- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #10879 üzenetére
Én nekem az iphoneról nem a menösködés jön le, hanem az alacsony intelligencia szint illetve a szürke egyéniség. Alacsony intelligenciára utal az hogy megvesz valaki egy drága túlárazott telefont és azt hiszi hogy ez őt menővé vagy ilyesmi... teszi... szürkévé meg az teszi, hogy egyszerű telefon egyszerű embereknek.
Persze ahány ember annyi szokás, de én így látom az almát más kezében. De mindenkinek más a világnézete, és mindenki máshogy látja a dolgokat.
Ez kicsit olyan mintha csinálnék én is egy cipőt, viszonylag stabilat, de mondjuk hasznosságban rosszabbat mint a Nike vagy az Adidas, de eladnám 1,5x olyan áron mint azokat, és az emberek jönnének vásárolni hozzám... na most én mint gyártó mit gondolnék a vásárlóimról? Vagy valaki aki átlátja a helyzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged