Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
ToniSoprano #9999 üzenetére
Köszi, akk. hard reset ...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
galervin93 #9992 üzenetére
Reggel amikor meg akartam nyitni a Vibert
Talán pont a viber a ludas a te készülékeden. Töröld le és teszteld úgy.
-
miqlas
őstag
válasz
ToniSoprano #9994 üzenetére
Arra van ötlet a HR-en kívül, hogy a dupla appokat hogyan lehet negálni? Pl. van 2 OneDrive-om vagy Lumia Súgó+tippek, gondolom fent maradt a 8.1-es és hiába próbálom a szokásos módon leszedni ...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
old rocker #9991 üzenetére
Szerintem még nem kell temetni ez a 10-es brutálisan gyors lett, a gyengus 640-en is. Az akkuidő is elég jó már. Elég sok új telefon jön ki 10-essel, pl. ez a teló baromi szép: [link] És nézzétek 2 GB ram van benne
Kicsit lemegy az ára jó vétel lehet, de több ilyen elsősorban kínai teló van. Ez a teló 6,9 mm vékony, 0,4 mm-rel vékonyabb az Iphone 6S plusznál és 1,6 mm-rel vékonyabb a Note 4-nél, szóval akár egy kézzel is jól kezelhető lesz. És az 5.5 col még talán éppen kezelhető méret lehet egy kézzel, főleg a brutális vékonysága miatt, mondjuk kicsit széles lett az igaz. És ha igaz csinálják az univerzális messenger, facebook appot, windows 10-re: [link] A 10-es legnagyobb előnye az univerzális app lesz, hogy elég nagyjából asztalaira megírni az appot, kisebb átervezéssel az futni fog mobilon is, nem kell mobilra újraírni.És gyors lett a windows 10 mobile, nagyon fluid nekem a 640-en, és nekem megbízhatóan működik idáig.
Majd meglátjuk ezt is el tudja e szúrni az MS telefont nem tudnak gyártani, de szerintem szoftverfejlesztéshez viszont értenek, ebben van némi tapasztalatuk. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
old rocker #9991 üzenetére
Tegnap kicsit elszomorodva olvastam egy cikkel arról...
Szinte mindenhol erről írnak és írtak a napokban, konkrétan már nem is tudom, hogy valójában, mi lehet az igazság. Ha valóban így van, hogy haldoklik, nem hiszem én sem, hogy az egyébként máshonnét befolyt brutális milliárdos nyereséget a wp szintén jelentős, állandó és egyre csak halmozódó veszteségét folyamatosan fizessék. Azért remélem, hogy nem szűnnek meg...A töketlenkedés, ígérgetés, a gagyi áruház... amin sürgősen változtatni kelletne. A w10 egy f..sza rendszer (lesz), ha végre befejezik és nem cseszik el.
-
galervin93
addikt
Igazából nem tudom, mert este volt HR, akkor nem nyúltam hozzá, csak beállítottam az ébresztőt. Reggel amikor meg akartam nyitni a Vibert na akkor kezdett el baromkodni. Hogy ez most pontosan melyik apptól lehet...
Az viszont érdekes, hogy többeknek is ilyen tapasztalata van a HR-rel.
Mindenesetre 3! ki-bekapcs után valamelyest normalizálódott a helyzet, de a Viber még mindig meghülyül néha (elküldök egy üzenetet, majd eltűnik a billentyűzet, ugrál a kép...) -
old rocker
veterán
Tegnap kicsit elszomorodva olvastam egy cikkel arról, hogy a WP haldoklik. Egyre jobban esik a Lumiák eladott darabszáma is, ami az 520-as megjelenésével megugrott ugyan, de még most is az 520-as az egyik legkeresettebb telefon. Írt a cikk a megújulási képtelenségről, azaz az innováció hiányáról. A win 10-tól vártak megújulást, de egyes meglévő telefonokra februárban várható a frissítés. (Most ugye február van.)
Szóval kezdek attól tartani, csak az android fog tovább virágozni.
Ezt azért fájlalnám, mert a symbián után megszoktam a wp-t, az androiddal nem tudtam megbarátkozni.
Nem tetszik a horizontális görgetés, 4-5 kezdő kijelző, amire kipakolsz ezt-azt, azután gondban vagy, melyik oldalon is van a .... ?
Viszont egyre inkább nem értem, miért nem tudnak olyan programot gyártani hozzá, ami a symbiánnál hasznos volt:
1. Elmaradt hívás és SMS jelző.
Ha hosszabb ideig utcán vagyok, könnyen lehet, hogy olyankor hívnak, amikor a telefon zsebben van és egyébként is éppen nagyon zajos helyen vagyok. Hazaérek, kipakolom a telefont, ha nem sasolom meg, keresett-e valaki, lehet, hogy csak olyankor észlelem, amikor már régen nem aktuális a dolog.
(A feleségem a táskában hordja a telefonjait. A jó öreg C7 esetében a csengetésre nem, hanem gyakorta az ismétlődő emlékeztetők egyikére figyelt fel. Amióta L820 van, azóta vagy "szem előtt" van a telefon, vagy nem lehet felhívni. Az elmaradt hívást vagy észrevesz, de inkább nem.)
2. Best profile, amivel profilt lehetett váltani. Rendkívül hasznos volt, hogy pl. találkozók esetén automatikusan néma üzemmódba váltott, a találkozó megadott befejezése után vissza az előző időpontra. (Ez nálunk igen hasznos volt: nem voltan kitéve annak, hogy interjú készítés közben megszólalt a bunkofon; az kicsit ciki volt. De annak se voltam kitéve, hogy kikapcsoltam vagy némítottam és utána elfelejtettem visszaállítani.A kisebb dolgok: az ébresztés, ami amazoknál működött kikapcsolt telefonnal is. És a "Black list" egy picit jobban paraméterezhető volt...
Összességében tehát, ha a C7 nagyobb RAM-al lenne ellátva és 1-1.2es procival, (mint a kis 700-as), továbbá az OnDrive csatlakozás és szinkron ugyanúgy lehetséges lenne, mint a Lumiákon, szívesebben használnám azt.
-
ToniSoprano
addikt
Nekem mintha jobb képeket csinálna kicsit, de mos nekem is. Rányomsz a képre és utána jobb alul a ceruzára ott a Levágás, Forgatás, Automatikus javításra, majd a varázspálcára és lemented a módosítottad ebből szerintem egy tök jó kép lesz.
Ha van időd csak próba kedvéért tedd már fel az automatikusan javított képet.
mflex: ez igaz, ha semmi sem segít marad a hard reset, de előtte érdemes pár dologot megpróbálni, megnézni nem ragadt-e be frissítés, egy újraindítás, vagy akku ki be újraindítással. És érdemes megnézni a hátérfolyamatokat, letiltogatni amit lehet, vagy olyan alkalamzásnál amit nem is használunk ártani nem árt és bármikor vissza lehet állítani. (azért ez a háttérfolyamat tiltogatás alkalmazásinként tök jó dolog driodin nem lehet ilyet csinálni ha jólt tudom még a 6.0-sban sem, de a 4.4-ben tuti nem lehet.)
Megéri, mert egy hard reset elég macerás azért, sok idő.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9988 üzenetére
Ez igaz, de egy HR miatt nem csesződhet el az OS, hiszen alapról indul.
Tehát, azt kell megfigyelni, hogy melyik egy, vagy több applikáció kavar be, amikor egyenként felrakod.
És annak meg muszáj csinálni HR-t, akinek 8.1 átállás után nem jó. A te esetedben nem kell. -
ToniSoprano
addikt
Most a .71 van fenn tényleg szuper gyors minden, főleg a fényképek megnyitása. Tegnap belassulgatott, hiába volt .71 felrakva, pl a fényképek, idokép baromi lassan nyílt meg. De valószínűleg amiatt, mert 28 frissítést a mobilnet miatt nem tudott betölteni és beragadt, pl. a fényképek alkalmazási is frissült. Szóval nem kell mindenre egyből hard reset, mert nem biztos az a baj.
Egyrészt lusta vagyok hard resetet csinálni, mert egy csomó programot használok egyedi csempe elrendezéssel, másrészt meg azt is akarom tetsztelni tényleg kell-e hard reset a 10-re való frissítéskor.
Azért a többség aki majd a hivatalosat frissíti az nem fog hard resetet csinálni tuti, csak rányom a frissítés gombra. Droidon azt tapasztaltam hogy nagyobb a gyári frissítés előtt mindig ajánlott volt a hard reset, mert különben lehet elcseszte a telefont sokaknak, míg másoknak akik hard resetet csináltak jobban működött. Itt ezt nem tapasztalom szerencse.
Szerintem ez a hard reset cucc kicsit droidos beidegződés, baromi fárasztó sok idő, én mielőtt valaki csinál hard resetet, én pl. egy kikapcs akku ki-be dolgot is megpróbálnék, főleg hosszabb frissítés után, ha nagy furcsaságokat csinál a teló, nekem idáig bejött.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
galervin93 #9983 üzenetére
HR után rögtön használhatatlan lett, vagy ahogy telepítetted fel az applikációkat?
Nem mindegy. Azt kell kideríteni, mitől, melyiktől hülyül meg nálad. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Ja én is .28-cal kezdtem, felment közben nem volt hard reset soha, tökéletes minden viber, skype, whatsapp és társai, napi szinten használom ezeket. És gyors a telefon.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Na ugyan ez volt nekem is a korábbi verzióval.
Ezért nem csináltam most hard resetet.
Igy a 8.1 szépen felfrissült, és semmi gond.Amióta megjelent azóta igy használom.
A HR lehetett korábban az oka az en telefonom lassulásának.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #9953 üzenetére
Elképesztô, nyomtam egy HR-t és hasznàlhatatlan lett a teló... Megbolondult, Viberben nem tudok írni, SMS-t sem, lefahy, újraindul, alig bírom megírni ezt az üzenetet is... Nem tudom mi rz, de rohadt gáz, tegnap simán ment a .71, most meg használhatatlan... ???
-
Pukimaki
tag
válasz
tomasekbobo #9981 üzenetére
Köszi .Akkor ez akkor jön fel, amikor beleírok, de hogy nem vettem észre?!
Másik dolog, hátha ezt se látom
Viberen tudnak engem videóhívni, de én nem találok rajta videóhívás opciót.
Messengeren nagyjából ez a helyzet, csak ott fogadni sem tudom a hívást. -
Pukimaki
tag
Sziasztok!
.71 tapasztalás: gyors, nem fagy, nem rosszalkodik. Másfél napot bír, eddig kb, kettőt. Illetve a tárcsázóban nincs visszatörlés gomb. Kódot írtam be rosszul és nem tudtam visszatörölni. Ez furcsa. Vagy csak én nem veszem észre?
-
Cane
őstag
HR+sd format majd adatvisszapakolás hozta a most stabil 8-9mb/s értéket. (A sima HR nem segített.)
-
japy
őstag
Erre valaki?
-
rover45
őstag
válasz
karldergroße #9968 üzenetére
ezen percek óta röhögök
-
hungar
tag
Tegnap felraktam a 71-es buildet, erre ma nézem 54-es megint. Próbáltam újra fastal de totál nem látja, szerintetek mi lehet?
-
törölt tag
Csatlakozom egy 640 LTE készülékkel,ma hoztam ki aranyra. ☺
-
SoldierL
senior tag
Köszi a válaszokat. Végül úgy döntöttem nem veszek 640-et. Most egy galaxy j5-öm van, úgy gondolom nem lenne méltó utódja. Sok lumiám volt már, inkább várok még egy fél évet és benevezek a 950-re.
-
karldergroße
senior tag
válasz
SamiCsillag #9889 üzenetére
Szombaton. Valamelyiken.
-
KunEmber
senior tag
-
Richie86
senior tag
válasz
Tarisznyarák #9962 üzenetére
Ami biztos, hogy roppant stabil telefon!
Kár, hogy nagyon hozzá vagyok már szokva az androidhoz, hónapok alatt sem tudtam teljesen átszokni, ezért visszaváltottam. -
SoldierL
senior tag
A tesztben azt irták, hogy már van teljes értékű fájlkezelő. Erre is jön a win 10? Köszi a válaszokat.
-
rita7107
aktív tag
válasz
Aethelstone #9959 üzenetére
-
Aethelstone
addikt
válasz
galervin93 #9953 üzenetére
In HR we trust
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Arra van valahol lehetőség, hogy a futó programokat megnézzem? (droidnál van ilyen)
Esetlegesen le is szeretném állítani a felesleges programot. Néha beragad 1-1 program és csak
újra indítás segít. Ezek a beragadások csak zavaróak, nem szeretném őket letörölni. -
KunEmber
senior tag
válasz
SoldierL #9955 üzenetére
- nem játszom
- nem szép. szerintem egy üveg-fém telefon a szép, nem ez. de cserébe ez praktikus. kijelző rendben van.
- XL-en nem ropog a hátlap, jól illeszkedik
- 2 nap
- van, 'Fájlok', TotalCommander, de a rendszerfájlokhoz így sem férsz hozzá- ajánlott telefon, de helyén kell kezelni: kamera alsó-közép kategóriás, alkalmazások nem mérhetőek a droidhoz. ár-érték arányban jó.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Irnàtok pàr gondolatot a 640-röl? Most készülök venni. Játékokat hogy birja? Asphalt 8? Szép telefon? Nem ropog-recseg a hàtlap? Akku hogy birja? Van rendes fájlkezelő tényleg?
-
KunEmber
senior tag
Remélem a saját rendszerünkön is megjelenik majd a változás: A SwitfKey billentyűzete már a Microsofté
-
galervin93
addikt
válasz
Aethelstone #9950 üzenetére
Gondoltam felrakom a pdfreader mellé az Adobe-ot, az meg egyáltalán nem lát pdf-eket. Egyre jobb... :-D
mflex
Rosszul írtam, inkább egy-két helyen gondolkodok, egészében nézve gyorsabb. De lehet hogy megjátszok egy HR-t, amint hazaértem... -
zodes
aktív tag
válasz
Aethelstone #9945 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam.
Ami az érdekes, hogy ott, ott van. A tegnapi nappal, hogy mentettem a biztonsági mentést.
Letöröltem. Most újra megcsinálom....A Win 10-ról meg olvastam, hogy tavaly év vége. Akkor gondolom, úgy nyár vége idén, vagy évvége idén.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
galervin93 #9940 üzenetére
Ha a sebesség lassabb, akkor ott mindenképp kell HR. A W10 jóval gyorsabb, mint a 8.1.
-
Aethelstone
addikt
válasz
galervin93 #9949 üzenetére
Hát passz. Elvileg akkor lehetne ilyen, ha nincs PDF olvasód és a rendszer nem ismeri fel, hogy milyen típusú a fájl. Ekkor nem menti el. Viszont azt írtad, hogy van pdfreader....
Esetleg más PDF-et vagy más típusú fájlt megpróbálhatnál(zene, kép, doc)
-
galervin93
addikt
válasz
Aethelstone #9948 üzenetére
Már kétszer is megkaptam a fájlt...
.71, igen. Egyszerűen sehol sincs. Restart is volt már, semmi... -
Aethelstone
addikt
válasz
galervin93 #9947 üzenetére
Még egyszer nem próbálod áttolni? Lehet, hogy csak pillanatnyi elmezavar...10-es?
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #9941 üzenetére
Erre van valakinek ötlete? Hova a töcsbe tűnik egy fájl? Átjönni átjön, a Koppintás-Megtekintés már nem megy. Fájlkezelőben sem találja (*.pdf-re minden pdf-emet megtalálja, ezt nem), PDF Readerben sincs... Ötlet, mivel-hol keressem?
-
miqlas
őstag
válasz
ToniSoprano #9938 üzenetére
Lehet, hogy meg kellene formázom a kártyát?!
Az egyik kolléganõmnek 640XL-je van, és arra lenne kíváncsi, hogy f@szbúk messengeren win10mo-n van-e videóhívás?
-
Aethelstone
addikt
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Több kérdésem is lenne:
Már 2 éve használok winfónt és imádom, nem bántam meg, hogy váltottam. Mindenkit beszélek rá folyamatosan.
Ha jól emlékszem tavaly őszre ígérték a win 10-et a telókra, hivatalosan. Na most ezzel mi a helyzet? Van már vin 10 erre a telóra? Nekem független van, tudom, hogy megfordult a világ és mi kapjuk meg utoljára a jó dolgokat.
A biztonsági mentésemmel gondok vannak. Azt írta ki a telóm, hogy már 2 hónapja nem volt biztonsági mentés. Nem is tudtam, mert automatice be van állítva és nem nézegetem nap mint nap, hogy volt-e mentés.
Letöröltem a biztonsági mentést, kikapcsoltam, majd újra, de sajnos elmegy egész gyorsan 98%-ig. Ott megáll.
Hagytam órákig, de semmi. Többször is.
Valakinek volt már hasonló problémája? A OneDrive-on hol tudom megnézni a biztonsági mentésemet?
Előre is köszönöm a segítségeteket,
Üdv: Zoli -
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a GPS kb 15-20m téved? Régebben L620-t használtam ott nem volt ilyen probléma. Minden applikációban ez van. Köszi előre is.
-
galervin93
addikt
Na most akadt egy érdekesség, BT-on kaptam egy pdf-et, de nincs sehol a telón...??? PDF-reader nem látja, Fájlkezelő nem találja... Hol lehet? SD-kártya nincs benne.
-
galervin93
addikt
Feltettem 640 LTE-re (T-s) a .71-et, hát marhajó! Eddig 8.1 volt rajta, szóval nekem teljesen új a felület, minden... De már most sokkal jobb, mint a 8.1. Sebességben icipici csökkenés, minden másban sokkal jobb. Egy-két apróság, amit meg kell szokni, amúgy nagyszerű.
Semmi HR nem volt, először véletlenül a .29-et szedtem le, aztán arra a .71-et, csak egyszer újraindítottam. Pöpec!:-) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #9938 üzenetére
Nálam is maradt minden gyors, sőt gyorsabb is, mint írtam.
-
ToniSoprano
addikt
Nekem a windwos 10-en a .71-es végű 19,71 MB/s-t ír az SD Card Speed, ami teljesen jó, a 8.1-en is ennyi volt kb. (64 Gb-os narancssárga Samu class10-es kártya), ahogy néztem videó sem akad kb 10 mp-es videókat vettem fel.
Egy csomó app frissülni akar kb 25, db, van új facebook app 10-re, messenger az fontosabb lenne, de az egyelőre nem frissült.
-
miqlas
őstag
válasz
Luck Dragon #9930 üzenetére
Akk. én is kerülni fogom! Köszi a tippet!
Amúgy az normális, hogy az adatok telepítésénél 18/22-nél 62%-on van már kb. 1 órája és nem mozdul onnan?
-
-
10 alatt nekem egy transcend 64GB-os 633x-es kártyával, ami elviekben 85MB/s írást tud, kb 12-15MB/s-t hoz a telefon.
Telóval van valami gebasz mert PC-n olvasóval gyors, a samsung evo 7-8MB/s-et hozott, amit azért cseréltem le, mert az PC-n se volt sokkal gyorsabb írásban, a gyári speckók ellenére, de úgy tűnik kb hiába... -
japy
őstag
Találkozott már valaki a dupla kopp hibájával? De ez még csak hagyján de még a bekapcsoló gombra sem reagált aztán gondolt egyet és mintha misem történt volna ment rendesen minden. Aztán lassulások félig fagyások olyan mintha telepítene de mintha sosem végezne vele. Lehet az 1MB-vagy 10MB ugyan úgy szöszmötöl vele. Garis csere?
-
groovejet
csendes tag
Üdv!
Felraktam ma reggel a 71-es verziót, de azt tapasztaltam, hogy a Here Maps illetve a Here Drive már nem működik.
Ha megpróbálom letölteni, azt írja ki, hogy az alkalmazás nem kompatibilis ezzel az eszközzel.
WTF??? -
PhilBrick
őstag
válasz
chipesz #9916 üzenetére
Ja igen, forrasztani is lehet rá!
-
Nooeca
senior tag
válasz
eladogeppc #9914 üzenetére
Igen, és átalában ugyanaz az összetétel, legalábbis "elvekben". Most is pl. a consumeres Windows 10 PC 586.71 mint mobilon, de ma jön ki PC-re a .79, manuálisan már tölthető.
-
miqlas
őstag
válasz
eladogeppc #9917 üzenetére
Az enyém elvileg 40/20-as, most tervezek venni egy 64 GB-os 80/40-es Adatát vagy Samu EVO-t
-
juhasz406
tag
Üdv!
Nekem egy Samsung grand 2 duos készülékem van most készülök váltani 640 XL-re.
Kérdésem lenne, hogy itt is így működik a dual sim...
Sim1 telefonhívás
Sim2 mobilinternetMegy a mobilinternet folyamatosan és a sim 1-en nem tudnak hívni.
Hívásnál tudom, hogy az egyik üti a másikat. de mobil internetnél is?
Mert akkor semmi értelme... -
miqlas
őstag
válasz
eladogeppc #9909 üzenetére
Nekem 19,91 MB/s az írás 8.1 alatt (Transcend Class 10-es 32 GB-os).
-
törölt tag
Tud vezeték nélküli töltést a 640xl?
-
Nooeca
senior tag
válasz
eladogeppc #9909 üzenetére
.79 jön majd asztali gépre az este folyamán (manuálisan már tölthető a frissítés), asztali gépen eredményes teljesítmény javulást hozott a .79 vagyis valószínűleg a következő Mobile Update eredményes javulást hozhat appmegnyitás/SD kártya sebesség/teljesítmény során mobilfronton is.
-
Nooeca
senior tag
.104 már fent van zárt buildként, kíváncsi leszek mikor jön ki fastra, vagy ez vagy egy ennél nagyobb verzió, ha ezt nem adnák ki.
Kicsit gyorsan dolgoznak az emberkék, meg kell vallani. Tegnap jött a .71, most meg már belső körben ott van nekik a .104.
-
eladogeppc
veterán
Sajnos az SD valahogy nálam is lassú.
Adata 80/40 helyett 8,7MB/s. -
gallimi
tag
Bocsi a sima 640 Dual LTE
-
Nooeca
senior tag
Tessék bejelenteni Insiderben.
Elvégre ez az egyetlen értelme az Insidernek, kiadnak egy szoftvert, te meg elmondod róla a tapasztalataidat. Ha utóbbit nem teszed, feleslegesen van a kezedben a szoftver.
Nem arra kiváncsiak milyen bugot osztunk meg kivel, hanem hogy mit jelzünk vissza... elvégre mind tudjuk - Insider körben - hogy amit kapunk az valamilyen szinten Béta illetve Alfa müködésű bizonyos helyzetekben.
-
gallimi
tag
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi,hogy a Dual simes LTE második kártyát, hogyan kezeli. 4,3,2g? Tudom,hogy magyarországi beszerzése kicsit nehézkes, de kíváncsi lennék rá.
-
Cane
őstag
Feltettem a .71-et. Annyi változott, hogy saját memóriájába a videókat akadásnélkül rögzíti, de a class10 uhs-I 45mb/s kártyán 4-5 mp-ként megakad a full hdban felvett video. A telefon sd card speed áruházas programja csupán 1.33mb/s értéket ad, holott a kártya pc-n mérve sokkal többet hoz.
...Kezeli a build rendesen a memóriakártyát?
Aki ráér nyomna egy tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest