- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
Ezt már viszonylag régóta tudni lehet. Helyette viszont sejteni lehet a SurfacePhone eljövetelét az új oprendszerrel, de jó eséllyel az üzleti készülék lesz, nem földi halandóknak való. Idővel meglátjuk.
Én minden esetre örülnék, ha kitalálnának valamit az átlagfelhasználók számára is, mert ez a droid nekem nagyon nem jött be, telefonra meg nem költenék annyit, amennyit egy ájfónért elkérnek, úgyhogy jól jönne valami alternatíva... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan ezt akartam írni, meg kérdezni is. xD
Egyébként, tényleg mi a ló...sz értelme van ennek. Az valami kicseszett nagy innóváció, hogy listából tudom méretezni a csempéket. Már ha veszek új MS telefont, mert a mostaniakra semmi nem lesz már. És valóban, ez aztán gyerekek...hát ez qrva fontos, hogy egy ilyennek hírértéke legyen az MS (egyik) hivatalos oldalán. Igaz, hogy a rendszer - nem is ezer, hanem már amennyi létezik mindenhonnan vérzik, de ez baxki megváltja a világot...
Nonszensz, idióták megérdemelnék, hogy csődbe menjenek, de hát erre nem kerülhet sor 600 milliárdnyi usd vagyonnal a hátuk mögött.
Agymosottak előnyben! -
törölt tag
Túl sok lehetőség a 8.1 esetében sem volt várható! A 10-es csupán egy ráncfelvarrás. Nagyjából - felületesen - annyi történt, hogy desktopon kapott fél Start / fél metro felületet a 8.1 Startja! Aztán reszeltek a motorház alatt egy adagot. De igazán az alap nem sokban változott!
A 8.1 esetében például mégis ki mit várt?
A WP7 előtti időszakhoz képest a 8.1 valóban hozott újításokat. De utána már csak a vason gyúrtak. VR-t elvisz a 8.1 is ugyanúgy. Csak ugye, mint a nagy verziószámváltás törvénye, új főverzió, új készülék. Aztán megy az agyalás, hogy a supportot milyen dátummal ítéljék halálra.
Ez az egy dolog amiben az iOS azért nem áll drámaian. De droid területen amennyi készülék van, azzal óceánt lehet rekeszteni!Amúgy droidon oké, hogy hatalmas a Playben lévő alkalmazások száma, de normális alkalmazás nem olyan drasztikus számmal van! Egyedül annyiban van előnye a droidnak, hogy ott legalább fejlesztenek. Csak sajnos ott is haltak ki jó alkalmazások.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosan!
Én, nem értem már ki a francot akar meggyőzni ezzel a sok (optimista felhőbe burkolt) bullshit-tel, az itt lévőket, vagy saját magát, de mint írtam is, ezekért már tejelni kellene winfosbelfi(ng)oréknak neki. Nem is keveset.-----------
(#5763) turbulencia8
A kettő között csak annyi különbség van, hogy az MS, 20 BB-t szintű céget vehetne meg röhögve, aztán tiporhatná sárba unalmában, mert úgy tetszik neki. Ennyi halom pénzzel a hónuk alatt képtelenek voltak 2010 óta normálisan megcsinálni a rendszer, mit normálisan, a halálba vágták az egészet. A BB meg egyszerűen nem bírta nyögni a veszteséget...
Kár hasonlítani is egymáshoz. -
törölt tag
Értelmezni...
Az építő jellegű kritikának van értelme és helye. Akikre én erőteljesen utaltam, azok olyan emberek, akiknek a "szakmai hozzászólás" valójában burkolt flame!
Az iOS-es cuccok egyértelműen a jó hypenak köszönhetően futnak. Annak a tábornak folyamatosan megy az ígéret, hogy a következő frissítéssel mennyivel jobb lesz az üzemidő... A Google legalább erről leszokott.
A Microsoft kampánya sem épült nagyon másra. Megnézte ahogy a két nagyobb vállalat miket dob, aztán nyomott Ő is valamit.Ami a Microsoft mellett szól, hogy a support, ha mastwnem Insider úton megvan. Még akkor is, ha baromi nagy újítást nem hoz.
Szintén normálisabb lépés nem minden új buildhez kiadni egy készüléket. Valahol nem is árt, ha nincs kismillió készülék kiadva.Ott van a szerencsétlen Samsung. Volt elég sok Samsungom. De amikor már minden napra újabb készüléket álmodtak, várható volt, hogy a mennyiség a minőség rovására fog menni! Több gyártó nagyon jól követte ugyanezt a vonalat...
Az S6-nál meguntam mind a Samsungot, mind az androidot.
A 950 amiatt jött, mert amiket mondtak róla tulajdonosok, arra alapozva nekem megfelelő.
Konkrétan mind a programozás, mind az egészségügyi munkát, sőt még a jogi munkákat is kényelmesen megtudom oldani, úgy, hogy nem napi hatszor kell tölteni a ketyerét. A hiányosságai mindegyik készüléknek és rendszernek megvannak.Most nem titok, egy Nexus 6 lenne az, amit szívesen szereznék. Aztán majd elválik mi lesz...
-
Cooley18
aktív tag
Kinek, mi. Nekem az egyetlen dolog, ami hiányzik az a Messenger appból a hívás funkció, de azt is túlélem, mert ott a Skype. Viszont mint mondottam volt, a következő telefonom vagy egy olyan vindózos lesz, ami képes asztali appokat is futtatni, és még stabil is, vagy ha azt is elszarja az MS, akkor átpártolok az almások táborába jobb híján.
@zsoltzsolt (Pycee): Ennél sem lehet sajnos. Ragasztott, úgyhogy csakis egyben lehet cserélni kijelzőstől, digitizerestől, üvegestől. Ennek köszönhető az "eszméletlen" ár.
-
ZavaBalazs
őstag
úgy érzem nem teljesen jött át a mondandóm. igen, végfelhasználóként te meg én csak azt tapasztaljuk, hogy nem működik jól, és ezen nem változtat az sem, ha tudjuk, hogy melyik cég tehet róla. attól még tény, hogy a MS project islandwoodja (iOS app portolás) rendelkezésre áll, a facebook mégis a saját cuccával, az osmetával portolta, gondolom mert nekik ez jó alkalom a tesztelésére. az más kérdés, hogy emiatt szarul működik (pl. a billentyűzet modul máshogy működik, mint a rendszer többi részében, nem tűzhető ki a zárképernyőre, stb...), de őket ez pont nem izgatja.
-
Sjkolrd
aktív tag
Valószínűleg ezért is lebegtették meg az x86 emulálását. Habár fene se érti, Fitbit app pl UWP-ben van és jól működik, valószínűleg, azért mert nem konvertálással buherálták össze az app ios,android,wm platformokra. Habár ezt csak a Fitbit tudná megmondani...szóval még mindig nagy lehetőség lenne, de ....ik rá a fejlesztők, gondolom a kezdeti bonyodalmak miatt, stb stb., szóval az FB a ..s., mert mikor kijött a jelenlegi legfrisseb FB app-ok, valaki nem is találta, még az áruházban sem, valami régit telepített fel és jónapot, aztán meg akinek sikerült feltelepítenie eleinte látta a videó/hang hívás lehetőségét és kb. 2 indítás után eltűnt és azóta sincs benne, felettébb érdekes, hogy ehhez mi köze magához a wm10-nek, kb semmi. inkább a programnak van valami baja...,s megjegyzem FB/Messenger app UWP-ben van, mivel van dokkolom, kitudom próbálni ezen részeket is. ( hang is van, film,zene lejátszát közben)
-
Cooley18
aktív tag
Semmi köze az UWP-nek a telefonos Facebook/Messenger apphoz.
Szorítsatok, hogy az MS x86 emulációja ARM-en gond nélkül menjen, aztán megszabadulhatunk a felső kategóriában a Windows Mobile-tól. Annyira meg már csak képesek lesznek a fejlesztők, hogy az asztali appoknak adjanak egy telefonos GUI-t anélkül, hogy teleszarnák bugokkal...
-
Gusztáv
addikt
Az UWP csak abban segít hogy a fejlesztő az alkalmazással a mobilon kívül a PC/XBOX tulajokat is elérje, arra, hogy milyen képességek kerüljenek az alkalmazásban, nincs sok hatása (vannak megkötések, de szerintem ebben az esetben nem ez a probléma). Az, hogy a FB-nek a pillanatnyilag elérhető 400 million eszköz nem elég, hogy lefejlessze a titkosítás funkciót, szomorú, de erre az MS-nek nincs sok befolyása.
-
busman_
tag
Szevasztok.
Ma fotózni készültem mikor észrevettem, hogy a fókusz nem működik, és közben furcsa hangokat ad ki a kamera. Ha kicsit megrázom a telefont akkor zörög benne valami.
Találkozott ilyennel valaki?
Ezen kívül a Microsoft garancia ellenőrzős honlap mióta nem elérhető? Hol lehet a garanciát online ellenőrizni?
Imei.info-n elérhető garancia ellenőrzés szerintetek megbízható? -
Cooley18
aktív tag
Mi köze az UWP-nek ahhoz, hogy fészbúkék nem foglalkoznak a platformmal? Nagyon kevés a felhasználó, kár ennél többet várni. Ez most csak közvetetten MS hiba. És ez sajnos egy ördögi kör, mert amíg nem kap több figyelmet a platform appok terén, nem is lesz több felhasználó. Ami viszont nagyon is az MS hibája, hogy kukázták a Project Astoria-t, bár nem tudom mi állt a háttérben pontosan, de valami jogi dolog lehetett, elvégre egy korai verzióban már működött. Illetve az is az ő hibájuk, hogy leállították az Islandwood belső fejlesztését. Aminek megint csak nem értem, mi állhatott a hátterében, mert ha már annyi pénzt kiadtak a Nokiáért, kétlem, hogy a pénz miatt ne vállaltak volna be némi plusz kockázatot.
És az egyetlen igazán nagy dobási lehetőséget is kukázta az Intel, amikor leállította a smartphone SoC-ok fejlesztését. Pedig kb. mindenki azt várta következő lépésként MS-éktől, hogy telefon PC-kkel rohangálhassunk... Fene se érti.
Egyébként ha a fentiekről valakinek van bármi pontosabb információja, szívesen fogadnám, ha megosztaná velünk.Az pedig, hogy egy frissítéssel néha kárt is okoznak, nem MS only mutatvány.
-
meszipeti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Könyvajánló
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest