-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndudas199
csendes tag
válasz
Heromark17 #6273 üzenetére
Electronics-ben gyári garis, független 140 körül kapható.
-
Mitics
tag
válasz
Heromark17 #12316 üzenetére
Pumukli írta, hol tudod megnézni, hogy melyik van neked fenn. v10h a legfrissebb hiavatlosan, ami stabil és szuperál
Ahogy kiveszem a szavaidból, te is egy átlagos user vagy (a szó legjobb értelmében)
ahogy én is.
Szerintem ha nincs semmi gondod a telóval, akkor a tuti, ha v10h-t használsz, mert minden igényünket kielégíti és atom stabilÉn speciel tojok egyelőre a JB-re
Nem kockáztatok egy stabil telót.
Az első hsz-ben van leírva a frissítés menete, ha netán v10h-nál régebbi a tied.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Heromark17 #12316 üzenetére
Szia!
A beállításokban legalul a "telefonról" menüben tudod megnézni a szoftver verziót.
Jelenleg a legfrissebb hivatalos rendszer a v10h, de már van nem hivatalos Jelly bean is v20a néven. (A helyedben várnék egy kicsit a frissítéssel, nemsoká valószínű ezt kiadják hivatalosan.) -
Naras
őstag
válasz
Heromark17 #6724 üzenetére
Huh, Battery Calibration talán, vagy mi volt a neve...
Mellesleg fentebb volt róla szó, hogy SD karit nem tudja használni az appok adatainak tárolására, de beraktam a régi kártyám, leszedtem az Asphalt 6 - ot, és az egyből megtalálta az SD karin lévő régi adatokat... igaz, most tölt még hozzá, gondolom a nem egyforma platform miatt, de látta, és lecsekkolta a már meglévőt, szal nincs itt akkora gáz... azért majd jobban is meglesem...
A felső sávban lévő Google kereső "Widgetet" hogy lehet eltüntetni onnan?
-
Muki94
aktív tag
válasz
Heromark17 #6719 üzenetére
Nem létezik aksi kalibráció droidra. Tévhit, hogy ha a töröljük a battery statot, akkor újra fogja magát kalibrálni.
A magyar fejlesztésű "battery calibration" app sem jó semmire, tapasztalataim szerint. -
Naras
őstag
válasz
Heromark17 #6709 üzenetére
Sztem egy aksi kalibráció, meg pár nap, és be fog állni... nekem is vadi új, kevesebb, mint 2 órája fizettem ki, majd megírom a tapasztalataim az aksival kapcsolatban... az biztos, hogy amíg nem áll be az akkumulátor kalibrációja, iszonyat gyorsan képes merülni, meg érdekes dolgokat csinálni...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Heromark17 #6699 üzenetére
Az a mérő nem teljesen pontos(máshol sem).pl ha megnézed mennyi ideig ment,lehet hogy nagyon kicsi értéket fog mutatni.Töltsd fel nézd meg az alkalmazás kezelőben mik futnak. Vmi lehet beakadt és az zabálta le,esetleg egy újraindítást eszközölj még.Ha nem javul,akkor vidd vissza.
Más
Eddig még teszt alatt van,de mintha a H verzsön jobban zabálná az aksit.Feltöltés után sokszor még 3 óra múltával is 100%-on volt az F-nél. Most meg 1h után 95%.Meglássuk......az elején csinált az f is ilyet ha jól emlékszem...
-
wolruf
őstag
válasz
Heromark17 #6273 üzenetére
Úgyis mindjárt megkapod, hogy olvass vissza. Magyarországon kizárólag a szolgáltatók árulnak gyári garisat, a boltok max. külföldről hozottat. Sokszor le lett már írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged