Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Az, hogy a legnagyobb 15 ezres csomag alatt, benne van a szerződésben, mind a telenornál, mint a Telekomnál, hogy a VOIP szolgáltatások nem működnek vagy letiltható bármikor. Ezt 2013. év végén vezették be, az új szerződéseknél, vagy hangcsomagot váltasz, akkor jelentkezik. Ha 2013 nivember előtti a szerződésed akkor elvileg nincs letitlva a VOIP, mert még a 2013 november előtti feltételekkel kötötted a szerződést.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9592 üzenetére
Az autómban, ha valami szól és ott vannak a kislányaim is, akkor az csak is mese lehet:-) , egyébként csönd van, az agymosó baromságok nem érdekelnek.
-
miqlas
őstag
válasz
ToniSoprano #9589 üzenetére
Iphone --> milyen voip korlátozásra gondolsz?
-
ToniSoprano
addikt
Először nekem is kicsi tompábbak tűnt, pl. Nokia c5-03-hoz képest de rájöttem mindent tökéletesen értek, és engem is értenek, úgyhogy akkor még sem lehet rossz itt semmi. A régi mobilon recsegést zörégés volt oda vissza. Itt ilyen nincs. És mostmár jobban szeretek ezen beszélni mint a Nokián, pedig párhuzamosan megvan a két teló, valahogy ez puhább a hang, vagy nem tom miért.
Egyébként kocsiban nem szoktál rádiót hallgatni. Csak mert iphone nyomatja a dumát, hogy felesleges a rádió és XIX. századi dolog. Nekem van olyan, hogy egy műsort/poént/ el kezdek hallgatni és később meg akarom hallgatni a folytatás, és akkor jó a rádió rész a telóban.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9586 üzenetére
Engem ez a része nem érdekel, mert bt fülest használok szinte mindig, csak anno volt, hogy éppen egyiken sem volt felkapcsolva a bt és amikor leraktam a note5-öt, rögtön utána a 640 csörgött és mivel az előző hang(minőség) megmaradt a fülemben, meg is lepődtem, hogy ez milyen kicseszett tompán szól. Függetlenül attól, hogy a másik, vagy 200 ezerrel drágább. A bt az meg mindig ugyanolyan.:-)
-
juve600
nagyúr
üdv
független,640DS-en használt itt valaki win 10-et ?
melyik verziót ?
viber működik ?
sms-t jelzi a csempe ? -
-
ToniSoprano
addikt
Ja ne prémium 250 ezres telefonokkal hasonlítgassuk, középkategóriában 40-55 ezresben, jó a hangminőség, lehet szokni kell, de tisztán érthető minden tisztán értenek, ebben a kategóriában a 640 viszonyalag jó fénnyel szemben nehéz jó képet csinálni. Mondjuk én mindig 2G-n beszélek, mert a másikon megy mobilnet, ott jó a hangminőség, de skype, whatsapp, Viber is egész jó , tiszta még kihangosítva is.a
A rádióra visszatérve, arra válaszoltam neki, hogy ő sokat használja a rádiót, én is szoktam használni pl. kocsiban rendszeresem az megy főleg reggel, de időnként később is nem is az zene miatt, hanem a beszélgetős, poénos rész szokott jobban érdekelni. Lehetne biztos online is hallgatni pl. a Cass FM-et, de minek fogyassza a mobilnet keretet feleslegesen.
Egyébként főnököm mondta, hogy dugóban lehet nézni ki hallgatja ugynazt az adót, mert ugyanakkor nevet mint te vicces dolog.
Most rajta nekem is a slowt felfele, az MM-ben a 950-en próbáltam a 10-et, nagyon tetszett, az 550en kicsit lassúnak tűnt, de használható volt, majd meglátjuk.
Nooeca: Egyetértek, lehetett volna javítani sok mindent, javítottak is 8.1-en is több mindent pl. glance screen elszíneződés, de androidon sokszor még a legalapabb hibákat, sem javították. Szinte minden telónak van valami hibája, én erre jöttem rá, tökéletes telefon nincsen.
Pl. Iphone csak 1 év garancia, nincs rádió, nem bővíthető, sok programot meg kell venni, nincs semmi glance screen, vagy értesítő led, pl üvegfóliát alig lehet találni rá ami jól illeszkedik a kerekítések miatt, nehezenebben kommunkál asztali géppel. De egy csomó előnye van, ujjalenyomatolvasó, mindenben téren nagyon jó képességek, nagyon-nagyon stabil a rendszer és ezt értékeli mindenki nagyon.
-
Nooeca
senior tag
válasz
ToniSoprano #9567 üzenetére
Használok rádiót, mert nagyon szeretem hallgatni főleg mondjuk tömegközlekedéskor.
A háttérfolyamatot letiltom akkor háttérben sem hiszem hogy fog menni, miközben mondjuk netezek, csak ha aktív a rádió app, vagyis az van megnyitva.
De egyszerűen megoldható a dolog, mihelyst kiveszem a fülest, meg kell nyitni a Lumia Camerát, mert az bezár minden rádió folyamatot legyen az aktív, vagy háttérbeli müködés. Inkább csak az a furcsa, hogy ez eddig nem lett "javítva", mert lehet maguk az appok hibásak, nem gondolom hogy valamiféle rendszerhiba, így maga a rádió és a Lumia Camera is kaphatott volna frissítést, mint applikáció.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #9583 üzenetére
Tompának hallod, igaz? Mintha egy vödörből beszélnének, amikor a note5 után beszélek rajta.
Ezt én is tapasztaltam. -
-
KunEmber
senior tag
válasz
Luck Dragon #9581 üzenetére
Szervíz.
Lumiák egyik nagy fegyverténye a kiváló beszéshang-minőség. -
Több telefonállás után még mindig nem tudom megszokni a hang minőségét, Számomra ez az egy nagy hibája van .
-
Sheld
senior tag
Most akkor 8.1 vagy 10 alatt csinál jobb fotókat?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pont az ellenkezőjét írtam. A 8.1 konkrétan lajhár módjára viselkedett 640 LTE alatt, amit megszoktam már a 63-as w10 alatt, ezért vissza is raktam a w10-et slow-t választva.
Tehát elsőre a 29 megy fel, ez legalább 1 óra, ha nem több, majd utána megjelenik a 36-os is, az még jó fél óra, aztán egy teljes gyári visszaállítás és utána be kell lakni a telefont, szóval el lehet vele cseszni az időt.
Emiatt pipa is voltam magamra. -
hungar
tag
Dual simes verziónál valahogy meg lehet oldani, hogy ha 1 simet használok ne jelenjen meg az ikon a hiányzó simről, a térerő mellett?
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9567 üzenetére
Nekem sosem hiányzott a rádió egy telefonban. Sőt a család és az ismerőseimet ismerve szinte ők sem használják. Valószínűleg ez az arány, hogy sok embert nem érdekel a rádiós része, majd szép lassan el is eltűnik.
-
ToniSoprano
addikt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Nooeca
senior tag
Arról volt annak idején pletyka, hogy nem lesz több Lumia (550 és a 650 mint utolsó darab) és követi a Surface Phone. Legalábbis ez ment a hírekben, de mint tudjuk ezt senki nem erősítette meg, habár való igaz, hogy a Surface Phone nem egy hasraütésszerű elképzelés, mert valami lesz belőle, de ilyen értelemben nem kell ezt még annyira készpénznek venni...
Viszont ha tényleg így van, akkor nem kell "megfizethetőnek" lennie, hiszen minden szegmensben lesz belőle majd készüléktípus.
Egyébként meg ezért nem lassulhat le maga a WP fejlesztése, hiszen a Surface Phone sem androidot fog futtatni...
-
Nooeca
senior tag
Ma kikerült egy úgynevezett "Configurator Update" Mobil Fast ringes Insider körre, amely nem valami hibajavítás vagy ilyesmi, hanem egy előkészítés a jövőbeli commulative updatekhez, kliensoldalon. Valószínűleg ezzel úgy jöhetnek majd commulative updatek, hogy ne kelljen magát a rendszert felfrissíteni egy frissebb buildre, hanem mint a Windows esetében.
-
Pukimaki
tag
Szevasztok!
Sajnos azzal a problemaval kell szembesulnom, hogy iszonyat lassu lesz a net ha mindket simet hasznalom. Amint lekapcsolom az egyiket, minden rendben.
Van koztetek olyan, akinek hasonlo problemaja van vagy hallott ilyesmirol? Van erre esetleg megoldas?
Orulnek neki, neki, mert nagyon bejott ez a keszulek, de igy nem tudom teljesen kihasznalni. Ket simet kell hasznalnom, azert vettem ezt, de igy ha netezni akarok, akkor egyik kartyat ki kell kapcsolnom. -
razzorr
őstag
válasz
Andreas44 #9557 üzenetére
Nekem mindegy hogy hívják, wp, w10m vagy Surface. A lényeg hogy kb.maradjon meg a mostani szellemisége a rendszernek és mi felhasználók ne érezzük úgy hogy nincs telefon választék, se app és hogy lesz.rnak minket.
Valahogy érzem hogy hamarosan lesz valami az MS részéről,ez a pangás ami most van olyan vihar előtti csend. -
Andreas44
csendes tag
Valószínűleg emiatt lassult le a WP további fejlesztése
[link] -
F.B.I.
veterán
Mielőtt temetjük a WP rendszerű készülékeket, felfrissítettem az emlékeimet és rájöttem, hogy ha holnap vége, akkor is előrébb vagyok, mint egy androiddal.
Most kellett egy Lenovo S750-en romot frissítenem, ami hardveresen a 640 mellett van és fájdalommal tapasztaltam, hogy a legutolsó friss, mókolt rom is rá, több mint egy éves 4.2.2. és kitakarítva a romot is vicc kategóriába tartozik, arról nem is beszélve, hogy mit kellett vele szenvednem mire felment és a belső particionálás is megfelelő méretű lett, arról nem beszélve, hogy ehhez mennyit kell kutakodni és keresgélni.
Jó lesz nekem ez a kis WP még egy pár évig, ha holnap lelőnék, akkor is.
-
moonlight115
őstag
válasz
SamiCsillag #9553 üzenetére
Az Áruházból le tudod tölteni a Fast Client For Facebook alkalmazást (ingyenes). Ha azon lépsz be, tudsz szerkeszteni.
-
starr
őstag
válasz
SamiCsillag #9553 üzenetére
Próbáld meg böngészőből is a Lumián! A Facebook app nem tud mindent.
-
SamiCsillag
senior tag
Sajnos találtam egy súlyos hiányosságot. A facebook-on adminok vagyunk a boltunk oldalán. Sajnos ha a Lumiáról lépünk be nem enged semmit szerkeszteni. Ez valami beállítási hiányosság vagy alapból ilyen?
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #9547 üzenetére
Gondolom akkor sikerült megoldani a problémát.
-
Nooeca
senior tag
Azért manapság hogy gyűröm a 8.1-el a telefont és hát, még itt is vannak hibák.
Pl. rádió mellett nem lehet kamerázni, Lumia Camerával, mert kilép a rádióból, viszont Selfie-vel megy.
A rádió néha beragad miután kiveszem a fülest, így ott lesz a hangerőnél, és ez vidéken sistergéssel, városban megfelelő helyen pedig füles nélkül működő rádióhoz vezet kicsit rossz minőségben.
Az IE pedig sokszor gondol úgy, hogy most kilép csak úgy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pontosítok...a 36-os az utolsó stabil.
-
SamiCsillag
senior tag
Egyre jobban szeretem ezt a telót.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pandimakaay #9543 üzenetére
Windows insider telepítés, majd ott kattints a SLOW-ra. (ez a stabilabb verzió) Utána restart és frissítés keresése.
Aztán már tölti is le, de számolj az egész procedúrára több, mint 1 órát, mire használhatod a telefont, aztán utána mindjárt csinálhatsz egy gyári visszaállítást is, mert a sok konvertálás nem mindig sikerül jól.
-
Pandimakaay
tag
sziasztok, hogy lehet a 640 re rávarázsolni a win 10 et? vodafone os vagyok.
válaszotokat előre is köszönöm
-
ToniSoprano
addikt
Mondjuk nekem az XL a képeken sem tetszett, viszont a 950-et fogtam az nagyon egyben volt, nem recsegett nem ropogott, de jó lett volna ha fém a keret. Eddig minden Lumián tök jól mutatott, nekem nagyon tetszett, pont a prémiumról spórolják le?
szerk. Egyébként most hogy megnéztem újra fényképeidet, neked csak van valami baj az optikáddal, időnként középen is vannak homályos részek 8.1-en pl. az 3. képen a kerítésnél ez látható, valmi csak nem 100-as nálad.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9540 üzenetére
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem ezzel nincs is baj, inkább az a baj, hogy 830-nak nincs utódja, legalább dual simben.
De tényleg fejetlenség uralkodik ezzel egyetértünk, de inkább azt érzem irracionálisnak, hogy ott 950 ami egy tényleg szép formatervű telefon volt, miért nem tudtak egy rohadt fém keretet csinálni neki, amikor a 200 ezer Ft-os telóknál ez az elvárás és már csak a Nokia hagyomány alapján is.Mert egyébként szép teló, csak prémiumkategóriában elvárják, hogy legyen benne egy kis fém is.
Ezután kihoznak egy 650-et szintén, 8 Mp-es kamerával, valószínűleg nem Zeiss, mer nincs hír róla, a 640-nél kisebb 2000 mAh-s akkuval és egy szar procival, csak 1 GB rammal de fém kerettel 75 ezer Ft-ért!!!
Ez már az idiotizmus teljesen és mindenki rajtuk röhög jogosan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9538 üzenetére
Lehet, hogy így gondolkodtak, de amilyen fejetlenség uralkodik ott, ki tudja már mi alapján döntenek egy telefon hardverezéséről.
-
ToniSoprano
addikt
De minek amikor forgalomban van a 735 carl Zeis kamerával egy 20-assal drágábban, vagy a 830 még az XLnél is sokkal jobb kamerával 100 körül? Ha beleteszel a 640-be egy baromi jó Zeiss kamerát ki vette volna meg a fennmaradó készletet az előbbi telókból, így hogy jóval drágábbak is?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9536 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni?
A szarkazmust másnak tartogasd. Ahogy a 640-ből létezik sima, dual, lte, lte dual, akár csinálhattak volna egy olyat is, ami mindegyik a toppon van, lett volna arra is vevő, akár jobb kamerával. De ejtsük a témát, mert a fenti általad írt dőlt betűs részt, ide is véshetném.
-
ToniSoprano
addikt
Mert 42 volt a teló itthon nyitáskor, külföldön ennél is jóval olcsóbb, szinte ingyen adják akcióban. Gondolom nem akartak nagyon elszállni a költségekkel, néptelefonnak szánák. Azért a 640 XL 14-18-cal drágább, ott meg azt gondolták nem fogják venni a brutál nagy méretet, ha nem adunk valami pluszt mellé. De nem tom, kérdezd meg a Microsoftot ha annyira érdekel
A Lumia 640 miért olcsóbb egy 20-assal (régebben többel), mint a 735 amikor majdnem ugyanaz a két telefon sok mindenben sőt a 640 kijelzője kicsit nagyobb is, nagyobb az akku?
Egyébként lehet én is 830-at vettem volna, nagyon szép telefon, csak nincs dual simben sajnos. Sajnos így működik a világ, a minőséget meg kell fizetni. A 830 drágább, hivatalosan most is 100 rugó, jóval drágább, mint a 640 XL igen sajnos, mert ott van optikai képstabilizátor, jobb kamera és fémből van a ház nem mozog senkinek sem, atom stabil ennyi.
Mit nem lehet ezen érteni? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9534 üzenetére
Nincs problémám!
Ne legyél érthetetlen, utoljára....a kérdés csak annyi volt, miért nem fért rá a zeiss a simára?
Nem kell másik telefon, nem kell semmi, csak egy kérdés volt... -
ToniSoprano
addikt
Mert ez a szokás álalában, de ott van pl. Lumia 830, azt a B-tel-nél vett a kolléga 74-ért ott bontották ki előtte. No az alázza a 640 XL kameráját, főleg sötétben, és a tesztek alapján is, ha visszaolvasol, nemrég szídta valaki az XL kameráját, hogy mennyivel rosszab képeket csinál sötetétben mint a korábbi teljója, pedig az sem volt drága teló, zajos, pixles, milyen szar stb.. És a 830-ben optikai képstabilizátor is van, jön a kérdés miért nem tettek azt a 640 XL-be, elfért volna nem?
Szóval van választék 5 colon is, nem értem a problémád? Van választék, ő pl. pont a kamera miatt vette a 830-at, jóval drágábban. Plusz tényleg nagyon igényes fa fém kialakítás. Sajnos a 830-at lassan nem lehet kapni így és nincs utánpótlása ez viszont a gáz már. Nem az hogy egy 40 ezres telóba gyengébb kamerát raknak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9532 üzenetére
Tényleg nem értesz! Kell a francnak még egy tepsi, csak azt jegyeztem meg, hogy sokkal jobb képet lő, mint a sima és nem értem, hogy abba miért nem lehetett belerakni.
Melyik nyelvtani ráutalásból szűrted le, hogy szükségem lenne ilyenre, holott írtam, hogy van erre egy elég brutális gépem [link], amit anno árultam, mert egy tartozás fejében kaptam,de végül megtartottam, és biztos, hogy soha nem is fogom eladni. csak azért fényképezgettem ma ezzel, mert egyszerűen kíváncsi voltam -
ToniSoprano
addikt
Téged nem értelek ha annyira kell a Carl Zeiss optika, akkor add el a 640-et egy 20-as rádobsz és 730-at, vagy 735-t vehetsz Carl Zeiss optikával, Egyébként kb ugyanaz a két teló mindenben, ilyen egyszerű.
Nekem az a tapasztalatom hogy a kamera mindennapi használatra alkalmas, az alapvető emlékeket élményeket átadja: [KÉPEK]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#97543424 #9529 üzenetére
Igen, ezek nagyon idegesítő dolgok. Visszaraktam a 8.1-et, erre nem enged vásárolni.
Azt írja a vásárlásainak összege már elérte az ezzel a fiókkal elkölthető összeget.Ez mi ez?
Telenor feltöltős, eddig erre vettem mindent. Egy 655ft-os app-ról van szó, van több, mint 17 ezer a kártyán és megcseszhetem.Valakinek ötlet?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
karldergroße #9527 üzenetére
Pedig a vége az lesz, ennyi veszteséget lehet nyelni a más termékek által bejött brutális nyereségekből, de nem a végtelenségekig.
Nem is értem, hogy ezek nem tanulnak a hibáikból? Nyilván kirúgnám az egész mobilos részleget és annyi pénzzel a hátam mögött megvenném a legjobb agytrösztöket. Nem bugos szarokat halasztgatnék állandóan.
Ez a hír megint egy hátba döfés, főleg a flagship vásárlóknak.Mintha totál hülyék ülnének annál WP asztalnál.
Ettől független én csípem a rendszert, de az elsődleges a legtöbb user számára, hogy az áruházi kínálat brutálisan bővüljön. Azért nevetséges, hogy több, mint 5 év alatt nem készült rá egy minőségi email kliens...többek között. -
törölt tag
válasz
ToniSoprano #9526 üzenetére
Megmondom őszintén vannak jó és rossz tapasztalataim is a win 10-el kapcsolatban,Pl. kb.2 nappal ezelőtt a here drive+ programhoz Magyar térképet akartam letölteni és kb 4*-re sikerült ez a kb.245 mb! Na ez a vicc kategória!
De úgy összességében szépen muzsikál a win 10,vannak 1-2szer dadogások,de nem rossz.Egyébként én így vettem win 10-el. Az enyém dual simes.A készülék egy kicsit nagy szerintem széltében és hosszában is,de hát ez van.A kamera részét szeretem nagyon jól eltalált! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9523 üzenetére
de jobbak a színek, és részletesség mint a 640-en.
Sokkal jobbak a zeiss optikával készült képek látványra is, konkrétan nem is értem, hogy az 5 collosba ezt mi a ló...ért nem lehetett beletenni.
-
karldergroße
senior tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#97543424 #9525 üzenetére
Ha win 10-zel készültek akkor nem rossz, neked mi a tapasztalat az oprendszerrel, érintés, megbízhatóság.
Sajnos az MS elszúrta, a vásárláskor kb fél éevig nem adott ki új telókat, utána látszott valami irány a de a 950 és az XL máanyag hátlappal idotizmusról árulkodik, a 650 meg vicc.Sajnos ha Nokiától átvettek volna pár csávót aki még tudott telefont tervezni nem ártott volna, azt hitték ők a janik. A win 10 késése csak hab a tortán.
Szerintem egyébként a win 10 mobilet megcsináják, csak a független telókon lesz, vagy ingyen lehet majd telepíteni bármely telóra, vagy dualban adják ki. Az univerzális appok elég nagy előny lehetne ahogy az asztali 10 egyre jobban terjed, és az IOS fordítót is ha rendesen megcsinálják. Nem hiszem hogy veszni hagyják a win 10 mobil verióját, mert a kell a windowsnak a mobil rendszerekre a program, azért csak ezé a jövő. Jól meg kéne csinálni az asztali windwowssal az integráltáságot, olyat, amilyet droiddal nem lehet pl.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #9523 üzenetére
Win 10 van fent.Lehet tudtam volna még finomítani,de ezek a képek elővesz és fotóz.
-
zorzy4
addikt
[link] Vélemény? Lehet hogy már nem is érdemes wp telefont venni a feleségemnek?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#97543424 #9522 üzenetére
Jó lett ez is kicsit mos, az első képen jobb oldalt a feliratokat nehezen lehet elolvasni, de jobbak a színek, és részletesség mint a 640-en. Win 10 vagy win 8.1-gyel készült? A belváros az azért hálás téma, valami természetbeni képet is felraknál esetleg?
Jártam az MM-ben basszus az A5 egy baromi szép vékony masszív telefon, ezek szerint a Samu is tud szép telefont gyártani mi a pihe és fém oldal és hátlap, de nem csúszik annyira jó a fogása és ízléses. Az s6, edge elbújhat mögötte dizájnban, anyagminőségben. Mondjuk nem rossz ez a virtuális gomb mert amikor A5-nél le kellett nyúlni a készülék alján majd kiesett a kezemből a telefon meg kényelmetlen fárasztó volt elérni. A driod telefonon nagyon fura volt ezek a kis ikonok, remélem azért egyszer kész lesz a win 10-es sokkal szebb, bármelyik droid launchernél.
A Samu J5-öt is megnéztem nagyon jó ár értékű telefon de barom ronda szerintem, műanyag, de fémesen csillogó keret, igazi csamcsug dizájn. -
törölt tag
Ma fényképeztem Lumia 640xl Lumia camerával.Szerintem szépek lettek.
Templom
Kis utca
Fő tér intelligens mód
Makett -
SamiCsillag
senior tag
Srácok! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Megoldódott!
Először sim kártyán vittem át pár névjegyet elkeseredésemben. Ekkor vettem észre, hogy az adatforgalom nem volt bekapcsolva. Ezért nem tudtam belépni a google fiókomba.De bakker, akkor miért nem ezt írja ki? Már rég túl lettem volna rajta.
A nejem oda és vissza van a telótól. Nagyon nagyon tetszik neki. Azt mondta, hogy a Samu után ő nem is gondolta volna, hogy a névjegyek pl pikk-pakk bejönnek. Folyton az új telóját nyomogatja. Tegnap még majdnem sírva fakadt miatta. Tényleg egy felüdülés a Samsung után. Sose többet nem veszek Samsungot. Köszönöm még egyszer! Kezdődhet a belakás! -
starr
őstag
Én minden olyannak engedélyezem, amiről bármilyen üzenet jöhet, +Áruház, +Onedrive, + A HERE-ét, hogy menjen lezárt képernyővel is. Böngészőket, facebook-ot, twittert letiltottam. Igényed szerint.
Ha valamiről lemaradsz, majd visszakapcsolod.
W10M-nél az áruházat is letiltom, különben csonttáfagy az 520-as. Max manuálisan keresek frissítést.
A "Kisalkalmazások" meg letöröltem.
Sőt az évszámtrükkel minden rendszer appot is leszedtem, ami feleslegess számomra. -
ToniSoprano
addikt
Akkor nincs baj a kameráddal, optikáddal kb ennyit tud Lumia Camerával.
Win 10-en jobbak lehetnek a színek (bár most sok volt az árnyékos és napos rész), de ezek szerint a fókuszálás nem működik rendesen.Szerk: D4v3: én csak azokat engedélyezem nagyrészt amik online mennek, skype, whatsapp, viber és társai.
Internet explorernél is letiltottam a háttérfolyamatokat nem érzek semmi különbséget. -
Sheld
senior tag
válasz
Aethelstone #9509 üzenetére
Hogy tudom feltenni mobilra a windows 10 insidert?
-
Sheld
senior tag
Sziasztok! Tegnap váltam boldog L640 tulajjá. Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban:
1: Windows 10 jelenleg csak insider-en keresztül elérhető L640-re?
2: Érdemes feltenni rá? Mik a tapasztalatok?
3: Mikor várható a végleges változata a W10-nek?
4: Hoz érdembeli újdonságot? Erről hol lehet olvasni?
5: Mekkora SD kártyát lehet belerakni maximum? Erre tudom menteni a navigáció térképeit?köszönöm a válaszokat!
-
kato78
tag
Szia, elsö körben a Windows Insider oldalon én a "Leave insider" -t kiválasztottam, azaz elhagytam a programot. Utána letöltöd a gépedre a Windows Recovery Tool -t, és én a biztonság kedvéért kivettem az sd -t a telefonból. Elindítod a letöltöt progit, kiírja, hogy csatlakoztasd a telefont, 99,5% -ban felismeri, és a Továbbra kattintva kiírja hogy a kiszolgálon ez meg ez a verzió található, a telefonon meg ez, és hogy szeretnéd -e a telefont frissíteni. Ráböksz, a telefon kiírja hogy újraindul, majd flash üzemmódba áll, és kivárod a végét. Ami kicsit idöigényesebb, hogy letölti a 8.1 -et a gépre, ez a net sebességétöl függöen 10-15 perc, azért 1,5 GB az, ami lehúz. Miután a 8.1 visszamászik a telóra, ugyanaz a kép fogad, mikor kivetted elöször a csomagból. Bejeletnkezzel a fiokokba, belépsz az Áruházba, és ami kell, mint már írtam a "Saját alkalmazások" alatt kijelölöd, a telefon meg letölti. AMi bukta lehet, azok az sms -ek, de engem ez a rész hidegen hagyott, helyesebben volt régi 8.1 backupom, azokat visszaállította, azok amelyek 8.1 után a 10-re jöttek, nem.
-
gyuszi78
tag
válasz
Aethelstone #9495 üzenetére
pont most olvastam....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9499 üzenetére
Lehet, de én ezzel úgysem fényképezek, arra van egy brutális szerkentyűm, de majd kiderül, ha visszarakom a 8.1-et.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest