- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
"A vállalatok közötti stratégiai együttműködések – jogi-szervezeti szempontból – elsődlegesen
a formális és informális szövetségek csoportjaira oszthatók. Az informális megállapodások
hallgatólagosan "rögzítik" a felek együttműködési szándékát, míg a formális szövetségeknél általában
írásos szerződés, vagy különálló jogi-szervezeti egység (leggyakrabban közös vállalat, joint venture)
szolgál a közös tevékenység keretéül. " irásos sztem nem lehet,mert akk monopólium lenne-ami ellen ugye lépne az állam,szval inkább az informális "szerződés" az elképzelhetőbb,1ik évbe az 1ik vállalat szabja az árakat,másik évbe a másik..és igy tartják a magasabb hasznot. én mondjuk 5eurót fizetek,és ebbe benne van 300 lebeszélhető perc-minden hálózatba-, 600sms,és 600 mega net,ha valamelyiket nem használom le az adott hónapban,akk a következőbe le birom.. -
Quqesz
nagyúr
hát az elég szívás
Mindenki dicséri a samu futáros szervízét,de ennyi és ilyen hibáknál kell is nyújtani vmit a nagyérdeműnek.
Lac-coo
ha abból indulsz ki,hogy az NFC tag-hez milyen közel kell tenni a telót,hogy kommunikáljon,akkor nem hiszem,hogy akár 1 méterről is le lehetne olvasni az adatokat,csak ha vki ráköti magát a terminálra.azt meg észrevennéd,főleg,hogy ahol használják azok nem falusi kocsmák."Kérek egy fröccsöt NFC-vel" hja -
zorromoto
senior tag
Ezzel én is tökéletesen tisztában vagyok.Engem az zavar ha pl van egy bizonyos "fátyol" a képen.
Továbbá azt veszem észre ,hogy igen nagy tud lenni a kontraszt minőségileg egy napsütötte,ill az emlitett szürkületi fény között.Napsütésben van ugy hogy nem akarom elhinni néha ,hogy az adott kép egy mobillal készült,de fordítva is igaz.Néha nem akarom elhinni ,hogy az adott kép egy mai élvonalbeli telefonnal készült.
S most zárjuk ki a felhasználó hozzá nem értését. -
stickrs
senior tag
na mondjuk a v10f-nél még nem volt olyan h azt irja ki h 480mega szabad ram
a g meg 500 fölött indult
root nélkül,azt hozzátenném még. nem nagyon figyelem,de ezen most megakadt a szemem. juu egy pillanatra azért megijedtem mikor az asphalt 6-nál a mini jött ki autónak
de szerencsére megvan a többi is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest