Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SYABi79

    csendes tag

    válasz gipsztigris #21173 üzenetére

    Sziasztok!
    A gps nekem is sok borsot tör / tört az orrom alá. Eddig egy rom sem tudott hosszan fix jelet produkálni, illetve probléma mentesen sosem müködött ez a része a telefonnak.
    Minden hivatalos rom volt a telefonon már, a 20b volt az utolsó, mig 3 nappal ezelött feltettem rá a cm10.1.2t.
    Én az Ingress nevü játék miatt használnám a gpst. Ezzel a cm rommal és az androits gps testtel eljutottam oda, hogy csatlakozik elég sok müholdhoz viszont a jeleiket 1-2 perc múltán képes elveszteni. Ilyenkor a játékban elkezd a kurzor driftelni és akár több 100 méterre is elrak a valós helyemhez képest. Mozgás közben, autóval rendszeresen 5-10méterre lő be a valós helyzethez képest. Ha egy helyben állok, akkor se marad a kurzor, állandóan mozog métereket vmerre, kifejezetten idegesitő.
    Persze lehet hogy ez mind a játék hibája és a gps tökéletes, de sztem nem. Barátnőm xperia s-én olyan fix jelet produkál a játék akár mozgó autóban, fa alatt, épületen belül, stb. hogy nem hittem amikor elöször láttam.
    Próbálkoztam különböző gps.conf-okkal, secret menu buherálással (ami egy ideig elég jó eredményekkel szolgált), de sehogy sem volt jó. Úgyhogy lassan elfogadom, hogy ilyen és kész.

Új hozzászólás Aktív témák