Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
garambe
tag
válasz
confuser
üzenetére
Nekem is ugyan ez volt, hogy böngészőből akartam megnyitni, de akkor felajánlotta, hogy töltsem le. Letöltöttem a Teamviewer 12, ami béta. Mobilra pedig a Teamviewer quicksupportot. Így simán megy az, hogy elindítom a win32-es appot a gépen, miközben a mobilon a quicksupport megy.
-
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Confuser és Turbulencia8, köszi a válaszokat!
Tekintetbe véve, hogy MC képes TV-m nincs, ezért a következőt eszelném ki
Rákötöm a telefont WIN7 Laptopra, USB-n keresztül, a Project my screen appal, illetve BT segítségével összekötöm egy egérrel, ami lehetőleg épkézláb, majd rápattintom a távcsőre, és belövöm a dolgokat, majd a laptopon sütöm el a fényképezőgépet(vagy sorozatot csinálok x másodpercenként), és a laptopon látom az eredményt.
Ez így működik, ugye?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Köszi a válaszodat és megoldásaidat!
Az első azt hiszem, hogy nem opció, mert a Con.-hoz nekem nincs dokkolóm(Annyira nem vagyok vele képben, hogy ebben sem vagyok biztos, javíts ki kérlek, ha tévedek)
A második tetszik, de van valami rémképem a fórumból, hogy valamely egereket nem szerette. Gondolom, hogy MS egér megfelel neki, nem? -
Ste
addikt
válasz
confuser
üzenetére
Email közben megváltozik ilyen vesszőcskére.
Lehet az üvegfólia is ront vmit az érzékenységen, de rendszeresen takarom azt amit látni kellene
azaz hogy hova bökjem a kurzort. A joy jópofa, csak kicsit lassú
Ha a kurzor fölött lenne egy buborék, amit a tartalmat mutatja, hogy éppen merre tart a kurzor, szerintem az jobb lenne -
-
-
blackmajesty
aktív tag
-
Švejk
őstag
válasz
confuser
üzenetére
Igen. USA régióval de magyar nyelvvel használtam a telefont, nos ez volt a hiba. Még mindig nem értem hogy ez miért kavar be, de ez van.
Angol nyelvre állítva már működik minden, egyedül ami zavar hogy a Maps appon belül a hangnavigáció nyelvét nem lehet változtatni mint a HERE-nél. -
-
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)