Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
Nem tudjátok, hogy lehetne rávarázsolni 640-re a MyTelenor appot? 925-ön tökéletesen megy, 640en meg se találja az áruház, ha webes linken tölteném le, akkor nem kompatibilis a telefonnal.. Vagy más tipp,hogy tudom egyszerűen követni a telenor adatforgalmam?
-
szucstom
őstag
-
Pukimaki
tag
válasz
spiderpig820 #11694 üzenetére
Ahha, na az nincs nekem ott. Éreztem én, hogy frissítés óta mintha kevesebb sor lenne ott.
-
JamesFinn
senior tag
válasz
ToniSoprano #11686 üzenetére
Nem mondja az utcaneveket.
-
nrb263
tag
Sziasztok! Nagyon új még a Windows S3 LTE ről váltottam. Kérésem a következő: Le írnátok pár alkalmazást ami mindennapi haszálatban hasznos és jól működik? Eddig Messenger, Viber, Fájlok, Zseblámpa. Ezeket raktam. Köszi!
-
szucstom
őstag
válasz
ToniSoprano #11686 üzenetére
Elvileg van hozzá magyar navi hang, szóval tudnia kell
-
zodes
aktív tag
válasz
snooze #11347 üzenetére
Szia!
Nekem is szarakodott az OTP app és kiderült, hogy az SD kártyával volt a gond.
Pontosabban egyszer csak nem akart frissülni, pedig Ő nagyon akarta. De nem tudtam használni.
SD kártya ki, leszed róla minden (mármint képek, videók, doksik stb..), vissza a telóba, formáz, majd vissza minden. Most tökéletes. Egy gond, hogy az appok is ott voltak és megint mindent kezdhetek előlről (pl.: Hill Climb Racing :-(()
Egy gondom van még mindig sajnos, hogy a biztonsági mentés nem megy el csak 96%-ig ott vár vagy fél órát, majd kiírja, hogy sajnos nem sikerült próbáljam meg később. Ezt 4 hónapja játszogatjuk. Nem akarom szervízbe vinni. A HR-t még nem próbáltam. -
pulcsi
tag
Melyikre van Win. 10 frissítés a kártyafüggetlennél 640 sima vagy Lte?
-
Akinom28
csendes tag
Sziasztok!
Tele lett a telefon memóriája. A videókat nem tudom áttenni a memória kártyára. Segítenétek ebben, hogy hogy csináljam? Csak a képeket jelöli ki, a videókat nem.
Valamint a fényképezőt hogy használjátok? Csak lenyomjátok a fényképező gombot és katt kész is? Vagy álligattok katt előtt? -
szucstom
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem Lumia 640-est és arra lennék kíváncsi, hogy ezt a készüléket lehet vezetéknélküli töltővel tölteni?
-
Nooeca
senior tag
Én szerintem várni fogok pár hetet, ha esetleg a jövőhéten megjelenne tényleg a .122 eredetire azt biztos nem tenném még fel. Inkább megvárom a .164-et vagy az ennél 1-el nagyobb ugrású verziót.
Úgyis hetek kérdése, mert minden héten jön egy cumulatív frissítés eddig és ezután is, hiszen van mit még javítani bőven.
-
Gaabe
tag
Navigációra mit használtok? Ennek a Here drive-nak enyhén röhejesek a hangutasításai. Mohabá-hoz viszonyítva elég gyengén muzsikál.
(Asszony azt mondja, ha ezt kell hallgassa nyáron Horvátországig kivág vele együtt.) -
Blacky74
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget és a bíztatást az első windows-os 640-emhez
-
Blacky74
csendes tag
Sziasztok.
Megoldódott a dilemmám,Hardveraprón találtam egy pöpec kis Lumia 640 LTE készüléket még 20 hónap garival,Media Marktban vásárolva
Azt szeretném kérdezni,hogy mit érdemes letölteni rá a Store-ból átlagos használatra:
1.zenelejátszó
2.időjárásjelző
3.kamera program stb
A telefont e-mail írás-olvasásra,zenehalgatásra,videótelefonálásra,kis fényképezésre,böngészésre, facebook, messenger és telefonálásra és néhány sms elküldésére használnám.Látom a windows 10-et nem érdemes még rátenni,nem egésszen stabil
-
teo027
tag
Megrendeltem a Notebook.hu-n egy fekete 640 XL-t.
Remélem igazatok lesz és nem bánom meg, hétfőn kiderül -
okoska74
senior tag
válasz
szita.erno #11662 üzenetére
Én ott vettem a Blackberry -met. Semmilyen gond nem volt velük.
-
S3RIOUS
tag
Érdekes! Nem nagyon tolonganak Lumia 640 után, mondjuk sejtettem!
Tegnap hardveraprón kiraktam cserére, kíváncsi voltam milyen ajánlatokat kapok, hát egyetlen egy jött csak, de az is gyengusz
-
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tud valaki információt erről a boltról. Mennyire megbízható bolt. http://partnerogsm.shp.hu/hpc/web.php?a=partnerogsm&o=szallitas
Itt néztem ki a Lumia 640 XL Lte Duált. -
gthomma
senior tag
válasz
old rocker #11658 üzenetére
Szia!
Ma vásárolok 60XL DS-t ebben nincs LTE ugye?
Azt mondod hogy 640 -re nem lesz hivatalos Windows 10 ? -
old rocker
veterán
válasz
razzorr #11634 üzenetére
Az egész telepítés fél - 1 óra. Utána még lehet szórakozni az új profil "gyönyörűzésével".
Én 8.1-re telepítettem fel, utána a régi összetevőket le lehet törölni; figyelmeztet, hogy ez esetben nem tudod visszaállítani. Hát én nem akarom. Máris mondom, a gyári naptár helyett érdemes a Store-ból az One Calendáriumot telepíteni. PC-re kiváló, ergonómiailag is jó, a telefonos változata hulladék. Viszont a PC-n beírva az emlékeztetőket, nyomsz egy szinkront, a telefonon a microsoft fiókot szinkronizálod és a telefon naptáron is ott vigyorog a bejegyzés. A naptár ingyenes, kiváltod vele az OneDrive szintén ocsmány naptárát. -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Lumia 640XL DS -re mi az utolsó hivatalos WP verzió? Windows Phone 8.1 Denim valami ? -
BBosi
csendes tag
Több Lumiára jön a Windows 10 ?
http://mobilarena.hu/hir/tobb_lumiara_jon_a_windows_10.html
-
mdraco
őstag
Ma nem akart elindulni a kamera, csak restart után, .122
-
razzorr
őstag
+ a többieknek is köszi a tippeket.
Lehet rászánom magam akkor és lementek 250gigányi cuccotÉs tiszta lappal kezdek.
Azért nyugtassatok meg,hogy minden progi működik 10-es alatt,különösen a photoshop. Játszani nem szoktam. Amúgy egy i3-as 8gb ram, HP probook-ról van szó.
Lehet átnézek majd azért w10-es topikba is. -
teo027
tag
Akkor nem foglalkozom vele, csak böngészésre és levelek letöltésére használom.
Erre elég a 3 G. -
teo027
tag
Szerintetek mennyire gáz ha "csak" 3G-s modellt veszek?
Használhatóság szempontjából kérdezem, budapesti vagyok.
Az előfizetésem tudja az LTE kapcsolatot, de a régebbi telefonomnál sem éreztem lassúnak a netet a 3G-n. -
Pukimaki
tag
Tegnap előtt frissítettem.122-re. Másnap tuti jól működött minden, még sokkal jobban is, mint előtte, irtam is. Na, mától semmi jó. Net megint em működik csak egy simmmel, nem kapok értesítést az üzenetekről és nem működik egyik chat sem.
Ez vajon mitől lehet? Egyik nap tuti, aztán vége.
Előtte fast volt, most slowt tettem fel, mert az volt. Lehet ez? Egyikkel jó, másikkal nem? -
KunEmber
senior tag
válasz
Peaceliker #11632 üzenetére
Értem a problémakört... Habár jogilag nem különbözhet a garancia, a gyakorlatban nem tudod érvényesíteni. Én is ezért vettem edigitalost. Drágább volt, mint kintről, vagy az aluljáróból, de két évig nyugodtan használom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
razzorr #11634 üzenetére
A telepítés ideje (nyilván függ a PC hardvertől) már nem számottevő, de megéri a tiszta telepítés, és igen erre rá kell szánni annyi időt, hogy mindent szépen "belakj" azon is. Amikor úgy érzed, hogy kész vagy, csinálsz egy image mentést és nincs több gondod. Természetesen az image-t akkor írd felül, ha újabb dolgok kerültek a gépedre és biztos vagy benne, hogy nem került be azóta vírus, vagy bármi más, amitől a rendszer máris nem 100-os.
-
razzorr
őstag
válasz
old rocker #11616 üzenetére
PC kérdés következik. Mennyi idő egy w10 telepítés? Mostanság akarom a lapost frissíteni. De még nem szántam rá magam. Érdemes amúgy legyalulni mindent és szüzen felrakni a 10-est, vagy nem okoz gondot neki egy teleszemetelt 7-esre telepíteni?! Mert ez a legmacerásabb, leszedni mindent, majd vissza az újra. Már most kiver a víz tőle.
-
Nooeca
senior tag
válasz
Peaceliker #11632 üzenetére
emagnál sincs gyári garancia, és még talán jobban is járok vele, mert a futár érte jön ingyen (legyen az bármi), elviszi, és saját szervíz üzemükben gyors megjavítják, visszahozzák.
Azért szeretem a bolti garanciájukat, mert pl. az Orionnál meg a Samsungnál volt két termékem amit a gyártók nem javítottak meg, mondván hogy user eredetű probléma. És vártam mindkét esetben 30 napot erre a semmire.
A bolti garanciával viszont volt már user eredetű problémajavítás gyorsabban mint 30 nap.
-
gallimi
tag
Végig próbálgattam már őket. Most arra jutottam, hogy átirányítottam a citomailt az outlook-ra
-
gallimi
tag
Halihó!
Tudna nekem valaki ajánlani egy E-mail alkalmazást amiben a citromailt működésre tudnám fogni.A saját levelezőt nem szereti a citromail, és vagy nem lép be vagy nem szinkronizál. 8.1 et használok.köszi -
yaksi
aktív tag
válasz
ToniSoprano #11604 üzenetére
Biztosan jó az is, amint linkeltél, én ezt rendeltem:
-
S3RIOUS
tag
én is kíváncsi vagyok mi sül ki ebből
-
old rocker
veterán
A három lakk toppunkat sikerrel frissítettem win 10-re, ami végül is jobban tetszik, mint a 8.1. Még szerencse, hogy jól megy hozzá a tavaly decemberben, majd most februárban sosem megjelent win 10 a telefonon.
-
KunEmber
senior tag
válasz
teo027 #11613 üzenetére
Nincs olyan, hogy bolti gari, vagy gyári gari. A garancia az mindenhol ugyanaz a jog szerint.
A különbség annyi, hogy míg a sufnigsm-be nem mered majd visszavinni egy éven belül sem, addig az edigital (vagy a nokia care) szó nélkül javíttatja majd 2 évig. (1 év kötelező + 1 év bónusz) -
KunEmber
senior tag
Amúgy egyébként a törvény nem is ismer olyat, hogy "bolti" és "gyári" garancia. Egy év kötelező jótállás van, a többi bónusz.
Na ezért nem szabad venni az ilyen sufnigsm-ektől soha, semmit. Meg kíváncsi vagyok, hány ember merne reklamálni egy koszos aluljáróban, a kétméteres, kopasz állat gsm-esnek. Ott nincsenek jogok. -
teo027
tag
Nem igazán szeretnék használt telefont venni, és szeretném a gyári garanciát.
Szóval a linkelt cég kiesett.Nézelődök még, a edigitalnál is van pl, kicsit drágább, de 2 év gari. Mondjuk azt nem írják, hogy bolti vagy gyári.
-
sebifater
csendes tag
Sziasztok!
.122 nekem is felment. Viszont ha UCBrowser alatt kijelölök egy telefonszámot a tárcsázóban nem dobja fel a beillesztést. Viszont híváslistát rakja a háttérbe. Ez ma rosszul jött nekem.
Edge alól működik a rányomom és tárcsázza. Csak az elv, hogy én alkalmazkodjak.... -
ToniSoprano
addikt
válasz
teo027 #11608 üzenetére
Inkább vegyél használtan, az az 1 év gari bolti gari, tehát vagy megjavítják vagy nem, fontos szerintem a gyári gari. Inkább pár hónaposat használtan de gyári garisat, amire 2 év van pl. itt: [link]
Bár korábban olcsóbbak voltak, most látom a 640 XL-t gyári garival már nem is nagyon árusítják. -
teo027
tag
Tegnap még válaszoltak az első levelemre, amiben azt írták, hogy 1 év gyári garancia van.
Azóta levélre sem válaszolnak. Azt hiszem felejtős.
-
teo027
tag
Sziasztok, szerintetek mi az oka, hogy a Smartshop.hu oldalon a 640XL Dual SIM-es 45ezer, míg az 1 SIM-es 71ezer.
Elvileg mindkettő 3G-s, nem LTE.A 45ezer egyébként is extra alacsony a piacon, és elvileg 1 év gyártói garancia van rá.
Vett már valaki ettől a cégtől?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest