- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
válasz
ekrisztian #10859 üzenetére
Megoldottam annó, 8-as rommal működött, használtam, még itt kaptam az infókat hozzá. Most eladtam a készüléket és akármilyen SIM kártyát raknak bele nem jelentkezik fel a hálózatra.
Az az érdekes, hogy 2 hete még működött...
-
Veatta
aktív tag
válasz
ekrisztian #10822 üzenetére
Én is így jártam, hol találok aktuális leírást a javításáról?
-
válasz
ekrisztian #10819 üzenetére
-
mszl
aktív tag
válasz
ekrisztian #10819 üzenetére
-
TeebyKay
őstag
válasz
ekrisztian #10797 üzenetére
A rajta lévő adatok megmentése elsődleges prioritású lenne, erre nincsen mód?
update: Recovery modeba ugyanúgy nem tudok lépni ahogy bekapcsolni se a telefont.
-
válasz
ekrisztian #10791 üzenetére
A "semmit se csináltunk" mondat néha azért igaz, bár sokszor tényleg nem
Sajnos sok helyen hardveres hibaként beszélnek róla, de egy próbát mindenképp megérhet.
Amit még érdemes lehet kipróbálni: Mi PC SuiteHa ezzel se csinál semmit, akkor "nincs mit veszteni" alapon egy téglátlanítást lehet próbálni.
Esetleg érdemes lehet egy privátot dobni t-pac kollégának. Nekem kamera üveget cserélt a Note-on, elég hozzáértő, és korrekt.
Ja igen, ha teljesen halott a telefon, lehet vevő lennék egy-két alkatrészre (állapottól függően)
-
válasz
ekrisztian #10789 üzenetére
Huhh, már androidon is van "kék halál" ?
Viccet félretéve, [EZ a jelenség]? Személy szerint még nem volt szerencsém hozzá, de több fórumban írnak róla. Van aki alaplap hibáról mesél, mások hibás ROM-ra fogják... Ami én tennék:- Telefon kikapcs, aksik 5 percre ki, majd vissza és bekapcs. Ha ez nem segít, akkor recovery mód, és vagy Factory Reset, vagy új ROM telepítése.
[INNEN] letöltheted a Vagyula féle V7 és V8 ROM-okat + kitettem egy 6.0.1-as Android alapú Resurrection Remixet.
Sok sikert!
-
válasz
ekrisztian #10766 üzenetére
Örülök, amúgy meg együtt lehet vele élni, az aksit meg nem roncsolja
-
válasz
ekrisztian #10763 üzenetére
Ez egy bug a MIUI-ban... Ha 100%-ra töltöd az aksit, és kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod, 1%-ot mutat és szól, hogy alacsony az akku feszültség
De általában pár óra után nekem magához szokott térni, és újra a jó százalékot mutatja.
Ha estig nem tér magához, dugd fel töltőre, akkor tuti helyre kalibrálja magát -
válasz
ekrisztian #10760 üzenetére
Ő a kínai fejlesztői (DEV) ROM-ot linkelte, abban csak angol és kínai nyelv van
Ha a Vagyula féle magyar nyelvű ROM-ra pályázol, akkor neked nem jó a kínai DEV, szerintem arra rá se meg a Vagyula féle ROM. Kitettem neked [IDE] a Vagyula féle 6.5.19-es MIUI 7-et, és a legutolsó (szintén vagyula féle) 6.9.15-ös MIUI 8-at.
Ezek sallang mentes magyar nyelvű romok GAPPS-al előtelepítve.
A folyamat ugyan az, mint amit a kolléga mér leírt:
1, MIUI 7 telepítése (Factory reset után)
2, MIUI 7-be updaterrel a MIUI 8 telepítés
3, Telefon belakásaSok sikert!
-
McReay
aktív tag
válasz
ekrisztian #10758 üzenetére
Hello!
Én TWRP-vel először csinálok egy Factory Resetet, aztán felpakolom a MIUI 7-et. Ezután a frissen telepített MIUI-n belül Updatelem a legutolsó ROM-mal, majd TWRP-ben mehet fel a gapps.
Itt vannak hozzá az anyagok, amiket én is használok: [link]
ChinaDEV ROM-ok!(angolul)
-
tolvaj!
őstag
válasz
ekrisztian #8732 üzenetére
Mehet, de az advanced wipe még jobb lenne.
-
bladegery
senior tag
válasz
ekrisztian #3072 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
Van rá aosp rom. Mobilról nem tudok linkelni, a needromon van, illetve a kiemeltben van link.
Oldman2
Írd be a keresőbe, hogy: origi!- lesz link
Aorta99
Az apn beállítást át kell írnod! Vitamax.internet.vodafone.net -ből ki kell törölni a vitamax.-ot.
Ollie
De, csak nem nexus stock rom, viszont gyári közeli android csak még tele van pár dologgal +ba.
-
válasz
Az android alapból nem támogatja a 2 simet, ezért stock android nem lehet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest