Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Sztyepadzso #7437 üzenetére
Érdekel, hogy milyen ez az aksi?
-
moha21
veterán
Szóval fotózás. Talán ezt az egy pozitívumot meg tudom erősíteni, illetve az AMOLED kijelző tényleg szép.
+Ja és nem kell tartani vírustól, mert senki nem ír rá. Ezek voltak a pozitív oldalai.Akkuidő: Nem jó. / akár rossznak is hívhatom / Próbáltam az elmúlt 1-2 évben párat, de még kikapcsolt állapotban is rohadtul merül a telefon. ( Bezzeg a 1000 éves 650-em hihetetlenül bírja , de a 640-esem is .)
A 640, 650 -en alig lassabb a rendszer + mindkettő wifije sokkal, sokkal jobb.A beépített GPS vezetésre alkalmatlan, hiába frissítem, nagyon el van maradva a többi platformtól, ráadásul iszonyatosan meríti az akkut + iszonyat lassú a betöltése + alig lehet variálni útvonalak között. Baleset meg ilyenek semmi.
Videózásról írtam, már, hogy tök jó, de nekem mind a 4 !!! db készülékem szétizzadja magát és kikapcsol 4k mellett 5-6 perc után. vicc. FB-app szar, többi app néha elindul néha nem ( néha ki-bekapcs sem segít ), gyári reset meg 20 GB fotó mellett azért nem túl kellemes időtöltés.
Mellesleg fotók áttöltése Pc-re iszonyat lassú.
Kamera szinten egy iphone 6-7 hozza ezt a szintet. Azzal tudok normálisan Fb-zni, rá tudok csatlakozni plc-re wifin keresztül, szintén tudok vele a szobába vezérelni LED-eket. SMART mérőórához tudok kapcsolódni távolról, tudom állítani a kazán hőfokot, látom otthon a kamerákat stb.. pillanatok alatt. Ráadásul vajkönnyne tudok ftp kapcsolatot létesíteni a munkahelyi szerveremmel, illetve wifin keresztül az víz alatt lévő akciókamerámmal. Elméletben ezt a winfos is tudta, de x nap szenvedés után pl. kamerával csak úgy bontotta a kapcsolatot. NULLA stabilitás jellemzi. Még megvan, de ezt a készüléket okosnak nevezni kicsit túlzás.
-
moha21
veterán
válasz
#27216896 #7235 üzenetére
A navigáció úgy hulladék ahogy van. Az akku, ha nincs semmi alkalmazás telepítve / és nem régi akkuról ebszélek / használat nélkül lemerül 8 óra alatt.... Nagyon jó a videózás is, csak az még jobban meríti az akksit. Arról nem ebszélve, hogy pl 4k-s videónál 3-4 perc után annyira felmelegszik, hogy kikapcsol a telefon. Ez az MS csúcstelója . -)
-
moha21
veterán
üdv!
Helyzet: Volt egy kb 2 evés lumia 950-es dual slim telóm (RM-1118), ami folyamatos használatban volt a múlt hétig. Ekkor a kijelző megadta magát.
Mivel a kijelzőcsere gyorsan nem oldható meg kölcstéghatékonyan így vettem egy illetőtől egy másik ilyen telót.
Ő már cserélt benne akkut, elvileg eredetit vett bele és a régit is adta hozzá. Ennek ellenére teljesen hektikusan működnek az akkuk. Feltöltöm 100-ra és kikapcsol stb..
A régi lumiám akkujával viszont tökéletesen megy. Többféle verzióval si ezt csinálja telepített programok nélkül.
WTF? Elvileg új akku, rosszab, mint a régi és nem ilyen utángyártott vacak. -
moha21
veterán
válasz
Blue Eagle #6792 üzenetére
Ja hat igen, bocsi félreérthető voltam. igazad avn
-
moha21
veterán
válasz
Sztyepadzso #6789 üzenetére
vicc az hogy 8.1-es szar 435-ön vajsimán megy...
-
moha21
veterán
Az, hogy a maps-ban mikor autóval navigálok totál hülye helyeket mutogat, az csak nálam van egy ideje vagy másnál is?
-
moha21
veterán
válasz
ZavaBalazs #6536 üzenetére
Teljesen jogos. bár imádom a 950-et, de egy rakás szar szoftver téren és kolegám ip 7-e kb mindenben alázza.
Egyedül a fotó meg a videó ami vitás, de amúgy egy rakás szarhoz tudom hasonlítani azt amit szoftver terén csinál a WP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest