- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
croatia #2504 üzenetére
Én azt nem értem hogy próbálták ki? Gondolom a fólia gyári, de levetelekor se erzekelt vagy durván össze vissza!
Valaki írta hogy neki megy az 5 ujj érzékelése, nekem már. 4 nél érdekes 5-nél borzalo. Nem mintha kihasznalnam, 3 ujjal egyelőre stabil, de újonnan se volt gond csak egy hét után. -
törölt tag
válasz
croatia #2494 üzenetére
Köszi az infot.
Majd írok kicsit a Microsoftnak, hogy szépen cseréljék ki mert azért felháborító hogy egyeseknek 3 óra alatt megcsinálják esetleg mint neked Pécsről felküldik és egy hét alatt megvan... Ez lenne a normális.
De nekem mit csinálnak, ha ennyire sz@r a telefonom adjanak másikat.
Szétvet az ideg. -
inspiroyhome
senior tag
-
törölt tag
válasz
croatia #2461 üzenetére
Szerintem ha garis vidd be.
Az enyém 2 újnál is már néha néha szórakozott. 3-al meg borzalmas volt. Vásárlásnál nem állt fent ez a hiba.Próbáld ki egy ujjal fentről lefelé azonos sebességgel húzni, és valószínű hogy a visszajelzés nem folyamatos hanem szaggat. Vízszintesen viszont tökéletes.
Leadtam múlt héten csütörtökön srác azt mondta másnapra meglesz, mert ha olyan helyben javítják. Még nincs nálam a telefon szóval tuti nem szoftver hiba volt. És az átvevő már látott ilyen hibával pár telefont.
-
MrCsiT
addikt
válasz
croatia #2461 üzenetére
Pár napja egy ismerősöm vett ilyen telót. Ami nekem furcsa volt - és elnézést, de nekem 830-am van, ott ismeretlen fogalom ez - hogy görgetni akart, és az helyett el-elindultak az épp az érintés helyén lévő alkalmazások.
Arra fogtam, hogy a srác nem ujjbeggyel, hanem ujjheggyel, félig körömmel tappolgatott, de 1x-2x nekem sem azt csinálta, mint amit elvártam volna tőle. Erre, minap olvasom, hogy ez ilyen "görgetés-hibás" tud lenni, és ahogy olvasom, a felhasználók magas százaléka átéli ezt, akkor ez ilyen by-design történet.
Ez miatt, biztosan nem vennék soha 535-öt, mert a folyamatosságot még droidon is mindig megtartottam (jó, kivéve, mikor épp lagolt), de egy Lumiánál ez szerintem probléma.
(Főleg, hogy pl. eDigitalnál ez a teló 40 pénz, a tudásában jóval erősebb 640 meg csak +8k.. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest