- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rosszkutya
tag
Szia! Hogy tudod mindig a megfelelő kártyáról indítani a hívást, ha össze van vonva a híváslistád, és a gyorstárcsázód? Mert lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nekem csak az alapértelmezetten beállított kártyáról indul ez esetben az összes, híváslistából illetve gyorstárcsázóból kezdeményezett hívásom.
-
peter.feri
újonc
Sziasztok!
Nálam is ugyanez a tünet sajnos. Lumia 640 DS-et vettem, az egyik SIM Telekom-os, ezzel interneteznék, a másik SIM Telenor-os. Régi 3,5G-s single SIM telefonommal hasított a mobilnet ugyanezzel a kártyával, semmi gond nem volt. Jelenleg, ha mindkét kártya aktív, akkor a mobilnet 1-2 percenként megszakad szintén 1-2 percre. Két dolog segít, az egyik ha letiltom a Telenor-os kártyát szoftveresen, a másik ha átállítom a max adatátviteli sebességet 2G-re. Egyik sem üdvözítő megoldás sajnos... Egyelőre tanácstalan vagyok. -
scream24
senior tag
Más esetben tiszta sor. De itt most több pénzért elvileg kisebb tudású készüléket kapni függetlenül. Mert ha két tök egyforma telcsiről beszélnénk akkor ésszerű, hogy a független többe kerül.
Van még telenoros 620-as a családban annál a frissitések előbb megjöttek, mint a függetlenre.
Nem is mókoltak bele. Remélhetőleg itt sem, s akkor az lesz.
-
gabancs
addikt
Én is andriodról váltottam. És legyen elég annyi, hogy nagyon nem hiányzik az android. Ez stabilabb, nem akad be egy program se, hogy állandóan ébresztgesse a telefont. Nem lehet "mókolni", de nincs is rá szükség. Lehet, hogy nem olyan csili-vili, de azt csinálja, amire tervezték.
-
gemini
aktív tag
A 640-ről még nem tudok írni, mert várom, hogy megjelenjen a Telenornál végre. Jelenleg egy 630 DS-em van, amit azért vettem, hogy teszteljem, droid után együtt tudnék-e élni egy Lumiával. Ég és föld. Persze itt is akadnak gondok, de leginkább az alkalmazások a bűnösek, mert a rendszer nagyon gyors. Nem kell másodpercig malmoznom, hogy legalább telefonálni tudjak vele. Én is két kártyával használom, és nagyon jól kezelhető. Sztem a 630 is elég jó képeket készít, de a 640 ennél is jobbat. Arra megfelelő, hogy ha nincs nálam fényképező, akkor ezzel tudjak lőni egy képet. Ebben az árkategóriában biztos nem kapsz annyira jól használható droidos készüléket, ami felvenné ezzel a harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest