- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
toto0569 #20523 üzenetére
a csepptöltés alig néhány milliamper, viszont akkor is tölt, így túl lehet tölteni akármelyik akksit. az utolsó fázis, vagyis a csepptöltés képes a legjobban megőrizni az akksi max tölthetőségét, viszont megvan a kockázata is, ha az ember túl sokáig hagyja rajta, mert akkor már károsítja.
valahol olvastam, hogy 4X-nél köbö max 9 óra egyben ami után már károsodik az akksi.
-
-
zozyno4
tag
válasz
toto0569 #20187 üzenetére
Az a baj hogy a mikor újraindítja a telót akkor a jobb felső sarokba piros felirat jelenik meg : Lg security és elutasitja az unlok ha jól látom mert gyorsan elugrik. én nem tudom mi a picsa lehet mi kelhet neki ha ere tud valaki valamit annak az ötletét szívesen fogadom. am t-mobilos HUN a teló
-
dchard
veterán
válasz
toto0569 #20188 üzenetére
Ez azért így ebben a formában nem igaz. Inkább azt mondanám, hogy nehéz elrontani, de nem lehetetlen. Nekem is sikerült egy Nexsus S EFS-ét elrontani, azóta teljesen más IMEI-t riportol mint ami az aksi alá van írva. A gyártó is "ráírja" az IMEI-t a telefonra a baseband gyári kalibrálása során, amit meg is lehet változtatni. Az XDA-n talán az is le van írva, mi módon lehet megtenni, de nem adok tippeket senkinek.
MOD:
van egy oylan közkeletű tévedés is, hogy az IMEI a telefont azonosítja, pedig nem. A baseband-et azonosítja. Olyan mint a hálókártyán a MAC cím. Nem véltelenül van külön IMEI és S/N is a telókon.
Dchard
-
gipsztigris
addikt
válasz
toto0569 #20041 üzenetére
Én nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban!
Ne idegesítettem eddig sem magam, csupán felháborít amikor egy nyilvánvalóan konstrukciós hibán ilyen szánalmas magyarázatokkal próbálnak átlépni!
Vajon mit szólna az illető akinek az agyában megszülettek ezek a magyarázatok, ha mondjuk egy BMW azt mondaná az autójáról, hogy nagy melegben azért nem lehet vele 200-al menni, mert így óvják meg a motort attól, hogy felforrjon a hűtővíz.
.......nem inkább a melegedés okát kellene megszüntetni?
-
stickrs
senior tag
-
Scooter74
őstag
válasz
toto0569 #19705 üzenetére
Mondjuk én is alig várom, hogy csináljon egy baromi jó 4.3-s romot és kernelt a Nexus 4-re mert mást nem vagyok hajlandó feltenni csak az övét. A CM-is 2 napig volt a telefonomon mert nekem abszolúte de nem jött be.
Amúgy miért nem kéred meg, hogy csináljon egyet a 4X-re? -
Scooter74
őstag
válasz
toto0569 #19703 üzenetére
Igen de mondjuk kíváncsi lennék egy olyan rendszerre amit a google optimalizál az vajon milyen lenne.
Amúgy az LG software mérnökei és grafikusai nagyon jó munkát végeznek, mert nagyon jól optimalizált cuccot tudnak készíteni a telefonjaikra.
Főleg most kapták össze magukat de nagyon! -
batai15
félisten
válasz
toto0569 #19690 üzenetére
Már miért lett volna az? Nem egy ember ajánlotta az apex v nova launchert mert akkor nem akad a rendszer.. Jó lenne elfogadni a negatív kritikát is nem sírni ha az ember rossza mond a kedvenc telefonjáról mert egyébként tényleg jó kis teló . De nem olyan tökéletes mint ahogy azt te is mondod.. erről ennyit.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
toto0569 #19640 üzenetére
Nem az XDA-s BAT fájl szerint csinálom, hanem manuálisan, kimásoltam a fájlt, átírom a számot, visszamásolom, kész. Ugyanezt fordítva is meg tudom csinálni. A kérdésem nem az, hogy lehetséges-e visszaírni, hanem hogy nem okoz-e gondot? Nem záródik vissza tőle a bootloader?
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #19418 üzenetére
Nekem sem lenne problémám a kábellal, illetve az eredeti fájlkezelővel a gépen, ha nem csesztetné valami az LG-s drivereket.
Amúgy miért lenne harag? Te is írtál egy használható és nem felesleges appot, meg én is egy kis tutoriallal egyetemben. Már csak az első hozzászólást kellene szerkesztgetni, de marha "lusta" emberek vagyunk.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #19416 üzenetére
Total Commander jobban bejött. Már csak azért is, mert gyerekkorom óta "commandert" használok. Na meg jobb is, szerintem. Amúgy meg AirDroid. 3 hónapig premiumot kapsz.. Utána meg elég, ha csak új email címekkel beregisztrálsz. Ha már az egyszerűségnél tartunk. Na meg a komplexségnél. Kicsit többet tud az AirDroid bármelyik fájlkezelőnél.
-
LLKobe
veterán
válasz
toto0569 #19291 üzenetére
Megvolt, az eredmény ugyanaz. Mikor bekapcsol a teló, és bemegyek a titanium backup-ba, a listában pirossalvan az app, és át van húzva. Mindig vissza tudom állírani. Ha az odex file-t törlöm az nem segít? Nem generálja mellé újra? Ha nem sikerül megoldani akkor a hétvégén újra kell húzzam a gyári romot, lehet nem ártana, de azért lehetőség szerint elkerülném...
-
Davidoff91
aktív tag
válasz
toto0569 #19088 üzenetére
Nagyon köszönöm megtisztelő válaszaitokat!
Szóval akkor elégedettek vagytok vele.
Nekem is jónak tűnt, a media marktban nyomogattam meg, pedig ugye ott hamar leépítik szegény telefonokat.
Összehasonlítottam a saját S2-mel, szinkronban nyomkodtam, kielégítő volt. Az S2-ben a kijelző a halálom, olyan sárgás, főleg a 4X HD mellett, hogy az rettenet. Meg persze az S2 is melegszik ám rendesen terhelés alatt.
Csak azért szerettem volna utánakérdezni, mert sokan árulják pár hónap használat után, és érdekelt, hogy tényleg ekkora csalódást okoz esetleg a 4X HD. Megmonodm őszintén, S3-at tuti nem vennék, mert vagy 20-30% az árkülönbség.
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #19047 üzenetére
Köszi!
Ma úgyis újra kell húznom, mert ez az új WereWolf.....khhmmm....FØS!!...
Megy vissza CM-papa, abból is a 10.1.0. Tesztelem is majd ezt a kernelt, hátha.
4.3!! NYAMMII!! Remélem mielôbb kapunk mi is egy Buildet\Portot belôle, mert Officialt nemhiszem
(Dehát a remény hal meg utoljára)
-
Noys187
tag
válasz
toto0569 #18923 üzenetére
Nálam erőszakosan csinálja.....
Megnéznéd az Apollo-val?
Trénél vagyok és már újralőttem a beállításokat, de akkor is instabil a mobilnet 2G/3G egyaránt
Egyébként ledöbbentem, hogy milyen szinten személyre szabható romHihetetlen, hogy mennyi kis apró beállítási lehetőség van benne, de megy vissza WereWolf JB az új Kernellel.
IceColdJelly-vel megvárom azt a bizonyos 3.7.2-tbj13:
Alapszabály: Elektromos árammal működő 'tárgyat' NEM KAPCSOLUNK BE VIZESEN (És nem TRIPLÁZUNK!!!! Fórumon 4 percen belül!!!)! Hagyjad száradni, minimum 2 napig, ugyanis zárt rendszerről beszélünk!!
"Egyszer próbáltam bekapcsolni, amikor kivettem a mosógépből.
"<----Idéztelek!!
-
grobi007
tag
válasz
toto0569 #18893 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy az 1.2.1-et és 1.2.2-t is letöltöttem, és mindkettőnél ezt írja.
Egyébként megvolt minden kötelező wipe. Több százszor cseréltem már androidon romot, ezzel nem lehet gond.
Én is a sérült állományra gyanakodtam, de megnyitja file kezelővel a filet, tehát látom benne a fileokat és könyvtárakat is + 2 különböző helyről letöltött 2 különböző rom verzióval ugyanez is gyanús, de próbálkozok még.
Egyébként jól látom, hogy inkább a 1.2.1-et javasoljátok az újabb 1.2.2 helyett? Vannak bugok az újjabban? -
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest