- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
válasz
BladPussy #18994 üzenetére
A gyári "egyszerű és primitív" app tette a dolgát. Az áruházbeli appok nem igazán olyan jók. Nem értem, ha a hardver benne van a telefonban, akkor miért nem képesek a gyári appot megcsinálni w10 alá?
Nem véletlen, hogy a piaci részesedésük ott tart, ahol most. Ezzel a hozzáállással a végén még bejelenik, hogy "Köszönjük Emese, ennyi volt", aki megvette a wp-s telót dobhatja ki... -
-
-
Ricardo
titán
válasz
BladPussy #16975 üzenetére
Lehet, de annak sem lesz jobb üzenete. Ha a 10-es telefonok megkapják akkor tolhatnák öket jobban, ha azért nem teszik, mert nem lesznek kompatibilisek annak semmivel nem lesz jobb üzenete, mint az eddigi váltásoknak.
Ha valaki idén megvette a 950/950xl valamelyikét 100 ezer felett, és jövőre nem kapja meg az új rendszert az jogosan lesz csalódott. -
razzorr
őstag
válasz
BladPussy #16805 üzenetére
Anno azt hiszem most pont 4éve én is azért váltottam wp-re,mert a felhasználói szokásomnak pont megfelelt,hogy gyors,nem bugzik,nem akad, még ha nincs is rá minden app,de mégis megfelelt, azaz most is megfelelne,de a fent említett pozitív kívánalmaim mára már nem jellemzőek sajnos a rendszerre. Én úgy látom,hogy pont azok a pozitívumok tűntek el,amiért sokan megvettük és a negatívumok pedig nem lettek jobbak. Tehát van egy nyögve-nyelős rendszer, nulla multitasking, alig van app és ez is lemerül nap végére ha használod. Én ebben csak a rosszat látom,nekem elegem lett. Itt sajna már csoda nem fog történni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BladPussy #14449 üzenetére
Jah, most lebuktam, többek között még az IS.
Az egyetlen hely, ahova ezen a néven írni szoktam az usa és kanadai fórumokat kivéve, csak kis PH.
De egyszerűen kénytelen vagyok, mert az egyik legnagyobb buziságom köztük a mobil is.
Muszáj kibeszélnem magamból!-------------------
(#14446) szucstom
A nick alatti rangok csak hozzászólás függvénye, tehát emiatt ugyanolyan egyenrangú személy vagyok, mint te, vagy bárki más a fórumon.
Ha sokat hozzászólsz, még be is előzhetsz akár, így működik, tehát emiatt nem kell engem tekinteni valami mindent tudó akárkinek, de azért elég sokat tanultam az életben és 1996 óta van (és azóta volt rengeteg) számítógépem, meg el is végeztem pár iskolát ebből kifolyólag, szóval azért értek hozzá, de a nevem alatti rang semmit nem jelent, mint ahogy másnak sem.
Nekem sokkal többet nyom a latba, hogy ki mennyire tud szakmailag hozzászólni...
-
starr
őstag
válasz
BladPussy #13751 üzenetére
Én is pont emiatt csináltam egy 2. Hr-t és azóta minden ok. A 2. Hr-nél már bizt mentésből visszaálltam. Az első hr után laktam be nulláról. Glance is van, üres ikonok nincsenek, minden hangjelzés is megjön. Viszont volt, akinek ettől sem jött meg a glance. Olyankor mflex módszert kell alkalmazni, de az elég hosszadalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged