesség nélkül, szerintem ahol a biztonság a prioritás ott nem az android az elsődleges rendszer. Bár persze ezen a téren is sokat fejlődött az elmúlt időkben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
eventus
veterán
válasz lugosi #22037 üzenetére
BB megtette amit kellett volna a többi gyártónak is, így elég a HW. Az, hogy sok hulladék program van a play-ben, az már más kérdés. Másrészt nem játszani készült a telefon. Hosszú üzemidő is lényeges, kibírjon egy napi munkát, nem egész napos "trendizést".
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
-
nagyúr
válasz eventus #22031 üzenetére
Nekem tetszik!
De az ára nagyon nem tetszik!
Ha lesz a telekomnál, ha talán mégis lesz - meggondolom, hogy lecsapok egyre. Kaptam egy hatalmas kedvezményt, csak el kellene tapsolnom. Telefonon hívtak fel.
Így ingyen lenne.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
eventus
veterán
Itt a KEYone: [link]
-
Jack-pot
csendes tag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Sikeresen elindult a készülék.
Üdv: Dénes
-
Orgi
addikt
-
Jack-pot
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
A régi BB Z10 emen amikor csináltam az kb 3-4 óráig tartott ráadásul le is merült közbe
Töltőre dugtam kezdte elölről és kész.
Viszont ennél kicsit aggódom mert tényleg ma a 3-ik napja zsinórban hogy csinálja.Üdv: Dénes
-
Jack-pot
csendes tag
Sziasztok.
Nagy problémával fordulok hozzátok.
Büszke tulajdonosa vagyok egy BB Passportnak. Sajnos valami gubanc van a kicsikével.
Csinálta egy hard resetet a telón és a 98%nál megállt. Tegnap 13 óra körül kezdtem ma reggelre elért 98%-ig és azóta áll.
Valakinek valami ötlet, hogy most mit csináljak vele?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Dénes
-
Pavlo
aktív tag
Nekem is volt olyan problémám, hogy Active Frame-be való küldéskor megállt a lejátszás a böngeszőben. Nem tudtam mit csinálni, kitöröltem a sütiket és az egyéb adatokat. Azóta jó... (OS: 10.2.1)
-
eventus
veterán
Valami nem okés: fasttube, stereotube, supertube egyik sem működik. Többen is írjak worldben.
Euronews pedig megint csak egy függőleges.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz eventus #22009 üzenetére
Akkor nem csak nálam van ez a hiba... próbáltam már reinstallt is, de semmi, bizonyos videóknál ugyanúgy nem megy.
Letöltöttem a supetube-ot is, de mindjárt az első kettő nem ment, hagytam a francba.A sima Opera másnál is tetű lassú? A Mini szerencsére egész pörgős. Asztalin is Opera van, jó móka, hogy megy a szinkron köztük.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
enccci
újonc
Sziasztok!
Eszrevettem, hogy mostanaban nem tudom hatterben futtatni a youtube-ot. Mas is tapasztalt hasonlot? Mitol lehet ez?
(Classicom van, uj os frissites meg nem elerheto) -
PHenis
senior tag
válasz metalstorm #21997 üzenetére
Miben lett jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest