-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Ki az az elvetemült aki egy perc alatt 150 képet készít
, arra ott a videó. Nekem tökéletesen megfelel a telefonunk képminősége, és a képkészítés gyorsasága is. Én legtöbbet dokumentumok fényképezek, nagyon jól fókuszál rájuk.
Valóban van amibe az alma jobb és van amibe nem biztos hogy jobb. Én egyedül a kisebb képernyő miatt visszalépésnek tartanám, és a sok kötöttség miatt, fizetős appok, más töltő csatlakozó, más füles csatlakozó. -
AliasB
senior tag
Én is nézegettem de az 5S-t
A 4S akkujáról nem hallottam jókat sajna. Felpúposodik aztán nyomja a technikát meg ilyen rémhíreket. Na de a lényeg az az, hogy nem tudom mennyire hiányozna maga az android
szeretem, hogy erre ennyi jó program van
kicsit tartok tőle, hogy az almára nem találom meg őket. Vagy ez így alaptalan? Ha igen akkor lecserélem egy 5ös almára
-
hanics
aktív tag
Sajnos egyre tobben valtanak errol a telefonrol. Szepen lassan lealldozoban van a ketyere. A jo 4x felett kezd eljarni az ido.
Orulok hogy segithettem vagy akar segitettem neked is mar nem emlekezem mert sokan kerrstek meg hogy ha tudok segitsek nekik.
Sajnos most nekem jo itt nem bucsuzni akarok mert ettol a fostalucskatol eggyenlore nem valok meg :-D De egyeb mas dlgok mint hogy munkahelyet kell keresem mivel lejart a szerzodesem igy a romozgatast kicsit mig egyenesbe szedem magam pihentetnem kell.
Nem azt mondom hogy feladom es nem.foglalkozok vele. De most ezfontosabb. Ahogy minden helyreall mert hat akkor kerek ha en nyerek akkor folytatom a romozgatast. Addig csak terveket meg max vazatokat tudok letrehozni.Na de vissza terve jo Almazast neked es azert nezzel vissza ide hatha te is tudsz majd velemenyeket irni (na de nem draga. Tiger modban persze
Ui.: Az almat en is szeretem ( az alma palinka igen is finom )
)))
-
törölt tag
Látom, kapott 3 óra kitiltást.
Mondjuk a flameelését nem értem, de azt sem, hogy pont téged figyelmeztettek. Szerintem engem kellett volna. Na mindegy.Hogy ON is legyek, használ valaki CM-et?
Nekem 0808 az utolsó, ami fent van. A későbbieket próbálta már valaki?
Tigernek mindjuk abban igaza van, hogy az lg sajnos jól letojta a szoftverfejlesztést a 4X-en.
Remélem ez a tegra miatt van. A snapis telefonjain jobb a support? -
siletto
tag
Egyáltalán nem hülyeséG!
Nekem is volt 5800-m, aztán elkótyavetyéltem 10 ezer ft-értpedig meg kellett volna tartanom, na az 0km-től fogva lassú volt
Van most 4X, de a sebességgel még hanics rommal se vagyok elégedett, kiveri a biztosítékot hogyha pl a swiftkey nem egyből hozza fel a keypadet, vagy nem egyből írja a betűt, nekem ez sok.nekem azért kell teló hogy menjen.
Ha újat vennék nekem is tuti wp/iOS lenne. Jó akkuidő, facebook, messenger, böngésző, skype, navi, jegyzet van, másra meg nem nagyon kell.
Szerintem senki nem tud olyat mondani, amit wp-vel ne lehetne megcsinálni -
tfery
tag
Nekem a telefonom most is gyors, pedig már majd nem 1 éves, de ehhez folyamatosan karban kell tartani. Egy korábbi hozzászólásomban leírtam, hogy én hogy használom.Tulajdonképpen csak a BT kezelésével nem vagyok elégedett. Ha ezen tudnék változtatni ( eddig nem sikerült ) akkor még az is lehet, hogy megtartanám egy ideig.
-
hanics
aktív tag
Majd kiderül mi lesz az igazság.
XDA-n is van fent valami hírecske arról hogy valamelyik emberke megkereste az lg-t és ott is hasonlóan azt mondták majdnem mint nekem, hogy halasztani fogják, de sok készülék van a listában ami úgy néz ki hogy azért megkapja.Kérdés már csak annyi lenne ha meg is kapja akkor milyen lesz
mert hát ugye azért nem csak megcsinálni kellene de foglalkozni is vele.....Türelmesen várunk akkor vagy is várok.
Megcsinálni meg hát még érdekes lenne mivel még csak pre-alpha verzió van kint a 5.0-ból mivel meg konkrétan kitörölhetem a seggem -
BBandigyerek
tag
"Én havonta 1x factory resetelek" amikor megvettem a telót, a factory reset után kapásból is olyan lassú, akadós szar volt, hogy esküszöm ha nincs a Hanics ROM, már az ablakon hajítottam volna ki a telót a kilencedikről
Haniccsal eddig hibátlan, stabil mint a forint, fölmegyek wifire, nem tart másfél percig, mire betölt 2-3 facebook üzenetet meg értesítést (gyári ROM-mal wifi be, telefon lerak 1-2 percre, és utána lehetett hozzányúlni, és olykor még e-mailt nem is kaptam, meg a Play se írta ki, hogy mi frissíthető...), nincs alapból 800-820 MB RAM felhasználás, hanem 700-750 körül, ha 2-3 program megy, stb.
-
JoinR
őstag
Most kipróbálom a gyári JB-t egy darabig. A régi hanics rom amúgy fent volt egészen a kezdetektől az újabb verzióig, és a végén se volt gond vele, pedig eltelt ott vagy 2-3 hónap is. Az új viszont nem bírta 2 hetet se
Egyébként az a baja, hogy tele a RAM, pár szoftverrel is csak 150-200 mega szabad, mert muszáj bennehagyjam a launcher-t hogy ne 5 mp legyen minden újrarajzolás. Lehet a Nova-t kellett volna leváltanom, de már mindegy.
-
JoinR
őstag
Téma az van...
Tegnap óta kb. 6. órája szopok ezzel a szarral. Az új hanics rom nálam elérte a tűrhetetlen szintet, iszonyat lassú lett tele szaggatással, még a 8 Ball Pool se ment rendesen, majdnem földhözvágtam. Mondom felrakok egy CM11-et (legutóbbi nightly) - mert úgyis vettem értelmes sportkamerát, többé nincs szükségem a 30 FPS videófelvételre, amit csak a gyári alapú ROMok tudtak -, de hát ez még frissen felrakva is hót döcögős, reggelre tök szar lett, mondom akkor eljött az idő vissza ICS KDZ-vel. Persze downgrade után bootloop, mert kéne neki a factory reset, viszont a gyári recovery-t nem tudom előhívni!Több óra szívás után már ott tartottam, hogy ezt a szart "modemként" már nem látta a PC se, de többszörös újratelepítés, újraindítás és másik USB használat (még kábelt is cseréltem) sikerült. Láttam, hogy valaki Flash Tool-lal rakja fel, na az nálam le se futott, hiába állítottam be a portokat. Kínomban már nem tudtam mit csinálni, felraktam KDZ-vel a JB-t, itt szerencsére előjött a recovery, úgyhogy factory reset után beindult a teló. Most AIO-nal újra root, TWRP fel (bootloader nyitva maradt ugye), és töltök egy ICS ZIP-et kemény 60kB/s-mal, amit majd felrakok talán örömmel boldogsággal.
Amíg várom, addig azért kigyomláltam a gyári JB-t Root Uninstaller-rel, így üresen, gyári launcher-rel mint a villám olyan, de hát ki tudja meddig.. -
-
Braha
csendes tag
Nos félig "off" a hozzászólásom, ezért elnézéseteket kérem.
Egy kollégámnak Motorola Atrixba lett téve ilyen akkumulátor. Az üzemidő majd egy hetes lett annak hatására, de az ormótlan külseje és fogása miatt visszaváltott a régire. Olykor jól jöhetnek, ha például szeretsz túrázni vagy kempingezni. De jómagam nem tudok elképzelni helyet ahol ne tudnám tölteni a telefont.
Külső akksik sokkal jobb megoldást nyújtanak ezen a téren (feltéve, ha hordasz magadnál táskát, ami a nem rég említett túrázás esetén igencsak elkél)
Igyekezz jó márkák közül válogatni, sajnos sok kínai csoda csak rövid ideig tartja a feltüntetett töltöttségi szintet.Személyes tapasztalatom van a YooBao márkával. Ezt több mint egy éve nyüstöli testvérem napi szinten. Nem vettem észre minőségbeli romlást. Akár két telefont is tölt és válogathatsz a töltés erösségén (1A és 2A) (persze az 1A az ajánlott akkumulátorod élettartalma szempontjából).
Ezeket pedig nem ebayről venném, hanem pl.: http://www.edigital.hu/ nem sokkal drágábbak a minőségi akkumulátoroknál az ebayen és a garancia azért megéri ennyit.
Persze ez csak egy tipp.
Remélem tudtam segíteni. -
pumukli23
senior tag
2 hónapja vettem egy másik LG telefonba az ebayről gyári akkut, Németországból. 3 munkanap alatt megkaptam, kb 2600 Ft volt (BL-44JN). Sajnos nekik jelenleg nincs akkujuk 4x-hez.
Viszont találtam egy spanyol és egy másik német eladót. Utóbbi ~3700-ból megvan és hamar ideér. Viszont ennyiért lehet, hogy itthon is találni...
-
nebancsa
senior tag
Én is ezt használom, nagyon nincs más telefonnal összehasonlítási alapom, csak a régi SE X10i-vel.
Ami nagyon zavart ebbe a gyári szoftba az a nehezen talál gps jelet, de ezt hanics kijavította, most már használható.
Ez a hiba, hogy valamikor vagy én nem hallom vagy engem nem hallanak, nálam is előfordul, szerintem ez nem a telefon hibája inkább a szolgáltatóé. Más telefonokkal is előfordul ez.
Októberbe csináltam egy gyári resetet, akkor látványosan felgyorsult, most kezd kicsit megint lassulni.Szerintem ez minden androidos telefonra jellemző, félévente egy reset megoldja.Amúgy stabil a gyári szoft. amióta meg van a telefon egyszer se fagyott le. A főzött romok felrakásától elment a kedvem ahogy olvasgatom a fórumot, nincs kedvem hetente újra rakni a telefont. Most a hanics gyári szoftját várom. -
Tiger.
nagyúr
Ha te sértegetsz akkor én is.Te sötét vagy mint az éjszaka,ez egy kijelentés amint látod nem a htc vel hasonlítom össze,hanem még csak nem is egy kategóriájú telefonnal.Ha az igazság fáj az a te bajod.Havernak ace2 ee van át küldött egy hd videót nála mx playeren tökéletes volt nálam meg nagyon gáz volt.Hívj fel gsm boltokat akiknél nap mint nap megfordulnak lg telefonok hidd el nem jó véleményen vannak az lg ről nem csak erről hanem az összesről,nem 1-2 hetes használat hanem éves használatról beszélünk.Nem mellesleg volt ilyen telefonom igaz, de szted miért váltam meg tőle??????Ahoz képest meg elég sokan sírnak a telefon miatt.
-
hanics
aktív tag
Beeeeng
Nem jó válasz!Nem váltottam még csak most voltak egyéb elfoglaltságok
De alakul a Gyári 4.1.2!!Viszont kérdés mi az ami egy 4.1.2 be jó ha van és mi az ami nem kell??
Ezt vagy privátba vagy összeszedetten írjátok már meg nekem!!Na a Tegnapi Tré-Mobil kiket szívatott meg ???
tegnap este kb 2 percenként jöttek a telefonhívások, hogy valami gond van
mit tegyeeeeek
-
wdx
őstag
Mindent lehet, csak ku...ra kell akarni!
Például fotelből zenét, vagy macskából kutyát, dossziéból fürdőkádat... sorolhatnám.
Ha nagyon akarsz valamit, azt meg tudod oldani. Pl szolgáltatót váltasz, számhordozás, stb...
Persze van mód a készülék függetlenítésére is, hiszen ha nem lenne, a szolgáltató se tudná megcsinálni.
De itt tilos a függetlenítés! -
Konyika
senior tag
Azért nem mindenki
Nekem eszem ágában sincs eladni! Azért használható és szerethető telefon ez
Az Hanics rommal meg még gyors is!!
Szép a kijelzője, nekem (fülessel) nagyon tetszik a hangzása és azért csak egy négy magos!!Még több mint egy év garancia van rajta, miért adnám el?? Ha mégis veszek ujjat megtartom másodtelónak!!
És szerintem vagyunk még páran akik szeretik
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Én meg mutatok egy alapelvet, ha már lusta voltál elolvasni regisztrációkor! III. - 10/16
-
shunter
aktív tag
Míg gyári rom volt a 4XHD-n, én is sokat agyaltam, hogy el kellene cserélni egy iPhone-ra. Ami főképpen elriasztott tőle az a kicsi kijelző. Most, hogy rávettem maga a rom cserére, meg se fordul a fejembe a csere. Ok, valószínüleg kidobtam a kukába kb 1év garit, de cserébe kaptam egy piszok gyors 4.4.2 kitkat rendszert. Sztem gondold át! :-)
-
hanics
aktív tag
Van akinek a pap van akinek a paplan.
Szifon néptelefon ár érték arányban nem az igazi. Megtévesztésbe igazából 1 lényegesen jobb dolog benne mint a többi mobiltelefonban, hogy a GSM antennája valami hightech cucc mivel ott ahol neked már más telefonnal nincs térerőd a Szódaszifonnak van.
Kb ebbe ki is merül. Nem leszolni akarom a telefont, de az Android még mindig marketbarátabb mint az Iphone.
Persze az is tömve van marketileg de, valahogy droid barátabb a világ.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest