- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
kicsit talán elszaladt veled az a bizonyos ló... semmilyen rémhírt nem terjesztettem, mellé sem beszéltem. egyszerűen elmondtam a tapasztalataimat, illetve véleményemet az emag-ról és hozzá hasonló, sufni garis webshopokról. ennyi.
az pedig, hogy mióta vagyok "nokiás", szerintem ebben a kérdésben teljesen irreleváns.ráadásul már a mediamarktos, fénymásolt garanciajegynek is húzták kicsit a szájukat a nokia care-ben. innentől kezdve...
-
dr.laci1
tag
Elvihetem személyesen a terméket a szervizbe?
Az eMAG által forgalmazott termékek jelenleg bolti garanciával rendelkeznek, így a javítás kizárólag az eMAG-on keresztül oldható meg. A termékekre háztól-házig garanciát biztosítunk, mivel szervizünk Bukarestben található.
Megtalálta az információt, amit keresett? -
bepken
veterán
szerintem iszonyatosan túlárazott az a készülék. persze tavaly a 735/830 páros is elég erős áron nyitott. én személy szerinte semmilyen érvet nem látok emellett a készülék mellett... persze ha valaki hatalmas kijelzőre mellé dual simre vágyik, akkor más a helyzet, de egyébként nem nagy eresztés. ennyi pénzért.
az emag bolti garis ajánlatai pedig továbbra is gusztustalanok... legfeljebb valamelyik szokásos agybajos akció idején venném meg tőlük, mondjuk 30-40% kedvezménnyel.
-
kelly416
veterán
Na így már tényleg van értelme, köszönöm. Így nálam egyszer sem kell megnyomni a bekapcsoló gombot, így tuti ki van kímélve. Csak azt nem értem, mit kell rajta kímélni. A T20-asom még mindig flottul működik, pedig alig-alig 14 éves. egyik gombbal sincs baja. Szerintem itt az ember a saját kényelmét és a fogásváltás megszűnését élheti meg előnyként csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest