- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #11664 üzenetére
Próbáld ki a Firefoxot, illetve a Maxthont.. Nálam speciel, mindkettő fel van rakva, épp úgy mint az asztali gépemre. Csalódni biztosan nem fogsz, a rókában pláne.
Ráírtam az LG-re, hogy embereljék már meg magukat, mert kicsit unalmas ez a "sajnáljuk, nem tudjuk, de rákérdezünk" sablonduma.
Konkrétumot akar a nép, nem ígérgetéseket, mert azt a kormánytól már megkaptuk jó pár évtizedre előlegezve.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #11640 üzenetére
Ez eléggé ratyin néz ki. Értelmesebb lett volna megvalósítani a szétnyitható LCD panelt és mint egy táblagép használni. Értelme nincs sok ennek a hátlapon látható kijelzőnek. Na, de vissza az eredeti témára. Remélhetőleg péntekig megkapjuk a frissítést, XDA-n eléggé bizakodóak. Egy srác már írt is egy kis apró programot, ami lecsekkolja a megadott időközönként a firmware elérhetőségét.
Én is egész nap frissítgettem az oldalakat.
-
Wieder12
tag
válasz
Quqesz #11600 üzenetére
Köszi a választ! Hm... ez érdekes, akkor ezek szerinte nekem is az járt volna mellé, esetleg másoknál tapasztalat?
Kedves varmi2, szerintem mindenben jobb mint egy htc evo 3D én használtam Evo 3D szóval úgy mondom, ha lecseréled erre a készülékre szerintem nem fogod megbánni, természetesen ha tudsz élni sense nélkül! Meg nem beszélve arról, hogy szerintem az LG 4X a legjobb ár értékű telefon a piacon! Olvasgass a fórumon, és az első 3 napban tesztelj mindent, mert az első 3 napban kötelesek cserélni bármi probléma van!
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #11568 üzenetére
Megnéztem, és GPS Státuszban(a szürkék) és GPS Testben (a műholdak számai fehér keretben vanak) is látja, de nem fixálja/lockolja őket. Találtam egy ide vonatkozó config file-t is ahol be van kapcsolva a glonass. Lehet, hogy alkalmazás függő.... Onnantól, hogy látja sztem a használat már csak 1 lépés...
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #11561 üzenetére
beütöd tárcsázóba ezt: 3845#*880#
feljön egy rejtett service menü, itt rengeteg testet lehet csinálni a készülékkel, elég f*sza a dolog, (többek között dead pixel lcd test is van.)
Ebben a menüben kiválasztod, hogy GPS teszt -> Positioning Test -> lehúzható állapotsorról bekapcsolod a GPS-t vagy még azelőtt a beállításokban engedélyezed a használatát, hogy beütnéd a kódot -> menü érintőbillentyű -> start gps -> utána a TEXT Screen fülre kattintasz alól, és ott a GNSS oszlopban látod, hogy melyik műhold a GPS és melyik a GLONASS a mellette lévő USED oszlopban pedig látod, hogy, melyiket használja. -
dozsabalint
senior tag
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #11504 üzenetére
Az Arcon már nekem is fent van 1 éve, de az volt az egyetlen, ami bubi mentesre sikerült.
Nem a felrakással van a gond, hanem, hogy mindig van egy apró szösz a levegőben, vagy valahol, ami alá kerül. 2 fóliát vettem, de asszem ezért az egy pinduri bubiért nem használom fel, majd ha összekarcolódik. Nem zavarna ez az egy apró bubi, de hol máshova került volna a szösz, mint pont középre
De igazából csak akkor látszik, ha alszik, használat közben nem látni a fényerőtől
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #11501 üzenetére
Az imént felraktam a fóliát, hogy legalább a kijelző védve legyen, amíg megjönnek a tokok
Úgy féltem a "kicsikémet"
De hogy én hogy utálom, hogy akármilyen szuperül rakom fel a fóliákat a telefonokra, egy kis pöcs szöszöcskének mindig sikerül alá kerülni és okozni egy fél mm-es ""buborékot", éppen csak akkorát, hogy ne legyen tökéletes egy olyannak, aki a tökéletesre törekszik
Ezeket a hülye fóliákat steril szobában kellene felrakni, amilyenben a vinyókat szerelik össze
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #11499 üzenetére
Én is kézbe fogtam a T-t a héten. 100-ért már nagyon jó ár. Először azt akartam venni, dea 4,2 után kicsi előre lépésnek tartottam a 4,55-öt. És eldöntöttem, hogy soha nem fogok olyan telót venni, ahol a hú de nagynak hirdetett képernyőből még elvesznek a "gombok" is. Innentől az a T mindjárt csak 4,2-4,3-as csupán. De kézben nagyon tetszett és a kamerája... hát azt tudomásul kell vennünk, hogy mobil kamerában a Sony verhetetlen. Ezt tudtam előre, mikor megvettem a 4X-et, de amire én használom, arra tökéletesen elég. Ha meg tényleg fotózni akarok, arra ott a Lumix FZ45-ös masinám, amivel szuper képeket lehet csinálni.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #11406 üzenetére
Csináltam ezekről is leírást
Ha a kedves fórumtársak is úgy gondolják valamint Dj. Ru$y kolléga elintézi akkor ez is mehet az 1.hsz-be.
Hard reset/factory reset vagy a gyári adatok visszaállítása:
Két módon lehet végrehajtani:
1; Bekapcsolt készülék -> Rendszerbeállítások menü (főképernyőn a menü gomb megnyomása után rendszerbeállítások kiválasztása vagy alkalmazások menüben beállítások kiválasztása) -> Biztonsági mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása
2; Kikapcsolt készülék -> Power gomb+ Hangerő LE gomb megnyomása és nyomva tartása egyszerre míg megjelenik az LG logó -> Ha megjelent az LG logó akkor mindkét gomb elengedése -> A néhány másodperc múlva megjelenő Android system recovery utility menüben a Hangerő LE gombbal ki kell választani a wipe data/factory reset menüpontot és a Power gomb megnyomásával jóvá kell hagyni
FIGYELEM!!!!
Az összes adat törlődik a készülék memóriájából, beleértve a rendszer és felhasználói, valamint az alkalmazások adatait és beállításait és a letöltött alkalmazásokat is.
A fontos adatokról mindig készíts biztonsági mentést!! A készülék visszaáll a gyári állapotba.A folyamat nem törli a rendszer software frissítéseit sem pedig az SD kártya állományait (zenék, képek, stb.)
A folyamat után minden adatot újra meg kell adni, (wi-fi, fiókok, stb) mint az első használatba vételkor.
Soft reset (pl. lefagyott készüléknél):
Az újraindítás kierőltetése, a soft reset ami a power gomb kb. 10 másodperces nyomva tartásával vagy az akksi kivételével/visszahelyezésével érhető el.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Quqesz #11400 üzenetére
Nem akarok okoskodni, sem pedig kioktatni
, de a hard reset és a factory reset és a gyári adatok visszaállítása egy és ugyanaz.
Az újraindítás kierőltetése, a soft reset ami a power gomb 10 másodperces nyomva tartásával vagy az akksi kivételével/visszahelyezésével érhető el.
-
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #11373 üzenetére
dugtam már többe is, de most éppen akku nélkül van fent, full üres fehér képernyő és nem merem megszakítani a kapcsolatot. Semmit se csinál látszólag, de fogalmam sincs, hogy a háttérben dolgozik-e. Több mint 10 perce ez van
Ilyen sokáig tartana, amíg feldobja azt a "S/W Upgrade Please wait while upgrading... " feliratot?
Lassan negyed órája fehérség...
-
Mitics
tag
válasz
Quqesz #11365 üzenetére
Köszönöm!
Igen pár napja ezt is néztem, de nekem úgy tűnik, hogy ez egy kicsit másképp van, mint az 1. hsz. Vagy rosszul látom?
Mint ha az 1. hsz egyszerűbb lenne... Vagy igazából már alig látok
Az 1. hsz-ben nem látom ezt a B2CAppSetup-ot leírva pl. Nem vágom
Szerencsére még van 32 perc, mire lejön az a .....KDZ
-
wolruf
őstag
válasz
Quqesz #11352 üzenetére
Nekem van egy piros pixelhiba a bal szélén a képeknek (szó szerint bal első függőleges sor közepe felé), de kb. sohasem látszik. Videózni akartam a szilveszteri baromkodásokat (szemben a kertben pár majom kézből indított rakétákat és néha a saját nyakugba ömlött a láng
), és akkor vettem észre, hogy a felvételek bal szélén pirosan világít. De csak éjjel látszik, úgyhogy pont nem is érdekel
-
Muki94
aktív tag
válasz
Quqesz #11230 üzenetére
RAW egy telefontól. Na, ez egy igencsak merész ötlet volt!
Nagyon felesleges ilyennel foglalkozni, nagyon jó tömörítési algoritmusok vannak, csak az Eldzsí valamiért makacs.
Nem jártam utána a dolgoknak, de kellemes ismét Kholk nevét látni... mégis kapott egy új telefont a tégla után.Pontosabban Lucky-Goldstar!
Egyébiránt kiábrándultam a telefoniparból, nagyon.
Régen mindenki szerette, hogy van neki, ha kellett, nyomkodta. Mostanra egy halom elvárást támasztottunk szembe az okos kütyükkel, de mind problémás.
Nem tudnék olyan készüléket mondani, ami tényleg kellene, minden szempontból.
Motorola Razr HD MAXX, az már közel áll a jóhoz, de méginkább, ha IPS-sel lenne szerelve...Ez már más téma, és durván OFF felé húz, befejezem.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Quqesz #11227 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy a trendit mindig a nagyok hozzák, vagy inkább nekik van pénzük trendet csinálni valamiből ( SIII olimpia...), így alapból a többiek csak utánuk loholnak .
Samsung meg vérprofi, azért nem semmi hová jutott a Goldstar, a nemzeti össztermék 20 (!!!) százalékát ő adja egyedül !
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz #11221 üzenetére
itt van egy mobilinternet adatkapcsolat kikapcsolás,amit az Lg rakott bele a telóba:link nem toom vki ismerte-e,de hasznos lehet.
Muki94
én annó jeleztem,hogy megjelent a cm10.1,de inkább sírtak utána minthogy kipróbálták volna.Én meg nem vágom a témát és még a nexus s-emen sem volt soha főzött rom...pedig ott sokfajta volt...Szóval sztem senki sem próbálta ki.... -
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #11170 üzenetére
Azért a Xiaomi és a Meizu is ott van már a nagyobbak között (szépen lassan).
[link]Hozzátenném, hogy az 4X és a Xiaomi között vaciláltam, de többe került volna sajnos a behozatal miatt, nekem meg amúgy is szükségem volt telefonra (1 hónapig nem volt
), mindenesetre nem sok telefon van, amelyik elnyerte a tetszésemet, az LG-t meg szeretem. A lényeg a lényeg, hogy annyira nem lényeges a frissítés, csak így látva tényleg élőben a JB-t, hát..az ICS-hez képest sokkal jobban átjön. Az pedig tény, hogy ezzel a verzióval is marha jó ez a telefon és lényegtelen, hogy lesz-e vagy sem, de ha már egyszer bejelentették, akkor már legyen is (erre írtam a szabadságharcot
). Persze, az LG kontójára írható, hogy marha lassúak ilyen szempontból, de hát na.. Kevesebb telefon=gyakoribb frissítés; Több telefon=lassúbb frissítés.. Szerintem emiatt is megy lassabban nekik, na de mindegy.
Itt offként megjegyezném, hogy az a Ubuntu ([link]) is színre fog lépni, ami elég ígéretesnek tűnik (holott annyira nem szeretem a Linuxot, hogy csak na
).
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Quqesz #11077 üzenetére
Ez is vmi szürkeimportos cucc.
Már első blikkre sem stimmelt vmi a készülékkel - nem tetszett annyira, mint amennyire emlékeztem, hogy tetszett az Optimus G.Szóval, ami várhatóan (remélhetőleg, de vajon mikor?) Európában is hivatalosan meg fog jelenni, az az E973-as, ez a B-Tel készülék azonban az E975, sztem nem néz ki olyan jól, mint a 973-as, persze ez szubjektív. Ami objektív tény viszont, hogy a 975-ös elvileg Ausztráliába(!) szánt Optimus G.
-
-
rizso
addikt
válasz
Quqesz #10958 üzenetére
Jaja, itt kint Bécsben láttam. Ha összejön a vásárlás, kíváncsi leszek mennyi idő kell, hogy megszokjam a méretét. Mondjuk ezt segítené, ha pl oldalt lenne a feloldógomb, vagy galaxy-féle home gombja lenne, amit meg lehet nyomni, és ébresztéshez is lehetne használni (Desire is ilyen).
Még a színt kellene eldöntenem. Fehér jobban tetszik, csak kicsit tartok a gombok világításától/láthatóságától - legalábbis S2-nél a fehérnél jobban "szétterült" a világítás, és kevésbé lehetett látni a gombokat, ha nem világítottak.
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Quqesz #10912 üzenetére
Külön hangsúlyoztam, hogy ugyanazzal a videóval alázta az Ace, hetekig ugrattak a kedves kollégák, hogy 100 ropiért ilyen vackot vettem
Ami telefont eddig testközelből láttam, a 4X volt a leggyengébb hangerőben ....
De külön leírom még egyszer a kedves flémelő barátaimnak: boosterrel teljesen megfelelő szintre lehetett hozni, valószínűleg LG akar vigyázni a fülünkre, Viewthy-nél is ez volt ...
-
pumukli23
senior tag
válasz
Quqesz #10825 üzenetére
Az s4 úgy lesz 8 magos mint a miénk 5 magos. Ugye a tegrában van egy energiatakarékos mag (ezért eszik szundiban keveset). Hasonlóan csinálják a samunál is, csak ott 4 alacsonyabb teljesítményű és 4 nagyobb teljesítményű magot tesznek bele. Ha már kevés a "gyenge" 4 mag, átvált az erősebbekre. De egyszerre 8 ott se megy. Azt nem tudom mekkora akkuval jön ki, de valószínű 3k körül lesz az is.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Quqesz #10821 üzenetére
Persze az is eszik mint más telónál, viszont szerintem a tegra3 többet eszik mint más hasonló proci .
mondjuk nekem nem gond, egész nap tudom tölteni ,mert van rá lehetőség, de pl két hete fiam kórházban volt, és ott használgatta kicsit, játszott, videókat nézett stb, hát ott komoly bajban voltam már 3 óra után)
Én továbbra sem értem miért nem raknak nagyobb akksit bele, miért fontosabb a méret és súly verseny, hisz a telefon használati értékének egyértelműen az akksi szab komoly gátat, nem csak ennél minden okostelefonnál ...Szerintem .
Ha folyton azon agyal az ember mit mikor kapcsoljon ki, nem sok értelme van az egésznek .... -
Bobby G.
senior tag
válasz
Quqesz #10729 üzenetére
Valóban vannak ilyenek, de én a nejemnél tapasztaltam, akivel beszéltem már néhányszor, néhány telefonnal. Annyira nem vészes, meg szerintem lehet feljebb is venni, de ez a tok tényleg nagyon gáz...
Csengőhangra nem panaszkodtam, nekem eddig még megfelelő.
Profilokból azért legalább egy utcait vagy és egy tárgyalást be lehetett volna tenni, de igazad van, a Play tele van megfelelő kiegészítőkkel, akár automatikus, cellainfó alapján működővel is.A névjegyzékkel nekem az a bajom (inkább csak gondom), hogy a hasonló kontaktokat nem boronálja össze. Számomra nem az lenne a megfelelő megoldás, hogy kitörlöm, vagy kiveszem a nézetből a feleslegeseket, hanem pl. Kis Jóska telefonszámát boronálja össze Kis Jóska facebook profiljával, esetleg a kisjoska@ valami.hu van is.
De mindez csupán szőrszálhasogatás részemről...
-
Takhanto
őstag
válasz
Quqesz #10550 üzenetére
A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver). Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. A gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.
-
surgery
senior tag
válasz
Quqesz #10535 üzenetére
Értem csak tőlük még nem rendeltem és keddre kéne megrendelnem viszont az fontos lenne hogy el is jusson hozzám kedden mivel dolgozom este 8 ig ezért személyesen nem tudok elmenni érte azért kérdeztem hogy valakinek van a pesti futár szolgálattal valamilyen tapasztalata? De látom van pick pack pontos lehetőség is! Az mennyi idő míg megérkezik? Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest