Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wieder12
tag
Újraszoft, full wipe, ha akkor se akkor szervíz!
-
Wieder12
tag
Nekem is úgy rémlik, hogy IPS energiatakarékosabb, de az tény, hogy a legnagyobb fényereje IPS-nek van, viszont szerintem Amoled a feketénél nem világít így ott szerintem többet megtakarít! Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban létezhet valamilyen teszt, de majd utánanézek hátha!
Villanó Led-re gondoltam hátúlján, vagy legyen Vakú
kinek, hogy tetszik
-
Wieder12
tag
V10H szoftver alatt iszonyatossan zuhan az akksi, task killer van. Előtte villágított a kijelző 4 órát, most kb 2órát tud ugyan olyan használat mellett! Valaki erre esetleg megoldást? Esetleg akksi haldoklik? Másnak volt ilyen problémája? Válaszokat előre is köszi!
-
Wieder12
tag
Nekem is előfordult már olyan, hogy: lassú töltés a TA/USB kapcsolat alacsony elektromos áramszintje miatt.
V10H alatt, kihúztam a töltőt visszadugtam, és már normálisan töltődött, ahogy szokott!Jelenleg nincs semmi normális főzött rom a telóra, mindegyikben van valami bug, remélem, hogy a jövőben ez a probléma megoldódik! Pedig ez meg ez nem tűnik rossz kezdetnek
-
Wieder12
tag
Még a végén nehogy én is megfrissítsem a kütyüt! Youtube full hd vidik akadnak és Tubemate nevezetű kedvenc progimmal is, valaki tud erre valami megoldást, mert idegesítő, hogy egyetlen egy androidos készülékemnél nem akadt eddig youtube-on!
-
Wieder12
tag
Hát akkor te nyúzod rendessen! Én napi 1X töltőm és azért én se simogatom a polcon!
Aki nem bír magával
annak ez a legjobb JB link másik kettő ami előtte be volt linkelve az első elkezdte a letöltést, de megszakadt, a második el se kezdte
-
Wieder12
tag
Egy 160 ezer ft-os telefon már nem igazán lesz hatással a 4X árára, ennél sokkal olcsóbb biztos, hogy már nem lesz! Ellehet gondolkodni erőssen azon, hogy kap valaki jobb telefont ebben az árkategóriában, szerintem nem
DJ. Ru$y köszönöm a válaszokat! Én is lehet várok még JB-vel! Ha van egy jó program nem is kell OTA frissítés, mert szerintem a jó frissítés alapja a full wipe és utána is full wipe
Samu is tud OTA-t még is Odinnal frissítettem mindig.
-
Wieder12
tag
Előtte is csinálta, meg youtube frissítés után is! Én gyári böngészőt használok célnak megfelel!
-
Wieder12
tag
V10H alatt youtube nem akad senkinek? Mert ha belepörgetek akkor megszokott recceni, néha videó közben is, letöltve már ok meg tubemate-el is, de a gyári youtube idegesítő!
-
Wieder12
tag
válasz
Wieder12 #11754 üzenetére
Most próbáltam SII-őn is a játékot és szebben fut rajta, elég viccesnek tartom! Remélem javítják a hibát!
Vissza lehet rá varázsolni, ha elmenne, de szerintem nem fog mert wipe-al a szoftver ugyan az marad! Segítek neked benne, még mindig jobban jársz mintha szervízbe viszed és nem látod 3 hétig
-
Wieder12
tag
Vannak dolgok amiket a gyári böngésző se tud letölteni, nem tudom mitől lehet ez, a gyári füles szerintem nem valami jó, túl sok a mély a magas meg kevés! Vegyél egy skull candy JIB fülest 3000-3500 huf euronicsba!
-
Wieder12
tag
válasz
nikkor #11637 üzenetére
Ma kicsit adtam a készüléknek, először éreztem, hogy tényleg meleg a hátlapja, utána kiléptem beállításokba full-ra akartam rakni fényerőt 70%-ig engedte azzal a szöveggel, hogy nem lehet tovább növelni a fényerőt túlmelegedés miatt! Nem tudom, hogy más találkozott ezzel a jelenséggel gondoltam megosztom
Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha független készüléket vásárol az ember bármilyen gsm boltba, és gsm grancia van rá, esetleg ha azt beviszi valaki lg gyári szervízbe lehetséges, hogy még is garanciáztatják, vagy ahhoz kimondottan kell egy LG garancia levél? Mert vannak egyes gyártok ahol a készülék gyártási számából visszatudják nézni, hogy mikori és garancia papír nélkül is javítják!
-
Wieder12
tag
válasz
Quqesz #11600 üzenetére
Köszi a választ! Hm... ez érdekes, akkor ezek szerinte nekem is az járt volna mellé, esetleg másoknál tapasztalat?
Kedves varmi2, szerintem mindenben jobb mint egy htc evo 3D én használtam Evo 3D szóval úgy mondom, ha lecseréled erre a készülékre szerintem nem fogod megbánni, természetesen ha tudsz élni sense nélkül! Meg nem beszélve arról, hogy szerintem az LG 4X a legjobb ár értékű telefon a piacon! Olvasgass a fórumon, és az első 3 napban tesztelj mindent, mert az első 3 napban kötelesek cserélni bármi probléma van!
-
Wieder12
tag
Még egy olyan kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban, hogy akik ázsiai készüléket vásároltak nekik is ilyen "hurkatöltőjük" van
mármint ázsiai töltő egy átalakítóval, tölt meg minden, csak nem éppen a legesztétikusabb. Válaszotokat előre is köszi!
-
Wieder12
tag
válasz
Mitics #11434 üzenetére
8 napos a készülék most, és elég nehezen észrevehető, feketénél majdnem nagyítóval kell nézni akkor találok párat! Köszönöm a segítséged! V10H a jelenlegi legújabb szoftver a tudomásom szerint, az is van most rajta, JB mikor fog megjelenni? LG nem tett erről hivatalos bejelentést?
-
Wieder12
tag
válasz
Mitics #11430 üzenetére
Mai nap folyamán én is tulajdonosa lettem egy LG 4X készüléknek, és lenne egy olyan kérdésem hogy az LCD-t mennyi pixelhiba után cserélik, vagy ilyenkor készüléket cserélnek? Garancia Partnero GSM-hez szól, ha esetleg valakinek volt tapasztalata ezzel a céggel az megírhatná! A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BMW topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- iPhone 13 Pro Max 128 GB 84% Független
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest