- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tfery
tag
válasz
@matthew@ #26309 üzenetére
A gps.conf fájlt csak rootolt telefonon lehet cserélni. A root csak néhány percet vesz igénybe. Vagy próbáld ki a JoinR által ajánlott FasterGPS app-ot, de ehhez is kell a root. Ha nem akarod rootolni akkor probáld a hidden menüben a GNSS tesztben átállítani a Position Mode-ot MS-assisted-re, a SULP Type-ot Google SULP-ra, és engedélyezd a TLS Mode-ot. Van akiknek ez segített. Én alapban használom és elsőre kicsit lassan talál fixet ( kb 30-40 mp) de utána már gyorsan és nem is veszti el. Az én telefonomon 4.1.2 van.
Üdv Tfery
-
rgeorge
addikt
-
tecra s1
tag
válasz
@matthew@ #26224 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Ott tartottam , hogy be adtam a telefont , csere készülék nuku, és majd értesítenek amikor kész.
Szerdán de jött is az sms , hogy mehetek a készülékért mert a javítás elkészült. ! / tehát volt valami vele, és meg is csinálták / . Ezen gondolatok forogtak a burámban mikor beléptem a szervizbe. Az egész procedúra 4 perc volt.
Nagyon korrektek voltak azt hiszem .
Természetesen a jó öreg frissítés!
+
Adat kábel csere .
Töltő csere.
Akkumulátor csere
és valami töltést vezérlő áramkör csere.mindent vissza telepítettem, most várom a nagy változást kondíció terén .
első neki futásra 20 Óra , most töltőn.folyt,köv.
-
tecra s1
tag
válasz
@matthew@ #26218 üzenetére
Üdv.
A minap szépen bekocogtam az LG központi szervizbe, és elő adtam a nagy gondomat. Telefon most lesz 1 éves , 3,5 óra alatt leszívta az aksit 40% -ra ez a lényeges momentum igen csak el torzította az arcomat.
Az appok ráadásul : megy -megy megtorpan ,
itt kicsit ideges lettem. Szépen be adtam a készüléket. csere készülék NUKU !! így ki kukáztam a fiókból egy régi telcsit és várok !!. MAJD ÜZENNEK !!!
Eddig ennyi .
-
JoinR
őstag
válasz
@matthew@ #26210 üzenetére
Nyilván segít a ROM, de inkább az, hogy kevés alkalmazást használok és azokat is ritkán, a linkelt 5 nap üzeimidő volt az tényleg olyan, hogy reggel 10 perc wifi+böngészés, szóval nem (mindenkinek) életszerű.
Átlagban 2,5-3 napot azért bírni szokott, de nem csinálok vele semmi egyedi dolgot. Valószínűleg az akksi állapota is nagy szórást okoz az üzemidőkben, nekem másfél éves, és mióta nálam van (1 éve), gyakorlatilag csak <10% alatt kezdtem el tölteni, mindig tele, és éjszakára sosem otthagyva, úgyhogy biztosan jó a kondíciója.Még annyi, hogy ROM install után Root Uninstaller-rel kb. mindent fagyasztok vagy törlök ami nem kell. Csak 2 homescreen-em van (mozgó háttér kilőve persze), egyiken a fontos ikonok+notes, másikon egy fullscreen Pure Calendar widget.
Fényerő ~30% körül, csak indokolt esetben növelem. 3G csak mobilnetezéskor, Sync csak ha kell, huzamosabb használat után Task Killer-rel "takarítok" magam utánPersze ha elkezdek játszani, akár 2 óra alatt is le tudom meríteni. Szerintem akiknek rossz az üzemidő, biztosan olyan jellegű a problémájuk, hogy a power saver 5. mag nem működik, mert valami ébren tartja a fő CPU-t. És nem biztos, hogy 1 kimondott app, lehet hogy annyi process fut a háttérben, vagy widget-ek stb. (nem tudom én sose használtam őket), hogy azokhoz kevés az 5. mag még kinyomott screen-nel is.
Azt tudom - vagyis gondolom -, hogy nálam még a gyári Music Player is elmegy az 5. maggal, mert egy 3 óra zenehallgatás után szinte semmit nem merül. -
Destroyer 4x
tag
válasz
@matthew@ #26056 üzenetére
Clean Master elég jó. A baj általában ott van hogy feltelepítessz valamit és mikor letörlöd az app ott hagy maga után egy kis "szemetet" a tárhelyeden ami lehet akár több 100 MB. Ez a program ki tudja ezeket törölni. Viszont nem szabad az ilyen progikat nagyon tesztelni mert elég sok csak még több kárt csinál.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
@matthew@ #22939 üzenetére
összehasonlítás
Részemről isten ments szarmsung -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
@matthew@ #21955 üzenetére
Gyári ICS és JB esetén felkínálja, hogy egy 9:16-os téglatestet vagy egy talán szabályos négyzet alakot kívánsz használni, utóbbi gördíthető, ellenben azt is külön kell kapcsolni. Minden tök logikus helyen van, szóval most nem kezdem el leírogatni így fél álomban, ha nem találod holnap reggel leírom!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
@matthew@ #21432 üzenetére
opera mini szívja a legkevesebb forgalmat,de nincsen benne videolejátszás(flash,html5),más mindenre tökéletes...
geryrose
aksi 4-5 feltöltés és beáll..nekem kb 1h/2%lala6
ram dinamikus,ne aggódj,viszont a jb+ui nagyobb helyet foglal(G2-ben pl 1,5gb! a 2-ből).Widget kapcsolót meg találsz a playen gps-bt-wifihez... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
@matthew@ #20120 üzenetére
Nekem ez nagyon alacsony, ami hátulról megtámasztja. Én attól paráznék, hogy kitörik a csatlakozó. Német ebay-en szállítással volt régebben 20€ alatt normális, ami megtámasztja rendesen. "Optimus 4X dock" erre keress rá.
Csak rákerestem én is, én ezzel kibékülnék és még az ára sem vészes szerintem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
@matthew@ #20078 üzenetére
Ez az alap beállítás a háttérbeállításnál amit négyzet alakkal jelöl és az egy lapos háttér van még ami meg az 9:16-os képarányú jelzés. Szóval nagyon széles képet nem lehet berakni, legalábbis az alap szoftverbe csak úgy, ha alul felülre tolsz valamilyen szerkesztőben kitöltést, hogy jó legyen a méretaránya...
-
-
V.Dave
senior tag
válasz
@matthew@ #18848 üzenetére
Én még ez előtt egyetlen töltővel sem találkoztam ami ilyen hangot adott volna ki, pedig volt előtte 4db telefonom. Az LG töltője 10ből 10szer hangos pattogással adja tudtomra hogy bedugtam konnektorba. De legalább nem felejtem el kihúzni minél hamarabb hogy ne égjen le a szobám.
-
hanics
aktív tag
válasz
@matthew@ #18859 üzenetére
Minden telefon töltőnek van hangja, egyik kevésbé másik jobban hallható.
Amúgy jó tanács ha hallható hangja van, de nem úgy hogy a füledhez veszed, hanem pár méterről is hallod azt az érdekes magas hangot. gondolkodj el egy másik töltőn, mivel a Kondenzátor visít benne.
Ami azt jeleni, ha a kondi visít, már a töltés nem annyira intenzív illetve szenved a kondi és a hatásfoka se a régi.ui..: Huzamosabb taposás(működés) után ha így használod a kondi akár el is durranhat benne. Nem kell megijedni, lesz egy csattanás amit persze jól fogsz hallani és kész. utána már nem fog tölteni egyáltalán.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
@matthew@ #18809 üzenetére
el.....
+még annyi,hogy nálam minden gyári,tehát nincsen root,más fényképező app,stb
sztem kb ugyan az.Kell 4-5 feltöltés,hogy beálljon az akkuidő rendesen,de csodát ne várjatok,mint minden nagy kijelzős teló ez is merül.Amúgy a mérő meg sztem össze-vissza mutat mindent,nem hagyatkoznék rá.....
-
batai15
félisten
válasz
@matthew@ #18803 üzenetére
Nekem van sline, átlátszó.
Az egy szr. tok.
Hogy miért? baromira ronda hogy az eggyik fele sötétebb a másik meg halványabb.
A hangerő gomboknál ki kell vágni az anyagot mert nem bírom belenyomni a gombjait.
Nem tudom ki volt ez a nagy tudású aki kitalálta az s motívumot rá.
Vegyetek nillkint .
Akit érdekel fóliás alig használt nillkin tok jelezze privibe.
Jujj hogy sikerült össsze hozni nem tudom a 2 hszt.
Remélem egy modi ide téved és törli a felsőt. -
TrueWhitee
tag
válasz
@matthew@ #18799 üzenetére
KDZ..
Leírások vannak... Szóval nem ecsetelem a mikénteket, na meg épp fűkaszálok, csak pihenőt tartok kicsit már.. WP-s telefonja van öcsémnek.. Nem rossz, nem rossz, de azért lehetne jobb is. Na viszont, tény, hogy marha jó képeket lehet lőni.. Ha úgy nézzük, akkor Nokia (az a 41 MP-s), WP, Android, iOS kamera minősége szerint. Szóval van még hová fejlődnie ilyen téren az "androidos telefont gyártóknak"...
batai. .. Kinek a pap, kinek a papné, de azért hasonlíts már össze egy JB-s kamera szoftverrel lőtt képet a CM-s szutyokkal. Olyan, mint az ég és föld. Igaz, valaki a földön szeret járni, valaki meg a levegőben. De ami tény, az tény.. Képzavaros (vagy szemcsés, kinek mi tetszik jobban, szakszavakat meg nem vágom) enyhén a CM-s kamera...
-
TrueWhitee
tag
válasz
@matthew@ #18795 üzenetére
Azért vannak a frissítések, hogy javítsák az előző verzióban található hibákat. Ez tény és való. Valaki nagy ICS gyászhuszár, aztán csak leszólja a JB-t kipróbálás nélkül, mi JB-sek (volt JB-sek, mert azóta CM és egyéb romot használunk) viszont pont azon az állásponton vagyunk, hogy a JB-ben jó pár újítás van. Köztük igen, a kamera is. Amely szebb képeket csinál, mint az ICS elődje, viszont a CM kamerához képest pedig még jobbat. Ezért is tettük (én, toto) vissza a régi JB-s kamera szoftvert, mert a CM-s kamera képzavaros képeket készít, lassúbb... Szóval JB a legjobb kamera, aztán ICS=CM... A GPS-el kapcsolatban nem nagyon tudok mit mondani. Egyszer kb egy 40-50 km-s úton teszteltük le (mert alapból nekem nincs szükségem rá, kocsi nélkül
) és egyáltalán nem dobálta a jelet. Na meg, amúgy is érdemes egy Navigonra, vagy egy IGO-ra beruházni, mert a gyári amúgy is olyan-amilyen. Szóval a kérdésedre a válaszom az, hogy nem mindenkinél. A frissítés menetét remélem nem kell leírni, habár te rootoltad a telefont nem? No, mindegy. Frissíts én azt mondom...
-
TrueWhitee
tag
válasz
@matthew@ #18710 üzenetére
Root kell, hogy mondjuk a Total Commanderben, vagy bármely más fájlkezelőben bele tudj piszkálni a rendszer fájlokba, ami root jog nélkül nem menne. Ha külső programot használsz, aminél be lehet állítani a kamera hangot, akkor természetesen ki lehet kapcsolni. Ez a gyári kamerahang csak a törvények miatt van, mert tudvalevő, hogy kicsikét perverzek a japánok/koreaiak, fényképezés terén.
Szoftverfrissítésnél, gondolom alkalmazásoknál mondjuk, amikor letöltesz egy appot, akkor a play áruházban kitudod szedni telepítéskor, hogy legyen-e automata frissítés, vagy sem, de ezt biztosan tudod. Amúgy meg, alkalmazásinformáció és Értesítések megjelenítésénél pipát kivenni és ennyi.
@toto: Szívem szerint Apexet mondanék, mert szerintem ez a legjobb, de próbáld ki mindkettőt, aztán amelyik beválik. Amúgy meg, ott vannak a widget alkalmazások, például az egyik legjobb ez: HD Widgets..
-
baluka6
aktív tag
válasz
@matthew@ #18607 üzenetére
Szia
Nagy valószínűséggel ICS-el kapnád a telót. a frissítést otthon meg tudod csinálni pár perc alatt. Tipikus betegsége szerintem nincs. Amit sokan felhoznak, mint negatívum,( főleg olyanok, akik csak tesztekben látták a telefont..) az a melegedés. Na ebben annyi az igazság, hogy szerintem előbb melegszik, mint 1-2 vetélytársa. De! Egy combosabb alkalmazás után a Nexus 4 ugyan ilyen meleg... úgy hogy nincs ezzel semmi baj, csak sokan irigyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest