- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ebben van igazság, sajnos! Nem egy képem (fontos) ment már a levesbe, de mostanában nem volt vele gond.
Az már inkább, hogy másolni róla dekstopra, vagy vissza, konkrétan kifagy a rendszer, még mindig!
Tehát értelmezzük: WM-ról, win 10 desktopra és vissza! Baxnak együtt működni! Miért?????
Egy macbookpro-ról meg simán másolgatok! Röhej! Írni viszont nem lehet osx alatt, de akkor is! -
Ténylegesen a 10 hibája lehet, mert 8.1- alatt nincs gond, de 10-nél a 735-ös már többször kiírta hogy "hibás vagy sérült kártya , javítja vagy nem " vagy valami hasonló felírat jön elő, majd amikor rámegyek a javításra, akkor egy fél napig birkózik vele, mire elkészül
Kártyaingston 32GB -Class10
-
rover45
őstag
Azt hiszem a problémád a win10-ből eredhet.
(bár még soha nem próbáltam 640-en a 10-et)
Én 1,5 éve használom mindenféle hiba nélkül, a gyári 8.1-el. Gyakorlatilag 0 problémám van a memóriakártyámmal. Anno ebayről rendeltem egy karit hozzá, aminek a sebessége több mint elég.
Nem kellett még formáznom és nem érzem a különbséget, hogy kártyáról vagy telefonról futtatok-e egy alkalmazást. Nekem is minden képem, zeném, videóm a kártyán van, amit lehet oda telepítek.Azt írod, hogy ezek szerinted tisztán hardveres hibák.
Ha az lenne akkor 8.1-en is hiba lenne, nem?Ez engem minősít, de én maximálisan megvagyok elégedve a 640 + 8.1 csomaggal
-
gemini
aktív tag
-
-
Boonen007
őstag
Én is felraktam most a készüléket hirdetem, hátha elmegy valamennyiért. Visszatérek Droidra valószínűleg, iOS jobb lenne, de ha annyi pénzem lenne, hogy azt vegyek eddig sem itt töketlenkedtem volna az MS-el. Ezek a Xiaomik egész rendben vannak árban meg pláne. Én úgy látom, hogy azért ma már nem az az Android sem mint volt, sokkal stabilabb.
1 vagy két hónap és mintha itt sem lettem volna. -
Nooeca
senior tag
/majdnem igazad van, de nemrég beszéltünk pont erről. Az új érkezők sose olvasnak vissza legalább 2-3 oldalt, mielőtt feltesznek egy kérdést.
feljövök, látom hogy 15 hozzászólás, uhu, nézzük meg... és a legtöbbször:
- nem tudják mi a TH/RS különbség.
- jövendőmondósat játszanak.
- nem írnak semmit sem a googlebe, még talán ezt a fórumot is adná ki találatnak.Szegény mflex hánymilliószor leírta hogyan telepítsünk 8.1-re 10-et és még biztos vagyok benne nem sokára megint majd linkelgetni kell ide a hsz-t, vagy leírja valaki újra.
-
-
Nooeca
senior tag
Hát de Január óta nem azon voltak hogy az ilyesféle hibákat javítsák, hanem az olyanokat amelyek a telefon használhatóságát nagyban befolyásolják, mint a lefagyások, újraindulások stb.
Az hogy most néha feljön egy mozaik gondolom nekik nem volt nagy prioritás, de mivel ma már csak bugfix készül, nem hetente, hanem havonta egy jóval nagyobb csomagban mint azelőtt hetente-kéthetente alig pár fixxel, így remélhető, hogy csinálnak is valamit nem csak pedig a számokat nyomkodják a magasba.
Ha azt nézzük nincs olyan sok hibaforrás, amivel tudnak dolgozni, így szerintem kénytelenek ráállni arra, hogy az ilyen hébe-hóba előforduló hibákat kiküszöböljék. Meg ugye a gyökérszintű hibákkal az a gond, hogy nem feltétlen csak 1 helyen mutatnak érdeklődést arra hogy idegesítsék a usert. Vagyis lehet hogy van több egymással nem összefüggő hiba, amelynek tulajdonképpen egy a gyökere.
De mindegy, az a lényeg, hogy mivel tudnak róla, és annyira sok ilyen nincs, így csak eljutottunk oda, hogy kiküszöböljék ezt is.
mflex: erre nagyon nem tudok mit mondani, mert amióta fent van a telefonon a Windows 10 (hetek óta) én nem indítottam újra, viszont a levelezőkliens annyira jó lett, hogy már aktívan használom, és nekem ugyan egy outlookba megy az összes gmail (4), és az outlookot szinkronizálja le, viszont az rendesen pittyeg azóta is, vagyis normálisan szinkronizál.
OneDrive nem tudom hogy működik jelenleg, de ha jól hiszen jött, vagy jön egy univerzális app a napokban, hátha az már jó.
-
0.44
tag
A fast ring annyira tesztelt, hogy el fog indulni a telefonod ha felrakod, es nem teglasit. Ha itt nem talalnak valami nagyon durva bugot, akkor kitoljak slow-ra, majd javitasok utan RP-re. Nem veletlenul nem volt fast ring 2014-ig, pont az ilyen reklamalasok elkerulese vegett, csak aztan rajottek, hogy tobb ingyen dolgozo full feedback-es "teszter", jobb mint csak a "sajat" belso koruk. Sosem ertettem ezt a verzio szam fetist, mert a fast ring semmi masra nem jo. Slow ringet meg megertem, de a fast...
-
Barell
senior tag
Igen igen, főleg a külső fogott meg meg a + tároló. De windowsnál ugy tudom mehetnek a dolgok SD-re is ugy hogy az megint csak nem feltétlen előny. Akkor még a héten meg is próbálok lecsapni egy 640-re. Vodától hűséggel eltudom hozni 15-ért, 35 lenne a 650, Android front meg 50+ tól indulna de még abban az árban is van aminek a hardvere meg egyezik az általam használt Sony M2-vel amit nem is értek...
-
jksx
senior tag
Microsoft fiókom van, csináltam a használatbavétel során. Az áruház is szépen működik, nincs gond az alkalmazások telepítésével, csak az outlook hiánya szúr szemet.
A + fiók hozzáadása opciót is próbáltam. Az outlook.com elem kiválasztásakor a csatlakozásra azt írja: "Probléma lépett fel, és jelenleg nem oldható meg. Próbálkozzon újra később". A másik telefonon működik ez a funkció is úgyhogy HR lesz belőle. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az elején még frankó volt, de tegnap azt hittem, hogy falhoz b...om, annyira gáz lett.
Két újraindítás kellett neki, de most sem az igazi, hát ezen van még bőven kijavítandó dolog, ha egy idő után ennyire betud lassulni a rendszer. Pedig az elején dicsértem, de ez közel sincs kiadható állapotban még...
Nagy valószínűséggel - mint minden -, az elején feltelepített a tiszta rendszer valóban gyors és stabil, de ahogy sorban kapja a programokat, totál kezd meghülyülni.. (63-as)A traffi hunter el sem indult tegnap nekem, pedig kiváló egy program. De a legtöbbnél, még a sima tárcsázónál is vagy 5 másodpercig a betöltés szöveget nyomta az arcomba. Az már durva, mert annak rögtön ott kell lennie normális esetben. Szóval, majd egy hónapos teszt után nagyon durván össze tud omlani. (640 LTE)
-
Nooeca
senior tag
Az akkuidő valóban javult.
Rendszerstabilitást is, meg a zajos képkészítés is, ezt már mások is jelezték alacsony fényviszony mellett...Edge az egy külön történet. Az kerülhet build nélkül is javításra, hiszen alapvetően az egy alkalmazás, vagyis a végleges windows 10-nél nem kell egy 100%-ig müködő - csak egy nagyon jól használható - böngésző.
Alkalmazáslista hiba alatt mire gondolsz? Az nem a főképernyő, vagyis ha az alkalamzáslistából elindítasz egy alkalmazást, majd megnyomod a visszagombot nem lép az alkalmazáslistára? Vagy milyen hibát ad?
Egyébként a Redstone frissítésnél már ott lesz az adblock, valószínűleg telefonra is, hiszen univerzális platformról beszélnek, és szerintem az Edge az IE-hez képest elég funkció dús is lett. Arról nem is beszélek, hogy messzemenőleg jó pontokat ér el javascriptkezelésben és html5 illetve css3 támogatásban. Lassan, de fejlődik a böngésző és jómagam nem tartom indokoltnak más böngésző használatát.
8.1-en az IE-t én se nagyon szeretem, de azok a hibák vagy hiányok amik nekem most itt vannak, azok már az Edgeben benne vannak.
-
Nooeca
senior tag
Az "új" build lesz egyben a végleges, amit már nem hagynak csak 2-3 napig Insider körben, mint ahogy annó PC-nél tették.
Viszont oly sok +-t nem kell várni. Az MS már bejelentette hogy Early 2016-ban legkésőbb minden készülék megkapja a frissítést - amit támogat - ugyanakkor már volt szóbeszéd MS-nél, hogy ez az Early, ez január eleje.
-
Mustármag
őstag
Utálom a fóliát, akkor már inkább flipes tok. De majd még eldöntöm, sokáig akarom használni és nem akarom össze rondítani. A SGS3-amamt, nem raktam tokba bírja ez felkiáltással, hiba volt, nagyon "lekopott".
Linkelt tokkal menyivel lett vastagabb a telefon??
Imádom ezt a forma tervet samu hülye kavics formája miatt fojtón eldobtam -
razzorr
őstag
Kicsit félrement a link,valami koncertfelvetel.
Nekem az első héten megkarcolódott azóta viszont semmi.
A hátlapot egy fórumtással elcseréltem fehérre,mert untam a feketét. Kb.ugyanúgy csúszik mindkettő. Van egy szilikon tokom is, néha felteszem,de attól meg nehezebb átfogni a telefont. Kinek a pap,kinek a paplan. -
rosszkutya
tag
Én kb. két hete váltottam Androidról, amit majdnem pontosan 5 évig használtam, hol nagyobb, hol pedig kisebb megelégedéssel, majd némi utánaolvasgatás után rászántam magam, és elindultam egy számomra teljesen idegen világ irányába. (Eddig az asztali OS-eim is többnyire Linux alapúak voltak.) Nem akarom a két platformot összehasonlítani, mert ahhoz én egyrészt elég kispályás felhasználó vagyok, másrészt pedig még igen frissek a WP-vel kapcsolatos tapasztalataim. Mindenesetre, az első bekapcsolást, és az első egy órányi ismerkedést követően kicsit elbizonytalanodtam a döntésem létjogosultságát illetően, és igen talán azért is, mert az első benyomásom többek közt az volt, amit Te is írtál, hogy hú, ez egy kicsit elavultnak tűnik, aztán jöttek az alkalmazásokkal kapcsolatos, kicsit savanyú szájízt eredményező felismerések, majd újabb utánaolvasgatást követően feltettem a W10-et, és ugyan még nálam sem tökéletes a rendszer, de a rossz szájíz és a bizonytalanság már így is teljesen elillant, és most úgy érzem, hogy ez az irány, amit a MS ezzel az új rendszerrel kijelölt, számomra nagyon is szimpatikus, az applikációk hiányát meg eddig, kb. hiánytalanul sikerült áthidalnom, de nyilván mindenkinek mások az ezzel kapcsolatos igényei, én mindenesetre nyitottan és kíváncsian várom a további csiszolgatásokat, és remélem, hogy megindul felfelé ez a platform is.
-
gabancs
addikt
Na, csak, hogy legyen egy másik vélemény is. A W10 tagadhatatlanul szebb, pofásabb. Mondjuk így kellett volna kezdeni a win7-el, az iphone és android mellett.
Ellenben a wp8.1 atom stabil, minden működik, gyorsan persze olyan windows-os formában. Ehhez képest a 2 hét múlva élesben megjelenő w10 még mindig nagyon béta bizonyos helyzetekben.
És az az igazság, hogy nem érzem jobbnak, leszámítva a hibákat. Nekem a 8.1 nagyon bejön, mindent tud, amire szükségem van. Személy szerint úgy érzem, hogy a w10 egy innen-onnan összeszedett kavalkád, amit nem tudtak olyan egységesre csiszolni mint az elődjét.
Erre most persze lehet mondani, hogy ez még nincs kész. Biztos. De nem vágyom rá, és félek azok az emberkék sem, ha meglátják, vagy kipróbálják akik még csak most ismerkednének a windows-os rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest