Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
Köszi srácok..azthittem,hogy nagyobb eltérést lehet csinálni a 8.1-hez képest..
-
snooze
veterán
Akinek van fent win10 640-en csináljon már legyen szíves screenshoott a föoldalrol,meg mondjuk a minden alkalmazásrol,hogy hogyan néz ki..köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen adatkábelt javasolnátok a Lumia 640-hez?
Használhatom hozzá az ASUS tablet töltőjét is? -
-
starr
őstag
válasz
galervin93 #11386 üzenetére
Persze, jó dolog a glance, csak hiányolom, hogy lehessen 1/2 perc alá is menni, mert így napi 1-1,5 órát megy úgy, hogy oda sem nézek.
Elég lenne 5mp is, ill, ha action van, akkor kapcsoljon be, vagy lassan villogjon. -
Aethelstone
addikt
válasz
galervin93 #11382 üzenetére
Egyetértek. Viszont az összképet nekem az erősen árnyalja, hogy a böngésző szerintem nem kicsit szar
Képes úgy összeomlani, hogy restartol a telefon
-
starr
őstag
válasz
galervin93 #11382 üzenetére
Én kikapcsoltam a glance-t, szerintem felesleges, mert jedi mozdulat kell hozzá.
Tehát mindenképp oda kell menni a telefonhoz.
Legalább kapcsolna be magától egy időre, vagy villoghatna, ha action van, akkor messziről is látszana. -
galervin93
addikt
Hm, pedig a vörös dögös. :-D Nem mellesleg ugye a többi színnel ellentétben nem akarja éccaka kiégetni a retinádat (nem véletlenül használják a csillagászok sem a vörös fényű lámpákat éjszaka.)
Ja és hogy legyen még egy pozitív jelzés a w10-hez: T-s 640 LTE, majdhogynem tökéletesen működik a .107-es. Néha a böngésző hülyéskedik, meg a billentyűzet egyszer-kétszer nem jelenik meg, de ennyi. Viber mindig live jelez, nem késik. Akkuidő pöpec, zenelejátszó szintén.
Szóval én maximálisan elégedett vagyok mind a telefonnal, mind az oprendszerrel. Nekem ha már ez lenne a végleges, az is tökéletesen megfelelne. :-) -
razzorr
őstag
Gondolom azért látod a smiley-t a mondandóm végén. Sajnos írásban nem érzékelhető az irónia
(#11370) Peaceliker: Már én sem tudom sokszor hogy mit higgyek, ezért hagyom hogy elkövessek hibákat és abból tanuljak. Az okos a saját hibájából tanul, a lusta meg másokéból.
(#11374) batai15: Azért a Traffic racer elég jó kis game. Igazi wc-n ülős
-
Ricardo
titán
Lehet valahol állítani a zárolási képernyőn az óra és a szöveg színét?
Gondoltam a változatosság kedvéért kicsit átállítom világos témára. Raktam hozzá világos háttérképet (már csak az összhang kedvéért), de a fehér betűk/számok valahogy nem az igaziak rajta. -
kato78
tag
én is így voltam vele, droid után volt némi hiány az appok között, de most kíváncsiságból megnéztem, 49 app van a gyári appok mellett már a telefonon, +a Lumia refocus, selfie?, creative studio ... Szóval mégsem olyan rossz az a kínálat.
-
starr
őstag
válasz
#31816946 #11373 üzenetére
Elég, de csak ha PC-vel másolod oda, és a telefonon lévő Ringtones mappába tedd.
Beállítások / tárterületsegéd
Beállítások / gyorsnézet képernyő:
Állítsd be az éjszakai módot, ott van 3 féle szín. Alatta az időt, hogy mettől meddig legyen éjszaka:
00:00 -tól 23:59-ig, így egész nap színes lesz.
Szvsz: színesen bénán néz ki -
batai15
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
MP3 csengőhang esetén elegendő, ha bemásolom a fájlt a ringtones mappába?
Hol tudom beállítani Windows Phone 8 alatt, hogy a memória kártyára mentse a képeket, alkalmazásokat?
A Glance Screen óra színét meglehet változtatni? -
Peaceliker
addikt
válasz
razzorr #11359 üzenetére
Sajna kell. Illetve szénné optimalizálás kéne, de az meg ritka, főleg az elérhető árú telóknál, ahogy vettem észre. Bár xiaomi nél sok jót hallani...bár zopo ról is jókat hallottam, csak mindig rá kell jönnöm, hogy ithon divat hypolni azt amije van az embernek...szal ember megvette, akkor isten, nem fogja rá írni, hogy ez meg ez a baja és mindig bedőlök...szal már azt kell hinnem, hogy xiaomik sem annyira jók, csak szemellenzősek itthon a népek
Szal most úgy vagyok, hogy droid is gagyi meg wp is, csak ez tán most nekem kevésbé de legalább olcsó, meg nem sül meg a kezemben és jobb az üzemidő
-
razzorr
őstag
Srácok, elég a vitából. Foglalkozzunk inkább azzal,hogy Március van...hol a 10-es??? Mindjárt írok az MS-nek és jól lebaxom őket
-
batai15
félisten
Hűha , te aztán meg mondtad most a tutit .
Elrettentő példa vagyok
Mit szóljak ?engem nem érdekel különösebben amit írtál. Meg felel a válasz ?
No de lenne egy kérdésem tudnátok ajánlani pár játékot wpre? Ami nem fossa össze magát naponta, vagy nem bugzik stb tehát amivel eltudom ütni az időt ha úgy van .sajnos vagy 5 játék ,vagy nem akar indulni csak reinstall után stb . -
sagem
addikt
válasz
batai15 #11363 üzenetére
Nem ártana az aláírásodat is megváltoztatni, mert csak égeted magad mások előtt azzal, hogy Wp telefont használsz, mit gondolhatnak rólad a hozzáértők, hogy egy ilyen silány rendszert használsz
Egyébként ha bedől a WP kit érdekel? A jelek szerint csak téged
Én az Lumia 640em vadi újan vettem 27 ezer Ftért, szállítással együtt, tudtál volna ennyiért, új, jobb Droidos ajánlatot?
Ha bedől hát veszek egy másik telefont, éppen olyat ami ár/érték arányban megfelelő nekem. Felőlem Lehet Rasperry márkájú is, vagy Kovács és tsa, nem eszerint vásárolok
Tudom mennyit szánok rá, tudom mit szeretnék, megnézem a kínálatot, választok. Mivel belépőszintekről beszélünk, ezért azt is tudom, hogy kompromisszumokat kell kötnöm. Ezt hívják tudatos vásárlásnak
11366: igen, legalább annyira tutit mondtam mint Te, na mit szólsz?
-
batai15
félisten
Haha jó vicc. Mivan már offolni se szabad? Gonosz leszek ,azt várom hogy bedőljön az imádott windóz uberalles . ja , mielőtt jön majd az ige, ezzel a kommentel be is fejeztem, majd irok ha lesz mire ismét.
Amúgy őszintén azt varom hogy a pár hónap leteljen és megy a retyora a windoz. És végre nem kell szenvedni ezzel a rendszerrel meg együtt élni vele. -
sagem
addikt
válasz
batai15 #11361 üzenetére
Ez annyira régi nóta..
Minek vesz valaki WP telot, ha neki az appok/piactér fontosak? Fel nem foghatom, de komolyan. Illetve, áruház polcáról leemelő, hozzánemértőt még megértem, de Te pl. állandóan ezzel jössz, pedig látszólag témában vagy. Mit vártál, csodát? Hogy megveszed, és a kedvedért elkezdenek záporozni az appok?
-
razzorr
őstag
válasz
Peaceliker #11351 üzenetére
Ettől féltem, hogy kell az android alá a Paks 3
-
hnike
csendes újonc
Ez sztem vmi szinkronizálási hiba lehet?!?! ...mondjuk sztem a wifi is közrejátszik, főleg ha akadozik (nálam néha szokott).
ÉÉs...most kaptam értesítést.. -
Peaceliker
addikt
Olyat mondjuk nem nagyon tapasztalok, illetve elég ritkán. Inkább azt, hogy ottmarad a jelzés, ha közben "mögötte" pc n megnéztem.
Az fix, hogy droid után wp hez vissza kell lassulni, de vhogy nem kényszer lassulásnak élem meg (pedig nem egy türelmes alkat vok kütyükkel szemben), hanem nyugisabb tempónak, ami meg jó.
Nekem úgymond tesz 10 van fent, nem egy atom stabil, van 1-2 nyűgje, de meg vagyok elégedve, egyelőre nem vágyom vissza droidra, jó pár hónap után.
-
hnike
csendes újonc
válasz
Peaceliker #11355 üzenetére
Lehet h nekem is "szoknom" kell még a wp-s Messengert??
...csak mert várja az ember a válasz üzenetet, lezárt képernyőn semmi, aztán kíváncsiságból rákattint és már ott is vastagon/feketén az üzenet, mondjuk az újra indítás jót tett neki... -
Peaceliker
addikt
Tudtommal messenger app ami működik és úgy ennyi, ahogy én látom baromi sokat nem késnek. Mondjuk frissítése (jelzése csempén) olyan, hogy néha nincs, írja 1 üzi, megnyitom és akkor írja, hogy ja nincs.
...bár nekem wp10 van rajta, 8.1 el tán nem vt ennyire tróger a helyzet, de annyira nem zavar.
Droidon én is úgy vtam, hogy üzi jött, buborék felugrott, válaszoltam/elolvastam ha akartam, ha nem. Aztán wp n átszoktam arra, hogy nem érdekel, majd ha kedvem van írogatni belépek és írok (mert multitasking az hogy is mondjam, harmatos
)...és eltelt 1 hét, még bosszantott, de utána megvilágosodtam és rájöttem, hogy jobb így, nem bosszant fel (utólag jöttem rá, hogy droidon az "erőszakossága" bosszantott néha)...nyugisabb az egész (nem csak fb része), de hozzászoktam és örülök neki.
-
Ryoo
senior tag
Szia!
A csempén annyi szám lesz mindig, ahány embertől kaptál üzenetet, nem annyi, ahány üzenetet kaptál.
Mostanában nálam is szórakozik a messenger értesítés, de csak akkor, ha az asztali gépen is meg van nyitva a facebook, ha nincs megnyitva, akkor minden megy rendesen és jelez időben. (Bár én már Win 10 M-et használok) -
hnike
csendes újonc
Sziasztok Fiúk!
Nemrég vettem első WP telómat, Lumia 640 lte. Nagyon tetszik, androidhoz képest elég más, még ismerkedünk...nem bántam meg h váltottam!
De, lenne azért egy (-két) kérdésem.
Tegnap vettem észre, h a Messenger üzeneteket jóval később jelziMintha olvastam volna erről a topik elején, de már nem emlékszem pontosan hol és mit. Mintha nem nagyon szinkronizálna vagy késve?! Újra indítottam és akkor kaptam meg az értesítéseket.
Mit lehet tenni ez ellen? Meg, most vettem észre (bár ez csak most tűnt fel) h egy embertől több üzit is kaptam, és "1" számot láttam a csempén!Nagyon várom a reagálásokat!
kösziiiiii
-
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #11349 üzenetére
Jó is lesz ez, ez volt a nagy dolog 8.1-ről 10-re áttérni. Innentől kezdve már könnyebb út jön ha ennek vége.
Emlékezz csak PC-n (ha követed) kijött a Windows 10 még nyáron és teli volt hibákkal eleinte... tolták a cumulative frissítéseket orrba-szájba 2 hónap se telt el és egy stabil oprendszer lett belőle.
-
razzorr
őstag
válasz
GordonSamway #11348 üzenetére
Jó ilyen véleményeket olvasni. Nekem mindig ad egy löketet, hogy jó lesz ez és nem kell más rendszerre váltanom.
Meg az ismerőseim előtt is hiteltelenné válnék,akiknek ajánlottam. Ők mondjuk elégedettek a mai napig, igaz egyik sem egy mobil geek -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Én az "Insider Release Preview" frissítettem Win10-re és nekem baromi stabil gyors a cucc.Privát és céges kártya benne napi 50-100 email Facebook viber minden gyönyörűen muzsikál. -
snooze
veterán
hali.
használja valaki ezen a készüléktipuson az otp smartbankot qr-koddal? -
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Lumia 640 xl készülékemen a jobb felső sarokban sárga folt jelent meg ami idővel egyre nagyobb lett. A kijelzőt garanciában cserélték. Külföldi oldalakon is írtak páran hasonló problémáról. Az lenne a kérdésem hogy más is találkozott ezzel a problémával illetve ez mennyire jellemző? Kicsit tartok tőle hogy megint előjöhet a probléma.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
razzorr #11335 üzenetére
A Xiaomi-s telók sajnos nem tudják az LTE 800Mhz-et, ami nagyon fájó, bár állítólag az Mi 5 már tudja. Én végülis a Samu J5-t néztem ki, mert nagyon kevés az olyan telefon sajnos amiben két sim kártya, plusz egy micro SD fogalat van és tök jó a kamerája tudja az LTE-t és 60 ezer Ft, nyárig várok még kb. Egyedül ami zavaró, hogy belső tárhely nagyon kevés 8 GB, ebből kb. 4 GB használható, de ne akarok játszani telefonon, alapprogramoknak elég lehet.
A dual simesnek írt telók között többnyire az egyik micro sim foglalat egyben pl. ilyen a Samsung A5, Huawei P8 / lite stb. Csak ezt miért írják dual simnek, amikor választani kell a 2. sim kártya vagy a micro SD között, most azon a kb. 500 Ft-os foglalaton spórolnak?
-
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #11335 üzenetére
2 dologban biztos vagyok:
- HR kelleni fog.
- Biztonsági mentést érdemes elfelejteni.Ha nulláról fogod használni a W10 Mobile-t akkor úgy kell majd neki normálisan működnie.
Sajnos a WP 8.1 és a WM10 között elég sok a futtatási inkompatibilitás, ezért is írtam hogy érdemes számolni azzal hogy egyből egy HR, aztán meg újra appinstall amire szükség van...Kontaktok meg szinkronizálnak outlook fiókból.
Mielőtt meg írná valaki hogy a HR az akkor egy ilyen Winspecializált dolog arra csak azt tudom mondani hogy nem igaz, mert csak 8.1-ről 10-re fog kelleni. Utána már nem pl. Th2-ről RS1-re.
-
Nooeca
senior tag
válasz
nrb263 #11334 üzenetére
Független hogy egyetértek, ilyen fórumok/közösségi oldalak előre begépelt válaszreakciókat közvetítenek. Egyébként sem tudnak sok mindenről. Vagy ha mégis, akkor pedig az információjuk azóta már megváltozott...
Szóval főleg a mikrofos fórumot érdemes elfelejteni ha ez a téma.
-
razzorr
őstag
válasz
tpeter77 #11331 üzenetére
Hát igen, ha végre kijön a hivatalos 10-es a 640-re,akkor minden eldől, legalább is nálam.
Mert nekem fontos,hogy 0-24ben online legyek és elerhető mindig, mindenhogy.
Ha sz@rakodik a rendszer, elpusztítom a telefont egy 5kg-os kalapáccsal és veszek egy xiaomit 100giga rammal és 78maggal, azon talán nem fog szaggatni a robot.
Na szóval nagyon ajánlom hogy kaparja magát össze az MS, mert ha nem, mindenkit eltaszítanak és soha nem fogják tudni visszaszerezni a vevők bizalmát (mondjuk már most se nagyon). De bízzunk a végsőkig,hogy megtörténik a csoda. Lehet naív vagyok, én inkább ezt hűségnek mondanám. De azért van egy határ. -
nrb263
tag
Nemlesz ma win 10
Swastik_SA replied on February 29, 2016 See post history
Windows 10 upgrade for existing Windows 8.1 mobiles is not available yet. While Microsoft is currently working to make Windows 10 available to most of the Lumia but when it will arrive for the first time only a specified list of devices will get it.
As according To a Microsoft website:
While we're working hard to make Windows 10 available for other Lumia devices, the following is a first list of Lumia smartphones that will receive a free upgrade when available: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930. Features may vary by device. 8 GB of internal memory required.
No exact date is known when the upgrade will arrive. -
tpeter77
addikt
kollégának van 950 telója, hát katasztrófa.
A levelezésből eltűnnek a levelek, csak az első alkalommal megkapott 3-4 levél látszik egy postafiókban, a másik fiók füstté vált, pedig a beállításai jók.
Reggeltől kiirja a teló, hogy indítsd, mert a frissítések érkeztek, lehet ez az oka, de a postafiókok nem különülnek el úgy, mint az én Win8.1-es 640 készülékemen. Itt az Exchange és a Microsoftos outlook fiók két külön ikonnak indítható, nem keverednek össze.
950-nél minden levél egybe ömlesztve. Szégyen gyalázat, hogy ezt hagyta a MS így kiadni, ezek után nem tudom az elégedetlen felhasználók mikor vennének újra WP telefont. -
-
törölt tag
A gsmhome-tól mennyire megbízható megvenni ezt a tokot?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
snooze #11324 üzenetére
Cserébe nem is esik ki a kezedből a teló, mert nem csúszál a kezedben, egy kézzel is sokkal egyszerűbb használni. Egyébként a szilikon tok kijelzőre 2-3 mm-rel magasabb, ráhajlik a kijelzőre.
Nekem mindennapi használatra vékony szilikon tokom van, ha terepre megyek és sokat fotózok ilyet teszek rá: [link]A fekete részt kiveszem belőle, csúnya is merev is és megvastagítja a telót, nem szoktam kitámasztani sem úgyhogy felesleges is a fekete rész, alatta egyszínű szilikon van.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #11316 üzenetére
Köszi!
A Saumut jól kezeli ez a telefon? -
ToniSoprano
addikt
válasz
#31816946 #11313 üzenetére
Elvileg a Kingstonnak gyorsabb kellene hogy legyen, bár a telefon átvitel is korlátozza. Nekem a narancssárga Samuból van 4 db van az is jó, tudja ami rá van írva, megbízható, olyan van benne most, azt tuti jól kezeli a teló.
szerk: annyi, hogy a 16 GB-os lehet kevés lesz egy idő után, ha sok zenét, fotót teszel rá, abból 14 GB szabad asszem.
-
SoldierL
senior tag
Miért vett eddig Lumiát az ember? Mert STABIL! A stabilitás volt a fő marketingpolitika. Erre kiadja a zászlóshajóját a 950-et egy Beta fos w10-el. Ezek után én is elgondolkoznék, hogy veszek e többet lumiát. Mint tudjuk a mai rohanó világban a legtöbb ember türelmetlen és ha már kiad egy 950-ért közel 200-at, az igen is legyen stabil, megbízható, csúcsrajáró! Nem az, hogy bóhockodni itt az insider-el. Vicc.. A lumia család ilyet nem engedhet meg magának, mert amúgy sem kedvelik túl sokan. Nekem már volt 5 lumiám és a mostani androidok 70.000 környékén kenterbe verik bármelyiket. Nagy lumia párti voltam eddig, de ez amit művelnek..
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Lumia 640 xl készülékemen a jobb felső sarokban sárga folt jelent meg ami idővel egyre nagyobb lett. A kijelzőt garanciában cserélték. Külföldi oldalakon is írtak páran hasonló problémáról. Az lenne a kérdésem hogy más is találkozott ezzel a problémával illetve ez mennyire jellemző? Kicsit tartok tőle hogy megint előjöhet a probléma.
-
Pukimaki
tag
Újabb érdekesség. Ha megy a Groove nem megy a net ☺
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
old rocker #11306 üzenetére
Ilyen nálam is volt, aztán az oldotta meg, hogy a telefonról és a laptopról is töröltem a készülékeket, majd BT újból be és akkor a párosítás után már stabilan ott voltak.
-
old rocker
veterán
Hogy a HP laptopom a bluetooth porttal miért nem látja a telefonjaimat, rejtély. De azok sem a lakk topot. (640 LTE, 820) A szomszédok telefonjai meg ott vigyorognak....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Voltak itt olyanok, akik egy még hivatalosan ki nem adott rendszer bugjai miatt akarták kapásból eladni a 640-et..
Én nem olvastam ilyesmit, akik kimondottan a w10 miatt akarták eladni a telefonjukat. Nem két különböző dologról beszélünk, ez egy nagy probléma, amit te ironikusan megjegyeztél. Vagy inkább szarkazmus volt azoknak, akik emiatt ruháztak be egy új készülékre, és ők joggal "hisztizhetnek", hiszen nem az első eset, hogy az MS képtelen (be)tartani, amit ígért! Hogy téged nem érdekel a w10 frissítés, az egy dolog, de akkor nem kell felhozni ezt a témát és a többi felhasználót, akik ugyanúgy kiperkálták a pénzt, (főleg a w10 frissítés miatt) a készülékért, hisztisnek nevezni, aki november óta várják a kibaxott update-et!
Engem ez a része nem érdekel, mert talán ez (STABILAN) nyáron fog kijönni, egyelőre most jól működik, de, mint írtam hajlamos összeomlani, ami nagyon gáz abban a tekintetben, hogy mára is ki van adva egy SOKADIK frissítési időpont, de nem lesz abból semmi. Tehát most (fogjuk rá) elviselhetően működik és bár a 640 egy alsó (közép)kategóriás olcsó telefon, amin nem lehet sokat bukni, de minden w10-zel eladott készülék tulajdonosa különös joggal hisztizet(ne), mert ők eleve instabil OS alatt vették meg, nekik nincs lehetőségük visszaállni 8.1-re.
A 950 XL naponta egyszer újraindult, de inkább a három volt a szokásos!, egy olcsó telefonnál is kiakasztó, de egy falgship-nél? Nonszensz! Szerintem is ejtsük a témát, mert számodra hiszti, vagy nem hiszti, a többi felhasználót minősítetted ezzel a jelzővel, akik, mint írtam jogosan tették, ha volt ilyenről szó, mert lehet, hogy átugrottam rajta. Mindent én sem olvasok el.
-
sandor76
csendes újonc
Sziasztok!
A mai napon boldog tulaja leszek egy 640 DS-nek, ezért a kérdéseim az alábbiak:
- tudtok ajánlani magyar nyelvű NFC írót, vagy alapból van a készülékben?
- milyen NFC-taget érdemes venni? (e-bay)
Köszönöm!
-
WD9
csendes tag
Két különböző dologról beszélünk, úgyhogy szerintem nyugodtan tovább is léphetünk erről a témáról.
Voltak itt olyanok, akik egy még hivatalosan ki nem adott rendszer bugjai miatt akarták kapásból eladni a 640-et stb stb. Számomra a 640 továbbra is csak egy telefon, ami részben munkaeszköz is, de ilyen hisztiket én nem vágnék le akkor sem, ha 1 év múlva jelenne meg a 10, amire mondjuk minden esély megvan.Akinek nem inge...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest