- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ember
csendes tag
Sziasztok!
A V10h-nál nekem volt olyan problémám, hogy a névjegyek szinkronizálása gmail-lel nem működött. Olvastam itt a forumon, hogy esetleg a FB-os account-tal akad össze. Beállítottam a FB-nál, hogy ne a gmail-es címmel jelentkezzek be, de nem segített. És sajnos az a tapasztalatom, hogy a JB-nél sem javították ezt a hibát. Tudtok esetleg erre a hibára megoldást?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Rudi
-
ember
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem boldogulok a KDZ-s frissítéssel! Folyamatosan azt a hibaüzenetet kapom, hogy "PHONE WAS NOT FOUND!" ! Oprendszer: win64bit hu!
A telefon made in corea felirattal van ellátva és v10d a verzió száma. V10H-ra szerettem volna frissíteni!Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest