Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
válasz
Nooeca #17643 üzenetére
Na én meg most rendeltem meg a Xiaomi-t, a francba...ja mégsem...mert úgysem fog semmi érdemleges változni. Sajnálom,de eddig bírták az idegeim. Tudom a kocsog droid sem fenékig tejfel,de ha ott valami xar,keresek egy másik appot. Ez van, lepucolom a 640-et és odaadom az asszonynak a 435-je helyett, legalább lesz vakuja mostmár meg nagyobb kijelző. Úgyhogy követem tovább a topicot, nem tudom hogy fogok belejönni megint a droidba,de csak lesz valahogy. Akit érdekel majd írok egy kis összehasonlítást. Addig is kitartást mindenkinek én elhagyom a hajót. Szép estét nektek.
-
razzorr
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #17203 üzenetére
Elnézzük neked h.nem szivatod magad tovább a winnel
-
razzorr
őstag
válasz
AMDaZERG_1 #17199 üzenetére
Ez nagyon off,de mi lett a szerencsés? Én ma néztem a flottám friss listáját és a legértelmesebb a Huawei P9lite lenne valami 65pénzért. Mondjuk megmondom őszintén,annyit se akarok előfizu hosszabbítással költeni rá.
-
razzorr
őstag
Tegnap bringatúrán nyomtam pár fotót,ergo pótolhatatlan emlékeket,de ez hála a telefonnak csak emlék marad,mert a fotók eltűntek. De bezzeg a csempéről,a papucsomról,a gazról...készített lényegtelen próbafotók csont nélkül megvannak. Valahogy mindig akkor xar ez a telefon,amikor szükségem van rá. Gyűlölöm.
-
razzorr
őstag
válasz
Ricardo #16961 üzenetére
Valamelyik nap láttam egy érdekes appot,egy csóka mesélt róla egy YT videóban és a végén,hogy ios és android. Ennyi, én meg megint cserbenhagyva éreztem magam.
Vagy egy még közelebbi példa, ismerős arc építtető és most húznak fel olyan társasházakat,ahol van okostelefonos irányító a lakásban (fűtés,redőnyök,páratartalom,világítás,riasztó...) Nem is annyira durva áron mint gondolnánk, nemrég költöztünk egyébként, de megfordult a fejemben ez a lehetőség,hogy egyszer beköltözünk lehet egy ilyenbe (napelem,geoszivattyú...) de mivel közölte velem az ember,hogy ios és android,akkor pedig megint jött a már-már rutinszerű "cserbenhagytak" érzés. Tudom nem nagy dolgok ezek, de pont ezek az apróságok azok amik az életünk részét képezik és ezeknek kellene kiszolgálni minket. Mert ugye a telefon azért van,hogy "okos" legyen,de így a telefonáláson kívül pont jó még söralátétnek 😕
-
razzorr
őstag
válasz
#32839680 #16930 üzenetére
És áruld már el,mi a megoldás? Mert ha az,hogy minden apró frissítés után HR-t kell nyomni,akkor köszönöm nem kérek ebből a toldozgatott-foltozgatott rendszerből.
8.1-nél nyomtam egy HR-t és a szűz rendszerre tettem fel a 10-est,azóta csak a hivatalos update-eket toltam fel és így működik hektikusan ez a szuper rendszer.
A droid is hasonló ebből a szempontból,de az legalább funkciógazdagabb és van rá minden app. Ennyi,ez a véleményem. Ha stabil és gyors lenne a w10,akkor eszembe nem jutna menekülni,de így... -
razzorr
őstag
Jött valami frissítés,de a 0x80246007 hibakódra hivatkozva kidob. Ezmiez?
-
razzorr
őstag
válasz
BladPussy #16805 üzenetére
Anno azt hiszem most pont 4éve én is azért váltottam wp-re,mert a felhasználói szokásomnak pont megfelelt,hogy gyors,nem bugzik,nem akad, még ha nincs is rá minden app,de mégis megfelelt, azaz most is megfelelne,de a fent említett pozitív kívánalmaim mára már nem jellemzőek sajnos a rendszerre. Én úgy látom,hogy pont azok a pozitívumok tűntek el,amiért sokan megvettük és a negatívumok pedig nem lettek jobbak. Tehát van egy nyögve-nyelős rendszer, nulla multitasking, alig van app és ez is lemerül nap végére ha használod. Én ebben csak a rosszat látom,nekem elegem lett. Itt sajna már csoda nem fog történni
-
razzorr
őstag
válasz
szucstom #16789 üzenetére
+(#16792) Ranbo
Anno teljesen szűz w10-es frissítést csináltam és azóta ami hivatalosan jött, csak azt tettem fel.
Ez a kuvva bosszantó h.ennyire hektikusan xar ez a telefon.
És nem vagyok hajlandó HR-ezni, mert ez a gyökér azért van hogy kiszolgáljon engem, nem pedig fordítva, nincs időm ezzel szenvedni, meg belakni mindent újra. Nem HR-t hanem féltéglát fogok ráküldeni.
Ezt mutatja egyébként az is, hogy pont tegnap álmodtam hogy bepókhálósodott ez a vacak és nem hogy nem voltam ideges, de fel is lélegeztem.
Nem lesz itt semmi változás rendszer szinten, úgyhogy szembe kell magam köpni és ha a flottám is úgy akarja, visszatérek kukarobira, elfogyott minden türelmem. Millió esélyt adtam, de mindig csak a várakozás és a be nem teljesített ígéretek. -
razzorr
őstag
Várj, én úgy csatolom hogy a képnél,doknál nyomok a megoszt pöttyre és ott választom ki hogy melyik mail címmel akarom küldeni. Nagyon régen jó volt,de egy ideje már ilyen vacak. Most meg az Edge nem akart elindulni,rányomtam,kilép,rányomtam,kilép...majd ezt 22x most meg nagy nehezen megérkeztem ide ☺
-
razzorr
őstag
Hali. Van (ismét) egy kis gondom az email résszel.
Bármit csatolok az emailhoz, legyen az akár egy kép,egy doksi,egy fájl az outlookból, beírom a címzett mail címet, majd írnám a szöveget,de kidob az egészből és kezdhetem újra. Ezt már 1-2 frissítés óta már csinálja. Ja és a hivatalos w10,semmi fast meg slow. Olyan ideges vagyok erre a xarra,hogy csak azt nem csinálja amit akarok. -
razzorr
őstag
Mik a 420-as frissítés újdonságai?
-
razzorr
őstag
Érthető amit írsz,bennem is felvetette a kérdést amúgy.
Én kettőt raktam fel xpro-ból kb.2hónap alatt és nekem sem volt zökkenőmentes,rendesen nyomkodni kellett a széleknél.A lényeg a lényeg,hogy most levéve gyorsabbnak és pontosabbnak érzem a gépelést,bár lehet csak bebeszélem magamnak
Nekem ennyi volta próbálgatása ezeknek a csodaszereknek. Lehet ütés ellen jól véd,de arra egy drágább készüléknél inkább a biztosítást alkalmaznám,de mivel elvből sem veszek már drágábbat,így marad az izgalmas és kifürkészhetetlen jövő. Ha törik,jön a droid,ha nem akkor még marad ezszerk. Ahogyan írtam anno ez a szuper GG3 már az első héten durván megkarcolódott,amit azóta is bámulok a képernyő közepén.
Apropó karcok, volt hogy kijelzővel lefele csúsztattam csempén métereket,ott a por rendesen felmarta az xpro széleit és karcolgattam elég keményen a "vadászkésemmel" is, de már itt-ott láttam hogy a kés is hagyott apró nyomokat rajta és abbahagytam inkább. Szóval nekem bezár a bazár. -
razzorr
őstag
Ha valaki használja a xiaomi bandet,annak hasznos lehet, hogy most frissült a bind my band app és végre tud alvásciklust is elemezni mostmár.
-
razzorr
őstag
Jaja Xpro van rajta, vagyis csak volt. Jó volt szép volt,de levettem. Most annyit veszek észre,hogy mivel elég gyorsan szoktam gépelni,kevesebbet ütök el, védelem ide vagy oda.
A tokokkal is ez volt a helyzet, vettem vagy két félét is, de azok is csak a polcon pihennek.
Ha meg igy mindenféle védelem nélkül széttörik, legálabb lesz ok a cserére ☺ -
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
Én sem szoktam sajnálni a telóimat,mert szerencsére ma már megtehetem hogy nem kell eladnom, ellenben diák koromban,főleg az egyetemi évek alatt jól jött a mobil biznisz,ott pedig erősen mínuszos ha tele van karccal a kütyü.
Nem is tudom miért vettem üveget,elcsábított az újdonság varázsa
Engem sajna ez a kijelző érzéketlenség zavar. Francoskrumpli,szerintem leszedem... -
razzorr
őstag
Aki használ már huzamosabb ideje védőüveget (jelen esetben (xprotectort),az nem vette észre hogy lassabban és/vagy gyengébben érzékel?
Mert le akarom venni és kérnék megerősítést
Meg amúgy is,mióta rajta van az üveg,kevésbé figyelem a telefon épségét,bízok az üvegben. Magyarul lazábban dobom le a fa asztalra mint kellene amúgy. -
razzorr
őstag
válasz
old rocker #15824 üzenetére
Vagy megkomolyodtál x+n évesen, mondván szívják a kicsik
Ezt a dvd meghajtós problémát a biosban nem lehet megoldani? Valahol mintha olvastam volna erről. -
razzorr
őstag
Mostmár tuti hogy megszállta a telómat az ördög, nézek egy videót a Tubecaston és elkezd rezegni a készülék,folyamatosan és egy szusszra sem állt le, de se kikapcsolni semmit nem tudtam, rögtön ki is téptem az akkut,nehogy felrobbanjon itt nekem. Mondjuk akkor bepereltem volna az MS-t az tuti, max vigaszdíjként hozzám vághattak volna egy 950-et, bár lehet azt is gyűlölném
-
razzorr
őstag
Ez a mocsok alja telefon ma úgy gondolta,hogy az egész napos bringatúrámat tönkrevágja. Sports trackerrel soha gondom nem volt,ha tekerek akkor néha ránézek, hogy áll,más appot nem nyitogatok feleslegesen nehogy kilőjje véletlenül. Erre ez a kis rohadék kilőtte és volt mai napi túra,nincs mai napi túra. Megnyitom az appot és sehogy egy mai adat,minden ment a levesbe. Ott akartam a földhöz ba.zni,de mégsem tettem meg. Helyette a pusztában kiordítottam magamból ezt a tehetetlenséget,amit ez a nyomorult okoz. Valamelyik nap egy fontos fotót felejtett el elmenteni. Készre vágta ma az idegeimet. Elnézést a vulgáris kifejezésekért,de ez már több a sok(k)nál.
-
razzorr
őstag
válasz
old rocker #15641 üzenetére
Vagy ha itthon billeg valamelyik bútor,max aláteszem
-
-
razzorr
őstag
Bocs azt nem írtam hogy lezárt bill.nél húzom le és úgy fotózok. Mert ha rajta van a kódos bill.zár,csak nyomom a feloldó gombot és húzom a függönyt. És mivel ettől gyorsabban nem lehet indítani a fényképezőt, én így szoktam,nem pedig előbb kikódolom majd utána indítom.
-
razzorr
őstag
válasz
Matyi222 #15600 üzenetére
Én pl.sz@rrá akartam törni és akarom is napi szinten.
Mondok egy ficsőrt pl.értesítési sáv lehúz kamera indít,nyomom pár fotót majd a sarokban kattintok hogy én paraszt visszanézzem mit csináltam,de nem lehet csak az UTOLSÓT! Ahhoz hogy megnézzem azokat a nyomorult képeket,szépen fel kell oldanom a bill.zárat és be kell ballagnom abba a qrva galériába és ott meg kell várnom azt a nyomorult körbe-körbe-karikába forgó kis frissítő izét hogy betöltsenek eme pazar optikával fényképezett remekművek. Fantasztikus,ez így egy nagy NULLA! Egy orbitális SEMMI! Ha nem lenne akkora macera most nekem a telócsere akkor satuba fogtam volna már és baseball ütővel rongyosra verem. Mert ezzel a vacakkal nekem se rokonom se ismerősöm ne szenvedjen,még ingyen sem adnám oda senkinek,hanem elpusztítanám a legszívesebben. Huhhhhh de felbaxott. -
razzorr
őstag
Fantasztikus ez a hdr funkció, ma frissült a kamera de megint csak a végtelenségig megy az "utolsó simítások"
Katasztrófa komolyan mondom...utálom az egész xarr telefont. Egy rakás lócitrom az egész w10. -
razzorr
őstag
(#15304) mflex Hát igen a Samu híres arról, hogy elbaxxa a rendszerét.
(#15305) Ryoo Azért még erősen el kell majd gondolkoznom a kínain, azért köszi a tippet. De inkább xiaomi vagy hüvely
(#15307) kato78 Majd gyakorlok
-
razzorr
őstag
Valamelyik nap amikor (ismét) a földhöz vágtam eme "remek" kis készüléket, felcsillant a remény, na akkor most eldönti a sors, hogy mi legyen. De nem lett baja,így őszig úgy néz ki marad.
A Sony-tól kicsit tartok, rajtad kívül nem sokan mondanak jót róla, amit mondjuk az eladási számok is mutatnak. Vagy az általam korábban gyűlölt kínait fogok venni, lassan az sem érdekel ha nem tudja a B20-at,csak haladjunk,mert ez a w10 egy egy helyben toporgás,sokszor visszafejlődés. De ez az év mindent eldönt. Én nagyon szeretnék ismét w10-es telefont venni,de így semmi esélye.
-
razzorr
őstag
válasz
Luck Dragon #15198 üzenetére
Remélem is hogy fél, mert előkapom a sarokcsiszolót is
-
razzorr
őstag
Reggel úgy recsegett a hangszóró ébresztésnél,hogy az asszony megkérdezte,hogy valami techno zenét tettem be. Mondom nyugi, ez szipmplán csak a w10, örülj neki hogy a 435-ödön még 8.1 van.
Jah és a poén mára még, délután volt 4-5 hívásom és valahogy egyszer sem sikerült az alsó sávra nyomva lerakni a végén a hívást. Meg kellett várnom amíg a másik fél az éter túloldalán bontja a vonalat.
Pont volt a kezemben egy kalapács meg egy akkus fúró...megfordult a fejemben -
razzorr
őstag
Szevasztok. Mi a helyzet errefelé? Befrissítettem a 318-ra (vagy mifene). Eddig semmi extra, az akku is ugyanolyan. Valami kézzel fogható javulás?
-
razzorr
őstag
A mai nap margójára:
Reggel mobilnet bakapcsol, elindul munkába. 1óra elteltével majd felrobban a zsebemben a rezgéstől, csipogástól. Gondolt egyet és elkezett olyan 300db emailt lefrissíteni, ami már megvolt, de szerinte kell még egyszer. Majd restart, utána a böngésző vacakol, oké már 2-0. Jön egy mail a másik fiókomba,de teljesen más hanggal pittyent mint ami be volt állítva. Erre azóta se jöttem rá,hogy és miért. Mert a beállításokban mást mutat, mint ami valójában törnik, ezzel már 3-0. Most ahogy ezeket a sorokat írom wifin már itthon, szépen lecsatlakozott a Voda hálózatról és ezek szerint ma ma már nem akar hívást fogadni, 4-0. Slussz passz, kiütéssel győzött... Lehet lebas.om a 2. emeletről. Érik a csere, ennyit androiddal nem szívnék. Komolyan sajnálom ezt a rendszert,pedig úgy szerettem 😢
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #14815 üzenetére
Ez a nyomi MS nyírja ki a fórumot meg mindent ami él és mozog.
-
razzorr
őstag
Én is azt hittem,hogy ez egy win topic, de szinte átment android feelingbe az egész, insider, recovery, update...mint egy rossz droidos topicban.
Így ha már ugyanaz a helyzet mint ott,akkor miért maradjon itt az ember?!
Úgyis bas.tatni kell a rendes működéshez állandóan,akkor meg már mindegy ha droidja van az embernek, az legalább 100x funkciógazdagabb.Komolyan, ez a rendszer jelenlegi állapotában: VÁLLALHATATLAN!
Semmit nem tud a memóriából visszatölteni, merül mint a Titanic, megdermed másodpercekre, a böngésző egyre rosszabb, egy szimpla főképernyőn görgetés is gondot okoz neki, a számológép talán üzembiztos...hurrá, ez egy álom. -
razzorr
őstag
válasz
ssoobbrrii #14565 üzenetére
Rakj be mellé valami kis dallamos melódiát, hamar elrepül az idő. Utána meg ha már használod, erős nyugtató reggel, este 2-2szem
-
razzorr
őstag
válasz
ssoobbrrii #14551 üzenetére
Száraz bor? Ne viccelj,ide erősebb kell
-
razzorr
őstag
válasz
ssoobbrrii #14538 üzenetére
2 deci pálinkát meg vagy 4-5 sört készíts be, biztos ami biztos
-
razzorr
őstag
válasz
zeno79 #14531 üzenetére
Elolvastam a hsz.-edet és majdnem megsajnáltam a kis 640-emet,hogy olyan csúnyákat írtam róla...ja nem. Néztem a flottámat és amit tudnék most venni egy Hüvely P akárhányas Lite verzió. Csillió samu meg alma,1-2drága szoni meg LG,a többi meg vacakság.
Vagy Lumia 950-es 120ropiért,persze,jó vicc. Lehet fel kelene hagynom az okosteló használatával -
razzorr
őstag
Csak hogy fokozzam az elégedetlenségemet,ami a legjobban zavar, az az hogy szép,szebb a design mint 8.1-en,de annyira véknyak lettek a betűk meg úgy minden,hogy még nem is volt 40fokos verőfényes napsütés, de már most nem látom amit mutat a kijelző,ha utcán vagyok. A szójavaslatok gépeléskor legálabb jobbak lettek, ez ami vigasztal
-
razzorr
őstag
válasz
kato78 #14472 üzenetére
Pedig hogy szerettem volna,hogy egy jó rendszer legyen ez a wp (w10m).
Én még lehet megvárom a hűségem lejártát és dobbantok. Veszek egy izom hardveres kínait óccóért, ha meg nem válik be, ráérek akkor gondolkodni. De ezt a szenvedést hosszú távon nem bírom,bármennyire is szimpi (volt) a rendszer. -
razzorr
őstag
válasz
kato78 #14470 üzenetére
Ma eddig csak 2x akartam szétverni a telefont és 1x kidobni a kocsi ablakán,pedig még du.3 sincs. Elképzelem ahogy a tudatlan járókelő olimpiai távot meghazudtolva ugrik érte...és, ja ez csak egy Microsoft és fel sem veszi ☺ Úgy szétcseszték ezt a szerethető rendszert,hogy a kis xiaomi band-em kiugróan magas pulzus számokat mutat,mert az utóbbi 1-2hétben minden nap androidot akarok venni. És ez tőlem (nyíltan droid ellenes voltam,vagyok) nagy szó. De az MS okozza, magamtól nem vetemednék ilyen gondolatok kitalálására...
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #14364 üzenetére
Ment a privát.
-
razzorr
őstag
válasz
SamiCsillag #14354 üzenetére
Pont a Xiaomin gondolkoztam minap,hogy az az egyik legszimpibb. Oké hogy a 4G (B20) hálózatot nem tudják,de pont lexarom,ha jön 3G-vel a net,az is megfelel.
Nagyon erősen gondolkodom,hogy nagy wp fanként megválok a 640-től. -
razzorr
őstag
Az utóbbi időben valahogy borzasztóan gyenge a memóriakezelés. Szinte mindent újratölt. Ez így már bocsánat,de sz@r. Tegnap este wifin a teló, egyszer csak elkezdte az utolsó 1429264 db mailt betölteni,lazán pihent az asztalon.A frissítési beállítások teljesen rendben,erre meghülyül. Ma 2x indult újra a zsebemben, egyszer nem akart feloldani a kijelző és egyszer fagyott totál szét az egész. Még jó hogy ki lehet tépni az akkut, ez általában megoldás mindenre. Én nem tudom mi lesz itt,de ha a buildek ennyire jók lesznek, akkor kénytelen leszek elhagyni a rendszert. Sajna nem tehetem meg hogy a telefon miatt maradjak le valami fontosról. Sajnálnám elhagyni a wint,de ha belekényszerít,akkor nincs más megoldás.
-
razzorr
őstag
Na települt nekem is a .218-as. Eddig semmi extra,majd szóljatok hogy mit kell nézni
-
razzorr
őstag
válasz
gemini #13801 üzenetére
Nekem ilyet biztos nem csinálna a voda flotta.
Pedig egyszerűnek tűnik mint a faék, rányomtam a pro verzióra, értelemszerűen kitöltöm az adatokat és mindig csak a hiba üzi jön. Francba, most keressek másik kártyát,szenvedjek azzal, jajjj ez a Bind nehezen akarja adni magát. -
razzorr
őstag
A Bind my band alkalmazást akarnám megvenni, de állandóan hibát dob ki a kártyaszámra meg a másik ccv (azt hiszem ez a neve) számra. A kártya tuti jó mert más vásárlás ment róla. Ötletek?
-
razzorr
őstag
Látom megint szivatja a népet az MS. Most jött a mail hogy 5gb-ra csökkentik az Onedrive tárhelyet. Komolyan ez már a poén kategória.
-
razzorr
őstag
Mi Band 1S tulajoktól kérdezném. Ugyanis megjött a kütyü. Ti hogy tudtátok működésre bírni a pulzusmérőt? Vagy ehhez is kell a pro verzió? Úgy látom hogy nem, de a "need to update" felirat virít és nem csinál semmit. Ötletek?
-
razzorr
őstag
válasz
spiderpig820 #13712 üzenetére
Fain. Akkor ha megjön a Band, veszem is a progit. Köszi a tippet.
-
razzorr
őstag
Na csak rendeltem egy xiaomi miband-et. És reménykedve,hogy bővítik az app tudását, rögtön a pulzusmérőset vettem. Szinte ingyen volt
Az asszony mondjuk nem örül, még egy kacattal több. No sebaj,kap egy cipőt aztán csend
-
razzorr
őstag
Az Edge-ben nektek is átrendezi magától a kedvencek sorrendjét vagy csak engem szivat?! Már vagy 3x rendezgette át az elmúlt két hétben. Érdekes.
-
razzorr
őstag
Nem értem miért sírtok, bőven használható a rendszer. Mindig csak az elégedetlenség...
-
razzorr
őstag
Most az egyszer igazat adok neked 😋
A GG3 minden csak nem karcálló. Nekem még egy hetes sem volt, de már a zsebpiszok összekarcolta, utána megint valami, amikor megtöröltem a kijelzőt. Utána gondoltam hogy veszek rá egy üveget (xprotector). Nos ez annyira bevált, hogy egyszer kb.10métert csúszott a csempén arccal lefelé. A sarka kicsit kapta de semmi gáz.
A vadászkésem meg sem kottyant a gg3 és az edzett üvegnek sem. Csak a por, meg az asszony gyémánt gyűrűje ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest