Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
#31816946 #11899 üzenetére
Olyat nem csinált, viszont olyan volt már, hogy egy hétig beakadt egy app, amit nem tudott telepíteni (Toolkit Pro) bármit is csináltam vele.
Nálam az automatikus frissítés le van tiltva. Olyat is csinált már, hogy elfelejtette az alkalmazás frissítési figyelmeztetést, csak akkor jelezte a frissítés szükségességét amikor manuálisan rákerestem a beállítások menüben.
Azért a 8.1 alatt is előfordúl ez-az -
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok is csinál olyat az áruház Windows 8.1 alatt, hogy néhány telepített programnál nem írja ki, hogy telepítve csak ha rámentek a leírásra?
-
kato78
tag
Ma kipróbálom a .164-es frissítést, pénteken belakott 8.1-ről raktam fel először a .107-et, aztán jött a .122. Eddig minden rendben, nincs beakadt értesítés, vagy eltűnő menüpontok. A telefon élesben van használva. Alakulgat ez a w10, nem először próbálom már használni, de most nincs az az érzés, mint a régebbi buildeknél volt, hogy csak vissza kellene raknom a 8.1-et.
-
BBosi
csendes tag
Ami késik az talán egyszer csak jön!
https://sg.hu/cikkek/117891/meg-marciusban-jon-a-windows-10-mobile
-
törölt tag
Sziasztok!
Letöröltem az egyik alkalmazást, a ringtone maker még továbbra is lát egy mp3 fájlt. Hogy tudom ezt a fájlt törölni? A fájl kezelőben nem látszik semmi.
-
juve600
nagyúr
üdv
122. -ről 164.-re frissités után kell ,ajánlotta HR ?
-
zorzy4
addikt
válasz
SamiCsillag #11881 üzenetére
Főzött rom nincs wpn. Ez a win 10 béta frissítése, annak aki felrakta. Hivatalos wp 10 még nincs.
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
GordonSamway #11860 üzenetére
Ez a hivatalos 8.1 frissítése vagy valami főzött romé? Vagy most mi ez? Lehet, hogy butaságot kérdek, de már örülnék én is valami frissítésnek.
-
Blacky74
csendes tag
Tegnap megérkezett végre a kicsikém,Lumia 640 LTE kártyafüggetlen
Még ismerkedünk egymással,de azt hiszem nagyon jó barátok leszünk.Tetszik a telefon, 8.1 van rajta.Míg nem jön ki a hivatalos 10-es ez marad rajta.
Kezdő Lumiásként nem értek az Insiderhez és nem is akarom feltenni,jó ez az oprendszer nekem.Egyszóval remek telefon
Nem tudjátok hol lehet jó árban és szálítási költséggel venni flip bőrtokot?Vidéki vagyok,így a személyes átvétel nehézkes.Marad a házhozszállítás.
-
okoska74
senior tag
+44 7019801876
Erről a telefonszámról tudtok valamit? Már két napja, hogy hív de mindig csak nagyon röviden csöng kb 1 másodpercig és mivel nekem nem ismerős nem szeretnék semmilyen játékba belefolyni ami nekem pénzembe kerülne.
-
hroberto
veterán
válasz
Érdekes... Nekem nincs fenn az Insider, és így is ez a build települ most 950-re.
-
mdraco
őstag
Még mielőtt nagy változásra számítotok: build 10586.164 is "nearly identical" to build .122
Várom a következő pletykát -
Happi
tag
ÉN EGY BOLDOG LUMIA 640 TULAJDONOS VAGYOK!!!
Használom, mióta kapható. W10 fut rajta. Semmi problémám vele
Ismerősömnek Alma hat es-e van. Két hete vette 250 csillió forintért. Youtube nézés közben úgy befagyott, mint '80-ban a Balaton. Reakciója: sz@r a net.
Tegnap majdnem beszéltünk egymással. Azért csak majdnem, mert az ő Almásának mikrofonja diszkriminálta (valószínüleg a tartalma miatt) az illető hangját. Reakció: az nem volt.
Mert az Ájfon olyan legeslegjobb telefon, hogy nagyon jó!
Egyéb iránt véleményem szerint tényleg jó teló.
DE AKKOR IS ÉN VAGYOK A KIRÁLY, mert én olyan tudatos vásárló vagyok, aki ilyen és hasonló hibákért "csak" 50 e Ft-ot vagyok hajlandó fizetni! -
Nooeca
senior tag
válasz
Ezt írtuk feljebb egyik kolléga megelőzött téged.
-
zorzy4
addikt
Na uraim fussunk ennek még egyszer neki. [link]
Ha nem láttam volna a választ bocs.
-
Nooeca
senior tag
válasz
teo027 #11849 üzenetére
Két részben jön.
Az eredeti terv az volt hogy a TH2-vel egyidejűleg - mostmár csúszásmentesen mobil téren is - megjelenik egy évvel később a Redstone.
Vagyis a Redstone 1 Juliusban a Redstone 2 Novemberben.
Ez úgy ahogy tartható lett, de a Redstone 2 átcsúszott 2017 tavaszra. Elvben a Redstone 1 marad nyárra időpont még nincs.
Ugyanakkor nagyjából kaptunk morzsákat mi is lehet az RS-ben de ezt nem tudjuk, hogy mi lesz az RS1-ben és mi csúszik át az RS2-be. Pl. böngészőkiegészítők megjelenhetnek nyáron is, de lehet hogy cska jövő tavasszal. (bár szerintem kizárt, elvben már novemberben meg kellett volna jelennie, habár a develeper Edge oldala nem azt mutatja, hogy minden function meglenne a bővítménytámogatáshoz, de addig még van idő - nyárig.)
Nagyjából ennyi. Igen kijött az új mobil verza, szintúgy Slowon és Releasen, Faston maradt a Redstone az arra alkalmas készülékek számára (550, 650, 950, 950XL)
-
teo027
tag
Használ valaki Flickr alkalmazást a képek automatikus mentésére?
Én telepítettem, beállítottam az automata feltöltést és mégse megy. -
jsefi
csendes tag
164 kint van!
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Alfonz Senki #11851 üzenetére
Nekem jól működik a Viber, a műveletközpontot nézd meg, ott van-e a Viber.
-
teo027
tag
válasz
tpeter77 #11850 üzenetére
Igazából nekem mindegy.
Tegnap váltottam droid után WP-re, amíg normálisan működik, addig nekem mindegy mi van alatta 8.1 vagy 10.
Használati szempontból nem látok nagy különbséget, volt pár kínai telefonom ami megadta magát és a céges Samsung Ace 3 vacak (viszont 2 éve problémamentesen megy)
Egyelőre mindent megtaláltam ami kellett, minden email fiók felkerült, szóval részemről a használat következik, remélem problémamentesen.
Aztán ha jön új oprendszer akkor felrakom, ha nem jön az se baj -
Alfonz Senki
újonc
Lumia 640 Dual Sim-es telefonomon a viber hol mukodik megfeleloen, hol nem. Legtöbbször ha hivnak is a hivo felnel kicseng de nalam nem, aztan nehany perc, ora mulva megjelenik nemfogadott hivaskent. Elso windiwsos telefonom ezen kivul minden popec. Tanacsok esetleg hasonlo problemak valakitol? Koszonom.
-
tpeter77
addikt
válasz
old rocker #11847 üzenetére
teo027
ők még biztos csak az egyes fázisról beszélnek. de hogy az a fázis 240 vagy 400V-os, nem mondták!
sőt mi több, már Redstone 2 is van... legalábbis elméletben biztos!
ami a windows kinyilatkoztatásait illeti, lófütyit beléjük, a mobil win10-et is novembertől húzzák,
no nem mintha annyira lételem lenne, látván a főnöki 950-es teló kínlódását inkább ne is legyen
Eddig a WP telefon a megbízhatóság netovábbjaként volt ismert, de ez a Win10 teljes káosz!
2015-ben az eladott mobilok 1.6%-a volt csupán WP telefon, 2016-ban ez a szám még tovább fog csökkenni. -
teo027
tag
Redstone: erről van szó?
[link]Vagy csak az 1-es fázisról?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #11847 üzenetére
Megihletett az uesbé kábel?
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #11846 üzenetére
Lumiások, Lumiások, kedvük mindig csudajó; akkor dugnak a legjobban mikor frissít a redstone
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #11844 üzenetére
Azokat is kipróbáltam, nekem a My Daily Planner vált be.
Én is, én is! Én is akarok Redstone-t! Még ma!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #11839 üzenetére
Én a Chronos C ale2ndar+, előtte a TrueCalendárt használtam.
Yaksi: LOL!!!! Egyébként mi- a f@szom az a redstone? Bármi is az, beledöglök, ha nem lesz meg 4 napon belül...
-
razzorr
őstag
Azt reméltem, ha már így ellopta az MS az Onedrive tárhelyeket, hogy valamelyest gyorsul az egész felhő. De NEM. Mire vár a kiszolgálóra meg megjeleníti a mappákat, eltelik egy évezred. Addig simán be tudok lépni egy Box-ba meg Dropboxba. És nem, nem a gép a hibás, mert teszteltem más gépekről és netkapcsoltattal is. Szóval dugja fel magának az MS a vacak felhőjét.
Mert az ember nem csak játszogatásra használja a rendszerüket, így sokszor szivat meg, hogy fel sem tölti vagy ha feltölti akkor csiga
Ti tapasztaltok ilyet -
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #11836 üzenetére
-
Nooeca
senior tag
válasz
gthomma #11827 üzenetére
Béta?
Általában úgy történik a dolog,
hogy minden több szálon mozog.Van egy 10586-unk, ami folyton kap "javítást/fixet". Illetve van a Redstoneos ág.
A Redstonenak az alapja a 10586, vagyis ami fix ide bekerül az oda is, csak maximum később. Vagyis ha levonjuk a tanulságot, a 10586 fejlesztése nem áll le, ilyen állapot mellett marad a heti frissítés, egészen Redstone megjelenéséig, főleg úgy, hogy nyár közepén jön PC-n és Mobilon is... (Ugye mint tudjuk ott már nincs és nem is lehet oka a csúszásnak, hiszen a 10586-ra építenek.)
Béta alatt nem tudom mire gondolsz, a Windows 10 Mobile-nál marad a folytonos frissítés (nem csak az évi 2 nagy, hanem a rengeteg heti/havi fix), és marad az Insider program is, azaz az Early Access.
-
moonlight115
őstag
válasz
ToniSoprano #11785 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
GordonSamway #11832 üzenetére
van ilyen alkalmazás a store-ban. Google Drive on WP
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
A Google Drive-mat mivel tudom előcsalni a telefonomra??
Előre is köszönöm
Meg van METRO DRIVE
-
gthomma
senior tag
válasz
Peaceliker #11828 üzenetére
A 15000-es build környékén már teljesen stabil lesz állítólag.
-
Pukimaki
tag
válasz
Peaceliker #11828 üzenetére
Igen, azt észrevettem. Leállásom nem volt egyszer sem.
Most visszateszem, nem szedem le megint, így a 8.1-el együtt már tart vagy két órája.
Egyébként más oka is volt, hogy újrarakom. -
Peaceliker
addikt
válasz
GordonSamway #11824 üzenetére
(#11826) Pukimaki
Alapból sok minden nincs benne, de serényen szedegeti le áruházból (ha bemész és letöltéseket nézed látszik is), ezzel elég sokáig el szokott lenni, de meg lesz minden.
Viszont én .122 el azt tapasztaltam, hogy sokkal több a random restart, sztem memória kezelésével lehet baj, mert akkor csinálgatja, ha már fut/futott ez meg az...
-
Pukimaki
tag
válasz
GordonSamway #11824 üzenetére
Szia! Igen, nekem is eltűnt.
Meg még más egyéb gondok is lettek, amik előtte nem voltak .107-en. Pl. nem kaptam értesítéseket.
Most visszatettem 8.1 és most megy fel újra 10. -
VROBY
tag
Sziasztok!
Új vagyok a rendszerben.
Kérnék egy kis segítséget.Az eddigi rendszernél (BB) az éjszakai mód egyszerű volt. Van ilyen alkalmazás a WP-n ?
A levelezésben (G-mail), hogy lehet a Dropbox-ból file-t be illeszteni?Köszönöm a válaszokat.
-
mdraco
őstag
Állítólag ebben a hónapban (a hónap végén), aztán meglátjuk, hogy úgy jön-e mint eddig
-
starr
őstag
válasz
chipesz #11809 üzenetére
Denimnek a komplett szoftvercsomagot hívta a MS, ami 2014 decemberében jött ki a Lumiákra.
Néhány újítással, pl mappák, stb. Az, hogy volt benne firmware/driver frissítés is az ő dolguk.
Elnézést, hogy a "Windows Phone 8.1 Update 2" helyett "Denim 2"-t írtam. Remélem nem vezettem félre senkit. -
emeri
csendes tag
válasz
ToniSoprano #11811 üzenetére
szia ToniSoprano!
köszönöm szépen, hogy leírtad a lehetőségeket az általam felvetett problémára.
igen, úgy érzem ezek vagy ezek valamelyike megszűntetné a keyboard hibát.egyenlőre úgy csinálom, hogy s 8.1-es OP legyalulása nélkül próbálgatom a fentebb talált tippeket és ha egyik sem válik be, akkor vetem be az általad ajánlott megoldásokat.
még1x köszönöm!!!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Haverom szeretne Lumia 640 XL-t. Érdeklődnék van e valami széria hibája a telefonnak? Valamint hol érdemes venni, ahol meghibásodás esetén érvényesíteni is lehet a garanciát, nem hajtanak el?
Előre is köszi a segítséget!
-
razzorr
őstag
Mégis itt vagy most.
Persze mások az igények, engem mondjuk kimondottan zavar ha bármilyen doridot a kezembe veszek,az darabos mint öreganyám nokedlije,ha nem is nagyon felsőbb kategóriában,de a jelenség létezik. Ne menjünk bele most hitvitákba, bárki bármit mond,akkor is laggos a droid és ezen tud pár gyártó finomítani, de megszűntetni soha, mert ilyen a rendszer. -
ToniSoprano
addikt
Nem hallottam ilyet mástól, de kb ezeket lehet megpróbálni.
Mielőtt bármint csinálsz csinálj biztonsági mentést, hasznos dolog.
1. Kikapcs akksi ki-be 2-3 perc szünet közte,
2. Névjegy -> telefon alaphelyzetbe állítása, töröl minden adatot.
3. A Store-ból le tudod tölteni a Windwos Devisce Recovery tool-t telepíted a számítógépre, azzal visszatenni a gyári eredeti 8.1-et, számítógépről kábellel kb. 5-10 perc, (kb ugyanaz mint az előző csak ez tutibb.)
4. SD kártya formázása, vagy a telefonnak a nélkül való használata, bár nem hiszem ez a gond. -
emeri
csendes tag
válasz
#01682176 #11807 üzenetére
nos nálam sajnos bluetooth nélkül produkálja
most már találtam pár tippet:
Open the Settings app.
Select keyboard.
Select any keyboard that has the text [size] MB download at the end of it.
Tap the done option at the bottom of the screen.
Once the download is complete and the phone is restarted, attempt to use the original keyboard once again.valamint kipróbálok egy másik javaslatot, ha újra előjön a keyboard hiba, miszerint ki kell kapcsolni a szavak ajánlását a billentyűzet beállítások ---> speciális részéből
nagyon remélem sikerül ezze(kke)l megoldani..... különben dühbe jövök
-
törölt tag
Sziasztok!
Ha csinálok hard resetet és nem állítom vissza a korábbi mentést, akkor nem is fog új mentést készíteni a rendszer? A régi mentést hol lehet törölni?
-
emeri
csendes tag
üdv
egy fontos kérdés számomra:bárkinél előfordult, vagy hallott/olvasott olyat hogy (640/640XL-nél) nem jön fel a billentyűzet amikor kellene ??
(ilyenkor csak ki-bekapcs oldja mega problémát)ugyanis az én 640XL-en ezt csinálja 3 hete kb. előfordulási gyakoriság olyan napi-másnapi szinten.
mondanom sem kell roppant idegesítő, amikor sos SMS-t kellene írnom, vagy messengerre válaszolnék vagy
egyszerűen egy csak neteznék rajta.....
minden más funkció működik csak épp a bill. nem ugrik felOP ver: WP 8.1 update 2
verziószám: 8.10.15148.160frissítés nem jön (a készülák független) és WP10-re amíg hivatalosan ki nem jön egységesen minden Lumia/Microsoft tulajnak, addig ezt lehetőséget elvetem.
esetleg tipp vagy tanács?
bármi infó jól jönne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest