- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rgeorge
addikt
válasz
akos86 #25925 üzenetére
A kereső nem talál rá, itt van. Nem tökéletes ez sem, tegnap percekig nem talált jelet szabadban, ma is vacakol, de jobb. Minden más eszköz jobban, hamarabb talál jelet ugyanott, ahol az LG csak próbálkozik.
Hátha Hanics kollégának van már jobb megoldása, esetleg a "csupasz" 4.1.2-es romjából.
Nekem sajnos nincs annyi időm, hogy egy másfél éves, resetet még nem látott telefonra más romot tegyek, max. a root-ot tudtam meglépni. -
hanics
aktív tag
válasz
akos86 #25416 üzenetére
Rohadt elszánt vagyok
De köszönöm az elismerő szavakat.
Hála isten vagytok párak akik legalább annyit vissza jeleztek hogy kösz b+Na de viccel félre téve, ma lehet hogy sikerül akkor a gyári 4.1.2-t is kiadnom.
Csak még alakítanom kell mivel nem tudom miért de 700mb lettHabár még mindig kevesebb mint a Zaiben és az Enox rom
Habár még várok visszajelzést hogy lehet megtudom csinálni a státuszbáros dolgot, hogy átlátszó legyen.
Bár nekem az nem tetszik. -
Mark21
tag
válasz
akos86 #23576 üzenetére
Nekem több karc is van rajta, egyszerűen azt kell mondanom hogy gagyi, csak zsebbe van egyedül, még homokot se látott sose, ha elkezdeném karcolni késsel meg szöggel tuti kárt tennék benne... Barátosném tabletje (nexus) semmi karc nincs pedig az kapja rendesen és az valami corni glass vagy ehhez hasonló nevű
. Erre meg vigyázok mint a hímes tojás és karcolódik mintha mezei műanyag lenne.
-
zola-
őstag
válasz
akos86 #23576 üzenetére
Mind csak hablaty....Minden kijelzőt meg lehet karcolni. Ha kicsit vigyázol rá akkor nagyon sokáig bírja. Amúgy az ismerősöm véletlenül rádobta a note3 telóra a gear órát és megkarcolódott a GG3 üveg...Na erről ennyit. Ezen meg még jóval gyengébb védelem van(ha van). Amúgy nekem még nem karcolódott meg sohasem, mindennek helye van a zsebeimben...
-
75lion
tag
válasz
akos86 #22672 üzenetére
Módosítsd a beálításokat az alábbiak szerint.
Telenor internet beállítások:Név:Telenor Online
APN: online
APN típus:defaultMMS beállítások: (szintén módosítsd)
Név:Telenor MMS
APN:mms
MMSC:http://mmsc.telenor.hu/
APN típus:mmsHa beállítottad valamelyiket akkor ne felejtsd el menteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged