- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Erre azt tudom írni, hogy a winfos a winfossal nem működik együtt, mert már annyira ganék lesznek így együtt.
Nekem sokszor kifagyott a gépem, ha a telefon tárhelyében turkáltam, vagy egyszerű képet meg akartam nézni, nonszensz! Mármint a lapos és a desktop gépem is. Egyik sem gyenge kategória.
Viszont macbook-ra rákötve, bármit lehet csinálni, azonnal nyit képet, videót, zenét..etc, másol. Soha nem volt probléma ilyen téren.Ha nem működik továbbra sem, akkor FR, vagy WDRT lesz a megoldás, inkább az utóbbi..
-
válasz
N€T0X|N
üzenetére
1. Meg normálisan kezeli az egyszerre több e-mail fiókot. Gyors a fiókok közötti váltás.
2. Meg lehet nyitni több emailt egymás után
Legalábbis nálam korábban mindig csak 1 ment, utána be kellett zárni, újraindítani. Persze csak akkor, mikor mind a 2 email fiókomat kezeltem vele, 1 fiókkal nem volt gond.3. Áthozta a névjegyzékből a képeket, színes monogrammokat.
Egyelőre ennyit láttam.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Azt hiszem ,hogy 2,5 év után befejeztem WP fronton.
Képernyő feloldás problémák ,beszélgetés befejezésekkor lefagyás ,random Edge lefagyás ,kidobás "nem található lap" üzenet ,fiók kezelési problémák...
Egyszerűen a tököm tele lett!
Android kizárt! Hülye aki annyi pénzt kiad apple-re ,BB kipurcant ,akkor mi?
-
Hallosz
senior tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Szó mi szó, tényleg vannak dolgai

Az, hogy az @icloud.com fiókomat nem tudtam hozzáadni, bosszantó, de hogy a @outlook.hu fiókommal hibaüzenetet generál minden frissítésnél, szerintem több mint figyelmeztetés.
A navit olyan pazar lett, hogy 3-4 kocsi hossznyit késik a valósághoz képest. (LUMIA 950)
Good luck!
-
Hallosz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Anime filmek és sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)