- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veatta
aktív tag
-
trafóóó
tag
válasz
lilla8625 #9596 üzenetére
Asszony telefonján 1x előjött egyik napról a másikra. Szinte alig lehetett hallani.
Azt hittem hogy a mikrofon a halálán van. Nála V5 v40 van fent.
Rá pár napra eléggé elfogyott a hely a telcsin így kicsit takarítottam és azt vettem észre, nem tudom hogy van e hozzá köze de volt feltelepítve valami launcher.Letörlése után megjavult és azóta sincs semmi gond. -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
-
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #6747 üzenetére
Grat!
Magyar 37-es -
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #6740 üzenetére
Updater.apk-n keresztül próbálod indítani recoveryben? Ha igen és nem megy, akkor megint flashelni kell, de a uboot.img-t. Az unbrick rom mappából úgy, ahogy az előbb a recoveryt tetted fel SPFT-vel most a uboot.img-et kel fel flashelni, majd az akku behelyezése után egyszerre nyomni a hang le + pwr gombot. Ez a boot választó menübe helyez, ahol a hang le gombbal navigálsz, a hang fel gombbal engedélyezel. A V6 leakben a uboot el van b*szva, vagy valamiért a 17-es multi ubbotja van használva nem tudom, nem tudom megnézni sem, mert nncs 17-es mentésem lényeg, hogy nem működik. Amit felteszel az jó lesz!
-
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #6732 üzenetére
Jó semmi baj, akkor marad a gépes megoldás. A driverek legyenek fent, ha nincsenek, akkor a MIPhone Managert telepítsd ( blogomban leírás) és az felpakolja a szükséges drivereket. Ha az megvan akkor kelleni fog a TWRP recovery.img amit linkeltem, egy SPflashtool ( pl ami az összefoglalóban van téglamentesítés bekezdésben) és egy scatter fájl ( az a téglamewntesítő rom mappájában van).
Ha ezek megvannak akkor úgy kell eljárni mint a téglamentesítésnél. Illetve csak a scatter beolvasása részig ugyanaz. Ha a scatter bent van és minden a helyére került, akkor ki kell venni a pipát minden mellől! majd a recovery sorában rákattintasz a fájlnévre kétszer és betallózod a twrprecovery.img fájlt. Engedélyezed, majd bepipálod a sorát. Rányomsz a download gombra és csatlakoztatod a telefont akkumulátor nélkül! Lefut a folyamat: zöld karika. Lehúzod a telefont, akku vissza, bekapcsolod, updater alkalmazásból a belépsz recoverybe ( jobb felső sarok vízszintes 3 pont->reboot to recovery). Itt ha mindent jól csináltál akkor a TWRP fogad és azt már leírtam, hogy mit kell csinálni benne!
Sok sikert!
(#6734) Sir Sparrow
Hát az ázsiai szomszédoknak már csak nem adnak olyan "gagyit", mint a hülye európaiaknak
-
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #6722 üzenetére
Töltsd le ezt a memóriakártya gyökerébe! Tedd fel a Mobileuncle MTK tools-t, majd indítsd el! A bal felső sarokban ki fogja írni, hogy van e root jogosultságod zölddel. Ha elindult és root is van, keresd meg az upgrade recovery sort, majd koppints rá! Automatán megkeresi a memóriakártya gyökerében lévő TWRP .img fájlját és felajánlja. Fogadd el, kis gondolkozás, majd ha lecserélte felajánlja, hogy indítsd el recovery módban. Indítsd el! Recoveryn belül pedig az összefoglaló alapján végezd el az advanced wipe-ot, majd az install menüben telepítsd a használni kívánt V5-ös verziót!
(#6724) Murphy(O.o)
Milestone2
Mert ugyanaz a két készülék. Most nézem éppen a V38-at és totálisan ugyanaz a devtree. Ha HW-sen egyezik, akkor pedig egyezik
-
tolvaj!
őstag
válasz
lilla8625 #6718 üzenetére
Szia!
Csak egy gyors tipp. Mobile Uncle Tools-val(MUT, ha van root) ki tudod cserélni a recoveryt TWRP-re. Ha azzal megvagy, akkor updater alkalmazásból, vagy MUT-val be tudsz bootolni recoverybe, ott advanced wipe ( összefoglalóban le van írva), majd install és ott megkeresed a telepíteni kívánt firmware .zip fájlját és futtatod. Kapsz egy teljesen új romot, mintha most vetted volna ki a dobozból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest