Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
razzorr #10879 üzenetére
Én nekem az iphoneról nem a menösködés jön le, hanem az alacsony intelligencia szint illetve a szürke egyéniség. Alacsony intelligenciára utal az hogy megvesz valaki egy drága túlárazott telefont és azt hiszi hogy ez őt menővé vagy ilyesmi... teszi... szürkévé meg az teszi, hogy egyszerű telefon egyszerű embereknek.
Persze ahány ember annyi szokás, de én így látom az almát más kezében. De mindenkinek más a világnézete, és mindenki máshogy látja a dolgokat.
Ez kicsit olyan mintha csinálnék én is egy cipőt, viszonylag stabilat, de mondjuk hasznosságban rosszabbat mint a Nike vagy az Adidas, de eladnám 1,5x olyan áron mint azokat, és az emberek jönnének vásárolni hozzám... na most én mint gyártó mit gondolnék a vásárlóimról? Vagy valaki aki átlátja a helyzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest