Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
Minden telefonon működik az alábbi kód a PIN módosítására, így nem kell keresgélni a menüben:
**04*RégiPIN*ÚjPIN*ÚjPIN#
-
kato78
tag
válasz
old rocker #11587 üzenetére
Telefon(tárcsázó)->Beállítások->Sim kártya beállításai alatt megtalálod. Kicsit hülye helyen van.
-
old rocker
veterán
Gyerekek, ne haragudjatok, négyszer átnéztem a beállításokat, de nem találom:
hol a 3.14csába lehet a PIN kódot módosítani?
Mentségemre legyen mondva, az elmúlt 1.5 napban 3 laptop upgradelését csináltam win 10-re, az ezzel járó + telepítgetésekkel. Kicsit zizi vagyokEtikusz: tökéletes választás
-
-
Etikusz
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel váltanom kell 620-ről.
Véleményetek szerint 640 LTE megfelelő lesz vagy nézzek más Lumiát útodnak.
Csak telefonálásra kell (sok telefonálás) plusz Office akár 8.1-el.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
kato78
tag
Jó reggelt, legyen szíves valaki megnézni, hogy ha HDR(hatásos felvétel) módban készít a .122 builddel képeket, akkor annak mekkora lesz a felbontása? A .107 -nél még sajnos bugos volt, ott max 1280*720 -ban készítette a készülék a képeket. Köszönöm elöre is!
-
0.44
tag
válasz
GordonSamway #11578 üzenetére
En ugyan ezen vagyok, es nekem egybol frissitett erre a build-re (szoval fast ringesekkel egy idoben).
Egyebkent durvan sok a javulas ebben a build-ben. Sebesseg es akkumulator uzemido is. Most jott el az ideje kiadni.
-
Pukimaki
tag
válasz
GordonSamway #11578 üzenetére
☺
-
ADGCF
tag
Üdv Mindenkinek! Decemberben lettem Lumia 640 (DS) tulaj, Androidról váltottam. Hiányosabb alkalmazások terén valamennyivel tény, viszont rájöttem, hogy egy csomó mindenre nincs szükségem onnan, mert nem érzem hiányukat. Régóta olvasom aránylag ezt a fórumot, sok mindent tudtam meg innen. Insider-es dologban én is részt veszek. Van egy probléma, aminek nem tudom az okát, illetve azt, hogy lehet-e rajta változtatni. Perfect Music nem vált magától zenét, ha le van zárva a képernyő. Vagyis vált, a cím is változik, csak automatikusan nem indul. Ez akkor zavaró tud lenni nagyon, amikor buszon egyik kezemmel kapaszkodok, másikban a táskám és akkor nyúljak telefonért zeneváltás miatt... Addig meg csend, ami által hallom bizonyos "társadalmi rétegek kommunikációját", ami higgyétek el harsány és nem túl kellemes. Jelenleg .122-es build van, .71 óta van ez. Egyedül Perfect Music tudja kezelni a 2000+ db. zenét mappa szerint normálisan. Van mód, amivel tudok javítani ezen? (Háttérben futását nem tudom befolyásolni.)
-
Pukimaki
tag
válasz
GordonSamway #11576 üzenetére
Miért nem frissítesz slow-ról?
Nekem fast volt a .107, most slow-ról van a .122 -
GordonSamway
aktív tag
Nincs frissítésem feladom
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11572 üzenetére
Ez így működik, igen.
----------------
Más:
Mi a fene van ezzel a RIOS engine-nel, olyan néha, mint a betárcsázós net hőskorában! Lassú, mint a dög már több napja!
-
mdraco
őstag
Azt hiszem, ez a build már használható szinten van, most jutott el erre a szintre nálam. Marad is. Most már tényleg jobb mint a 8.1
-
watador600
senior tag
Aki használja az Easy Transfer nevű programot, annak az működik rendesen?
Nekem csak akkor megy rendesen, ha a képernyőt bekapcsolva hagyom. Ha kikapcsolom, akkor megszakad a kapcsolat, majd mikor a telefonra nézek, akkor olyan mintha meg se nyitottam volna, eltűnik.
Vagy van egy jobb alternatíva?
Szerk.: a háttérben futás engedélyezve van, és win 8.1 van fent.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tarisznyarák #11567 üzenetére
Nálam is ugyanaz a helyzet, ha nyárig közepéig nincs valami előrelépés a 10-zel akkor lépek, egyelőre a Samsung J5 Dual LTE amit kinéztem, ha a Viber leállási problémát javítják addig. A Xperia XA dual is eléggé tetszik, remélem lesz Magyaroszágon hivalatos garival, néztem támogatja az LTE 800 Mhz B20-at.
-
kato78
tag
válasz
GordonSamway #11565 üzenetére
Ha Fast Ringen vagy, nem kapod meg a .122 -t, legalábbis eszerint: [link]
-
Tarisznyarák
tag
válasz
ToniSoprano #11551 üzenetére
Nálam nyárig van a MS-nak ideje bizonyítani a WP10-zel, ha addig semmi akkor Xperia XA lesz a következő telefonom.
-
juve600
nagyúr
válasz
GordonSamway #11565 üzenetére
fent van a windows preview ??
csak azért kérdem mert én is annélkül akartam multkor frissiteni -
Nooeca
senior tag
Kicsit belekeveredtek az emberek mert Faston Redstone build van, ugyanakkor az nem tölthető le, csak olyan telefonra amely már TH2-es Windows10-el van ellátva.
Amelyek még 8.1-es rendszerűek azoknak a TH2 van mint elérhető Insider a Slow és Release körön. Faston nem lát buildet és annyi...
És ugye ebbe a belekeveredésbe került bele az, hogy nem lehetett valamikor letölteni a .122-t, mert mint a Fast 107-re volt célozva 8.1-es készülékeken.
Nem tudom nálatok mi a helyzet, de nálam .107-en az a megoldás, hogy bekapcsológomb+lefelenyíl nem indítja újra a készüléket... most rakom fel a .122-t 520-ra.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nálatok is jelentkezett már olyan, hogy, amikor megnyomtátok a vissza nyilat, akkor rezgett a telefon és nem csinált semmit?
-
-
ToniSoprano
addikt
Ja sajnos, csak annyi hogy ezek a 100 ezer Ft alatti kategóriában a nagyon keresett és agyondicsdért telefonok. De a szinkronizációs problémával egyetértek.
Nem neked írtam, inkább a tapasztalatomat osztottam meg, amikor körbenéztem droid fronton a duals simes és ezen felül micros SD-vel bővíthető telefonok között, ott sem minden fenékig teljfel az 4,5-5*-os értékelésekellenére.
-
blise
tag
sziasztok
Olyan hibával találkozott valaki, hogy ha valakit hívni akarok a névjegyek közül, akkor nem is tárcsáz (mellesleg ilyenkor a befejezés felirat szürke marad (piros helyett)). Ha ugyanezt a számot beírom manuálisan, akkor pöcc röff. Több névjeggyel is jártam így, és biztos, hogy a formátum jó, ill. emlékszem, hogy édesanyámat hívtam már korábban a névjegyek közül. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #11551 üzenetére
Én nem is arra értettem, hogy milyen gagyi telefonok vannak androidon, mert az tény, hogy van dögivel, hanem arra, hogy szinkronizációban a win-t körbegyalázza....még mindig!
-
ToniSoprano
addikt
Azért a droidon sem fenékig tejfel minden eben az árkategóriában:
Honor 4C ami jó telefon 50 ezerért, dobálja a mobil és wifi hálózatot [link] A megoldás a hálózateldobálásra a fix 3G, vagy 2G, de egyik sem igazán ideális.
Samsung J5 LTE, tök jó telefon lenne, főleg hogy 60 körül van dual simes teljes értékű LTE-es, de jeleleg a Viber, másnak a messenger is, 15 perc alvóidő után nem jelez, nem fogad hívást:
[link] Bár ezt lehet megoldják majd.Samsung A5 szép elegáns teló fém kerettel 90-100 ezer Ft, a kolléga nem tartotta tokban, a fényes műanyag részek össze vissza vannak kopva a kamera körül, és pl. a fényes hang fel le gombok már 1 hónap után elkezdtek kopni, mára foltosan kaptak.
-
mdraco
őstag
válasz
GordonSamway #11547 üzenetére
Windows 10 Mobile Build 10586.122 is now available for #WindowsInsiders in the Slow and Release Preview rings Gabe Aul.
Slow és Release Preview kell kapja. Fast-on Redstone van, újabb branch. -
kato78
tag
válasz
#31816946 #11536 üzenetére
Beállítások alatt a Zárolási képernyö beállításai alatt, ahol be lehet/tudod azt is állítani, hogy melyik app rakhat ki értesítést, de ha ráér délutánig megnézem a telefonon, ma otthon felejtettem, fejböl nem biztos, hogy jól tudom az elérést.
Egy link az MS oldaláról, ott, ahol Skypee van, válaszd ki a Naptárt.
[link]"Dátum, idő és találkozók
A dátumot és az időt mindig láthatja a zárolási képernyőn. Ha beállította a naptárhoz az állapotrészletek megjelenítését, a soron következő találkozóját is láthatja a zárolási képernyőn. A beállítás módosításához nyissa meg a Beállítások Beállítások ikon > Zárolási képernyő lapot, és az Állapotrészleteket megjelenítő alkalmazás listában koppintson a Naptár elemre."
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pukimaki #11537 üzenetére
Nálam, mutat mindent, viszont a hiba, vagy direkt ennyire lusták hozzá, hogy végre megcsinálják, hogy amit máshol olvasok el, az a telefonon ne legyen ott több nap múlva is, vagy addig míg le nem törlöm manuálisan. Ilyen az e-mail, messenger, skype, facebook etc...nonszensz. Androidon, ha, pl pc-én elolvasok valamit, szinte azonnal eltűnik a telefonon is.
-
Pukimaki
tag
A beérkező üzenetekről csak hangjelzést kapok, a kijelzőn nem látszik sem a zárolton sem a belsőn.
Bár ez .107 -nél is igy volt rövid ideig, aztán szép lassan hejrejött -
mdraco
őstag
Éjjel odaraktam frissíteni (Release Preview rings), ma reggel látom .107
Most visszarakom a 8.1-et, aztán újra... -
Ricardo
titán
Frissült a dropbox
Élő lett a csempe, és belül is történtek változások. Bízom benne hogy a fejlesztők nem felejtik el az alkalmazásaikat.
-
Nooeca
senior tag
válasz
ToniSoprano #11531 üzenetére
Hát ez a tegnap berakott angol linknek a magyarosítása...
Annyi hiba nem keletkezik mint amennyi javul. Nem minden bugfix okoz hibát és amelyik bugfix mégis, az elenyésző prioritású. (mint pl. a Twitterikon háttérfolyamatoknál... eltünt... hatalmas bug).
-
ToniSoprano
addikt
Ezeket javították állítólag, ha fele igaz akkor is jó, csak ne lennének mindig újabb hibák:
[link] -
Nooeca
senior tag
válasz
Pukimaki #11526 üzenetére
Remélhetőleg a 164-ben már orvosolva van, az is egy kész build már, csak még nem adták ki, belső körben tesztelik vagyis már nem nagyon adnak hozzá bugfixeket. Valószínűleg jövőhéten jön ki.
De ha abban nem is javul akkor a most folyamatban lévő 200~ körüliben biztos hogy javítva lesz, mert szerintem van annyi visszajelzés ebből, hogy észrevegyék. Gondolom ez egy általános jellegű hiba és sokakat zavar, vagyis főleg angolok sokan adnak ennek hangot.
Na most ha a 122 ennyire jól sikerült akkor a 164 és a ~200 után már lehet csak keresve találunk bugot
(irónia) -
Ricardo
titán
"Nehogy már össze kelljen dugnom a PC-vel, hogy egy tetves mappát törölni tudjak?"
File kezelőből tudod törölni.
Mindenképpen jó lenne ha a "galériában" is meg lehetne oldani. Én az összes kijelölése lehetőséget sem találtam meg. Ha már nem lehet magát a mappát törölni, legalább belelépve lehetne az összes elemet egyszerre kijelölni és törölni. remélem ezt javítják.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pukimaki #11523 üzenetére
Ez egy elképesztő hiba! Nehogy már össze kelljen dugnom a PC-vel állandóan, hogy egy tetves mappát törölni tudjak?
Ezek szerint igen...és mi van még?Win 8.1 alatt simán lehetett törölni, nem hinném, hogy ez direkt megszüntették volna, ha meg igen, akkor egy kicseszett hülyék ezek!
--------
Szerk:
Aki még nem rakta fel és a 107 van fent, legyen szíves próbálja ki a fent említett dolgot, hogy tud-e teljes mappát törölni? Kíváncsi vagyok, hogy ez ilyen volt, vagy elcsesztek valamit megint...
-
tpeter77
addikt
válasz
kato78 #11462 üzenetére
hibát dobott ki.
Fél óra múlva újraindítottam a telót, még akkor sem kérte a jelszót.
Másfél óra múlva jött rá, hogy jéé a telefonon nem egyezik a jelszó a szerverével, kérjük be a felhasználótól az újat a telefonon.
De hogy mi tart másfél óráig? Annyira bénának érzek sok mindent benne még most is Android után, és látva a főnök Win10-es telóját, siralmas a helyzet
még jó, hogy nem kapunk win10 frissítést, jó ez a win 8.1 legalább stabil. -
Pukimaki
tag
Tényleg gyorsabb a net, ráadásul úgy tűnik javult a helyzet a dual simes problémánál. Két aktív simnél is jó a net.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elég meghökkentő lett itt hirtelen ez a pixelhiba(arány), hogy tüzetesebben átnéztétek. Még az is lehet, hogy nálam is van (már), hiszen lehet, hogy akkor, amikor vizsgáltam, éppen haldoklóban volt(ak), de emiatt nem vizsgálom már át. Az IPS meg ilyen, a feketéje gáz, viszont fehérben jobb, de a fekete (lenne )a lényeg inkább.
--------------------
Az új build-ban nem lehet mappát törölni a fényképeknél. Bár, nem tudom, hogy 107-ben lehetett-e, mert ott nem próbáltam, de most úgy alakult, hogy törölni akartam egy egész mappát és nem lehet!
Belépve a mappába, egyenként kijelölheted a fényképeket és törölheted, de amikor elfogytak az üres mappa ott marad, törölni nem lehet! Hiába a kijelölés opció, semmit nem csinál. -
GordonSamway
aktív tag
Na nekem nem jött a frissítés.Lehet,mert nem Fast és nem is Slow frissítettem.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Peaceliker #11505 üzenetére
Én sem vettem észre halott pixelt.
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11511 üzenetére
Elképzelem,ahogy ott ülünk 25-30-an egy füstös kis lebujban és baracklevet szürcsölve keressük a saját, majd a szomszéd telefonján a halott pixeleket. Majd ha valaki feldühödik akkor megindul egy amolyan Bud Spencer&Terrence Hill féle bunyó. Másnap pedig mint ha misem történt volna, jövünk fel a fórumra és beszéljük meg hogy 2019 van és még mindig nincs kész a végleges win 10-es
Este mindig jobb a képzelőerőm.
Jó éjszakát mindenkinek. -
razzorr
őstag
Kellene csinálnunk egy "döglött pixel" találkozót. Egy amolyan sörözzéssel egybekötött pixelvadászatot egy sötét kis kocsmában
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #11505 üzenetére
Nekem kiégett a szemem, de nem találtam semmit, bár nekem XL em van.
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11503 üzenetére
Tudom,nem vígasztal hogy nekem is van, de gondoltam ne érezd magad rosszul
-
Black$taR
tag
válasz
watador600 #11500 üzenetére
Na átnéztem nagyítóval kettőt, párom dolgozik, azt majd reggel. Hogyan? Fekete és fehér valamint RGB háttereken. Eddig semmi, remélem így is marad.
-
watador600
senior tag
válasz
Ricardo #11501 üzenetére
Igen, ez a második készüléknél volt, mert már kíváncsi voltam hogy azon is van-e. Az elsőn csak véletlen találtam meg. Szerintem Te/Ti is így jártatok volna el
Egyébként, azt csak azért írtam, hogy aki esetleg megnézi, annak könnyebb legyen kiszúrni.
(#11502) razzorr
Hagyom. Csak ahogy olvastam a fórumot, feljött ez a pixel hiba, mondom rákérdezek. Érdekelt hogy másnál is van-e ilyen, ennyi.
Egyébként teljesen jogos amit írsz, már régen nincs olyan, hogy tökéletes.Szerk.: Köszi, hogy megnézted
-
razzorr
őstag
válasz
Oda se neki. Több is veszett Mohácsnál.
Régebben engem is idegesítettek az ilyen dolgok,de mára beletörődtem hogy a fogyasztói társadalomban nincs olyan hogy tökéletes. Sajna mindenhol csak az olcsósítás meg az anyagok kispórolása zajlik, ott elengedhetetlen ez a folyamat.
Hagyd a francba -
Ricardo
titán
válasz
"Egyébként én sajnos olyan vagyok, ha egy hibát észre veszek, és cserélik a készüléket, akkor utána egyből rááll a szemem, és tuti hogy kiszúrom a hibát, szóval nekem nem kell sok hogy kiszúrjam az ilyen hibákat."
"Én így néztem meg: Max fényerő, áruházba -> dead pixel, és van kismillio alkalmazás, majd a fekete képet kiválasztottam, kerestem egy kevésbé világos helységet, majd pásztáztam a képernyőt."
Ez inkább úgy hangzik mintha kimondottan keresnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest