Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
toxicdog21 #3195 üzenetére
Remélem megy rendesen v30-al is.
-
tolvaj!
őstag
Kifutotam
Akik rendszeresen követik a ROM verziókat, nem tudnak az új update megjelenéséről?
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
Weeman1 #3187 üzenetére
Nálam jól ment a WSM manager, 29-es romon, gondolom 30-on is megy.
Ha valakit érdekel, eladó egy ilyen szögletes hátlap: http://goo.gl/pdDcLE mondjuk 1500+postáért. Ma érkezett, nem tetszik annyira.
-
tolvaj!
őstag
Szia!
Letöltöd Mondjuk ezt (v29 multi), vagy ezt (v30 multi) és felmásolod a külső SD kártyára, majd UPDATER/ bal alsó gomb SELLECT INSTALLATION PACK- megkeresed ahova tetted, és engedélyezed. Telefon újraindul, megmarad mindened és lesz magyar nyelved, amit majd a Setting/ Language & Input részben tudsz átállítani.
Weeman1
Nem muszáj.
Kornelka
Neked már rutin, másnak meg új! Segíts, ne dicsekedj azért van a topik
-
zol71
tag
Üdv. A mai nap tulajdonosa lettem egy Note-nak. 24-es rommal èrkezett ès sajnos magyar nyelv nèlkül.
Nem èrtek a telefon mókolàsàhoz,lehetsèges rà egyszerüen magyar nyelvet tenni? Az updater a 30 as romot ajànlja fel de gondolom abban sincs magyar.Segîtsèget előre is köszönöm. -
F4ther
tag
Majd elfelejtettem
V23 ról updateltem V30-ra, előtte antutu 27 ezer körül volt, most 31 ezer körül mozogGTA 3-ban is észrevehető a változás, most nagyon simán fut
(előtte volt néha ritkán egy kis szaggatás)
-
Weeman1
veterán
Wsm manager már tökéletesen üzemel bármelyik Miui rom-al?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
innen jol nez ki.. telefonon megnezve nem jo xd
-
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
ÉS ez miért pixeles?
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
gubabela #3173 üzenetére
Az adapterrel való használat meg életveszélyes. Az adapter bentmarad a konnektorban, a nem-EU dugó feszültség alatt levő villái könnyen hozzáférhetők lesznek. Erre megoldás (itt a fórumon olvastam) a gyorskötöző. De szerintem össze kell ragasztani a dugót az adapterrel.
-
Uuser
tag
válasz
tolvaj! #3178 üzenetére
Chaser :
Köszönöm, ez már kicsit több infót tartalmaz mint az előző válaszod.Tolvaj! :
Igen, engedte a Paypal-t.
Töprengtem egy sort én is rendelés előtt, de igazából időm van kivárni, van másik telefon amíg megérkezik és végül azért döntöttem így, mert talán átcsusszan - tudom minimális az esélye - valahogy vámkezelés nélkül. Ellenben a 2-3K különbség sem mindegy nekem
Az, hogy feltörték a Minideal-t, milyen veszélyeket tartalmaz számomra ha már úton van a teló ? -
tolvaj!
őstag
1.) Tegyétek offba légyszi!- Ez nem rendelési topik!!!!
2.) A minideal most nem volt a legjobb választás. Engedte a paypal fizetést? FONTOS KÉRDÉS - csak mert fel lettek törve....
3.) Ugyan ott vagy ha fizeted a DHL után is az áfát, mintha kifizeted a magyar kezelési költséget, maximum 2000.- a különbség, csak cserébe nem vársz egy hónapot, hanem egy hét alatt legfeljebb a kezedben van a "kicsike". -
Chaser
legenda
Elég sokszor rendeltem már..talán ha benéznél a külföldi rendelés topikba többre jutnál
Innen legtöbben csoportos rendelésben veszik, vagy itteni árusoktól vagy üzletből. Egyénileg már nem nagyon éri meg. Én akkor hagytam abba SG/CN/HK rendelést mikor a vámon 3-4 heteket kezdtek ülni a csomagok, lehet azóta már változott.
-
Chaser
legenda
És szted SG-vel nem fogsz tréfát fizetni?
ha épp peched van 2-3 hét alatt itt a teló, vámon meg ül ugyanannyit. +kapsz még 1,5k kezelési ktsg-et ami DHL-lel nem lenne, szóval egy kicsit elbactad...DHL-lel kb 1 hét alatt itt van és kb 2-3k-val drágább a végére mint SG-vel.
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Rendeltem egy Note-ot a Minideal-ről, "Free Shipping - SG Post- Registered Airmail" szállítással. Habár türelmetlen típus vagyok, nem akartam a DHL-es szállításért ( és annak az áfáját is ) fizetni. Szeptember 4.-én a tracking number alapján "despatched to overseas" a státusza a küldeménynek, tehát útnak indították. Akinek van ilyen rendeléssel tapasztalata, megírhatná hogy kb. mégis mikorra érkezik meg a teló.
Addig is szorgalmasan olvasgatom a fórumot. -
gubabela
senior tag
A gyári töltőjének más a villája (szögletes), nem tudod itthon használni. Vagy adapterrel használod, vagy veszel hozzá európi töltőt. (bármelyik szabvány usb-s jó hozzá csak a teljesítménytől függ a töltési idő). Nekem adtak hozzá teljes értékű eu-s töltőt is de arról meg kiderült, hogy tűzveszélyes.
-
Srácok, most szöget ütött a fejembe valami. Milyen töltővel kaptátok a telót? Lehet azt itthon is használni?
-
Chaser
legenda
A MILO fólia valami spéci cucc? Nilkin árban van, nem hallottam még róla.
-
válasz
GoldhandRent #3166 üzenetére
Tegyél be ide egy screenshotot.
-
GoldhandRent
őstag
a kepernyomentes mindenkinel pixeles, vagy ez csak nalam jelentkezik? orvosolhato valahogyan?
-
F4ther
tag
válasz
maggi1886076 #3156 üzenetére
Jogos
-
gyuszito
senior tag
Notehoz tartozó okos óra létezik végülis?
-
F4ther
tag
válasz
maggi1886076 #3135 üzenetére
Note-on is megy? (ugye 4.4-et ír androidra) Vagy majd csak ha megjön rá az új miui?
-
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #3146 üzenetére
Egyenlőre a Vodafonos mobilnetem nem megy valamiért,
de még nem volt időm jobban utánanézni. -
Weeman1
veterán
válasz
maggi1886076 #3134 üzenetére
Már nálam is van.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
A 30-as rommal olyan problémám van,hogy a viber nem szinkronizál,azaz nem kapom meg az üzeneteket,csak ha megynitom.Mitől lehet ez?
A facebook tökéletesen fut.Köszönöm.
-
válasz
maggi1886076 #3135 üzenetére
Miért ne? Mire ismét lesz nekik raktáron majd emelhetnek az árán
Ibuygou már elkezdte küldeni a fekete Mi Band-et, bár pont emiatt nekem még nem jön, mert asszonynak nőiesebb színbe kell. Az enyémet meg külön nem kértem, hogy elküldjék, úgy is kell előbb a 4.4-re épülő MIUI, hogy menjen.
-
maggi1886076
addikt
Ez eredeti lehet?
-
ZoleeWolf
tag
Arra van megoldás, hogy az alsó három hardveres gombra ne csak a szegényes három alap funkciót lehessen beállítani, hanem mondjuk akár egy általam kiválasztott egyéb funkciót, vagy programot?
-
ZoleeWolf
tag
válasz
rokarudi #3128 üzenetére
Köszönöm szépen, de már sikerült megoldanom
Hát ha valakit érdekel ezért leírom mit sikerült alkotnom a Sygic esetében:
Több áthelyezős progit is próbáltam de nem ment, aztán végül a belső tárhelyre települt Sygic könnytárat átmásoltam manuálisan a külső SD-re egy fájlkezelővel, és lementetem az Apps 2 SD programmal (éppen ez volt kéznél) a Sygic.apk-t, majd töröltem a Sygic-et a telefonról. A mentett apk-t betettem a külső SD-n lévő Sygic könyvtárba, és onnan telepítettem, és lőn csoda tökéletesen működik, és a külső SD-n van a teljes Európa térkép
-
Weeman1
veterán
Úgy néz ki én is csatlakozom majd hozzátok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
gyulagy #3121 üzenetére
Az LTE nek igazából akkor van értelme, ha megosztod a neted és egyszerre többen csatlakoznak (nem lassul be) illetve üzleti célú felhasználásnál ha nagy méretű fájlokat kell mozgatni gyorsan. Más esetekben csak marketing amiről elhitetik, hogy kell neked, mint pl a QHD kijelző mobilba....
-
gyulagy
tag
Hazánkban nem értem az LTE értelmét, kivéve egy-két díjcsomag ami orbitális .....
Bármelyik csomagot 2 óra alatt kivégzem.
Persze van olyan helyzet, hogy csak mobillal megoldható a gyors internet elérés( munka miatt, cég érdek).
Én még lassúnak nem éreztem letöltés alatt sem.
Hozzá tenném, hogy ez csak az országunkra jellemző. -
tolvaj!
őstag
válasz
pepimama #3111 üzenetére
1. Valószínűleg 30-as romod van, akkor nincs más csak az, hogy kihúzod és figyelmen kívül hagyod a figyelmeztetést.
2. Biztonság/engedélyek/ root jogkör kapcsoló.
Oldman2
Én ezzel be tudok állítani saját rádió listát és automatán is keres. Amúgy menj fel a miui.com-ra és írd be a keresőbe, hogy "radio". Elvileg lesz egy nagy rakás alternatív app
Kowi84
Szvsz 29, éld igen fel.
-
pepimama
tag
1.Tudnátok segíteni, hogyan lehet "szabályosan" kiszedni az OTG-s pendrive-ot a telóból? A múltkor csak kiszedtem a kábelt és azt írta ki, hogy "kb. nem így kellett volna"
Beállítások/tárhely van ugyan USB -tár leválasztása menüpont, de nem tudok rámenni, nem aktiválható
2. A Root-jogot valahol be lehetett kapcsolni, de most nem találom, segítenétek?
Előre is KÖSZ!
-
Kowi84
aktív tag
A 30-as globalra fel lehet rakni a 30-as multit wipe nélkül a gyári updaterrel?
-
Kowi84
aktív tag
Melyik jobb a 29-es vagy a 30-as rom?
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
Lenne egy kérdésem, hogy lehet programokat átmozgatni ezen a rendszeren az SD kártyára?
Vagy ha megoldható lenne, hogy eleve a programokat az SD-re tegye az se lenne rossz.
Mind ez azért merült fel nekem problémának, mert a Sygic programomat felteszem a megvásárolt full Európával, és a belső tárhelynek annyi, kb 80mb marad csak szabadon -
tolvaj!
őstag
válasz
Oldman2 #3095 üzenetére
Van egy pár alternatív letöltő link, pl needrom! Lehetnél kedvesebb is azzal, aki segíteni próbál....
Bocsáss meg, hogy telefonról nem áldoztam be a mobilnetemet, csak hogy helyetted letöltsem és feltegyem valahova az alkalmazást. Tessék!kornelka
THL5000-et ne! Nagyon sok a panasz rá, mert valami szoftos baja van. Lehet idővel javítják, de egyenlőre necces
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest