- Apple Watch
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen #2057 üzenetére
gyári i-s volt nekem mall-os rendelésből jött.
" Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése."
mondjuk én eleve külső programot használok ébresztésre is
"A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt"
igen. a gyári fagyasztása minden fórum szerint pont megoldást kínál erre, lásd a "gyárilag" fagyasztott kollégánál is frankón megy.
hogy volt bug az jelentheti azt is hogy a program kezelt valamit gázul, vagy az os, vagy akármi. már nincs
"Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem"
na ezek után nem fair hogy nekem szólsz be a wp miatt
"Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok"
620-at koptattam előtte és a mai napig imádom. korrekt kis rendszer volt a végére, a 10 viszont nem igazán jött át a jelenlegi irány nem tetszett, kellett új telefon, így lett note. csak a helyén kellett kezelni az eszközt és szerethető volt szerintem. de ez véleményes, a tény az az, hogy most kb egy max két bugot tudok az azért annyira nem sok, hugom htc-jével is több van. pedig az 2x többe fájt.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2057 üzenetére
Hát nálam nincs kurzorbug..oda rakom ahová nem szégyenlem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest