Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pengwin
addikt
nem tudom, miért kell mindenbe belelátni az iPhone koppintást...
ez a gép szerintem eléggé egyedire sikeredett, és nagyon magyarázni kell, hogy de ez az i5c-t másolja, csak nagyobb, kicsit lumiásabb, samsungosabb, lekerekítettebbek a sarkai, meg jobban ívelt a hátlapja, más a gombkiosztása, és a rendszere sem az iOS-t akarja majmolni, eléggé egyediek a kezeléshez szükséges mozdulatok, stb...
(#80) r3dsnake
értem. mindent az almáról másolnak! -
no more
veterán
A HTC? Ők egyediek, saját formatervvel, semmire sem hasonlítanak, csak HTC-re, mégis vannak fanyalgók... "fújkáva, miértboomsound, miértolyanakameraamilyen". Majd nézd meg vasárnap az M9 hisztit, amit le fog vágni 1-2 a fórumon. "négyzet alakú kamerás M8". Ezt lehet majd olvasni 500 oldalon keresztül.
Bár, lefogadom páran azt is iphone copynak fogják látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest