-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
juve600 #17796 üzenetére
A frissítési tanácsadó engedélyezi a 8.1-en, hogy fogadhatsd a w10-et. Utána a telefonfrissítés felteszi a th2-es .107-es buildet. Ki se próbáld, mert kezdetleges, hanem újra keress frissítést, akkor már a RS jön. Kedd este 7-től lesz így. Addig csak a 494 van. Ha jót akarsz, akkor az összefoglalóban lévő leírás alapján csináld!
A 107-es buildet hagyták jóvá a szolgáltatók, gyártók, stb. Azért jön az mindig először. Ami sajnos plusz egy óra. -
törölt tag
válasz
juve600 #17789 üzenetére
8.1re frissítési tanácsadóval tudod feltenni a th2 w10m-et...elvileg jövőhétre ígérték a rs buildot mobilra... th2re csak frissítés keresést kell nyomni majd, vagy lehetőség van insideres rs build letöltésre is, ehhez insoder fiók kell, egy ms fiók ami regisztrálsz az insider.microsoft.com oldalon, elvileg ingyenes, nekem még az volt anno,nem tudom hogy van-e még lehetőség ingyenes fiókra...vagy megvárod a jővőhét"elvileg" kedd estét...
-
old rocker
veterán
válasz
juve600 #17718 üzenetére
Mint lentebb írtam, három hónap után a tegnapi frissítéssel ismét látja a laptopom a dévédé meghajtót. Látja, milyen file-ok vannak a behelyezett lemezen, csak éppen semmit nem játszik le. De tudom, én vagyok a hülye, amiért update előtt nem egyeztettem a májkroszofttal, a fos új lakktop dévédé lejátszója kompatibilis-e a win 10-el. S bár benchmark számszerű adatokkal nem tudom alátámasztani, mint hogy a 8.1-el működő L820 gyorsabb maradt, mint a tízessel a 640-es, -korábban pariban voltak - nyilván az i az én képzelgésem, hogy a laptop azóta kínosan lassabban bootol be.
-
mtomi95
senior tag
válasz
juve600 #17716 üzenetére
Én ezt mind meg is értem, csak saját részről tudok nyilatkozni. Nincs viberem. De a Skype Preview alatt nem indult újra, sőt a 14393.5 még semmitől nem indult újra. Szerintem a viber a ludas. Tulajdonképpen én csak simán frissítettem .494-ről még 14393.0-ra. Azóta nem volt még bajom vele. Ezt a friss telepítéses hülyeséget már felesleges alkalmazni. TH2 alatt se láttam értelmet mert amit a HR nem old meg akkor semmi, de most meg a TH2->RS1 update-kor egyenesen egy felesleges baromság még 8.1-en is tökölni.
-
mtomi95
senior tag
válasz
juve600 #17693 üzenetére
Nekem is és én is tudom hogy jó, de nem szívesen tanítgatnám szűz felhasználóknak a ringeket és az egész insidert. Majd jön hivatalosra. Elég ha a frissítési tanácsadót megtanulják majd. Nem jó ha már kezdésnek rossz száj ízt hagy maga után a Windows az insideres mókolással. Még a végén jogosan mondhatnák, hogy ezt a telefont buherálni kell!
-
törölt tag
válasz
juve600 #17381 üzenetére
pedig ha lehetne mókolni akkor a cotana-t is elő lehetne csalni magyar régióban
csak akkor már sérül a rendszer biztonsága... én pl. a rootnak sem vagyok a híve, de sokszor jó hogy lehet egy kicsit csalni a rendszerben, főleg a szutyok bugos androidban, az a legutálatosabb benne hogy a 4.3ban még kezelte az OBB fájlokat SD kártyán a droid, a 4.4-től meg már nem, csak root meg mókolás árán, de hála ilyen a WP-nél nincs, simán települ SD-re ezzel helyet takarítva meg
simán pédát vehetne a google sok os fejlesztőtől...
-
starr
őstag
válasz
juve600 #17328 üzenetére
Rejtély, hogy miért mindig a másikra csatlakozik.
Erős a gyanúm, hogy az alacsonyabb számú Wi-fi csatornán lévő ismert hálózathoz csatlakozik.
Azt találja meg hamarabb. Pl az otthoni a 13-as csatornán van, ott állok mellette, mégis egytávoli UPC Wi-Free-re akar csatlakozni. Miközben a sajátot meg sem jeleníti, mert már csatlakozik a másikhoz.
Jah, azt, hogy melyik legyen elsődleges beállítani nem lehet
A gyerek Androidos tablete is ezt csinálja, szóval rendben van -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juve600 #17296 üzenetére
Igen, már jobb, stabilabb, de ami a lényeg, hogy jóval pörgősebb!
Felrakni így ajánlatos:
A szokásos... recovery-vel legyalulsz mindent, visszaállsz az utolsó stabil 8.1-re
Belépsz az áruházba és letöltöd a Frissítési tanácsadót, elnavigálsz a frissítésekhez és felrakod a szokásos 107-est, ami az alap. Ha felállt a rendszer újra belépsz az áruházba és telepíted a Windows insider-t.
Semmit ne engedj frissülni, amíg ezt a két programot telepíted, vagyis, amíg az áruházban tartózkodsz! Ez a legfontosabb az egészben.
Ha feltelepült az insider, akkor elindítás után kiválasztod a FAST opciót.
Ekkor valószínűleg újraindul a 640-es készülék.
Újraindulás után a szokásos, navigálj a beállítások, frissítésekhez és ekkor már a Redstone fog települni a telefonodra.
Ha kész, belépsz az áruházba és MOST minden applikációt frissítesz, ha befejezte, csinálj egy restart-ot.
Lakd be a telefont...---------------------
(#17300) szucstom
Mindenképp a fast, mert már csak peccsegetnek..., szinte már két naponta apróságok javítása, ami jobb és észrevehető is.
-
jksx
senior tag
válasz
juve600 #14681 üzenetére
Szerencsés vagy!
De ha megnézed pl. az előttem író topiktárs bejegyzését (és még van jó pár problémás, nem csak ezen a fórumon), azért nem mindenkinek jó.
Majd ha eléri kedves MS azt a szintet, hogy legalább az azonos modelleken egyformán jó legyen a wp10, na akkor beszélhetünk valami fejlődésről. -
old rocker
veterán
válasz
juve600 #14426 üzenetére
ez nem személyeskedés, max. vicceskedés, iróniával vegyest. Mellesleg bevitte a feleségem, haza is hozattam vele a laktoppot, mert a faszi azt mondta, újra kell telepíteni, de 8.1-re, mert a win10 bizonyos meghajtókkal nem kokettál... ez meg így ahogy van, baromság. Valami kinyírta a digitális aláírását a cuccnak, ennyi.
-
szucstom
őstag
válasz
juve600 #14435 üzenetére
Juve, azért valljuk be, rohadtul nem elavult. Egyszerűen vannak benne olyan alkatrészek, amiknél esetlegesen a gyártó nem gondolt arra, hogy bizony win10-re is kéne optimalizálni, ha már egyszer az MS kidobta piacra.
Magyarán minden gyártó függő, jó lesz-e win10 alatt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juve600 #14426 üzenetére
Azt nem, de szakmai hozzáértésben degradáltál ugyan, amivel inkább magadat járattad le.
Igen, nálad szerencsére működik és ezzel zárjuk is, mert nem ennyi a lényeg, hogy működik nálad, akkor pl nálam, vagy másnál elavult a hardver meg hasonló, a legtöbb fél éves sincs, mint pl 5960X prémium processzor, vagy 150 ezres alaplap, vagy még drágább legújabb! DDR4-es ramokat elavultnak kiáltani... WTF, ráadásul ha ennyi pénzt kifizetek érte, akkor pont 40 ezer fog földhöz vágni, hogy ne original win fusson rajta...Ezért írtam, ennyi elég is volt...
-
old rocker
veterán
válasz
juve600 #14416 üzenetére
nem, neked szerencséd van. Nekem 640 LTE van és nem akar összeállni valahogy. Jobb lenne, mint a 8.1, ha nem lenne ott a "ha"... Magyarázza meg nekem pl. valaki: függetlenül attól, mit állítok be a háttérben futhatóknál, pl. a névjegyzék, gépház stb. alkalmazások esetében miért kell az "X"-el bezárni? 8.1 alatt kiléptem belőle, aztán csókolom. Most nem gyŐzöm üzenet, e-mail, telefonálás stb. után bezárogatni őket...
-
zeno79
őstag
válasz
juve600 #13609 üzenetére
Nálam is....kicsit lassú...a gps nagyon lassú...de összességében minden jó. Végre teljes méretben küld képeket email-ben, az edge nekem tetszik, sortörés, stb., a számológép, időjárás eszméletlen milyen profi, és a többi is rendben van. "gondozásmentes".
A glance-screen mennyire meríti az akkut mondjuk ha folyamatosan menne?
-
S3RIOUS
tag
válasz
juve600 #12204 üzenetére
ez engem is érdekelne, mert nekem is azt írta ki (gondolom neked is), hogy "nincs szükség verziófrissítésre, a telefon naprakész". -szóval jah, bár gondolom nincs különbség az insideres és a hivatalosan kiadott között, de azért na
jobb lenne ha úgymond "hivatalos" verzió futna
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juve600 #10833 üzenetére
Pont jókor jött ki, a 950 xl is megkapta a .107-et, csináltam egy HR-t és feldobtam rá a buil-ot, azóta minden működik, kifagyás nem volt, talán lesz még belőle valami.
-------------------------
(#10831) kato78
Én sem hordok "rabláncot", nálam szóba sem jöhet egy hálózatfüggő készülék.
-
Aethelstone
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juve600 #9651 üzenetére
Aha, értelek. illetve nem.
Azért raktad vissza a 8.1-et, mert nem talált frissítést?
Miért nem nyomtál, akkor már előtte egy fast-ot és próbáltad volna ki a 63-as buil-ot, ha már úgy döntöttél, hogy visszarakod a 8.1-et? Én az éjjel felraktam, nálam a 63-as még jobban szakít, mint a 36-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest