- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
F22Raptor #1821 üzenetére
bár ez nem szent írás...de nekem a munkalapon az szerepelt, hogy a kijelző hibásan érzékel, illetve helyenként foltos.
a garanciajegyen pedig a következő szerepel...
bejelentett hiba: 5002 - érintő gyenge vagy lassan reagál
elvégzett javítás: mechanikai javításmás: sok az ismétlődő kérdés. lehet, hogy írni kéne egy topic összefoglalót?
-
DaWe94
senior tag
válasz
F22Raptor #1763 üzenetére
én is így használom most, le is töröltem az insidert
sokkal átláthatóbb így és az új duplaérintéses zárolás is tetszik.
Akinek gondja van a kijelzővel az vigye már be a Nokia Care-be
utána sokkal jobb lesz és problémátok sem lesz vele kijelzőcsere után, így csak az idegbajt hozza az emberre ha behülyül a kijelző
komolyan az én telefonom is el se hiszem már hogy ilyen patentül működik most, azután amilyen volt.
Pesten nemtudom mit töketlenkednek vele egyébként de én már agyf@szt kaptam volna. Szerencse hogy nekem csak 4 napig kellett nélkülöznöm. Így, hogy jó...semmiképp nem váltanék másik wp-s telefonra és még mindig azt mondom hogy best buy ebben az árkategóriában. Ez az első windowsos telefonom, és kellemeset csalódtam benne... és soha többé nem vennék androidos telefont 130ezer alatt.. de lehet még fölötte sem..Most olvasom épp, hogy pletykák szerint a Build 2015 konferencián jelenthetik be az androidos appok támogatását... szerintetek ez átok vagy áldás lenne?
-
bepken
veterán
válasz
F22Raptor #1746 üzenetére
még amikor én vittem be a telefont, a nokia care-es fickó nem ismerte a jelenséget (bár valószínűbb, hogy csak úgy tett), de ennek ellenére két mondatom után el is kérte a telefont, hogy küldi fel pestre. a hiba leírásnál megadta, hogy hibásan érzékel, illetve helyenként foltos a kijelző - utóbbit egyébként sosem tapasztaltam, ezt állítólag csak azért írta bele, hogy tutira megbontsák a gépet, ne csak frissítgessék.
-
Fiery
veterán
válasz
F22Raptor #1669 üzenetére
A Microsoft nagyon fiatal szereplo a telefon piacon. Szerintem az lenne a minimum, hogy egy ilyen esetben, plane igy az ut elejen, visszahivnak az osszes rossz keszuleket, es ingyen cserelnek a panelt egy jo panelra. Vagy, ha nincs jo panel, akkor adjanak helyette egy 540-et vagy 640-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Once Human
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest