- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
válasz
Tomy Yayo #3963 üzenetére
Azt ajánlott az 1ik ügyintéző mivel karácsony előtt jar le a hűség idom mindenkepp varjak telefon váltással addig. Hiaba tudnek mar most telót cserélni. Karacsony előtt bizti lesz jo akciók meglevő ugyfeleknek! Oszinten lehet álmodozom de van arra esély h 100 alatt megkapják a 950et karácsony korul? Esetleg lesz addig vmi baratibb aru lumia? Amugy mi a különbség 950 es 950 xl között? Csak a mérete? Dokkolo az mi?
-
NoNick
tag
válasz
Tomy Yayo #3810 üzenetére
Én eddig mindig, minden telefonra ebay-ről vettem üvegfóliát, max. 2$ volt darabja. Rendesen lepucoltam a kijelzőt felrakás előtt, soha egyik sem jött még fel. Igaz, hogy nem túl tartósak, mert könnyen karcolódnak, de a kijelzőt megvédik arra a 3-4 hónapra, aztán csere. pl. ebay üvegfólia
Ugyanilyen fólákat rendeltem kollégáknak is, nekik meg mindig feljön, kivétel nélkül.
Valószinűleg a felrakásban van a különbség, nekem még soha nem sikerült egyenesen/középre felrakni. -
Trevize1987
aktív tag
válasz
Tomy Yayo #3412 üzenetére
A többi engem nem érint, de a 4. pont engem is zavart amikor megláttam.
Nem lehet kikapcsolni.
Eddig még egyszer sem nyílt ki a zsebemben és mások akik insider-el már ezt használták hosszabb ideje, szintén ezt mondták. Szóval jah, értelmetlen nekünk akik rendelkeznek kamera gombbal és hogy nem lehet kikapcsolni, még értelmetlenebb.
Viszont örülj, mert 10-30%-al gyorsabb lett a telefonod. Legalábbis nekem érezhető gyorsulás állt be és stabil teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest