- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Tottalino #10871 üzenetére
Igaz csak rápillantottam.
Sajnos egyenlőre egy önbeteljesítő jóslatnak tűnik a wp. bukása, mint a symbiannál. Amikor az emberek egymást beszélték le a "halott" rendszerről ( a mai napig használok 808ast és e72est, szerintem a symbian a király).
abban reménykedem, hogy úgy jár a wp mint a vodafon magyalországon, amikor mindenki azt mondta "senki nem vodás én se leszek". És bár megmaradtak harmadiknak, de mégis jelentős piaci szereplők lettek. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Tottalino #10795 üzenetére
He egymás mellé teszed a 640 és 735 képeket akkor látod mennyire mosottabbak a 640-es képei csak erre akarta kilyukadni, ha megnézed a kinagyításokat az összehasonlításban kijön. Engem nagyon zavarnak hogy a 735-n képei teljes képernyőm is agyonmosottak a kontúrok.
Mflex itt az eredeti kép eredeti felbontásban, nem agyontömörítve:[link]
-
Tottalino
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tottalino #10093 üzenetére
Igen, emiatt a flagship telefonok egy óriási átcseszés volt, sajnos. Mint anno az Omnia7 meg az LG mittomén milyen telefon, de az sem volt olcsó, de azért reméljük, hogy többet tényleg nem játsszák el. A 640 középút, bukni alig lehet rajta valamit. Ahhoz képest meg kimondottan jó készülék.
Pedig a 950 XL-re voltam betárazva, de egy nap teszt után, azóta már több is volt, még mindig azt mondom, az ára egyszerűen nonszensz.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Tottalino #10063 üzenetére
Szerintem nem igaz, hogy nem szívügye, hanem csak arról van szó, hogy egyrészt sok minden más termék van, ami legalább ilyen fontos, másrészt meg nemrég linkelt valaki egy cikket arról, hogy még kicsit előre is van szaladva a WP, mivel az egész W10-es rendszer, amit az MS megálmodott, nincs még készen. Ezért kicsit hibernált állapotban van. Viszont a heti buildeken nagyon látszik a fejlődés és az akarás.
Technikailag egyébként szerintem nagyon rendben van. Szép a 10-es, kézre esik, használható. Az, hogy bugos? Igen....preview!!!!!!! Ki van hangsúlyozva az insider oldalon, hogy ez még nem végleges, tele lehet hibákkal.....mindenki saját felelősségre és nem produktív készüléken. Arra ott a 8.1.Ami nagyon fos, az a marketing....kuss van, ellentmondásos információk, határidő tologatások....
-
Aethelstone
addikt
válasz
Tottalino #10060 üzenetére
Igen. Teljes mértékben. És egyfajta céges OS-t várok a WP-től, mert az általam említett szempontok közül a 2. sokkal erősebb. Elkezdenek jönni az official appok, vállalati kvázi szabvány lesz az OS, céges telefonok garmadája, mivel könnyű lesz beilleszteni a desktop W10 mellé...és a dolgozók szépen átszoknak a dual simes WP-re és szorgos népünk győzni fog
Igen, ezt várom
Nem BB szinten, mert az vezetői OS volt, managerek és hasonlók számára. 25-40K-s kategóriában várom, hogy leigázzuk a világot
Azt látom, hogy a kollégáim közül aki WP-re váltott, két kézzel kapaszkodik bele és soha többé android
Persze, ios-es népek nem adják meg magukat, de az más állatfajta
-
Aethelstone
addikt
válasz
Tottalino #10046 üzenetére
Nos a dolog úgy fest, hogy alapvetően asztali vagy web alkalmazást írni teljesen más műfaj, mint mobilost. Igazából mindhárom írása 3 féle szemléletet és minimum 3 féle eszközrendszer ismeretét tételezi fel, amiből egyet ismerni profi módon is már nagy fegyvertény. Ezért vannak desktop fejlesztők, mobil és webfejlesztők. Kapisch? Az universal annyiban több, hogy ha megír valaki desktopon egy appot vagy akár mobilon, akkor elvileg simán, egy újrafordítással működik oda vissza. Ez kurva nagy dolog, mondom én Neked, mint fejlesztő.......
Nyilván nem vállalatirányítási rendszerekről van szó, de mondjuk egy ebank applikáció kurva jól megy ugyanazon a kódbázison telefonon és desktopon.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Tottalino #10051 üzenetére
Én sem használok 10-et jelenleg 8.1-en vagyok még.
Viber lehet hogy fejlesztene appot, hiszen én is sokszor használom letölthetőként a Vibert gépen mert ha összekötöm a telefonommal úgy tudom használni mintha Skype lenne. Meg ugye elég az, ha itt vagyok elérhető gépen mobilon nem esz így mobilnetet, és máris látnak viberen.
Ha értelmetlen lenne a Viber app, akkor nem lenne PC-re Viber mint program.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tottalino #10048 üzenetére
Azért érheti meg IOS programokat windwos 10-re portolni, mert gondolom nem csak mobil rendszerre portolja át, hanem az asztali rendszerre is átportolja egyben, ha jól értettem ott meg van 200-300 millió felhasználó. És ha tényel pár napos munka és tesztelés és valami bevétel jöhet belőle miért ne tenné meg azt a kis ráfordítást? Sok múlik a windows 10 sikerén asztali fronton is, minél többen térjenek át erre, mert annál nagyobb piac, annál jobban érdemes appot fejleszteni és onnan egy lépés az univerzális app, egy felületet kell áttervezni.
De ha lesz normális facebook, messenger, whatsapp, intragamm app windwos 10 mobile-ra és ez frissül is folyamatosan az univerzális app az is már jelentős előrelépés lehet. És emelett ezekről is szó van a cikkben:
"Social media sites, apps, games and other platforms that also showed support for the Windows 10 environment include Twitter, Box, Shazam, Netflix, NASCAR, CBS Digital Media, The Weather Channel, Audible and Candy Crush." [link]Majd meglátjuk szerintem az irány jó, jobb hogy ezt az MS az unvierzális app lehetőség és IOS portolás lehetőség felé ment el, az MS, minthogy a 10-es mobil rendszert csinosítgatná appok nélkül. És kérdéses, hogy egy pl. Viber, Spotify, Waze ami inkább mobil alkalmazás, akar asztali felületre appot fejleszteni?
A legfőbb kérdés tényleg az már : sikerül-e jól megcsinálni, és mikorra?
-
-
miqlas
őstag
válasz
Tottalino #10025 üzenetére
Az az 1 modell nem azért kell az embereknek, mert olyan jó, hanem mert a csordaösztön + „ha iphone-od van különb vagy másoknál” szlogen mûködik, fõleg az usában. Ott még a droid sem tudott nagyon elhúzni a szifontól, pedig azok a droidok, amiket az apple mobil árában mérnek, el is popsizza a rágott alma aktuális modelljét ...
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tottalino #10021 üzenetére
Ez részben az erőltetett csempés, startmenüs elhagyós totál kudarc asztali 8 rendszertől való viszolygás miatt is van. Legalábbis nekem ez volt. Azért sok múlik a 10-es gyári oprendszer sikerén is. Meg hogy az apptámogatottságra tett kísérletek mennyire jönnek be (IOS fiordító, univerzális appok.) Annyi hogy a mobil rendszer fejlesztésben a Windows minimum 3-4 évvel később rukkolt ki használható rendszert mint a többi IOS, droid és ez sokat számít app támogatottságban, részesedésben, app támogatottságban, üzleti lehetőségekeben. Az első Iphone 2008-ban jött ki pl. használható mobil rendszerrel az Iphone 3G-vel, de pl iphone 2 2007 januárban kijött:[link]
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tottalino #9216 üzenetére
A windows 10-nél a legfontosabb újítás az univerzális app, azaz, könnyű átírni az asztali store appokat mobil verzióra. plus ios, droid appok könnyen átfordíthatok 10 mobilra, bár a droid része leállt. A 10-esnél a legtöbb energiát arra fektették, hog javuljon az app ellátottság.
-
razzorr
őstag
válasz
Én is a 8.1-et használom még. Azért csak várjuk ki a végét mit csinál az MS. Mert ha nem azt csinálja a múltban amit,akkor most mi itt nem beszélgetnénk,hanem valami droidos csodára épp romot köszörülnénk. Ne temessük egyelőre.
Ha beüt a krach ráérünk gondolkozni majd. Amúgy totál úgy néz ki, hogy mi csak egy béta tesztelők vagyunk és csak azért van a wp (w10m) hogy legyen valami,mert a desktop az első. Most pontosan nem emlékszem a számokra,de szerintem az MS elég sokat keres minden egyes eladott droidos csodán a lincenszei révén,még a wp (w10m) meg csak viszi a lóvét.
Azért megnézném az MS vezérek arcait,amikor a privát telefonjuk bemondja az unalmast,hogy vajon ők mit gondolnak olyankor. Én bizakodom, nekem bejött a rendszer, nem kell sokat foglalkozni vele és működik. Remélem fog is még jó sokáig. -
Nooeca
senior tag
válasz
Tottalino #9219 üzenetére
Hát de ez ok hogy lecseréld? Egy évben elvileg 2 nagyobb csomag szoftverfrissítés érkezik mint ahogy PC-re is érkezett a Threshold 1 és a Threshold 2, úgy jön majd idén a Redstone 1 és a Redstone 2.
Android mikor frissíti így magát? Főleg ott egyik készülék kap frissítést, a másik nem. Iphonenál meg évente talán 1. Itt meg majd 2 jön minden évben.
Az hogy az indulás nehéz... és? Tedd félre a mobilod, vegyél valami androidot, aztán majd meglátod milyen lesz.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Miért?
- A Böngészőn egy külön csapat dolgozik, ami az IE-nél nem volt meg.
- Kamera szoftvere is nagy jövő előtt áll, 520 idején a Nokiának volt a legjobb szoftveres megoldásainak egyike, és elvileg az MS-nek vannak olyan elképzelései, hogy az új Lumia Camera majd ezt a címet is jogosan visszanyerje.A kezelőfelület szerintem jobb lett, app írás egyszerűbb lett Windows 10-re.
Mi az oka amiért jobb a 8.1? Stabilitás egyelőre, csak mert még nincs éles Windows 10.
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Tottalino #6745 üzenetére
Nezd meg a notebookok kimenetet. A nagy reszukon nincs d-sub, megis kibirja a vilag. Nekem mindket gepemen, es a monitoraimon is van d-sub, de eszem agaban sincs azt hasznalni, ha van olyan technologia, ami ma mar elterjedtebb, es sokkal jobb minosegu kepet ad (ugyanazon a felbontason, sot ugyanazon gep-monitor parossal), mint az analog osszekottetes.
Felreertes ne essek, persze, lehetne d-sub rajta, de akkor vagy nagyobb lenne, vagy valami mast hagynak le rola, ami nagyobb gondot jelent.
Nem mondom, hogy cserelj monitort, mert nekem aztan hulla mindegy, csak ugy vagyok vele, egy uj megoldas nem lesz attol ertelmetlen, hogy nem igazodik a regi szokasokhoz.
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Tottalino #6738 üzenetére
Ez a HDMI-D-SUB átalakító működhet, a Microsoft oldalán is írtak róla, igaz ott HDMI-DVI-ról (ilyen kell nekem, mert) volt szó! De ha azzal működik...
Viszont a dokkolón van display port is. Én azzal szerettem volna egy DP-DVI átalakítóval rákötni a monitort és így nem sikerült, bár erre azt írták, hogy az átalakítótól is múlik a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest