- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliee
senior tag
Most olvastam egy cikkben:
"Joe Belfiore egyértelműen kijelentette, hogy új funkciók érkezésében nem érdemes reménykedni, és friss hardver debütálása sincs terítéken. A szakember még arra is utal, hogy már ő is más platformra épülő készüléket használ (de ilyen tekintetben az volt az igazán fájó, amikor Bill Gates beszélt arról, hogy androidos eszközre váltott)." -
Zoliee
senior tag
válasz
univerzita #6604 üzenetére
Sajnos már megtették. Az évek során 4 win-es telóm volt, és a 8.1 használható és szerethető is volt.
-
Zoliee
senior tag
Mindenki tudta kimondatlanul is: [link]
-
Zoliee
senior tag
Android-nál sajnos eljutottunk odáig, hogy minimum közép kategóriásnak (de inkább közép felsőnek) kell lennie a készüléknek, hogy használható maradjon...
A 950 sem volt belépő, bár én is bedőltem az MS-nak, hogy nem az.
Mondjuk úgy: nem egy felhasználó barát teló volt az oprendszere miatt. És mivel nem vagyok fan, továbbá nem akartam szopatni magam, ment a levesbe....csak ne legyen meghurcolva a maradék ember aki még ezt a rendszert használja...
A MS részéről van az a maradék ember meghurcolva, nem pár volt 950 tulaj beírásától. -
Zoliee
senior tag
válasz
#09819904 #5821 üzenetére
új főverzió, új készülék: hááát most hirtelen nem is tudom pontosan, de csak pár mobilt dobtak dedikáltan a 10 alá (droidhoz képest nem is mérhető
) . Nem lett volna nehéz dolguk ezeket optimalizálni. És ha jól tudom, pont a zászlóshajóval van a legtöbb gond. pl a 640-el kevesebb a baj
-
Zoliee
senior tag
válasz
#09819904 #5817 üzenetére
Szerintem nem annyira hülyék a felhasználók, mint sokan gondolják. Egy ideig működhet a hypeolás az eladásoknál, de aztán úgyis kiderülne az igazság. 8.1 után maga a csőd a 10. Mindennek az alapja egy stabil OS. Az áruházat az MS erőből megoldhatta volna az alap (de jól működő, funkciokban gazdag) appokkal, akár úgyis, hogy fizet érte... Az áruház jelen állapota a rossz menedzselés, az akarat hiánya, és a bugos OS következménye.
-
Zoliee
senior tag
válasz
#09819904 #5760 üzenetére
"Nyilván a Microsoft elég erősen elbaszta a dolgokat. Ennek oka a kapkodás és a figyelmetlenség!"
Erős túlzásnak, és csak a Te jóindulatodnak tartom azt, hogy kapkodásnak és figyelmetlenségnek nevezel egy évek óta tartó folyamatot. Az én értékrendemben ezt, már csak az időintervallumot tekintve is másnak nevezném..."Minden vevő számára adott a lehetőség felmérni, hogy számára melyik a jó választás! Aki ezt elmulasztja és belemegy egy készülékbe, az ne reklamáljon! Írjon kritikát, de ne reklamációt!"
Na itt már mindegy szvsz, hogy kritizálsz, vagy reklamálsz. A kutyát nem érdekel. Köztük a MS-t is.
Amikor megvettem a 950-est (nem a megjelenésekor, de viszonylag korán), sehol nem olvastam a MS-tól, hogy minden frissítéssel elb@sznak 2 másik jól működő dolgot, legtöbbször HR-t kellett nyomnom, hogy ismét megfelelően működjön egy-egy frissítés után..... és még sorolhatnám, tisztában vagytok vele. -
Zoliee
senior tag
válasz
#09819904 #5532 üzenetére
"Amúgy ez valami divat, hogy az androidos topicokban iOS-es emberek jelennek meg, az Apple topicokban droidosok, a Windowsos topicban meg a másik kettő?"
Huh...,ha ezeket a hsz-kat így kezeled, akkor nem az én készülékemben van a hiba. Tapasztalatcsere, ennyi, nem több, és talán rávilágít pár különbségre. Fórumszabályzat nem tiltja, ha ez kulturált keretek között zajlik.
Konkrétabban: 5-6 év symbian, 8.0, 8.1, wp10 után több készülékkel is (pl 950), talán van annyi tapasztalatom ezzel az OS-el, mint Neked.
Néha benézünk ide páran (mint volt 830, 950 stb tulaj), mert kíváncsiak vagyunk, hogy a töketlen ms bandának sikerül-e végre használhatóvá tenni ezt a platformot.
És hidd el sajnáljuk (mert szerettük), viszont én váltottam, mert nem akartam tovább szívatni magam egy korábbi rossz döntésem miatt. -
Zoliee
senior tag
válasz
#56816198 #5519 üzenetére
Azok az idézetek a droidos fórumból semmiről nem szólnak: rootolással agyoncsapott teló? Egyikünk sem volt ott, és nem láttuk, hogy xy kisgyerek mit is csinált konkrétan. A droid szabadságát ki lehet használni negatívan is. AlcatelSonyZte.. Stb középkategóriás mobiljai más ligában játszanak a 950hez képest. Árban mindenképp. Nekem volt több, de nem bírtam tovább. Mit mondjak, jó döntés volt. Pl 6 hónap alatt háromszor indítottam újra, abból az egyik a nougat-ra váltás miatt kellett. A 950-esnél hetente kellett. Más: abban tényleg igazad van, hogy 5-6 éve stabilabb volt egy 8.1 nokia, mint pl egy alcatel..., de mára ez sem igaz. Sajnos.
-
Zoliee
senior tag
válasz
Cooley18 #5193 üzenetére
Igazad van, nem vitatkozom. Én is próbáltam magammal ugyanezt éveken át elhitetni, amíg wp-t használtam.
Ott telt be a pohár, hogy annak a pár "fapados"-nak a működése is bizonytalan volt már az utóbbi időben.
Korábban írtam: én is csak pár appot használok, nem tonnányit, viszont a választás lehetősége már ne korlátozott. Nem beszélve arról, hogy tényleg jobbak... -
-
Zoliee
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4991 üzenetére
Huh, kimerítő volt a válaszod. Én ilyen mélységben nem értek hozzá. Ezek szerint a felhasználóknak marad továbbra is a várakozás, hátha egyszer sikerül megcsinálniuk normálisan.
-
Zoliee
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4988 üzenetére
Szerintem meg igenis kizárólag a MS tehet arról, ahova jutott ez a platform. A potenciál meg volt (tőke, tudás, userek részéről a bizalom, türelem stb), de mára mindez elszállt. És engem kutyául nem érdekel, hogy ki és miért nem fejleszti a fb/ms appot. Mert a többit se, bezzeg a másik két os-en igen.
-
Zoliee
senior tag
válasz
Cooley18 #4087 üzenetére
"Mi köze az UWP-nek ahhoz, hogy fészbúkék nem foglalkoznak a platformmal?"
Mindig megmagyarázzuk/megmagyarázzák, miért nincs normális fejlesztés az appok terén. MS most is hitegette a felhasználókat, hogy majd az UWP-al lesz változás. Hát nem, és ez az app nem is google termék, amit sokszor hallunk más esetben.
Írtad: kevés a felhasználó... eddig is az volt, ez köztudott. És ezen csak rontott a béta állapotú W10M piacra dobása tavaly. (szvsz idén áprilisra lett használható)
Azért vagyok wp felhasználóként dühös, mert ami lehetőség lett volna ebben a platformban, a tizedét sem aknázta ki a MS. (befejezetlen projektek, kapkodás, rossz menedzselés stb) -
Zoliee
senior tag
[link]
"Mindenkinek elérhető Messenger titkosítási lehetősége" a cikk, és egy rövid idézet belőle: "Továbbá azt is le kell szögezni, hogy csak az Android és az iOS részesül belőle, Windows 10 Mobile-on vagy egyéb platformon nincs ilyen lehetőség."
Gratula MS, ennyit ér a W10 féle UWP.
A havi/éves frissítésekről meg az a véleményem, hogy sokszor a kevesebb több lenne. Valamit javítanak, de elb@sznak közben mindig valami mást, ami az előző verzióban jól működött -
Zoliee
senior tag
válasz
Trevize1987 #3721 üzenetére
Totál egyetértek Veled. Az tényleg elismerendő, hogy a MS ígéretekben mindíg is elhalmozta a wp usereket. 😊
-
Zoliee
senior tag
Nektek megy az áruház?
Reggel óta azt írja próbálkozz később. -
Zoliee
senior tag
válasz
sum-blink #2464 üzenetére
Szomorú ez egy "csúcs" készüléktől. Én májusban adtam tovább 70ért.
Sok mindent elnéztem neki, de amikor whatsapp-on és gsm-en is keresett az asszony, és nálam semmi jele nem volt ennek, akkor betelt a pohár.
Most a régi 830-am használom w10m-el, és érdekes módon az nem restartol, elérhető vagyok, nincs sd, vagy háttérben futó programok, gyors merülés stb. problémák...
Ja persze utolsó hivatalos build-el,visszatöltés nélkül produkált hülyeségeket a 950. -
Zoliee
senior tag
MS sajnos tovább vágott az okostelefon vonalon: [link]
Remélem a win10m-et ez nem fogja érinteni... -
Zoliee
senior tag
-
Zoliee
senior tag
válasz
Gabzso71 #2063 üzenetére
Én is tapasztalom az általad leírtakat. Érdekes, mert kb 1-2 héttel ezelőttig tökéletesen működött. Azóta lett nekem rossz, hogy a viber bejelentette, hogy most már ők is titkosítják a beszélgetéseket. Gondolom semmi köze az értesítéseknek ehhez, de mégis...
Ja és ha az asszonyt hívom (neki 8.1 van a telóján) az kicsörög, ott jönnek az értesítések. -
Zoliee
senior tag
A naptárban két hibát is tapasztaltam: Egy konkrét napra koppintva a + jelre nem ahhoz a naphoz adja az új bejegyzést, hanem az aktuális hét első napjához. (heti nézetben használom, illetve a 8.1 nem csinálta ezt). Továbbá ha egy beállított emlékeztető riaszt, és a mellőzésnél az "1nap"-ot választod, nem rakja át másnapra a jelzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest