- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Folyamatos mobilnet és wifi bekapcsolva. Wiber + Line, a Line-on eléggé sok üzenet (kb. 200/nap), kb. 30-50 perc telefon, net, fényképezés (én azzal jegyzetelek
) , 2 email fiók folyamatos szinkronnal. Így kell este töltenem és akkor kibírja másnap estig.
Aki telepítette a Lumia Camera Beta-t, azoktól kéredezem. Ha ezt használom videóra, akkor jól látom, hogy az 1080/60 fps nem fog menni ugye?
Valamilyen frissítés óta nem tudok a Ringtone Makerrel zenét tenni csengőhangnak. A 650-esemről másoltam át, ott az volt (kb. 30 mp, kis méretű fájl), de azt írja, hogy túl nagy a mérete. Valaki találkozott már ilyennel?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Előttem már mindent leírtak, tényleg egyre frankóbb és használható a rendszer, de egy 6s után néha a hajadat fogod tépni a win alatt/mellett.
Nekem van olyan készülékem is (6s+ és s7edge is) és akármennyire zárt, a win kb ugyanannyira, de nem is ez a lényeg. Egy ios rendszeren (6s készüléken főleg) brutál ritka, hogy valami nem működik jól, na most win rendszeren gyakran fut(hat)sz bele ilyenekbe és ami ios és droid alatt alapvető applikáció és kitűnően, gyorsan működik, az win alatt általában gané, bugos, lassú, vagy nem is létezik. Ios mellett jó használni egy win készüléket, de arról váltani?Nagyon meggondolnám a helyedben, vagyis inkább az ájfon mellé vegyél egyet.
Mondjuk a 950 sokkal szebb készülék, mint ez a szappantartó és jobb képeket is lő, ráadásul nem unalmas ikonokat kell bámulni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged