-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolal
senior tag
válasz
FelkeloPanda #25837 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de én elejétől fogva gyárit használok. Haverom mindenféle főzött , mookolt romot próbálgatott hol jó volt , hol nem. Gondoltam én nem élem át ezt a "szenvedést" hogy majdnem 2 hetente újra rakja a készüléket. 1 bő hónapja ő is vissza rakta a 4.1.2 stockot azóta úgy ahogyan szuperál neki bár tapasztalható ami nálam is hogy szépen lassan elkezd "tunyulni , fáradni " a rendszer. Bár megjegyzem nekem majdnem 1 éve bántatlanul van fent és még így is él.
Habár ezidáig Apex , illetve Nova Launchereket használtam . Most egy 2 hete vissza raktam azt is gyárira. Hát azért eléggé botrányosan lassú néha. A Chroméből való visszalépés után rendszeresen kifagy ...
-
szqter
tag
válasz
FelkeloPanda #25788 üzenetére
miután kétszer összeomlott egy-másfél hónap után, lemondtam róla.... pedig tényleg jó kis rom
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #24952 üzenetére
-
Konyika
senior tag
válasz
Ezt nem tudom, hogy csináltad?
De jár a VÁÓ -
hanics
aktív tag
válasz
látom te se foglalkozol nagyon az E-mailekkel -
törölt tag
válasz
FelkeloPanda #24697 üzenetére
nem tudom, hanics írta hogy összedob majd egy frissítést
várjuk nagyon
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #24557 üzenetére
Elvileg igen, anykerneles
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24398 üzenetére
Akkor bocs. Nálam úgy jelent meg, hogy nekem válaszoltad
Nálad mennyi a RAM-használat?
Jajj bocsika, most olvastam vissza
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24394 üzenetére
Ez nem rekord döntés volt, csak az volt a kérdés melyik proginak higgyek?
Az én rekordom az a AnTuTu 18376-on pontszám volt:
Hsz:24302
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
FelkeloPanda #24376 üzenetére
Én játékra optimus prime kernelt használom 3500 pont 3d teszten a többi kernel 3000pontot tud) evvel a kernelel az összes játék ákadás mentes
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24297 üzenetére
-
Konyika
senior tag
válasz
FelkeloPanda #24297 üzenetére
Az igen!!!!!!!!!,
Én már az enyémre is büszke voltam
De ez aláz
AnTuTu?
-
Lacka89
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #24089 üzenetére
Ez nem egy kernel hanem valami program...
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #24089 üzenetére
hát hogyne, még a műholdakat is tudod vele babrálni, valamint azt hiszem hogy nekem sikerült vele egyszer a repülőgépet eltérítenem
-
75lion
tag
válasz
FelkeloPanda #23944 üzenetére
A kitenni kivánt icont az asztalon jobbra elhúzva létrehoz egy új asztalt.
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23944 üzenetére
Hat vegyes. Antutu es quadrant persze tobb pintot er el vele viszont mint ha egy fokkal jobban merulne. De proba szerencse
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23929 üzenetére
kilép simán vagy alkalmazás bezárása?
Tipp annó ment.. Szedd le a marketről a Build.prop cuccot
rakd fel és menj bele
majd az android verziónál a 4.4.2-t ird át régebbire. Nálam többnyire ez megoldotta a random kitépegetéskel.
Semmit nem fog rajta észre venni viszont a programok igenA futtatási környezet váltózást ugy néztem pár játéknál sajnos még nem frissítették
ergo átírod 4.3.1-re vagy alap 4.2.2.-re a verziot és próbáld meg úgy
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
FelkeloPanda #23929 üzenetére
A sok szabad ram az ART köszönhető?
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23921 üzenetére
bakker lassan csak memória lesz a telefonodba
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23916 üzenetére
ajaj látom jönnek a dolgok elő
Hmhm nálam még ilyen nem volt. csak akkor ha mondjuk indítom a telefont és rajta van a kábel... Akkor produkált nálam indító hangot a vibra motorDe ugy alapba nálam ilyet nem csinált
Remélem elfelejti ezt a dolgát, vagy ha nem akkor javítom nektekui.: Este ment szépen reggelre alig alig merült kikapcsolt képernyőn, vissza vettem a cpu frekint a minimálisra és azt lehet mondani, hogy éjszaka amig én aludtam a telefon is Deep Sleep mondban egész végig 90%-ba 51Mhz-n ment és semmi nem riogatta meg a ketyerét hogy neked most már pedig 1500-n kell menned.
De várom a tapasztalatokat és igyekezem javítani.
Nézzétek el első nekifutásom volt a teljes analfabetizmusos 0-ból.Közel egy hét teljes ráfordításból erre futotta, de hát igy tanul az ember.
Habár többet telepítettem Linuxot ujra ebben a hétben mint szerintem az elmúlt 10-15 éves Windows korszakomból -
dipeti
senior tag
válasz
FelkeloPanda #23910 üzenetére
Igen! Makulátlan a nexus, csak nincs gari rá.
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23901 üzenetére
válasz : IGEN
Kérdés : Minek? -
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23890 üzenetére
rendben
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23884 üzenetére
Publikálva akár ma is. Mivel az alap rom meg van eddig egy két dolgot ültettem át benne a Cyanfox rombol. Mivel az alapvető hibákat érdekes módon ha kicserélem a cyanfoxosra megoldja
újdonság hogy kaptok még több memóriát
De a saját dolgokra még várni kell, időm van de másra is kellene fordítanom. De dolgozom rajta...
De ha szeretnétek akkor az 1.0-s verziót ami eddig érdekes módon, eddig stabil mint a beton kiteszem.
Habár érdekes hogy dalvik módban alapból kicsit akadozik a rendszer átálitom ARTba és tökéletesen megy minden röccenés nélkülDe ha szeretnétek akkor ma publicicikulálom
ui. kb én is így raktam össze a romot az elmúlt 1 hétben
Hasonlított nagyon ehhez a videóhoz. Még akkor is mikor egyik barátom aki keni vágja a linuxot segített nekemhttp://www.youtube.com/watch?v=Z5L1gnp1Evc
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23880 üzenetére
Hát rossznak nem rossz de,rohadtul optimalizálatlan.... sajnos... Addig volt jó míg a drága Nvidia kicsit is foglalkozott vele. De mivel itt a tegra4 ezt már lele fossák szó szerint
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23867 üzenetére
Na az a rész ahol még nem tarok
Egyenlőre finomítom a romot.
De majd akkor kipróbálom valahogy azokat is vagy is beveszem a teendő listába -
FelkeloPanda
csendes tag
válasz
FelkeloPanda #23865 üzenetére
ja és a szerkeztésből már kifutott de az lenne a kérdésem, hogy a játékok hogy mennek rajta?
pl.:modern combat 4 stb vagy ilyen tegrás játékok amik gyárin akadnak.. szép..
-
hanics
aktív tag
válasz
FelkeloPanda #23865 üzenetére
HEhe sejtettem, hogy az lesz hogy összerakom felteszem publikálom nektek és jönnek a bombázások hogy ez meg ez meg ez nem megy ja és ez se meg az se
De végül is jó lenne ha majd mindenki aki tudja megírná a véleményét
Mert csak úgy tudom javítani ha tudomMost azon vagyok hogy a Google Api féle Gapps-t integrálom be a romba, hogy utálatosan azzal ne kelljen baszakodni....
Meg hogy a Hangoutsot le basszam arról hogy ez a szar kezelje az smseket alapból....
Én személy szerint jobban szerettem az üzenetek névre hallgato kis sms programot... -
Illusion1010
senior tag
válasz
FelkeloPanda #23426 üzenetére
Nekem nem javult meg az iodak kerneltől sem. Lehet hogy majd most a V4-et újra kipróbálom.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
FelkeloPanda #23423 üzenetére
Azt én is próbáltam, de állandóan lefagyott tőle a telefon az indulás után pár másodperccel.
Úgy emlékszem a V3-ban alapból 1700MHz-re volt húzva a proci, és azt az enyém nem nagyon tolerálta.Vagy akármi más baja voltItt a V3 egyébként: [link]
-
75lion
tag
válasz
FelkeloPanda #23419 üzenetére
Linket tudnál adni a romhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest