- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
1.) Tegyétek offba légyszi!- Ez nem rendelési topik!!!!
2.) A minideal most nem volt a legjobb választás. Engedte a paypal fizetést? FONTOS KÉRDÉS - csak mert fel lettek törve....
3.) Ugyan ott vagy ha fizeted a DHL után is az áfát, mintha kifizeted a magyar kezelési költséget, maximum 2000.- a különbség, csak cserébe nem vársz egy hónapot, hanem egy hét alatt legfeljebb a kezedben van a "kicsike". -
Chaser
legenda
Elég sokszor rendeltem már..talán ha benéznél a külföldi rendelés topikba többre jutnál
Innen legtöbben csoportos rendelésben veszik, vagy itteni árusoktól vagy üzletből. Egyénileg már nem nagyon éri meg. Én akkor hagytam abba SG/CN/HK rendelést mikor a vámon 3-4 heteket kezdtek ülni a csomagok, lehet azóta már változott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest