- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
watador600 #12120 üzenetére
Miért használsz olyan régi Build-et? Frissíts .164-re!
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #12118 üzenetére
Hibát kapok a glance és a gestures app frissítésénél. 0x803F8001 kódot írja. Egy HR megoldaná?
.107-es build. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11572 üzenetére
Ez így működik, igen.
----------------
Más:
Mi a fene van ezzel a RIOS engine-nel, olyan néha, mint a betárcsázós net hőskorában! Lassú, mint a dög már több napja!
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11511 üzenetére
Elképzelem,ahogy ott ülünk 25-30-an egy füstös kis lebujban és baracklevet szürcsölve keressük a saját, majd a szomszéd telefonján a halott pixeleket. Majd ha valaki feldühödik akkor megindul egy amolyan Bud Spencer&Terrence Hill féle bunyó. Másnap pedig mint ha misem történt volna, jövünk fel a fórumra és beszéljük meg hogy 2019 van és még mindig nincs kész a végleges win 10-es
Este mindig jobb a képzelőerőm.
Jó éjszakát mindenkinek. -
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11503 üzenetére
Tudom,nem vígasztal hogy nekem is van, de gondoltam ne érezd magad rosszul
-
Black$taR
tag
válasz
watador600 #11500 üzenetére
Na átnéztem nagyítóval kettőt, párom dolgozik, azt majd reggel. Hogyan? Fekete és fehér valamint RGB háttereken. Eddig semmi, remélem így is marad.
-
razzorr
őstag
válasz
Oda se neki. Több is veszett Mohácsnál.
Régebben engem is idegesítettek az ilyen dolgok,de mára beletörődtem hogy a fogyasztói társadalomban nincs olyan hogy tökéletes. Sajna mindenhol csak az olcsósítás meg az anyagok kispórolása zajlik, ott elengedhetetlen ez a folyamat.
Hagyd a francba -
Ricardo
titán
válasz
"Egyébként én sajnos olyan vagyok, ha egy hibát észre veszek, és cserélik a készüléket, akkor utána egyből rááll a szemem, és tuti hogy kiszúrom a hibát, szóval nekem nem kell sok hogy kiszúrjam az ilyen hibákat."
"Én így néztem meg: Max fényerő, áruházba -> dead pixel, és van kismillio alkalmazás, majd a fekete képet kiválasztottam, kerestem egy kevésbé világos helységet, majd pásztáztam a képernyőt."
Ez inkább úgy hangzik mintha kimondottan keresnéd.
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11485 üzenetére
Csak hogy megnyugodj, találtam egy halott pixelt.
Nagyon keresni kellett,de végre megtaláltam. Fekete háttéren és majdnem kiesett a szememMondjuk nem hat meg,mert ezen a felbontáson alig észrevehető. Ha kisebb lenne akkor zavarna,de így nem.
Az mondjuk jobban zavar,hogy a feketének köze nincs a tényleges feketéhez, sajna ez az ips hátránya. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11481 üzenetére
Ha valamit egyből kiszúrnék, az a pixelhiba lenne, ezért kell átnézni teljes képernyős, legalább 10 színvariációban a kijelző minden pontját, Van amelyiket csak egy világoskéknél látsz meg...
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11483 üzenetére
Debrecen-Voda, a hátlapnyekergésen kívül semmi baja.
Szerk,ja bocs flottás vagyok és azt mindig Pestről küldik. De akkor sincs baja
-
Black$taR
tag
válasz
watador600 #11481 üzenetére
Nálam se T-sen sem TE-san sincs. Párom T-sén sincs. *kopp-kopp
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11428 üzenetére
Király.
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #11426 üzenetére
Nos, alá vágtam az egyik nem használt szemüveg törlőmet, most patent. Illeszkedik teljesen, szorosan és nem mozog.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11418 üzenetére
Csak egy hét után a fekete telefon hátulját szétcseszte a tok ahogy mozog rajta.Erre figyelj.Tegyél a tok és a telefon közé valamit.
Szerintem a színes tokok vastagabbak.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
watador600 #11408 üzenetére
A barátom sima fekete vodás 640-e lötyög benne az én narancs színű dual simes 640-em pedig atomstabil ugyan abban a tokban majdhogynem szorul is benne.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
2 640-es van a családban, mindkettőn ugyanilyen tok, mindkettő lötyög.
Különböző időpontokban, különböző helyekről lettek véve. -
Luna73
tag
válasz
Nekem is ilyen van és tökéletes ,sőt egy esésnél megvédte már a telót.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
Nem, nem te kaptál rosszat, hosszirányban nekem is lötyög egy picit. Ki nem fog esni belőle. De mindenesetre bosszantó... :-/
-
razzorr
őstag
válasz
watador600 #11212 üzenetére
Debrecenben a Care nagyon korrekt, mindig sikerült gyorsan megoldaniuk a problémámat. A szakállas sráccal egész jól elcsevegtünk a telefonokról, de a nőci is képben van, ért hozzá és lám egy 640-e van. Oda nyugodtan viheted.
-
formula01
senior tag
válasz
watador600 #11209 üzenetére
Egyébként ha debreceni vagy: Nokia Care
-
zorzy4
addikt
válasz
watador600 #11180 üzenetére
Amit a kolléga írt helytáll. 4gn meg nincs hanghívás. De ettől függetlenül nincs értelme átkapcsolgatni. Annyival nem lesz több az üzemidő, és amúgy nagy a készenléti ideje a teflonnak. Érdemes a 4g hagyni, aztán a telefon eldönt mikor mi a jó.
-
Franklin
addikt
válasz
watador600 #11160 üzenetére
Igen, 2G-n kevesebbet fogyaszt a telefon, mint 3G-n, akkor is, ha nem megy a mobilnet.
Cserébe rosszabb lesz a hangminőség hívás közben. De valamit valamiért.
Hogy a 4G mennyit fogyaszt, azt nem tudom, le kéne tesztelni.
-
kato78
tag
válasz
watador600 #11169 üzenetére
Szia, örülök hogy megoldodott.
-
426os
őstag
válasz
watador600 #11156 üzenetére
Most gyorsan rákerestem a témára, hogy mennyire mondtam hülyeséget, és részben azt mondtam. Függ a használt frekvenciától is többek között, lefedettségtől stb. Kicsit bonyolultabb, nem jelenteném ki mégsem, melyik a takarékosabb. Viszont, ahogy előttem is írják, kapcsold ki teljesen, amikor kell, akkor meg be. Mondjuk ezzel a folyamatos szinkronizációról lemondasz. Ha ez kell, akkor azt mondom próbáld ki, hogy nálad (attól is függ milyen lefedettségű területeken jársz) hogy fogyaszt jobban, aztán hajrá. Bár ennek sem látom értelmét, nálam mindig minden be van kapcsolva, ne kelljen már mindent mindig kapcsolgatni, nem villanykapcsoló ez, hanem okostelefon, ami legyen mindig készenlétben, "ugrásra készen".
Két napot így is simán elmegy, pedig a Glance napközben állandóra van állítva.
-
gemini
aktív tag
válasz
watador600 #11153 üzenetére
Ha ennyire fontos az üzemidő akkor kapcsold ki a mobilnetet és csak akkor kapcsold be ha szükséges. A Lumia 630-asomat amikor még privát telefonként használtam, akkor kb két napot bírt. Amióta megvan a 640, a 630-ast már csak cégesnek használom kikapcsolt nettel. Hat napot simán elmegy.
-
426os
őstag
válasz
watador600 #11153 üzenetére
LTE elvileg kevesebbet eszik, nem látom értelmét a kapcsolgatásnak.
SD kártyához megint: Telefonban az ezer éve fat32-re formázott kártya az említett program szerint 16MB/s-et tud.
-
gemini
aktív tag
válasz
watador600 #11148 üzenetére
Érdemes mindig 20-80% között tartani. Amióta így csinálom, napi 15-20%-ot merül csak úgy, hogy wifi és mobilnet folyamatosan aktív.
-
426os
őstag
válasz
watador600 #11148 üzenetére
Ne merítsd mindig csutkára, egyébként szerintem kár ezen rugózni.
-
kato78
tag
válasz
watador600 #11142 üzenetére
Végignéztem az összes beállítást, de nem találtam olyat, kivéve ha W10 -et használsz, ahol be lehet állítani, hogy a fényképek alatt mutassa a Onedriveos képeket is, úgy,mintha a készüléken lennének. 8.1 alatt a onedrive mint mappa jelenik meg. Esetleg azon a telefonon, amelyikről feltöltötted, ránézhetnél még, hogy a Fényképek - Feltöltés állapota alatt mit látsz, feltöltött mindent hiánytalanul? Illetve a Onedriveon van -e hiba a feltöltések között?
-
kato78
tag
válasz
watador600 #11127 üzenetére
Ez most meglepett kicsit. Normális esetben ha ugyanaz az MS-fiók van beállítva, akkor látnia kellene. Bocs, ezen el kell gondolkodnom.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
watador600 #11130 üzenetére
Én is kicsit ettől félek, 8.1-en ez az egyik pozitívum a megbízhatóság mellett, bár a 4S-ben 3260 milliamperórás aksi van, full HD kijelzőhöz, ennek elég kéne lenni.
Azért bízom még, hogy MS megtáltodosik, és végre összerak egy jó rendszert mobilra és júniusban a határidő lejárta előtt több száz millióan frissítenek még ingyenesen 10-re az asztalin, és ekkora felhasználószámra jönnek az univerzális appok. Talán az asztali 10-es rendszer húzhatja magával a mobil rendszert is, bár egyre nehezebb hinni benne normális új mobil nélkül, de más gyártóknak lennének értelmes mobiljai azért.
-
kato78
tag
válasz
watador600 #11118 üzenetére
Fényképek alatt nem láttod, ha a Onedrive -ot kiválasztod? Bejelentkezté esetleg a telefonon a Onedrive fiókodba?
-
törölt tag
válasz
watador600 #11112 üzenetére
Szia.
Köszi!
Jó bele a microsdhc kártya? -
kato78
tag
válasz
watador600 #11093 üzenetére
Ugyanazt az MS-fiókot használod mind2 telefonon?
-
törölt tag
válasz
watador600 #11091 üzenetére
Menj be a legközelebbi Telekom üzletbe sztem ott is van. Nekem ajánlott az eladó de egyenlőre nem vettem, 2500 ft
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11089 üzenetére
Jah bocs azt nem néztem, de ha írsz nekik, hamar beszerzik, a posta ingyenes.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #11087 üzenetére
-
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #11076 üzenetére
Szívesen.Én is véletlenül akadtam rá.
Nem vettem észre romlást persze kicsit más a tapintása a gyárihoz képest.
-
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #11074 üzenetére
Ja,és a glance is megy vele.
Ennyiért szerintem kb. ajándék. -
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #11072 üzenetére
Nem.De fel is teszik kérésre.
-
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #11070 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom Én ezt vettem.
-
8472race
tag
válasz
watador600 #11058 üzenetére
watador600; juhasz406
-
ToniSoprano
addikt
válasz
watador600 #11052 üzenetére
USB kábel, intéző, másolás abba a mappába ahova akarod pl. a music mappába.
Annyi ha saját csengőhangot akarsz beállítani akkkor a ringtones mappába kell másolni a zenéket. Csak akkor ismeri fel a csengőhangot, ha számítógépről másolod a zenét a ringtones mappába, ha pl. a micro SD-ről helyezed át akkor nem. Az okát nem tudom.
-
starr
őstag
válasz
USB, összekötöd a géppel.Megjelenik médiaeszközként (nem meghajtóként),és tudsz oda-vissza másolni.
A zenéket a Music mappába rakd! Mindegy, hogy a telefonra,vagy a benne lévő SD-re másolod,csak a Music-ba kerüljenek, mert ott keresi a lejátszó app. Videókat a videóba, képeket a képekbe,stb.
Zune nem kellett már WP8-nál sem. -
juhasz406
tag
válasz
Ez engem is érdekelne, hogy a pécén miért nem látom a telefont a hálózatba.(intézőbe mint egy pendrive-t)
-
snooze
veterán
válasz
watador600 #10950 üzenetére
Személyesen cserélted?ha igen,akkor ott a helyszínen meg kell nézni..biztos van rá idö.. 😊
-
Nooeca
senior tag
válasz
watador600 #10935 üzenetére
ISO szabvány szerint gariznak.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Pixelhiba
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #10933 üzenetére
Akkor sötét háttérrel nyomd az arcukba.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #10931 üzenetére
Milyen szín alatt látszik a legjobban?
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #10926 üzenetére
Nos, az előbb hívtam fel a Telekom-ot, és azt mondták, hogy 3 napos cseregarancia van rá, szóval elvileg ha én holnap visszaviszem az egyik üzletbe, akkor a helyszínen cserélik.
Bocsi az off-ért, csak gondoltam megosztom
-
jksx
senior tag
válasz
watador600 #10924 üzenetére
Beszélj velük, mert az ISO 13406-2 class II szabvány szerint két mindig fényes pixel már hibának számít, így cserélniük kellene.
-
jksx
senior tag
válasz
watador600 #10921 üzenetére
A pixel hibát sajnos szoftveresen nem lehet megjavítani, próbáld meg visszavitetni.
Vagy elállhatsz a vásárlástól, csak akkor más fogja megkapni a hibás készüléket. Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a gyártási minőség nem éppen magas szintű. Az én készülékem üveglapja alúl végig karcos. A családban található mindkét lumia villanó ledje karcos, sérült. Mindkét telefon origin csomagolású volt, tehát gyárilag ilyen.A szervizt meg sem próbálom, mert hiába van újkora óta vastag szilikon tokban + belebújtatós tokban, úgyis kimagyaráznák, hogy a sérülést én okoztam... -
old rocker
veterán
válasz
watador600 #10903 üzenetére
Üdv a klubban. Én sok értelmét nem látom a file kezelőnek, pc-vel sokkal jobban kezelhető.
-
kato78
tag
válasz
watador600 #10906 üzenetére
Hali, inda speckó eset, telefont fekvö helyzetbe, majd két ujjal széthúzni a videot. De elvileg a video alatt a sávban a sor végén ott van a teljes nézet ikonja.Ugyanúgy mint pc -n.
-
kato78
tag
válasz
watador600 #10903 üzenetére
Fájlkezelö van, pl. a Fájlok az Áruházban, 8.1 alatt amit használok. Yt videokat néz? Elvileg ha rábök a videora kellene jobb oldalon alul egy 4irányú nyílnak felvillania, ahol teljes képernyöre vált, vagy fekvö módba kell fordítani a telefont, hacsak nem kacsolta ki az "elforgatást" a Beállítások alatt.
-
pitius
tag
válasz
watador600 #10731 üzenetére
az 45 Megabájt, nem Megabit, és jóval Class 10 felett van...amúgy meg UHS (Ultra High Speed I vagy II) annak a szabványnak a jelölése.
-
Vtwo
senior tag
válasz
watador600 #10812 üzenetére
Én a dvdolcson.eu -n vettem,gyorsak és olcsóak.
-
Nooeca
senior tag
válasz
watador600 #10729 üzenetére
Ha még nem vettél Emagról tudsz rendelni, olcsó és megbizhatobb mint bármelyik magyar webshop... többször gariztattam jöttek házig vitték gyorsban és baromi gyorsan vissza is hozták. Ha nem akarod házra kérni kérd Pick-packra és értemész ahogy jó neked.
Edigitálnál egyszer kértem vissza a pénzem 30 nap helyett 30 munkanapig vártam rá kb. többet onnan ezért nem rendelek semmit sem.
Amúgy csak azért ajánlom az emagot, mert 16-18 nagy leárazások és most neked pont jól jön. Mondjuk ez webshop... Ha kész boltban akarod venni akkor MM. SanDisk biztos van náluk az egy bevált márka... A Samsungot nem ajánlom mert már szinte bármit gyárt TV Telefon hütő merevlemez stb... viszont gyakorlatilag néhol magas minőség jellemzi néhol meg a márka minősége gyér.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #10729 üzenetére
Igen, Edigital, MM, Tesco, etc...itt mindenhol gyári garanciát adnak. Az Edigital-ból rendelnék online, mert akkor 14 napig akár vissza is küldheted, ha mégsem jönne be.
-
426os
őstag
válasz
watador600 #10733 üzenetére
Itthon is megtudod venni és akkor nem kell ezzel foglalkozni.
-
426os
őstag
válasz
watador600 #10731 üzenetére
Nem tudom, és nem is szándékozom ezen rugózni.
Szerintem telefonba (főleg a L640-be) bőven elég, amit tud a kártya (kártyaolvasóban mérve):
Na mindegy, nem reklámozni akarok, csak gondoltam megemlítem, nekem bevált. Főleg ilyen áron. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #10725 üzenetére
Persze, normális helyen vedd meg, ahol gyári garanciát kapsz rá, mert sok helyen hamisítják. A sebesség elsődleges tényező, mert a telefon tárhelye véges, ergo az SD kártyára való applikáció telepítésnél egy neve nincs lassú szarral semmire nem mész, mikor megnyitod.
Mivel a telefon beépített tárolója 30mb/s, ajánlatos ilyen sebességűt venni.
-
Nooeca
senior tag
válasz
watador600 #10722 üzenetére
Attól függ mire kell.
Ha csak tárhelynek, nem akarod mondjuk géppel összekötni, vagy gépre másolni etc... akkor mindegy igazából a sebesség... nekem 16 GB viszont elég lassú, de észre se veszem így apphasználat közben.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
watador600 #10722 üzenetére
Az olvasási sebessége legyen minimum 20, de inkább 30Mb/sec, vagy több és persze neves gyártótól.
Sandisk, Toshiba, Sony, Samsung etc... -
Ricardo
titán
válasz
watador600 #10697 üzenetére
"Tényleg megvan a 3 nap?"
Komoly a kérdés?Ez a felhasználástól, a lefedettségtől, és még nagyon sok mindentől függ.
Én nem tapasztaltam igazán üzemidő csökkenést a 8.1-hez képest.
Illetve még azt, hogy mennyire melegszik?
Nekem nem melegszik, igaz nem játszok a telefonon.
-
Nooeca
senior tag
válasz
watador600 #10630 üzenetére
charging dock
Ebayen van egy rakat, legtöbbször nem telefonra, hanem inch-re van.
-
lizakattila
senior tag
válasz
watador600 #10344 üzenetére
Szia!
Nekem 640DS van, semmi nehézséget nem okozott a használata pár év android után. Sőt, már párom is rákattant, hogy Ő is ilyet szeretne.
Ha debreceni vagy (adatlapod szerint), nagyon szívesen rendelkezésedre bocsátom, kipróbálhatod ezt is (valahogy biztos össze tudjuk hozni).
A médiáson 8.1 lesz, én W10m-mel használom, csak hogy a különbséget is láthasd. -
Joker88
őstag
válasz
watador600 #10329 üzenetére
annyiból másabb, hogy ismertségi körömben csak Iphone-ok,meg Androidok vannak..
kicsit hogyismondjam egyedi ezek közt a csempés rendszer, sokan rácsodálkoznak, hogyezmegmi? -
starr
őstag
válasz
Vágj bele! 50%, hogy imádni, 50%, hogy utálni fogod.
Csak legyél az elején türelmes, szánj rá időt, hogy kiismerd!
Nemsokára jön rá a Windows 10, azt majd megint szokni kell.
Szép, jó, gyors, telefon.
Nekem egyáltalán nem recseg és nem kell gagyi benyomást.
GG3 kijelző, fóliát sem raktam rá. Minek... -
Cane
őstag
válasz
Szvsz egyáltalán nem. Itt máshol találod meg a beállítási menüpontokat, de csak eddig lesz szokatlan az egész. Ezután ha testreszabtad a csempéidet, zárolási képernyődet (pl. Lockmix) programmal, onnéttól már szeretni fogod a rendszert.
-
mirci18
addikt
válasz
Már az előző topikban is írtam neked itt is folytatom.
A legfontosabb amit minden androidosnak elmondok hogy próbálják minnél jobban ki a telefont boltban.
Mert sok embert elriaszt a csempés rendszer kinézete és használata.
Bár szerintem első vagy normál kategóriás telefonnak ez használhatóbb mint egy droid.
Mivel van hozzá ingyen office és navigáció plussz glance plussz nem kell takarítani a memóriáját folyton.
Nem kell vacakolni a folytonos rendszer frissítésekkel.Személy szerint én wp-vel kezdtem a nokia miatt de ma is majdnem napi kapcsolatban vagyok az androiddal.
És nem vagyok hasra esve tőle.
Főleg ha nem atom gépen megy.
Olyankor belassul takarítani kell stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged