Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kato78
tag
válasz
ToniSoprano #10899 üzenetére
Nem figyeltél, SD -n nincs progi. Soha. Így maradvány sem lesz. De nincs harag?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
kato78 #10898 üzenetére
De ha az SD kártyán rajta maradnak a 8.1-es programok sokkal rosszabb ha kiveszed áttéréskor és utána beteszed, még jobban megbolondítod. Hiába nem teszel programokat az SD-re attól még lehet ott is tárol program adatokat. Vagy formázd az SD-t vagy hagyd benne szerintem.
Szerintem hagyd benn inkább az SD-t amikor áttérsz, mert akkor felismeri törli a 8.1-es megmaradt állományokat, fájlkönyvtárokat áttéréskor legalább a maga módján.
Nekem az üzemidővel .71-gyel és a megbízhatósággal nem volt gondom lumia 640-en, pl. Viber, Whatsap, SMS, email, skype ment online és működött, csak el kezdett belassulni a 8.1ban írodott programok megnyitás egy idő után pl. Spotify, plusz a betűméretek is össze vissza voltak.
Mondjuk én nem formáztam semmit és az SD kártyát is bennehagytam és igazán a 3. frissítés után lettek gondjaim addig még jó volt, úgy ahogy.
-
kato78
tag
válasz
ToniSoprano #10896 üzenetére
Szia, nem elöször rakom már a W10 -et. HR is volt, és általában SD nélkül rakom fel a rendszert, ez alap nálam. Nem szeretem formázni a képeimet, videokat, zenéket.
De ez a W10 sajnos még messze van a 8.1 viszonylagos megbízhatóságától. Ez a merüléses dolog mára kezdetektöl megvolt, .36, .63, .71 és most a .107 -nél is. Tehát, telepítés során SD és SIM nélkül szoktam "dolgozni", appok a telefonra kerülnek, az a biztos. SD csak miután a telefon kész, és használatba veszem. Igen, jó lenne egy image, bár így, ilyen apró de (számomra) jelentös hibával maradok 8.1 -en amíg lehet.
-
dellfanboy
őstag
talalkozott mar valaki olyan mellkaspanntal amibe biztonsagosan belehetem a 640xl telomat? futasnak a karomon nem szeretem hordani, olyan mellkaspantot keresek mint a go pro-hoz van csak telohoz. az se lenne rossz ha kozben lehetne videozni. valaki latott mar ilyet?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
kato78 #10895 üzenetére
Azért nem mennyire rossz szerintem a helyzet a 10-re való áttéréskor sajnos kell a hard reset és az SD kártya formázás is sajnos. Ez egyébként droidon is kell sajnos gyári frissítéskor, ha nem teszi meg valaki bugos rendszere lesz ezért van az hogy valakinek tök jól valakinek meg rosszul működik ugyanaz a rendszer ugyanazon a készüléken droidon is. Azt nem értem, miért nincs 10-esre a számítógépen keresztüli image feltöltési lehetőség. Kevesebb lenne az egyedi fura hiba gyorsabb lenne az átállás mindenkinek.
-
kato78
tag
Tegnap írtam, hogy W10 -re váltottam újra a 640 -en. Ma megy vissza a 8.1, nekem ez a 10-es nem jön be. Beállítások "szétdobálva", akkuidö még mindig rosszabb, mint a 8.1 -en volt, és nem gyorsabb a telefon egyáltalán. Beragadnak az értesítési sávon az üzenetjelzések, pl. email elolvasva még kijelzni, de akár a glance screen -en is. Vagy Viber szintén. Ok, hogy új Excel meg Word verzió jött le, + funkciókkal, de nekem ez nem éri meg. Akksi DS -ként használva simán elment 2,5 napot, de 3 sem volt lehetetlen. W10 tegnap úgy merült 10% 2 óra alatt míg edzésen voltam a táskámban, hogy csak néztem. Valami (Edge) a háttérben igen erölködik annak ellenére, hogy letiltottam a futását. Ez így nem bejövös, nem szeretem, hogy ilyen gyorsan és kontrolálatlanul merül. Bocs ha kicsit OFF volt.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nooeca #10892 üzenetére
Ja ez egyedi dolog, nekem az IOS logikája nagyon tetszett, de pl. a WP logikája jobban tetszik. Én nem szeretem ezt a több képernyő közötti váltogatást jobbra balra. Nekem szimpatikusabb hogy egy képernyő van és lefele-felfele kell pörgetnem.És a csempés dolog is egy kézzel szerintem jobban használható, tetszik, hogy változtatni tudom a méretet egyedileg, nem minden ikon ugyanolyan méretű, plusz a csempén infokat is tök könnyű és helytakarékosan lehet infokat megjeleníteni, míg droidon a widgetek elfoglalták a fél képernyőt és szívták az akkut ezerrel.
Ha a csempék színét is egyedileg lehetne változtatni az lenne az igazi. Mert pl. zöld színű csempék lennének a GPS navigációs programok, pl. kék csempék az irodai jellegű programok stb-. Így a logikailag egy témakörbe tartozó programokat azonos színnel tudnám megjelölni. De lehet ez csak nekem lenne fontos.Egyébként sajnos a droid is egyre jobb, és bár barmi rossz a memória kezelése még mindig, 3GB memóriánál ez már nem annyira korlát.
Egyébként most hogy visszatértem 8.1-re megint imádom a telefont, a megbízhatóságát, gyorsaságát üzemidejét, visszajöttek a régi érzések, a valódi értékei a telefonnak.
-
Nooeca
senior tag
válasz
ToniSoprano #10891 üzenetére
Inkább kiábrándult... android után azt használtam, de hogy minek máig nem értem. Most van már alternatíva ugye WP személyében. Gyakorlatilag iphone volt a kezemben legtovább... sajnos.
Régen 512 MB RAM-ok idején az android használhatatlan volt, így ezért voltam iphonos, ma már androidos lennék inkább... mert ugye nincs RAM határ. De így nem kell szenvednem velük...
De fontos hogy én iphonet nem vettem, kaptam, és nem, nem voltam megelégedve vele akkor sem.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nooeca #10889 üzenetére
Akkor ha így gondolkozol te is eléggé beszűkült vagy, nekem meg ez a véleményem. Én is ilyen gondolkodású voltam korábban, amíg nem kértem el ismerős Iphonje-át egy pár napig használtam. Nagyon jó, logikus, átgondolt rendszer. Látszik, hogy az IOS volt az első komoly rendszer okostelefonra csodák nincsenek. Elsőre nagyon fura főleg android után teljesen már a logikája, de ha megismered a rendszerspecifikus, egyedi funkciókat (gyári SWYPE funkciók) rájössz baromi logikus és gyorsan használható minden.
Egyébként logikában a WP és IOS szerintem elég sok mindenben közel áll egymáshoz, de stabilitás megbízhatóság terén is elég nagy hasonlóság. Pl. korlátozva van a multitasking mindkettő rendszerben viszont a memória sem fogy el cserébe mint droidon, és akkuidő is sokkal jobb, de valamit valamiért. De pl. droid és IOS logikája teljesen más ég és föld, amikor droid után fogtam Iphone-t szentségeltem milyen idióta logikátlan rendszer ez mit lehet ezen szeretni????
(Tök ideges lettem tőle, mert minden máshogy, máshol volt mint androidon.)
Egyébként te használtál Iphone-t, vagy Ipadot csak akár pár napra is?
-
Nooeca
senior tag
válasz
ToniSoprano #10888 üzenetére
Ez az én világnézetem volt... Gondoltam hogy mindenki nem ért vele egyet, de nekem nincs különbség iphone és iphone között, a fenti elv érvényesül. Teljesen mindegy hogy ő azért vette mert tetszik neki a rendszer vagy azért hogy menőzzön...
Ha én felmegyek egy tömegközlekedési eszközre - pl. metró, meglátok egy iphonost az jut eszembe amit írtam... Egyébként sem tudhatom hogy ő miért vett iphone-t és igazából nem is érdekel.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nooeca #10884 üzenetére
Ez azért túlzás szerintem. Biztos vannak ilyenek is. De egy csomó ismerős vett Iphone-t aki csak használni akarja. Tök normális, dolozó emberek, pl. sok fejlesztő ismerősnek iphone-ja van. (És egy telót 2-3 évig használnak) Szerintem maga a rendszer nagyon jó jól használható, egyszerű, egy gombot kell használni, és az érintőképernyő minden tök logikus, nagyon logikus egyszerűen kezelhető rendszer. Pl. nincs vissza gomb de a swipe forward backward minden alkalmazásban tök jól működik akkor minek vissza gomb ami a képernyőből vesz el helyet? Egy csomó mozduklathoz És mindenben funkcióban nagyon jó pl. fényképező, kijelző, hangminőség, anyag, de főleg a rendszer maga valami briliánsan letisztult és baromi logikus, persze ehhez meg kell tanulni összes egyedi, rejtett funkcióit pl. alulról felülre húzód fel a képernyőt stb.
Én is vennék Iphone-t ami engem zavar:
- 32 Gb -os verzió hiánya miért? Genyóság, 64 GB felár nagyon drága!
- 1 év garancia, ennyit fizetsz azért legyen már két év gari!
- Főleg nincs dual sim, ami nekem most kell a VOIP beszélegetés és annak korlátozása miatt.
Lehet menősködő, sznob vagyok, de simán vennék egy Iphone 5-t, vagy 5S-t kb 60-70 rugó körül használtan először csak kipróbálni, a rendszer nagyon egyszerű, ötletes, ezerszer logikusabb mint az android nekem. És rokonnak van 4S-e ami nem mai darab a 7-es IOS-sel egész gyors, megbízható a fényképezője nagyon jó (bár kb. ezt a 640 sokszor elverte, de azért attól még használható a mindennapokban), és szép telefon, a kijelzője szép, és a 3:2-es kijeéző képarány miatt nagyon jó használni, sokkal jobb használni mint a 16:9-es képarányú telókat. Szóval a minőség is jó minden téren.Nekem 8.1-gyel a WP is nagyon jó a stabilitás akkuidő miatt nagyon szeretem, közel egy év alatt megbízható volt, úgy hogy nem indítottam újra és egy 2 kártya megy 8-9 program megy online egy éve folyamatosan.
Nekem nem töltögetnek újra az oldalak, pl. megnyittam ezt a fórumot amit tegnap a vonaton olvastam nem töltött újra. Mondjuk ez nem tudom miért jó, hiszen úgyis frissíteni kellett az egész oldat, hiszen azóta sok hozzászólás született.Az ismerősök tapasztalatai alapján stabilitásban,akkuidőpben jobb szerintem a 8.1-es WP az IOS-nél, kár hogy nincs a rendszer normálisan támogatva.
-
razzorr
őstag
válasz
Nooeca #10884 üzenetére
Értem mit akarsz mondani és totál igaz amúgy. Sokan azt hiszik,hogy egy tárgy fogja őket "értékessé" tenni és nem az a legszörnyűbb hogy elhiszik magukról, hogy ők bizony nem szürke kisegerek,hanem kiállnak és közvetítik a saját hülyeségüket a külvilág felé. És amint jön egy megerősítés feléjük, egy hasonló skatulyából kihúzott kisegér,akkor felmagasztalják magukat a világ császárává és mindentudójává és lenéznek a magas lóról és fölényeskedve leszólnak a pórnépnek,akiknek nem harapott almájuk van. És 1-2 autómárkát is lehetne mondani akik ugyanilyenek,de ezt mindenki tudja anélkül is hogy leírnám. Méghogy nem lehet a személyiséget leszűrni a birtokolt tárgyak alapján, dehogynem. Off vége, jó éjszakát sorstársak.
-
Švejk
őstag
válasz
4264adam #10885 üzenetére
Számomra kellemes meglepetés volt droid után a WP, annak ellenére hogy rengeteg funkció hiányzik és nem úgy tűnik mintha összetörnék magukat hogy pótolják ezeket
Viszont a rendszer tényleg nagyon folyamatos, de ha tényleg ilyen területre kéne, böngésző szempontjából nem mindig áll a helyzet magaslatán. -
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #10879 üzenetére
Én nekem az iphoneról nem a menösködés jön le, hanem az alacsony intelligencia szint illetve a szürke egyéniség. Alacsony intelligenciára utal az hogy megvesz valaki egy drága túlárazott telefont és azt hiszi hogy ez őt menővé vagy ilyesmi... teszi... szürkévé meg az teszi, hogy egyszerű telefon egyszerű embereknek.
Persze ahány ember annyi szokás, de én így látom az almát más kezében. De mindenkinek más a világnézete, és mindenki máshogy látja a dolgokat.
Ez kicsit olyan mintha csinálnék én is egy cipőt, viszonylag stabilat, de mondjuk hasznosságban rosszabbat mint a Nike vagy az Adidas, de eladnám 1,5x olyan áron mint azokat, és az emberek jönnének vásárolni hozzám... na most én mint gyártó mit gondolnék a vásárlóimról? Vagy valaki aki átlátja a helyzetet?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Hamarosan csatlakoznék hozzátok egy Lumia 640 LTE-vel. LG F6-ról váltok, mert már használhatatlan, napi 2-3 hívást nem is enged felvenni, ha cégtől jön "vissza felé nem hívhatóak
". Kamera rendszere egy "gány már". Megbízható telefont keresek ezekre a célokra:
Telefonálás
Gmail használat
Több lapos netezés anélkül, hogy újra elkezdené tölteni a lapokat.3Gs után az android átok számomra "kis pénz kis foci" de talán a Windows megoldást nyújt számomra. 1 év után mi a helyzet ezekkel a készülékekkel 1gb ram társaságában? Esetleg egy előlapi kamera képességet is mutatnátok?
Kolléga társamnak van 640 XL, de a sima 640 érdekelne méretéből fakadóan.
-
nikkor
aktív tag
válasz
spiderpig820 #10880 üzenetére
Letöltöttem, importáltam, minden OK. Köszönöm...
-
razzorr
őstag
válasz
Tarisznyarák #10875 üzenetére
Azért a menősködés meg a Microsoft szavak egy mondatban viccesen hangzanak. Az alma már inkább,minden másra ott a mastercard
-
nikkor
aktív tag
válasz
spiderpig820 #10877 üzenetére
Mi a neve ennek az alkalmazásnak?
550-en fiók nélkül ment az adatátvitel. Felismerte az sd kártyán lévő fájlokat és lehetett közvetlenül importálni. Itt nincs ilyen lehetőség? Mintha valaki adott volna erre tippet az elmúlt 1 hónapban, csak még nem találtam meg. -
nikkor
aktív tag
Ma megvettem az Euronics-ban. Nemrég bontottam csak ki, alig volt még időm kipróbálni, de egyértelműen tetszik. Abban tudtok segíteni, hogy a régi telefonról sd kártyára mentett telefonkönyvet hogyan tudom bemásolni a kapcsolatok közé? 550-nel egyszerű volt, mert ott van adatátvitel funkció. Itt (8.1) mi a megoldás?
-
Tarisznyarák
tag
válasz
razzorr #10874 üzenetére
Jönnek a pöpec kis surface telefonok titánium meg üveg neg minden csoda 800 dollárért azt majd viszik mint a cukrot. Hogy belül mi lesz az senkit nem érdekel, szerinem a júzerek háromnegyede életében egy appot nem tett fel, azt sem tudja hogy kell, csak villogni kell a telefon.
-
zorzy4
addikt
válasz
Tottalino #10871 üzenetére
Igaz csak rápillantottam.
Sajnos egyenlőre egy önbeteljesítő jóslatnak tűnik a wp. bukása, mint a symbiannál. Amikor az emberek egymást beszélték le a "halott" rendszerről ( a mai napig használok 808ast és e72est, szerintem a symbian a király).
abban reménykedem, hogy úgy jár a wp mint a vodafon magyalországon, amikor mindenki azt mondta "senki nem vodás én se leszek". És bár megmaradtak harmadiknak, de mégis jelentős piaci szereplők lettek. -
kato78
tag
Azért az a 4millió desktop w10 sem elhanyagolható, hiszen ha csak egy részéhez vesznek mobilokat is, azért megdobja az eladásokat. És miért ne vennének mobilokat is, hiszen ez lenne a lényege a w10-es ökoszisztémának is. Illetve MS nem pl. Samsung, hogy tolja ki a tucat telefonokat, aztán meg magára hagyja azokat, értem ez alatt, nincs update az os -hez, amivel vettem, azzal kukázhatom 1-2 év múlva. Lehet csak pár száz millió wp -s eszköz fogyott, ami nagyságrendekkel kevesebb a 2 nagyhoz képest, de kevesebb a rizikó is.
-
Tottalino
tag
-
tutis
őstag
válasz
karldergroße #10860 üzenetére
A symbiant a nokia süllyesztette nem a microsoft.
Illetve mai napig működnek a symbianos telefonok, csak támogatás nincs hozzájuk. nem tartom valószínűnek, hogy a microsoft pár éven belül mondjuk megszüntetné a támogatást a wp fronton..wp telefonok ma is működnek, 1 év múlva is működni fognak. Mire eljutunk oda hogy megszűnik a támogatás, addigra már rég nem azokat a telefonokat fogjátok majd a kezetekben, amit most fogtok.. Szóval ez a temetjük a wp-t meg a microsoftot már kezd nevetséges szintet ölteni...minolta5:
tudod amikor 2010-ben megvettem a samsung omnia 7 telómat, már akkor mondták hogy halott a rendszer, semmi nincs hozzá, és tényleg, még pl a viberre is várni kellett hogy legyen rá, alig volt hozzá alkalmazás..
Most 2016 van. Hol az a nagy halál amit minden évben beharangoznak? Én nem látom... -
mdraco
őstag
válasz
old rocker #10859 üzenetére
Mi lenne az indok 650-re? Főleg 640-ről...
-
zorzy4
addikt
válasz
karldergroße #10860 üzenetére
Előbbi is az volt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az normális, ha a BKK futár alkalmazásból kilépve egy pillanatra szétesik a kép?
Nem mindig csinálja. 1 hetes a telefon. -
karldergroße
senior tag
Úgy, ahogy a symbian is eltűnt. Igaz, a Windows, mint PC-operációs rendszer nem fog eltűnni és ennek farvizén valószínűleg a wp is megmarad, de sajnos azon kívül, hogy sikerült kinyírni a symbiant és a Nokiát, nem sokat tett a Microsoft a rendszer elterjesztéséért. Az utóbbit pedig inkább barbár cselekedetnek nevezném.
-
kato78
tag
válasz
#79563158 #10847 üzenetére
Gyakorlatilag leszívatad magad. Auto üzemmód nem feltétlenül jelenti azt, hogy a vaku fullon megy, hanem az automatika próbálja összesakkozni a mért fényt, és a vaku segítségével megtámogatva készíti el a képet. Max kapcsold ki, és alkalom adtán manuál be, én legalábbis így használom. Vakuval fotózni ilyen kis fényerö mellett majdnem felesleges, persze kivételek mindig adódnak.
-
pitius
tag
válasz
watador600 #10731 üzenetére
az 45 Megabájt, nem Megabit, és jóval Class 10 felett van...amúgy meg UHS (Ultra High Speed I vagy II) annak a szabványnak a jelölése.
-
törölt tag
640 XL-em van, ha automatára állítom a vakut, akkor mindig vakuzik, függetlenül a fényviszonyoktól. Másnak is van/volt ilyen problémája? Jópár resetem volt már, de nem javította meg. Hardveres issue lehet?
-
kato78
tag
válasz
Tarisznyarák #10840 üzenetére
Megfogtál ezzel, valószínüleg nem lesz gond vele, föleg, ha már használod is a készüléket, mint független telefont. Gondolj arra, elvileg bármelyik szolgáltató készüléke függetleníthetö, max azért írja, mert akkor és ott dobtak a telefonodra pár saját alkalmazást.
-
8472race
tag
válasz
old rocker #10843 üzenetére
Könyvhét - 2016. június 9-13.
-
kato78
tag
Nos, csak hogy legyen valami 640 téma is. 2 napja felraktam a 8.1 után a W10 -et. Nem volt HR, csak simán ráhúztam a már beállított és jól müködö 8.1 -re a .107 -es buildet. Amiben eddig már biztosan jobb ez a build, hogy nem ragadnak be az üzenetjelzések. Üzemidö is kezd elfogadható lenni, gondolok itt a .36 vagy .63 -as akksizabáló mivoltjára. Érzésre nem lett sem gyorsabb sem lassabb a készülék, HR -n gondolkodom azért még, de lusta is voltam, nem is akartam órákat elvesztegetni a készülék belakásával. Egy tipp esetleg azoknak, akik tervezik, hogy 8.1 -röl 10 -re váltanak. Miután feltelepítetted a W10 -et, menj az Áruházba, és szakítsd meg az appok frissítését, és kezd az Áruházzal a frissítést. A miértre a válasz, így a frissítések letöltése lényegesen gyorsabb lesz, nem kell órákat tökölni míg lejönnek szépen, hiszen maga az áruház is frissül(ne) majd alapból.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juve600 #10833 üzenetére
Pont jókor jött ki, a 950 xl is megkapta a .107-et, csináltam egy HR-t és feldobtam rá a buil-ot, azóta minden működik, kifagyás nem volt, talán lesz még belőle valami.
-------------------------
(#10831) kato78
Én sem hordok "rabláncot", nálam szóba sem jöhet egy hálózatfüggő készülék.
-
Nooeca
senior tag
A 107 kikerült Production Ringre, ahol a felhasználók hozzáférhetnek az RTM buildhoz korábban...
Ebből adott a kérdés... a delta számok márciusban, áprilisban is változni fognak, de ez jelentheti azt, hogy a 107 fog megjelenni a telefonokon, ha bekerült RTM-es előtesztelési verzióba.
-
jksx
senior tag
válasz
egedis #10770 üzenetére
Nekem meg nem jön semmi rá. Van két "egyforma" 640 XL DS telefon wp8.1 rendszerrel, az egyiken ott virított a valentin napi esemény a másikon meg semmi. Nem tudom, hogy mi befolyásolja hogy megjelenik ilyen üzenet vagy sem. Igaz a másik készüléken rögtön kellett egy HR-t nyomni, mert pl. az outlook alkalmazás az lemaradt. (A HR előtt még az is jelezte a valentin napi értesítést).
-
kato78
tag
válasz
nikkor #10817 üzenetére
Ez a tipikus hátulról mellbe. Borístsd rájuk az asztalt, bár ennyi idö távolságából már nehéz bebizonyítani, hogy független telefont kértél, hacsak nincs a szerzödésen ez is feltüntetve. A legjobb, ha elkerülöd a céget messziröl, megkíméled magad a jövöbeli kellemetlenségektöl.
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Új vagyok a topicban, de elolvastam az elmúlt 3 hónapot. Telefon csere előtt és után vagyok: feleségem Sola-ját most cseréltük 550-re, én a 640-ben gondolkodok. Megvárom, hogy megérkezzen a hivatalos 10, kíváncsi vagyok, azzal hogyan fog muzsikálni. Remélem, hogy akkor még beszerezhető lesz. Addig valószínűleg meg lesz a 650 tesztje is, el fogom azt is olvasni.
Ha megengeditek, lenne egy off kérdésem. 3 éve vettük a Sonyt, hivatalos Telenor üzletből és kártyafüggetlen változatot kértem. Akkor ott senki nem mondta, hogy ilyen nincs szolgáltatónál, igaz én sem néztem utána. Persze az árlistán szereplő legmagasabb árat fizettették ki. Most minden Telenoros azt mondja, hogy náluk kártyafüggetlen készülék forgalmazása nem is volt. Tény, hogy most ha Telekomos kártyát teszek bele, akkor kéri a pin kódot, majd ha ezt beütöm, kéri a SIM hál. feloldó PIN-kódját. Feltételezem ez azt jelenti hogy a telefon nem kártyafüggetlen és hogy ennek a kódnak, amit a Telenor kell, hogy megadjon a beütése fogja függetleníteni. Elvittem a Telenor egy szerződött partneréhez, hogy 7600 Ft-ért függetlenítsék, (megpróbáltam törvénytisztelő lenni) aki továbbította a Cordon Electronics nevű szervízhez, két hét után ma érkezett vissza. A kísérő papíron a szervíz szakvéleménye: Hálózati zár feloldásához forduljon a szolgáltatóhoz.
Ti mit gondoltok? -
Nooeca
senior tag
Mexikói facebook írta hogy febr. 29-én jelenik meg a Windows 10 mobilra.
Valószínű hogy ez globális, nem regionális, csak éppen ott szólták el magukat.
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
Egy 40-50k környéki telefon fotós képességeiről szerintem teljesen felesleges vitatkozni.... 640 szerintem az árkategóriában abszolut vállalható kepeket csinál, de azt hogy kinek mennyire felelnek meg az dontse el mindenki maga -
Hermiod
csendes tag
válasz
#01682176 #10773 üzenetére
Nekem pont ugyan ez a hibám az XL-en. Mi a fenét lehet vele csinálni? Már próbáltam mindent, előzmény törlés,asztali/mobil megjelenítés,újraindítás stb. Ha újratöltöm az oldalt akkor jó.De ha rákattintok mondjuk egy képre,és utána visszamegyek,akkor újra ott az az egycenti.
-
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #10812 üzenetére
Én a dvdolcson.eu -n vettem,gyorsak és olcsóak.
-
bxman55
csendes tag
Sziasztok .Olyan problémám lenne ,hogy a kijelző néha nehezen reagál az érintésre és néha csíkozódik a kijelző mintha pixelhiba lenne de csak egy pillanatig majd minden szuper utána. A kijelzője ezeknek a mobiloknak mennyire jó mivel üvegfóliát tettem rá arra is gyanakodnék . Ha valakinél előjöttek volna ezek a hibák egy visszajelzést hadd kérjek már. Köszönöm !
-
Nooeca
senior tag
válasz
watador600 #10729 üzenetére
Ha még nem vettél Emagról tudsz rendelni, olcsó és megbizhatobb mint bármelyik magyar webshop... többször gariztattam jöttek házig vitték gyorsban és baromi gyorsan vissza is hozták. Ha nem akarod házra kérni kérd Pick-packra és értemész ahogy jó neked.
Edigitálnál egyszer kértem vissza a pénzem 30 nap helyett 30 munkanapig vártam rá kb. többet onnan ezért nem rendelek semmit sem.
Amúgy csak azért ajánlom az emagot, mert 16-18 nagy leárazások és most neked pont jól jön. Mondjuk ez webshop... Ha kész boltban akarod venni akkor MM. SanDisk biztos van náluk az egy bevált márka... A Samsungot nem ajánlom mert már szinte bármit gyárt TV Telefon hütő merevlemez stb... viszont gyakorlatilag néhol magas minőség jellemzi néhol meg a márka minősége gyér.
-
Cane
őstag
Na! Mielőtt előkerülne a bicska itt nézzétek meg a képeket.
-
-
gemini
aktív tag
Ezek az optikák a legtöbb esetben makrónál jobb minőséget produkálnak, mint egy tájképnél. Ez szinte mindegyikre vonatkozik. Azonban jónak szerintem nem mondható még makro módban sem, de ez is csak viszonyítás kérdése. Azokra a pillanatokra, amikor szükséges telefonnal fotózni, arra tökéletesen megfelel a 640 minősége. Én évekig hordtam magammal kompakt gépet, mert a mobiljaim általában nem hozták a kívánt minőséget. Amióta 640-em van, azóta a polcon porosodik, mert teljes mértékben ki tudta váltani, amire pedig nem elég, arra van egy DSLR gépem több objektívvel. Azok a pixelvadászok akik nagyítóval nézik ezeket a képeket, azok szerintem szerezzenek be egy normális fényképezőt, mert a telefon többsége erre alkalmatlan, főleg ebben az árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest